FIFA 23 Heroes: Pasukan Piala Dunia 2 adalah Live | EarlyGame, Semua Senarai Heroes FIFA 23 | Pcgamesn

Semua senarai Heroes FIFA 23

Sebagai contoh, kad Piala Dunia Park Ji-Sung boleh berdasarkan prestasinya dalam perlawanan peringkat kumpulan 2010 menentang Greece. Ji-Sung menjaringkan gol kedua Korea Selatan, menjadi pemain Asia pertama yang menjaringkan gol dalam tiga final Piala Dunia berturut-turut.

FIFA 23 Heroes: Pasukan Piala Dunia 2 hidup

Fut Heroes adalah cara EA Sport untuk membawa kembali bekas legenda kelab ke pasukan kami. Kami mendapat semua kad wira di fifa 23 untuk anda. Lihatlah penilaian asas mereka dan bagaimana versi Piala Dunia yang ditingkatkan mengubah permainan.

FIFA 23 Fut Heroes 1

Sukan EA termasuk wira baru di FIFA 23. Di sini anda dapat melihat mereka semua. Kami menerangkan apa yang boleh dilakukan oleh wira untuk pasukan utama anda dan Bagaimana rupa versi Piala Dunia.

Kad Hero Fut di FIFA 23

Ultimate Team Heroes adalah pemain yang tidak membuat pangkat legenda ikonik. Butthey adalah bintang yang telah memberi impak besar di kelab atau liga mereka dan kultus. atau hanya dikaitkan dengan satu peristiwa tertentu. Ole Gunnar Solskjaer (CL Final 1999) dan Diego Milito (CL Final 2010) adalah contoh utama untuk ini.

Heroes fut mempunyai unik Kimia khusus liga dikaitkan dengan detik -detik wira masing -masing. Di FUT 23 mereka menyumbang dua mata kimia untuk liga masing -masing – jadi anda boleh menggunakannya tolak chem anda ke maksimum.

Untuk setiap wira Fut baru di FIFA 23, akan ada dua versi item Hero Fut mereka: versi asas dan versi Piala Dunia FIFA. Versi biasa meraikannya untuk momen kelab, versi Piala Dunia yang dinaik taraf meraikan detik -detik antarabangsa mereka yang istimewa.

FIFA 23 HERO

Turun Ikon untuk Nakata dan Okocha: Hanya Heroes di FIFA 23

Kami kehilangan dua Ikon di FIFA 23, memalukan. Baik. tidak semestinya, tidak menghormati. Jay-Jay Okocha baik-baik saja dengan kemahiran 5 bintangnya-tetapi tidak ada yang benar-benar gembira dengan pembungkusan Hidetoshi Nakata. Tetapi kedua -dua mereka mempunyai lebih banyak kesan sebagai wira sekarang kerana Okocha sekurang -kurangnya menolak kimia Ligue 1 dan Nakata bagus untuk memiliki skuad Serie A.

Pelepasan Wira Piala Dunia

The wira asas berada di FIFA 23 dari awal. The WC Heroes Pasukan 1 tersedia dalam permainan dari 11 November hingga 18 November. Sekarang Pasukan 2 telah menemui jalan masuk ke dalam pek kami. Yang ini akan tersedia dari 18 November hingga 25 November. Mereka akan dikeluarkan dari pek dengan sempurna untuk yang baru Black Friday promo.

Pelepasan Hero WC Pra-Pesanan

Sesiapa yang mempersembahkan edisi muktamad FIFA pada 21 Ogos 2022, akan menerima wira WC-juga dari 11 November. Anda boleh mencari pek wira di kedai anda – tetapi kami ingin menjadi nyata dengan anda, pasukan pertama yang dinaik taraf pahlawan kelihatan jauh lebih baik daripada yang sekarang.

Semua Heroes di FIFA 23 – Peningkatan Piala Dunia

Setelah EA mengurangkan jarang pahlawan dengan besar Pek wira gagal, Akan ada lebih banyak wira yang lebih baik dalam pek kami. Lihatlah penilaian yang dinaik taraf di meja kami.

Akan menjadi hebat untuk mempunyai David Ginola yang lebih baik. Tetapi mungkin kita akan melihat promo kapten pahlawan lain di kemudian hari Musim FUT.

FYI, kami Bolded Heroes Fut kini tersedia melalui Pek.

Semua senarai Heroes FIFA 23

Bina pasukan utama anda menggunakan Heroes FIFA 23 yang sangat tinggi, pemain bersara yang baru -baru ini membuat tanda pada liga masing -masing.

FIFA 23 Heroes: Beberapa wira FIFA berdiri bersama termasuk Jay-Jay Okocha, Landon Donovan, dan banyak lagi

Diterbitkan: 28 Mac, 2023

FIFA 23 wira Adakah pemain yang mencapai status kultus sama ada di kelab atau negara mereka. Pemain dari hari -hari yang berlalu yang tidak layak untuk status ikon, tetapi masih mencapai kebesaran walaupun pada skala yang sedikit lebih kecil. Senarai yang diperluaskan untuk tahun ini berjalan seiring dengan Piala Dunia dan akan mendapat versi dinaik taraf apabila pertandingan bermula.

FIFA 23 wira cenderung memaparkan statistik yang lebih rendah berbanding dengan ikon, dan mereka tidak mempunyai tahap kebebasan yang sama yang dilakukan oleh kad ikon ketika datang ke slotting ke dalam pasukan. Anda perlu memasangkan wira dengan pemain dari liga atau negara masing. Berikut adalah senarai setiap wira di FIFA 23, dengan yang diberi nilai 87 atau lebih rendah yang terdapat dalam SBC wira terbaru.

Setiap pemain wira FIFA 23

Berikut adalah setiap wira fut yang ada dalam permainan, bersama dengan liga asal mereka, semua kedudukan yang boleh dimainkan, dan penarafan keseluruhan.

Pemain Liga Kedudukan Penilaian
Morientes LaLiga ST (cf) 89
Abedi Pele Ligue 1 Cam (lm, cf) 89
David Ginola Ligue 1 LM (Cam, ST, LW) 89
Jurgen Kohler Bundesliga Cb 89
Rudi Voller Ligue 1 ST (cf) 89
Jean-Pierre Papin Ligue 1 ST (cf) 89
Lucio Serie a Cb 89
Jay-Jay Okocha Liga Perdana Cam (rm, st) 88
Antonio di Natale Serie a ST (CF, LW) 88
Mario Gomez Bundesliga ST (cf) 88
Diego Milito Serie a ST (cf) 88
Ricardo Carvalho Liga Nos Cb 88
Rafael Marquez LaLiga CB (CDM) 88
Javier Mascherano LaLiga CB (CDM) 88
Diego Forlan LaLiga ST (CF, LW) 88
Joe Cole Liga Perdana RW (RM, Cam, LW) 87
Ivan Cordoba Serie a Cb 87
Jorge Campos Mls GK 87
Hidetoshi Nakata Serie a Cam (cm) 87
Yaya Toure Liga Perdana CDM (cm, cam) 87
Claudio Marchisio Serie a CM (CDM, LM) 87
Tomas Brolin Serie a ST (cam, cf, rw) 87
Harry Kewell Liga Perdana LW (lm, cam) 87
Robbie Keane Liga Perdana ST (cf) 86
Ole Gunnar Solskjaer Liga Perdana ST (cf) 86
Freddie Ljungberg Liga Perdana LM (RM, LW) 86
Aleksandr mostovoi LaLiga Cam (lm) 86
Jerzy Dudek Liga Perdana GK 86
Sami al-Jaber MBS Pro League ST (cf) 86
Landon Donovan Mls CF (RM, Cam, ST) 86
Dirk Kuyt Eredivisie Cam (cm) 86
Capdevila LaLiga LB (LWB) 86
Sidney Govou Ligue 1 ST (RM, CF) 86
Ji Sung Park Liga Perdana LM (RM, LW) 86
Wlodzimierz Smolarek Bundesliga ST (CF, LW) 86
Lars ricken Bundesliga Cam (rm, cf) 85
Tim Cahill Liga Perdana ST (cm, cam, cf) 85
Clint Dempsey Mls Cam (LW) 85
Peter Crouch Liga Perdana ST (cf) 85
Saeed Al Owiranan MBS Pro League RW (RM, Cam, ST) 85

Senarai setiap kad Hero Fut yang disahkan di FIFA 23

Piala Dunia FIFA 23 wira

Pemain mempunyai akses kepada Kad Hero Fut Piala Dunia FIFA dari 11 November, sepuluh hari sebelum Piala Dunia sebenar bermula. Sama dengan kad Momen Perdana Ikon, kad Piala Dunia mewakili persembahan yang terkenal di peringkat terbesar di dunia, khususnya dari FIFA 23 Heroes.

Sebagai contoh, kad Piala Dunia Park Ji-Sung boleh berdasarkan prestasinya dalam perlawanan peringkat kumpulan 2010 menentang Greece. Ji-Sung menjaringkan gol kedua Korea Selatan, menjadi pemain Asia pertama yang menjaringkan gol dalam tiga final Piala Dunia berturut-turut.

FIFA 23 Marvel Heroes

EA telah bekerjasama dengan Marvel untuk melepaskan penutup buku komik yang unik untuk setiap Heroes FIFA 23. Setiap wira dilengkapi dengan nama dan pakaian superhero mereka sendiri. Seni penutup Landon Donovan mempunyai pakaian seperti Kapten Amerika bersama-sama dengan ‘The Brave’ sebagai nama samarannya, sedangkan Yaya Toure digambarkan di luar Stadium Etihad dalam kostum gangsa dengan aksen hijau-dia diberi nama, ‘The Citadel’.

Kerjasama ini juga berkembang ke Tifos, kit, dan aksesori stadium lain di FIFA 23 untuk memamerkan kebanggaan anda untuk salah satu wira anda. Marvel akan melepaskan buku komik edisi terhad yang mengandungi seni untuk semua wira FIFA 23, bersama dengan biografi bertulis dari penulis Marvel.

Ketersediaan Heroes FIFA 23

FIFA 23 Heroes boleh didapati dalam Pasukan Ultimate dari Pelancaran. Terdapat beberapa jenis kad Heroes di FIFA 22, jadi kami mengharapkan untuk melihat versi yang berlainan kad ini ketika FIFA 23 berlangsung. Kad Hero Kapten Fut di FIFA 22 dibebaskan lewat ke musim bola sepak, memberikan setiap wira kad yang dinilai 90+ ​​untuk memadankan tahap kuasa semasa permainan.

FIFA 23 Fantasy Fut Heroes

Kad Kad Heroes terkini di sini, memberikan kad yang kurang digunakan untuk meningkatkan kuasa yang diperolehi untuk menjadikannya boleh digunakan dalam meta semasa. Malangnya, tidak setiap pemain menerima kad fut fantasi.

Berikut adalah semua kad FIFA 23 Fantasy Fut Heroes:

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai Heroes FIFA 23. Jika anda ingin memasangkan wira dengan pemain lain, semasa, bertaraf dunia, anda harus menyemak Panduan Rating FIFA 23. Untuk peluang terbaik untuk mendapatkan wira fut dalam pek, kami mempunyai penyelesaian untuk di seluruh dunia dan sbc XI pertama, yang kedua -duanya menawarkan ganjaran yang jarang berlaku setelah selesai.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.