FFXIV Patch 6.38 Membuat sedikit tweak untuk gear pvp dan abyssos, nota patch ffxiv – 6.38 Kemas Kini Menghilangkan Sekatan Abyssos Mingguan | Pcgamesn

Nota Patch FFXIV – 6.38 Kemas kini Menghilangkan Sekatan Abyssos Mingguan

Phantom Rush

FFXIV Patch 6.38 Membuat sedikit tweak untuk gear PvP dan Abyssos

FFXIV Patch 6.38 ada di sini dan, kerana anda mungkin dapat meneka dari perubahan kecil ke nombor versi, itu tidak betul -betul BESAR. Terdapat beberapa kemas kini yang patut dibincangkan. Terutamanya yang berkaitan dengan keseimbangan PVP dan sekatan Abyssos. Oleh itu, mari kita menyelam dan lihat yang terkini Fantasi terakhir nota patch!

Mari kita dapatkan perubahan yang paling diramalkan dari jalan pertama. Sama seperti dalam banyak kemas kini sebelum ini, patch 6.38 Sekarang menjadikannya lebih mudah untuk memperoleh dan menaik taraf gear tertentu – khususnya perkara yang anda dapat dari Pandæmonium: Abyssos dan Allagan Tomestones of Causality. Sekatan mingguan pada Pandæmonium: Abyssos (Savage) telah dikeluarkan sama sekali. Apatah lagi kumpulan serbuan sekarang akan menerima Dua tabung harta karun yang dijamin setiap larian yang berjaya. Mereka yang masih berpegang pada kesukaran normal juga boleh mendapatkan lebih banyak bilah Abyssos yang tidak dikenali; Tidak ada lagi sekatan mengenai berapa banyak yang anda boleh dapatkan dari bulatan kelapan.

Dan, mengenai gear tomestone, kini anda boleh membeli air garam moonshine dari Nesvaaz di dalam Radz-at-han (X: 10.6, Y: 10.0) sama ada duit syiling Aglaia atau Satu duit syiling euphrosyne. Sekiranya anda menghadapi masalah untuk menjaga air garam, bersinar, twine, dll. Lurus, air garam moonshine adalah bahan peningkatan yang digunakan untuk meningkatkan Senjata Lunar Envoy ke keadaan terakhir mereka. Yang mengatakan pelbagai “ditambah”.

Menggerakkan barangan gear masa lalu dan ke dalam perubahan permainan sebenar … tidak banyak yang perlu dibincangkan. Segala -galanya berpusat di sekitar pelarasan PvP, dengan konflik kristal mendapat perhatian khusus. Walau bagaimanapun, kebanyakan pekerjaan telah menerima perubahan keseimbangan (kebanyakannya sangat kecil) kepada kemahiran PVP yang akan berkuatkuasa di semua mod.

Kebanyakannya hanya perubahan potensi (i.e. Beberapa kemahiran melakukan lebih kurang kerosakan dan/atau penyembuhan daripada yang mereka lakukan sebelumnya). Walaupun Paladin dan Warrior, dua medan perang pemain biasa pemain, melihat nerfs yang patut diberi perhatian. Kemahiran “phalanx” paladin (i.e. batasnya pecah) kini hanya mengurangkan kerosakan masuk sebanyak 33 peratus, dan bukannya 50 peratus, yang mungkin membuat kelas merasa sedikit kurang dapat dikurangkan. Sementara itu, “Blota” Warrior (kemahiran yang menghisap musuh-musuh dekat sebelum mengurangkan kelajuan pergerakan mereka ke merangkak, yang mungkin anda telah dibunuh sebelum ini) juga jatuh dari lambat lima saat hingga perlahan tiga saat.

Anda dapat melihat semua perubahan yang menarik untuk diri sendiri di halaman Nota Patch Rasmi. Di sana anda juga akan melihat bahawa “masa sehingga kristal taktikal tidak terkurung dikurangkan dari 30 hingga 20 saat.”Jika anda tidak tahu apa maksudnya,” kristal taktikal “adalah nama rasmi untuk pemain muatan kristal perlu menolak semasa bermain CC. Menjatuhkan masa permulaan turun sebanyak 10 saat harus membuat perlawanan sedikit lebih cepat – terutamanya meningkatkan kadar di mana pemain dapat memperoleh ganjaran.

Oh, bercakap tentang itu, patch 6.38 juga menandakan berakhirnya musim PVP semasa. Ini tidak boleh dikelirukan dengan PvP siri, Walau bagaimanapun, yang merupakan pseudo-pertempuran yang eksklusif untuk PVP. Itu mempunyai jadual sendiri.

Dan itu cukup banyak perkara besar! Tompok -tompok berulang ini tidak selalunya menambah. Bahawa dikatakan, ini hanya bermakna kita satu langkah lebih dekat dengan pembebasan yang tidak dapat dielakkan FFXIV Patch 6.4, yang pasti akan menambah lebih banyak kandungan baru untuk pemain menikmati. Tinggal Sehingga Pada masa itu!

Nota Patch FFXIV – 6.38 Kemas kini Menghilangkan Sekatan Abyssos Mingguan

Pusingan terbaru Square Enix nota patch FFXIV Keluarkan sekatan mingguan dari Pandæmonium: Abyssos, serta menukar sfera PVP MMORPG.

Seorang lelaki berotot dengan rambut emas mawar berdiri dengan rantai di sekeliling badannya yang kosong di kawasan dengan tingkap besar di belakangnya

Diterbitkan: 3 Apr, 2023

Dengan semua mata pada ffxiv 6.4, tampalan sebelumnya Square Enix adalah, seperti yang anda bayangkan, jauh lebih langsing daripada yang kita boleh harapkan untuk melihat Final Fantasy yang disertakan. Masih ada kemas kini pekerjaan PVP, walaupun, serta perubahan pada penjara bawah tanah MMORPG, jadi inilah yang perlu anda ketahui.

Walaupun kemas kini kandungan takhta gelap baru yang berkilat adalah semua yang boleh dibincangkan oleh Eorzean, FFXIV Patch 6.38 mengemas kini seluruh kebolehan pekerjaan PVP yang berbeza (termasuk sedikit nerfs ke ninja yang saya sayangi), serta mengeluarkan sekatan mingguan di Abyssos.

Sekatan mingguan ffxiv Abyssos dikeluarkan

Terdapat dua perubahan pada serbuan Abyssos, yang berurusan secara khusus dengan bilah abyssos yang tidak dikenali. Ini sekarang akan jatuh lebih dari sekali seminggu secara rawak, bermakna anda boleh menanamnya untuk berdagang untuk tomestones ultralight di Radz-at-han dan Labyrinthos.

Di samping itu, keperluan kemasukan mingguan untuk Pandæmonium: Abyssos (Savage) telah dikeluarkan, dan kini anda akan sentiasa menerima dua tabung harta karun dengan barang-barang yang tidak terhad. Anda akan dapat melompat ke mana -mana bulatan serbuan di sentuhan butang juga.

AIN Infographic untuk FFXIV Gods Revel Lands Tremble Patch 6.38

Nota Patch FFXIV: 6.38 Kemas kini

Berikut adalah FFXIV 6 penuh.38 Nota Patch (tidak termasuk pembetulan pepijat), ihsan Square Enix.

Sistem pertempuran

 • Sekatan mingguan untuk menerima bilah abyssos dari Abyssos: Lingkaran Kelapan telah dikeluarkan.
 • Pelarasan berikut telah dibuat kepada Pandæmonium: Abyssos (Savage):
  • Dua tabung harta karun sekarang akan selalu muncul. Selain itu, sekatan mingguan pada ganjaran yang diperoleh dari tabung telah dikeluarkan.
  • Sekatan masuk mingguan di semua kawasan Pandæmonium: Abyssos (Savage) telah dikeluarkan.
  • Pemain sekarang boleh meneruskan terus ke mana -mana bulatan Pandæmonium: Abyssos (Savage).

  Pvp

  Paladin

  Phalanx

  • Kerosakan yang dikurangkan telah diubah dari 50% hingga 33%.

  Pahlawan

  Blota

  • Tempoh kesan berat telah dikurangkan dari 5 hingga 3 saat.

  Biarawan

  Phantom Rush

  • Potensi telah meningkat dari 10,000 hingga 12,000.

  Dragoon

  Sky menghancurkan

  • Potensi telah dikurangkan dari 20,000 hingga 18,000.
  • Peningkatan Potensi Apabila sasaran berada dalam 5 yalms telah diubah dari 30,000 hingga 32,000.
  • Kekuatan penghalang telah diubah daripada menyerap kerosakan berjumlah 25% daripada HP maksimum untuk menyerap kerosakan yang setara dengan penyembuhan 24,000 potensi.

  Ninja

  Fuma Shuriken

  • Julat telah dikurangkan dari 25 hingga 20 yalms.

  Hyosho Ranryu

  • Julat telah dikurangkan dari 25 hingga 20 yalms.

  GOKA MEKKKKYAKU

  • Julat telah dikurangkan dari 25 hingga 20 yalms.

  Reaper

  Harvest yang berlimpah

  • Potensi maksimum telah meningkat dari 20,000 hingga 24,000.

  Penari

  Menyembuhkan waltz

  • Potensi penyembuhan telah meningkat dari 8,000 hingga 10,000.

  Black Mage

  Pecah

  • Kekuatan penghalang telah meningkat dari 12,000 hingga 16,000.

  Penyihir merah

  Penghalang Magick

  • Tempoh kesan telah meningkat dari 8 hingga 10 saat.

  Kesan frazzle

  • Tempoh telah meningkat dari 8 hingga 10 saat.

  Southern Cross

  • Potensi penyembuhan telah meningkat dari 6,000 hingga 8,000.
  • Potensi kerosakan telah meningkat dari 6,000 hingga 8,000.
  • Peningkatan potensi penawar dari peralihan putih telah dikurangkan dari 100% hingga 50%.
  • Peningkatan potensi kerosakan dari peralihan hitam telah dikurangkan dari 100% hingga 50%.

  Sarjana

  Penyembuhan Adloquium

  • Potensi telah dikurangkan dari 4,000 hingga 3,000.
  • Kekuatan penghalang telah meningkat dari 4,000 hingga 6,000.

  Ahli astrologi

  Jatuh malefic

  • Pengurangan masa recast yang diberikan oleh kesan tambahan ‘mengurangkan masa recast cast double’ telah diubah dari 7.5 hingga 10 saat.

  Konflik kristal

  • Masa sehingga kristal taktikal tidak terkurung dikurangkan dari 30 hingga 20 saat.
   • Berikutan perubahan ini, trek muzik tertentu yang dimainkan semasa perlawanan telah diselaraskan.
    * Tiada pelarasan telah dibuat ke landasan “Festival of the Hunt (Endwalker).”
   • Apabila musim berakhir, pemain kedudukan 100 teratas dari setiap pusat data akan menerima baucar melalui perkhidmatan penghantaran Moogle.
   • Pemain yang selesai di peringkat gangsa atau lebih tinggi boleh menuntut ganjaran dengan bercakap dengan pemain suku musim bermusim di Den Pier Wolves (X: 4.9 Y: 5.7).

   Walaupun perubahan di sini agak kecil, 6 yang sangat dinanti -nantikan.4 Kemas kini membawa kandungan baru untuk Sanctuary Pulau FFXIV anda, jadi jika anda suka menghabiskan masa anda di rumah jauh dari rumah dengan semua haiwan Sanctuary FFXIV Pulau yang comel, pastikan mata anda dikupas lebih 6.4 kandungan.

   Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

   Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.