FFXIV Power Leveling, FF14 Power Leveling Handwork – Mmogah | Mmogah: Kedai barang digital yang paling boleh dipercayai untuk pemain, panduan meratakan FFXIV – cara paling cepat untuk meningkatkan tahap Final Fantasy 14 | Pcgamesn

Panduan meratakan FFXIV – Cara paling cepat untuk meningkatkan tahap Fantasy 14

Bercakap tentang balak, jangan mengabaikan pemburuan anda, sama ada. Ini pada dasarnya hanya senarai musuh besar untuk menjejaki dan membunuh. Melengkapkan semua tugas log memburu di setiap pangkat memberi anda banyak exp, dan ia adalah aktiviti solo yang baik untuk meluangkan masa semasa anda beratur untuk penjara bawah tanah atau percubaan.

FFXIV LV 1-90 Battle Class Power Leveling

Imej latar belakang

FFXIV LV 80-90 Pekerjaan Pekerjaan Utama (Sebarang pekerjaan) 1. . Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. .1-5.55.

FFXIV LV 80-90 PENYELESAIAN PELANGGAN SEKARANG (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100%

FFXIV LV 1-90 Pekerjaan Pekerjaan Utama (Sebarang pekerjaan) 1. Kami menyelesaikan semua msq lv 1-90 2. Semua yang jatuh di akaun anda 3. Menjamin meratakan manual 100% 4. Kami melengkapkan semua pencarian senario utama untuk anda

FFXIV LV 1-90 PENYELESAIAN KERJA SEKOLAH (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv1-90 2. . Menjamin meratakan manual 100%

FFXIV LV 81-90 Leveling Power (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, sila pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV80.

FFXIV LV 82-90 Leveling Power (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, sila pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV81.

FFXIV LV 83-90 Leveling Power (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, sila pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV82.

. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, sila pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV83.

. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, sila pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV84

FFXIV LV 86-90 Leveling Power (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5.

FFXIV LV 87-90 Leveling Power (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, sila pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV86

FFXIV LV 88-90 Leveling Power (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, sila pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV87

FFXIV LV 89-90 Leveling Power (sebarang pekerjaan) 1. Kami melengkapkan pekerjaan anda yang dipesan lv80-90 2. Kami menyelesaikan pencarian pekerjaan 3. Semua yang jatuh di akaun anda 4. Menjamin meratakan manual 100% 5. Sebelum anda membeli pakej ini, pastikan anda telah menyelesaikan pencarian senario utama LV88.

Membeli Panduan Peningkatan Kuasa FFXIV/FF14

Sebelum anda membuat pesanan, sila baca arahan berikut:

1. Kami hanya boleh bermain FFXIV di PC. Sekiranya akaun anda adalah akaun PS4 (PS3, Mac, atau Pemungut), sila tambahkan kunci PC untuknya.

2. Apabila anda membuat pesanan untuk meratakan kuasa FFXIV, pastikan anda memasukkan nama akaun dan kata laluan anda dengan betul, oleh itu kami boleh log masuk ke akaun anda dengan cepat.

3. Sekiranya anda telah menetapkan kata laluan sekali untuk akaun anda, sebaik sahaja anda membuat pesanan anda, sila hubungi kami dan pastikan anda menghantar kata laluan sekali dengan cepat kepada kami. Sekiranya anda tidak mempunyai kata laluan satu kali, apabila kami cuba log masuk akaun anda, e-mel tetapan semula kata laluan akan dihantar ke e-mel akaun anda, sila tetapkan semula kemudian hantar kami. Ini memastikan bahawa kami dapat mula mengusahakan pesanan anda tanpa berlengah -lengah.

4. Anda boleh memainkan akaun anda setelah anda membuat pesanan. Sekiranya anda ingin memainkan akaun anda semasa kami memenuhi pesanan anda, sila hubungi kami untuk membincangkan masa untuk log masuk akaun anda. Pastikan anda tidak log masuk akaun anda tanpa memberitahu kami.

5. Setelah anda memainkan akaun anda, sila hubungi kami untuk memberitahu salah seorang wakil kami. Anda mungkin perlu menetapkan semula kata laluan anda setelah kami cuba log masuk. Kami mencadangkan agar anda tidak memainkan akaun anda semasa perkhidmatan untuk mengelakkan kemungkinan penangguhan pesanan anda.

6. Pemain kami akan memainkan akaun anda kira -kira 16 jam sehari untuk meningkatkan watak anda secepat mungkin.

7. Sekiranya anda tidak dapat mencari perkhidmatan yang anda perlukan di laman web kami, sila hubungi kami maka salah seorang wakil kami akan membantu anda mencari jalan penyelesaian.

Apa itu Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV, permainan video dalam talian teratas, dipanggil “FFXIV” atau “FF14” untuk pendek. Ia adalah permainan peranan dalam talian berbilang pemain (MMORPG) yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Square Enix. Final Fantasy 14 adalah permainan yang penuh aksi dengan banyak kandungan dan grafik hebat yang akan meniup anda setiap saat permainan. Setiap pengembangan telah menjadi sangat popular. Lebih 27 juta pemain telah menyertai dunia FFXIV.

Endwalker, yang merupakan pengembangan terkini FFXIV, meneruskan perjalanan Refulgent Warrior of Light, yang terdapat di PlayStation®5, PlayStation®4, Windows®, Mac, dan Steam. Pemain boleh mempunyai lebih banyak pilihan dan lebih banyak cabaran kerana terdapat cakrawala baru, suku baru, ancaman baru, pekerjaan baru, penjara bawah tanah baru, daerah perumahan baru, dan banyak kemas kini untuk pengembaraan. Elemen permainan segar dan tindakan baru untuk pekerjaan yang ada membolehkan mereka mengalami keseronokan pertempuran seperti yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Untuk mendapatkan kembali keyakinan dan keberanian untuk menghadapi MalMity – kedatangan kedua hari terakhir, mereka dapat membina rumah baru di Empyreum dan bertempur bersama dengan sahabat. Banyak perkara yang menunggu untuk diselesaikan.

Sama ada anda seorang pemula, kasual, atau pro gamer yang mencari hiburan, FFXIV boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda. Sekiranya anda memulakan perjalanan permainan anda, Mmogah menawarkan kepakaran yang mudah dan mudah dimainkan supaya anda dapat lebih produktif.

Mengenai penyebaran kuasa FFXIV

Meratakan kuasa FFXIV

Penyebaran Kuasa FFXIV pendek untuk Final Fantasy XIV Power Leveling. Ia merujuk kepada proses meratakan watak FFXIV ke tahap yang lebih tinggi. Ia juga boleh merangkumi mengumpulkan, kraf, pencapaian, atau matlamat lain pemain FFXIV mahu mencapai.

Seperti yang anda ketahui, Final Fantasy XIV juga dipanggil FF14 untuk pendek, jadi penyebaran kuasa FFXIV juga dipanggil FF14 Power Leveling. Boost adalah nama lain yang meratakan kuasa, oleh itu kadang -kadang kita memanggil perkhidmatan ini FFXIV Boost atau FF14 Boost.

Sebagai pemula, memainkan watak FFXIV anda sendiri untuk mencapai matlamat anda, nikmati jalan cerita yang belum pernah anda lihat sebelumnya, dan belajar kemahiran baru adalah penting. Meneroka permainan atau bahagian baru itu boleh menjadi menarik dan indah. Walau bagaimanapun, bagi pemain veteran yang sudah berpengalaman di FFXIV, meratakan pekerjaan yang berbeza boleh membosankan dan tidak bernilai usaha. Dalam kes ini, mungkin lebih baik untuk mempertimbangkan membeli perkhidmatan meratakan kuasa FFXIV dari tapak meratakan kuasa profesional. Anda layak mendapat pengalaman pengembaraan FFXIV yang hebat dan bukannya berulang kali mengisar dalam permainan.

Di mana tempat terbaik untuk membeli powerleveling ffxiv? Jawapannya di sini, Mmogah, yang telah menawarkan FF14 murah, cepat dan selamat meningkatkan kuasa sejak 2010, tiada larangan, tiada aduan, reputasi tinggi!

Panduan meratakan FFXIV – Cara paling cepat untuk meningkatkan tahap Fantasy 14

Panduan meratakan FFXIV

Apa cara terpantas untuk tahap Final Fantasy 14? Salah satu perkara terbaik mengenai permainan MMO epik Square Enix adalah pelbagai pekerjaan yang sangat baik. Watak yang anda buat boleh memainkan mana -mana dan setiap pekerjaan yang dikeluarkan, jadi ia dapat mengambil sedikit masa untuk mendapatkan watak anda sehingga awal di beberapa kawasan. Anda akan perlu melibatkan diri dalam sedikit penyebaran kuasa FFXIV.

Dengan pelepasan pengembangan Shadowbringers, topi tahap dinaikkan dari 70 hingga 80 dan dua pekerjaan baru diperkenalkan, pistol dan penari. Jadi sama ada anda mahu sampai ke tahap 80 dengan cepat atau mencuba pekerjaan baru, kami telah mendapat anda dilindungi.

Begitu juga, jika anda memulakan permainan lagi, panduan meratakan FFXIV kami akan membantu dengan beberapa arahan langkah demi langkah asas untuk membantu anda dalam perjalanan ke endgame dalam masa yang singkat. Bagi pemain yang mencari cara yang tidak dilampirkan untuk masuk ke FFXIV, permainan kini menawarkan 96 jam masa permainan percuma, yang akan memberi anda peluang untuk memberikan permainan fantasi yang baik.

FFXIV Shadowbringers meratakan petua

Semasa log masuk ke pengembangan ketiga Final Fantasy 14 untuk pertama kalinya, anda mempunyai keputusan untuk membuat. Sama ada anda mendapat retak dengan pencarian senario utama (MSQs) – salah satu cara terbaik untuk tahap dengan cepat, seperti yang anda lihat dalam senarai petua di bawah – atau anda mencuba penari FFXIV baru dan kerja -kerja gunbreaker baru. Masalahnya ialah tahap permulaan pekerjaan baru adalah 60, dan anda perlu 70 sebelum anda boleh memulakan dengan Shadowbringers MSQ.

Sekiranya anda mati ditetapkan pada tangki bernuansa atau peniaga kerosakan yang flamboyan, terdapat beberapa cara dengan cepat mengisar ke mana anda mahu menjadi. Pertama, pastikan anda mendapat retak dengan pencarian pekerjaan baru anda: kedua -duanya akan mengenali anda dengan peranan baru anda dan memberi anda EXP Dollop yang sihat. Dari sana, cara yang paling berguna untuk menghabiskan masa anda adalah dengan mengisar nasib – yang juga boleh menjatuhkan arus ffxiv aether yang, jika anda mendapat cukup, akan membolehkan anda menggunakan gunung tertentu untuk terbang.

Ketika datang ke meratakan dari tahap 70 hingga topi baru 80, kami selalu mengesyorkan menendang sesuatu dengan menyelam ke MSQS. Bukan sahaja cerita Shadowbringers salah satu yang terbaik dalam permainan, tetapi ia juga merupakan harta karun pengalaman – selagi anda melalui teka -teki FFXIV City of the Ancients yang rumit, tentu saja. Walau bagaimanapun, anda mungkin mendapati bahawa anda perlu melalui pencarian yang paling banyak untuk memenuhi keperluan tahap untuk senario utama – termasuk pencarian Misteri Misteri FFXIV yang sama rumit. Syukurlah ini cukup bagus untuk sebahagian besar, jadi anda akan mengalami beberapa benang terbaik yang ditawarkan oleh permainan di jalan ke Cap Level FFXIV baru 80.

Berpegang pada pencarian cerita

Jika anda seorang pemain baru, teras, atau ‘senario utama’, pencarian adalah cara ke hadapan: bukan sahaja mereka cara terbaik untuk memperkenalkan anda kepada naratif yang mengikat dunia Eorzea bersama -sama, tetapi mereka juga menyampaikan kekalahan besar exp. Walau bagaimanapun, jika anda bukan tahap yang cukup tinggi untuk usaha seterusnya dalam senario utama, pencarian sampingan juga cekap untuk pemula ketika datang ke exp per minit yang dibelanjakan.

Pastikan anda tidak mengabaikan pencarian pekerjaan anda, sama ada. Anda akan mendapat satu set pencarian kerja baru setiap lima tahap yang anda jangkau sehingga anda sampai ke tahap 15. Dari sana, pastikan anda melakukan sedikit penyebaran kuasa FFXIV sebaik sahaja anda memilih tugas anda. Anda hanya boleh tahap salah satu daripada ini pada satu masa, tetapi masing -masing memberi ganjaran kepada anda dengan banyak exp.

Meratakan kuasa FFXIV

Tetap diberi makan dan berehat

Sama seperti dalam kehidupan sebenar, anda mempunyai peluang terbaik untuk berjaya apabila anda menjaga diri anda. Ini bermaksud mendapatkan lapan jam anda ditambah tiga hidangan persegi sehari penuh buah dan sayuran. Ini juga berlaku untuk meratakan dengan cepat FFXIV. Makanan mudah dipegang, sama ada ia telah dikumpulkan atau dibeli di kedai -kedai, dan memberikan rangsangan exp 3% selama 30 minit setiap kali. Tetapi, jika anda kekurangan wang tunai, anda boleh membeli makanan di bandar -bandar awal dan penginapan untuk sekurang -kurangnya 7 gil.

Selepas hari pengembaraan dan hidangan yang enak, kemungkinan anda akan memerlukan 40 winks anda. Semua orang memerlukan rehat sekarang dan kemudian, tidak ada rasa malu di dalamnya – walaupun anda melakukan beberapa penyebaran kuasa FFXIV. Apabila anda log masuk di tempat perlindungan – di mana sahaja di bandar seperti Gridania atau Limsa Lominsa, atau berhampiran kristal teleportasi biru besar, yang dikenali sebagai Aetheryte – anda mendapat rehat EXP.

Ini meningkatkan keuntungan exp sebanyak 50% dan caj sehingga 1.5 bar tahap penuh pekerjaan tertinggi semasa anda. Anda akan tahu anda berada di tempat perlindungan kerana ikon Bulan Kecil akan muncul di HUD anda. Sama ada anda log keluar selama beberapa hari atau hanya pergi ke AFK untuk merebut diri anda beberapa makanan orang sebenar, selalu cuba dan berhenti di kawasan yang semakin meningkat ini.

Thumbnail YouTube

Perhatikan log cabaran anda

Log cabaran adalah cara yang berguna untuk meningkatkan exp dari aktiviti sehari -hari yang anda mungkin akan menyelesaikan. Anda boleh membukanya dengan melengkapkan level 15-quest ‘Rising to the Challenge’, yang boleh didapati dengan bercakap dengan I’tolwann di dek atas Limsa Lominsa (x11, y10). Log Cabaran menawarkan bonus exp setelah menyelesaikan banyak aktiviti dari mengalahkan perusuh goreng kecil untuk membersihkan penjara bawah tanah atau percubaan. Sekiranya anda telah menggilap mereka semua, ingatlah mereka menetapkan semula setiap minggu.

Bercakap tentang balak, jangan mengabaikan pemburuan anda, sama ada. Ini pada dasarnya hanya senarai musuh besar untuk menjejaki dan membunuh. Melengkapkan semua tugas log memburu di setiap pangkat memberi anda banyak exp, dan ia adalah aktiviti solo yang baik untuk meluangkan masa semasa anda beratur untuk penjara bawah tanah atau percubaan.

FFXIV Fast Leveling

Guildhests adalah cara terbaik untuk sampai ke tahap 45

Dungeons, percubaan, dan aktiviti endgame yang lain dapat menakutkan pemain baru walaupun MMO terbaik. Terdapat banyak tekanan yang mengerikan pada setiap anggota pasukan untuk tidak membiarkan bahagian bawah, terutama jika anda adalah tangki atau penyembuh. Walau bagaimanapun, Final Fantasy XIV’s Guildhests bukan hanya cara yang baik untuk menunjukkan kepada anda tali akhir permainan: Mereka memberi anda banyak Exp yang besar.

Atas sebab -sebab ini, guildhest adalah penting untuk mana -mana panduan meratakan FFXIV, terutamanya untuk pemain baru. Pencarian kumpulan yang disandarkan ini bertujuan untuk mengajar pemula mekanik kumpulan asas yang akan anda dapati di penjara bawah tanah dan percubaan, biasanya dengan pertarungan bos kecil pada akhir. .

Guildhests memberikan sebahagian besar exp setiap lima tahap sehingga 45 dan mereka skala dengan baik dalam kesukaran. Anda boleh membuka kunci mereka setelah menyelesaikan Guildleve – pencarian berulang untuk gil atau exp – dan kemudian bercakap dengan pertempuran. Apa lagi, terdapat bonus exp untuk setiap pekerjaan baru yang anda selesaikan guildhests.

Panduan meratakan FFXIV

Serang rolet tugas untuk exp besar -besaran

Sekarang anda mempunyai idea yang lebih baik tentang bagaimana endgame berfungsi, tiada panduan meratakan FFXIV akan lengkap tanpa rolet tugas. Kecantikan kecil ini memberi anda peningkatan untuk menyelesaikan pelbagai jenis misi, tetapi sangat berguna ketika datang ke penjara bawah tanah dan percubaan rendah.

Anda boleh melengkapkan setiap hari dari tahap 16, dan menyelesaikan sama ada jenis misi di peringkat ini dengan berkesan menjamin tahap penuh. Satu -satunya kelemahan adalah bahawa terdapat beratur panjang untuk pemain DPS, jadi cari aktiviti lain yang perlu dilakukan semasa anda menunggu: Tangki dan penyembuh kesedihan dapat menderita dari seluruh pasukan mereka sering bermaksud ada kekurangan mereka.

Mengambil nasib

Sekiranya anda seorang DPS dan tidak menunggu menunggu, nasib adalah cara untuk pergi. Fates adalah pergaduhan bos khas yang menanam secara rawak di dunia. Mereka boleh menjadi sukar, jadi pastikan anda mengatasi mereka dengan rakan -rakan atau mencari skuad dengan pencari tugas untuk membantu anda. Mereka tidak memberi ganjaran seperti penjara bawah tanah, ujian, atau guildhests, tetapi mereka lebih cepat masuk. Dalam kes semua aktiviti endgame ini, mereka akan muncul dalam log cabaran anda, juga, membantu anda lebih banyak jika anda berhasrat untuk melakukan beberapa tahap FFXIV yang cepat.

Sertailah syarikat percuma

Syarikat Percuma (FCS) sama dengan Guilds di MMO lain dan dilengkapi dengan faedah yang berbeza bergantung pada pangkat FC. Anda boleh membuat syarikat percuma dengan rakan atau menyertai kumpulan yang sedia ada dengan menggunakan Portal Carian Syarikat Percuma Lodestone. .

. Kami harap anda menikmati kelajuan tinggi oktana anda melalui dunia Eorzea yang cantik, dan anda membuat beberapa rakan dalam perjalanan.

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.