FFXIV Patch 6.3 surat langsung pada 11 Nov dan semua yang kita tahu, FFXIV 6.3 tarikh pelepasan dan semua yang ditunjukkan dalam Surat Langsung 75 | Pcgamesn

FFXIV 6.3 tarikh pelepasan dan semua yang ditunjukkan dalam huruf langsung 75

Bagi mereka yang tidak dikenali, penjara bawah tanah adalah contoh dengan unsur-unsur seperti penyangak dan yang terdiri daripada pelbagai lantai yang dipenuhi dengan rampasan, musuh, dan pelbagai halangan. Pada masa ini, FFXIV mempunyai dua: Palace of the Dead and Heaven-on-High. Ia adalah jenis kandungan yang berbeza dengan sistem perkembangan dan cabaran yang berasingan.

FFXIV Patch 6.3 surat langsung pada 11 Nov dan semua yang kita tahu

Ini mengenai masa itu untuk satu lagi surat langsung besar dari pengeluar untuk menggariskan apa yang akan datang Final Fantasy XIV. Siri Livestream yang dijadualkan dengan pengarah dan pengeluar Naoki Yoshida dan pengurus komuniti Toshio Murouchi terus menerus 11 November bermula jam 3:00 a.m. Pt / 6:00 a.m. Et. Ini akan menjadi yang pertama dari penjelajahan dua bahagian kandungan baru di FFXIV Patch 6.3.

Aliran akan berada dalam bahasa Jepun tanpa tafsiran bahasa Inggeris secara langsung, tetapi tayangan slaid persembahan akan mengandungi terjemahan bahasa Inggeris. Anda juga boleh mengikuti bersama dengan FFXIV Reddit Discord Channel di mana ahli -ahli masyarakat tidak rasmi terjemahan aliran dalam masa nyata. Anda boleh menonton surat langsung pada pegawai FFXIV Saluran berkedut atau youtube.

Berdasarkan surat langsung sebelumnya, di mana Yoshida memberikan butiran mengenai sisa patch 6.x siri, kita sudah tahu mengenai beberapa butiran FFXIV 6.3. Di bawah, kami menggariskan semua yang kami tahu setakat ini.

Dungeon baru

FFXIV Deep Dungeon Endwalker Final Fantasy XIV

Awal tahun ini semasa acara Fanfest Korea, Yoshida mendedahkan bahawa penjara bawah tanah baru dirancang untuk 6.X Patch Cycle. Dalam surat langsung dari bulan Mac, yang menggariskan rancangan yang membawa sehingga 7.0 dan pengembangan seterusnya, dia mengesahkan bahawa penjara bawah tanah akan datang dengan patch 6.3.

Bagi mereka yang tidak dikenali, penjara bawah tanah adalah contoh dengan unsur-unsur seperti penyangak dan yang terdiri daripada pelbagai lantai yang dipenuhi dengan rampasan, musuh, dan pelbagai halangan. Pada masa ini, FFXIV mempunyai dua: Palace of the Dead and Heaven-on-High. Ia adalah jenis kandungan yang berbeza dengan sistem perkembangan dan cabaran yang berasingan.

Serbuan persekutuan seterusnya dalam mitos alam

Patch 6.1 memaparkan siri 24-pemain Alliance Raid yang baru digelar Mitos Alam. Contoh pertama, Aglaia, meneroka segelintir dua belas, FFXIVPelbagai tuhan. Siri Raid menyelinap ke wilayah yang belum dipetakan untuk memperkayakan tradisi di belakang sekeping FFXIV Itu selalu di latar belakang, tetapi tidak pernah dibongkar sepenuhnya. Contoh seterusnya ini banyak hidup kerana Aglaia mempunyai beberapa pertempuran hebat dan muzik yang luar biasa, dan meninggalkan lebih banyak soalan daripada jawapan.

Sokongan tugas untuk seluruh langit MSQ

Salah satu matlamat 6.siri x patch adalah untuk membawa sokongan tugas (aka sistem amanah) kepada semua FFXIVDungeon-Dungeon Story-Critical. Ini membolehkan pemain membawa ahli parti yang dikawal AI ke penjara bawah tanah empat pemain dan bukannya membuat pertandingan dengan pemain sebenar.

Sehingga patch 6.2, penjara bawah tanah hingga ke peti besi di Heavensward MSQ telah dilindungi. Patch 6.3 akan meliputi selebihnya Heavensward Dungeons Msq, termasuk Patch 3.x msq yang mengarah ke Stormblood.

Potensi FFXIV 6.3 perubahan pekerjaan

Pekerjaan Astrologi Chie Perubahan FFXIV 6.2

Tompok -tompok terkini telah disimpan perubahan pekerjaan yang agak minimum (di luar PvP). Walau bagaimanapun, kita boleh mengharapkan pelarasan yang lebih besar dan mungkin beberapa pulih dengan patch 6.3. Dalam wawancara sebelumnya, Yoshida menyebut bahawa FFXIV pasukan telah berusaha untuk membuat penyesuaian yang ketara Ahli astrologi dan Dragoon. Perubahan ini bertujuan untuk disertakan dengan patch 6.2, tetapi pasukan memerlukan lebih banyak masa untuk menguatkan dan memuktamadkan penyesuaian.

Lebih banyak kandungan tempat perlindungan pulau

Pulau Sanctuary adalah salah satu penambahan utama dengan patch 6.2 dan yang FFXIV Pasukan mempunyai lebih banyak kedai. Kandungan ini membolehkan anda membina pulau anda sendiri melalui kerajinan, mengumpulkan, menaikkan ternakan, membina pangkalan, menanam tanaman, dan menguruskan tenaga kerja. Tidak ada keperluan pekerjaan atau pengumpul dan pulau mempunyai set sistem dan mekaniknya sendiri.

Walaupun tidak ada banyak butiran mengenai apa yang boleh diperolehi oleh pulau, Yoshida memberitahu saya dalam temu bual, “Kami merancang untuk membuka lebih banyak bidang untuk membina kemudahan, menambah lebih banyak jenis kemudahan, dan tentu saja, alamat maklum balas dari pemain kami.”

FFXIV lain penting secara ringkas

Kemas kini kandungan lain yang kami harapkan FFXIV Patch 6.3 Termasuk serbuan tahap muktamad baru, lebih banyak lubang palsu, percubaan tambahan, dan kesinambungan cerita utama, dan banyak lagi. Kebanyakannya FFXIV Kandungan yang disebutkan di atas telah dibincangkan pada bulan Mac, jadi pastikan anda mengejar pecahan surat langsung kami dan apa lagi yang ada untuk patch 6.4 dan 6.5. Anda juga boleh mengintip pratonton patch 7.0 Pembaikan Grafik, yang diturunkan dalam huruf langsung yang sama.

Baru -baru ini, Patch 6.25 terus hidup dan menyampaikan beberapa kandungan baru yang hebat. Tangkap dengan mendapatkan senjata relik Manderville anda dan melakukan pencarian Hildibrand anda, atau mula berkumpul untuk pencarian suku omicron emosional. Sekiranya anda belum mencubanya, berikan penjara bawah tanah baru, Sil’dihn subterrane, tembakan.

FFXIV 6.3 tarikh pelepasan dan semua yang ditunjukkan dalam huruf langsung 75

FFXIV 6.3 Tarikh Siaran - Dua Angka Berambut Putih dengan Pakaian Hitam Menatap Kamera dan Menjangkau Penonton

Kami kini mempunyai FFXIV 6.Tarikh pelepasan 3 dan lebih terperinci mengenai apa yang diharapkan dalam pengembangan seterusnya untuk MMORPG yang diiktiraf secara kritikal, ihsan Final Fantasy 14 Produser Live Letter 75. Seperti biasa, pengarah permainan Naoki Yoshida disertai oleh pengeluar komuniti Toshio Murouchi untuk livestream mutli-jam yang memberi kita pandangan yang lebih terperinci mengenai orang-orang seperti Raid Alliance yang baru, tugas muktamad kelima, dan penjara yang mendalam seterusnya.

Patch ffxiv 6.Tarikh pelepasan 3 adalah 10 Januari 2023. Perkembangan itu berjudul ‘Gods Revel, Lands Tremble’ dan kami melihat dengan baiknya dari treler baru, sebelum Yoshida dan Murouchi memberi kami menyelam yang mendalam ke dalam beberapa butiran yang dapat kami nantikan ketika kemas kini FFXIV tiba -tiba tiba. Kebanyakan ini pada mulanya diturunkan dalam FFXIV Live Letter 74, jadi lihat di sana jika anda mahukan gambaran yang lebih luas mengenai patch itu, tetapi kami mempunyai lebih banyak butiran khusus untuk anda dari aliran langsung hari ini.

Thumbnail YouTube

Tugas Ultimate 5 adalah Protokol Omega (Ultimate). Ia akan tiba dengan patch 6.31 dua minggu selepas pelepasan awal 6.3, dan anda perlu menyelesaikan Abyssos: Lapan Circle (Savage) – yang dikenali oleh Komuniti sebagai P8 – sebelum anda boleh mencuba ansuran terbaru Mod Cabaran Sulit FFXIV. “Semuanya akan menjadi Omega,” kata Yoshida, “Anda akan mengetahui maksudnya. Segala -galanya Omega telah melihat dan berpengalaman akan dilemparkan kepada anda.”Dia mencadangkan pemain mempersiapkan diri dengan mengamalkan pergaduhan Omega Savage, tetapi mengatakan tidak mengharapkan kesukaran yang lebih tinggi daripada Reprise Dragonsong (Ultimate), tetapi hanya beberapa kesukaran yang berbeza berdasarkan arah dan reka bentuk.

Baki langit yang terakhir yang sebelum ini tidak mempunyai sokongan tugas kini akan mendapat keupayaan untuk mengambil skuad NPC dengan anda, umumnya ditarik dari watak-watak yang berkaitan dengan cerita. Yoshi-P mencatatkan bahawa ini bermakna semua kandungan dalam percubaan percuma (yang, seperti yang anda dengar, termasuk pengembangan langit yang memenangi anugerah) kini tersedia dengan sokongan tugas, meninggalkan hanya stormblood tanpa itu. Yoshida bercanda, “Jika percubaan percuma tidak dilanjutkan,” tetapi pasukan itu cepat menjelaskan bahawa tidak ada rancangan untuk ini.

Salah satu penambahan terbesar mungkin akan berubah ke UI. Jenis kerosakan kini akan dipaparkan dalam log tempur dan teks terapung, menjadikannya mudah untuk melihat sama ada anda menentang kerosakan fizikal, sihir, atau unik. Di samping itu, penggemar dan debuffs di senarai parti kini akan menunjukkan masa mereka yang tinggal di bawahnya, walaupun anda boleh bertukar -tukar ini dalam menu Tetapan jika anda mendapati ia memaparkan paparan anda terlalu banyak. Terdapat juga tetapan warna HUD baru, memberi anda pilihan biru yang indah untuk menu anda jika anda bosan dengan kelabu atau krim yang kelihatan. Yoshida mengatakan pasukan berharap dapat memperkenalkan lebih banyak skim warna untuk pilihan ini pada masa akan datang.

FFXIV - Lihatlah menu biru baru yang menunjukkan sistem penyusun penahan baru dalam tindakan

Pelarasan pekerjaan diumumkan semasa Surat Langsung 74, dan sekarang kami mempunyai lebih banyak maklumat – walaupun kami perlu menunggu nota patch penuh pada pembebasan untuk mendapatkan semua nombor eksplisit. Akan ada beberapa penyesuaian umum untuk kebolehgunaan, tetapi Paladin semakin tumpuan dengan beberapa perubahan penting yang mempengaruhi putaran pekerjaan. Yoshida menjelaskan bahawa matlamat mereka termasuk meningkatkan keupayaan Paladin untuk menangani kerosakan pecah, mengurangkan pergantungannya terhadap kerosakan sepanjang masa, dan meningkatkan kebolehgunaan beberapa kebolehan pertahanannya. Perubahan utama disenaraikan di bawah, walaupun Yoshida menyatakan bahawa ini bukan senarai penuh perubahan:

  • Putaran telah dipendekkan untuk menampung tindakan berkuasa tinggi.
  • Kesan kerosakan dari masa ke masa untuk bilah goring dan bilah keberanian telah dikeluarkan dan potensi mereka telah diselaraskan.
  • Mungkin ilahi kini diterapkan selepas kombo senjata api, yang membolehkan Roh Kudus yang dipertingkatkan akan dilaksanakan sekali tanpa pemutus.
  • Kesan Holy Sheltron telah ditukar untuk mengurangkan kerosakan yang diambil, dengan itu meningkatkan keupayaan pertahanan terhadap kerosakan dari masa ke masa.
  • Keupayaan Bulwark yang telah dikeluarkan sebelum ini telah dirombak dan diperkenalkan semula, menawarkan keupayaan pertahanan yang meningkat.
  • Utiliti beberapa tindakan dan kombo lain juga telah diselaraskan.

Pasukan ini memaparkan arena baru untuk konflik kristal, yang mempunyai bahaya panggung seperti membuang jubin tanah yang akan menghantar watak-watak yang terbang tinggi ke udara jika anda berdiri di atasnya terlalu lama, dan rondaan anak patung gaya yojimbo yang akan menangani pecah besar sekali-sekala kerosakan dalam lingkaran lingkaran di sekelilingnya. Terdapat juga ‘Pek Break Had’ yang boleh anda kumpulkan untuk menjana Caj Break Had.

Seterusnya ialah Raid Alliance 24-Player, yang bertajuk Euphrosyne. Ia kelihatan menjadi zon luar yang cantik di antara ladang emas yang luas dan bergulir, dengan Yoshida mengulas bahawa “pada masa semua orang telah sampai ke puncak bukit kita semua akan keluar dari nafas!”Bercakap mengenai ujian, dia menambah,” Bos ketiga itu sangat menyeronokkan. Rasa pencapaian semasa satu mekanik tertentu, terutamanya sebagai ahli sihir hitam [pekerjaan pilihan Yoshi-p], sangat baik.”

FFXIV Live Letter 75 - Pasukan melawan makhluk bersayap di Dungeon Treasure Gymnasion Agonon Treasure baru, dikelilingi oleh roda rolet berwarna -warni

Yoshida juga mencuba nasibnya di penjara harta karun baru, agonon gimnasion beralih, yang kelihatan seperti kegembiraan mutlak. Sama seperti pendahulunya The Excitatron 6000, ini adalah aktiviti kumpulan oktana tinggi dengan roda berputar yang menentukan pertemuan yang akan anda lawan. Malangnya, nasib Yoshida kelihatan kurang bekalan, walaupun dia bergurau, “Ia akan menjadi buruk jika saya mencuri semua nasib anda di sini, betul?”Dia juga menunjukkan kursus Leap of Faith yang baru untuk peminat piring emas, melompat agak tanpa sia -sia di seberang pokok dan cendawan terapung dan ketawa bahawa dia tidak mahu memamerkan skor yang terlalu sempurna sebelum melepaskan diri dari tepi untuk menamatkan segmen itu.

Dungeon Deep baru, Eureka Orthos, tiba di Patch 6.35 dan menghendaki pemain menjadi tahap 81 atau ke atas untuk masuk, dan anda harus menamatkan pencarian utama akhir dan mencapai tahap 50 di Istana Mati. Anda boleh mengambil usaha dari Koh Rabntah di Mor Donah. Kami mendapat demo ringkas dalam tindakan, dan ia kelihatan seperti penjara bawah tanah yang mendalam. Anda perlu berhati -hati memilih jalan anda yang melewati pemangsa semasa anda maju ke lantai, menggunakan pom khas untuk mendapatkan pertemuan yang paling sukar dan mengendalikan perangkap maut yang tersembunyi di sekitar rangkaian bilik.

Kami melihat gaya rambut baru – ganjaran dari Eureka Orthos – dan beberapa gunung baru yang akan diperkenalkan dalam Patch 6.3. Yang pertama adalah gajah merah jambu terbang yang disebut Yoshi-P yang dipanggil “merah jambu” dan nampaknya sarat dengan pelbagai lampu dan hiasan. Kami juga melihat satu pesawat kipas tunggal yang kelihatan seperti itu agak berbahaya untuk menunggang-Yoshida bercanda tentang bagaimana wajah pahlawan cahaya tetap batu tetap sebagai kipas berputar hanya inci dari hidung mereka.

FFXIV Live Letter 75 - Lallafel yang dipegang oleh makhluk gergasi yang menyerupai gorila dalam saman ruang emas, duit syiling yang terbang dari jetpacknya

Sekiranya anda ingin menghabiskan semua gil yang telah anda simpan, terdapat dua gunung hanya untuk anda: domba emas dan monyet ruang emas yang luar biasa luar biasa yang kelihatan seperti Winston Overwatch yang diimakan semula sebagai seorang usahawan dengan terlalu banyak wang. Terdapat juga Airship yang agak menakjubkan yang terdengar seperti itu mungkin tersedia untuk MGP, dengan Yoshida mengulas bahawa terdapat lebih banyak gunung yang datang daripada yang ditunjukkan hari ini.

Retainers Dapatkan sistem stack baru yang sangat berguna yang membolehkan anda memindahkan semua item dari inventori anda dengan cepat yang boleh disusun ke item yang dipadankan oleh penahan anda. Yoshida mencatatkan bahawa anda boleh menghilangkan barang -barang tertentu sebelum membuat pemindahan, membolehkan anda memegang apa sahaja yang anda kehendaki dan cepat mendepositkan semua item yang tinggal. Dia bergurau, “Hanya kami mengambil masa sepuluh tahun untuk menambah ciri ini.”

Yoshida meneruskan cintanya untuk memegang imej bercetak untuk menunjukkan dinding perumahan baru dalam gaya Jepun Onsen Lodge. Dia menyatakan bahawa pemain tentu akan dapat masuk ke onsen (pada dasarnya mandi air panas). Dia membandingkan beberapa hiasan baru dengan daerah Roppongi di Tokyo, tempat yang terkenal dengan lokasi kelas atas mewahnya.

FFXIV LIVE SURAT 75 - Seorang wanita gergasi memakai pakaian hijau dan memegang sabit di antara ladang emas, di bawah langit biru yang indah

Corgi Minion yang sebelum ini membayangkan semasa aliran perayaan ulang tahun selama 14 jam membuat penampilan, bersama orang lain yang termasuk makhluk seperti plesiosaur biru, enjin stim kecil, palang loporrit, dan kawan kecil seperti hantu kecil berdasarkan automaton mama dari Nier. Minion ini akan menjadi sebahagian daripada acara kerjasama reinkarnasi.

Anda boleh menonton livestream penuh untuk diri anda di bawah, walaupun ambil perhatian bahawa ia adalah dalam bahasa Jepun dengan slaid bahasa Inggeris. Terima kasih seperti biasa ke Miuna dan Iluna Minori di Server Discord FFXIV rasmi (Link Membuka Jemputan Discord di Window Baru) untuk terjemahan langsung mereka yang sangat baik dari aliran.

Thumbnail YouTube

Acara Sambutan Starlight FFXIV 2022 sedang berlangsung, jadi pastikan untuk melompat tidak lama lagi jika anda ingin mendapatkan tangan anda di Gunung Rusa Baru. Sementara itu, FFXIV 6.3 membawa balik auto-demolisi untuk perumahan pemain, jadi anda perlu log masuk secara berkala untuk memastikan harta pusaka syarikat percuma anda selamat.Sekiranya anda pernah berharap anda boleh melawat Eorzea untuk sebenar, mod FFXIV VR mungkin peluang terbaik anda untuk melakukannya.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.