FFXIV Patch 6.25 Ringkasan Surat Langsung, Tarikh Siaran, Perubahan Pekerja.25 Memperkenalkan Kandungan Pertempuran Baru Dengan Variant dan Kriteria Dungeons – Square Enix North America Press Hub

Final Fantasy XIV Online Patch 6.25 Memperkenalkan kandungan pertempuran baru dengan penjara bawah tanah dan kriteria

Pusat dan pelayan data baru untuk Amerika Utara telah bekerja untuk seketika dan terpaksa ditangguhkan sedikit demi sedikit. Tetapi ia akhirnya berlaku dan mempunyai tarikh yang disahkan: 1 November. Akan ada pusat data baru bernama Dynamis Dan ia akan menempatkan Empat pelayan baru: Halicarnassus, Maduin, Marilith, dan Seraph. Yoshida menyebut bahawa tempoh penyelenggaraan 24 jam (bermula pada 31 Oktober) mungkin diperlukan.

FFXIV Patch 6.25 Ringkasan Surat Langsung, Tarikh Siaran, Perubahan Pekerjaan, Fan Fest, dan banyak lagi

Sebagai sebahagian daripada extravaganza livestream 14 jam mereka, kami mempunyai surat langsung terbaru dari pengeluar yang meliputi apa yang baru untuk Final Fantasy XIV. Pengarah dan Pengeluar Naoki Yoshida menganjurkannya bersama pengarah komuniti Toshio Murouchi Cosplaying sebagai loporrit, solek penuh dan segala -galanya. Surat langsung bermula dengan Yoshida mengkaji semula maklum balas mengenai patch 6.2 kandungan dan mengulangi kandungan yang akan datang untuk FFXIV Patch 6.25, ditetapkan untuk dibebaskan pada 18 Oktober.

Di sini, kami meringkaskan segala -galanya yang diliputi dalam surat langsung, termasuk segmen dalam pembangunan cerita dan proses penulisan untuk FFXIV dan perincian untuk pengembalian Fan Fest. Oleh kerana aliran itu hanya Jepun, kami bergantung pada terjemahan secara langsung oleh FFXIV Saluran Discord Reddit.

Ulasan Yoshida FFXIV Patch 6.2

Separuh pertama surat langsung mempunyai Yoshida melalui semua patch 6.2 kandungan dan menerangkan beberapa keputusan reka bentuk dan maklum balas pemain. Dari penampan satu minggu untuk tier serbuan ganas untuk visi mereka untuk perubahan pekerjaan masa depan, dia mengupas kembali tirai sedikit untuk memberikan beberapa pemaju wawasan.

Percubaan Crown Crown Barbariccia

Barbariccia mahkota FFXIV Storm

 • Identiti disimpan tersembunyi sebelum dibebaskan untuk memelihara misteri dan terus meneka siapa yang akan muncul dari segi rujukan Final Fantasy IV.
 • Mahkota Storm direka untuk menjadi pantas dan tempo tinggi dari segi mekanik. Pergaduhan baru -baru ini direka seperti teka -teki untuk diselesaikan, jadi barbariccia adalah perubahan kadar.

Serangan Pandaemonium Abyssos

 • Bertujuan untuk meneroka lahabrea sejak dia keluar awal FFXIV dan tidak diterokai Endwalker Msq.
 • Yoshida terkejut watak itu mempunyai garis suara dalam perjuangan dan tidak tahu sehingga dia memainkan semula serbuan.
 • Walaupun mereka berjalan dengan anggaran yang ketat, kejayaan baru -baru ini FFXIV Biarkan mereka menambah lebih banyak barangan seperti garis suara tambahan.

Savage Raid Buffer satu minggu

 • Maklum balas telah sangat positif berkaitan dengan melepaskan versi Savage serbuan sehingga seminggu selepas pelepasan patch.
 • Kebimbangan mengenai gear yang dibuat tidak banyak menjual, tetapi ada kes di mana beberapa pelayan dijual lebih banyak daripada siaran Savage sebelumnya.
 • Mereka masih mengkaji semula maklum balas dan data pemain, tetapi pasukan bersandar ke arah melakukan irama pelepasan ganas yang sama pada masa akan datang.

Panduan teks ffxiv p6s ganas

Maklum balas mengenai perubahan pekerjaan

 • Yoshida dan pasukan telah melihat semua maklum balas dan akan terus menerangkan proses reka bentuk mereka dan alasan di belakang perubahan pekerjaan masa depan.
 • Yoshida merasakan beberapa sebab mereka telah diambil dari konteks sehingga dia akan memberikan lebih terperinci pada masa akan datang.
 • Terdapat kebimbangan bahawa pasukan dev dan pemain melihat data yang berbeza dalam konteks pekerjaan, mewujudkan beberapa masalah.
 • Patch 6.25 dan 6.28 perubahan pekerjaan hanya akan merangkumi pelarasan nombor (potensi, tempoh, dll).
 • Tiada pembaikan besar, pelarasan terhadap tindakan, atau perubahan mekanikal sehingga patch 6.3.
 • Bos dalam pergaduhan baru mempunyai hitbox yang lebih besar untuk membantu pekerjaan huru -hara dengan masa lapang, tetapi ini telah membuang keseimbangan antara pekerjaan berkisar dan huru -hara. Ini adalah salah satu faktor yang mereka sedang mempertimbangkan dengan perubahan pekerjaan masa depan.

Konflik PvP dan kristal

 • Konflik Kristal telah sangat popular, meningkatkan kaitan PvP.
 • Perubahan pekerjaan terbesar dalam patch 6.25 akan menjadi sistem perlindungan Paladin.
 • Perubahan pekerjaan yang lebih besar yang dirancang untuk patch 6.28.

Pulau Sanctuary

FFXIV Island Sanctuary Guide Patch 6.2 10 10

 • Yoshida menekankan niat reka bentuk “kehidupan perlahan” untuk tempat perlindungan pulau, dan mereka melihat pemain min-max tugas pulau mereka, terutama pemain Jepun.
 • Dia mengiktiraf maklum balas kerana ingin merancang pulau -pulau individu dengan lebih bebas untuk menjadikannya menonjol, tetapi mengatakan sukar untuk dilaksanakan dari sudut pandangan pembangunan.
 • Pasukan ini berusaha membenarkan barangan perumahan taman di Pulau Sanctuary walaupun tidak ada garis masa untuk melaksanakan ciri ini.

Perkara lain secara ringkas

 • Emotes dengan aksesori fesyen membuktikan sukar untuk dilaksanakan. Yoshida menyebut bahawa melaksanakannya pada masa yang sama sukar kerana mereka menggunakan memori sistem yang sama, tetapi mereka berusaha memperbaiki ini.
 • Senjata FAE adalah pasukan reka bentuk gear yang melangkah permainan mereka. Yoshida mengakui bahawa masalah dengan “melangkah” dengan ciri -ciri adalah bahawa maklum balas pemain juga berkembang, yang membawa kepada lebih banyak permintaan.
 • Dia menggunakan contoh pemain yang meminta untuk dapat mengaktifkan/melumpuhkan kesan visual pada gear, tetapi menekankan bahawa itu tidak mudah untuk pembangunan.
 • Yoshida bertemu dengan ahli pasukan mengenai patch 7.0 Pembaikan grafik dan mereka membincangkan cara baru untuk menampilkan kesan visual.
 • Yoshida mengatakan maklum balas pemain selalu digalakkan, tetapi untuk menjadi baik mengenainya.
 • FFXIV Patch 6.28 akan dikeluarkan pada 1 November, hanya dua minggu selepas patch 6.25.

FFXIV Patch 6.25 Tarikh Siaran dan Ringkasan Kandungan

Kami mempunyai tarikh pelepasan muktamad untuk FFXIV Patch 6.25: 18 Oktober. Anda boleh mengharapkan tempoh penyelenggaraan yang dijadualkan pada 17 Oktober untuk pelaksanaan patch di mana permainan akan pergi di luar talian. Tidak banyak dari segi maklumat baru. Kami mendapat dua penggoda tangkapan skrin, satu menunjukkan apa yang berlaku semasa anda maju dalam pencarian suku Omicron dan satu lagi yang mendedahkan glamor bertema pengintip baru.

Kepingan utama kandungan dalam patch 6.25 adalah pencarian suku omicron, pencarian Hildibrand baru, senjata relik Manderville, varian pertama dan kriteria penjara bawah tanah. Kami mempunyai semua topik ini yang diliputi dari cerita terdahulu kami, yang dihubungkan di sini.

Pengembangan pelayan Amerika Utara akan datang pada bulan November

Pusat dan pelayan data baru untuk Amerika Utara telah bekerja untuk seketika dan terpaksa ditangguhkan sedikit demi sedikit. Tetapi ia akhirnya berlaku dan mempunyai tarikh yang disahkan: 1 November. Akan ada pusat data baru bernama Dynamis Dan ia akan menempatkan Empat pelayan baru: Halicarnassus, Maduin, Marilith, dan Seraph. Yoshida menyebut bahawa tempoh penyelenggaraan 24 jam (bermula pada 31 Oktober) mungkin diperlukan.

FFXIV Dynamis Amerika Utara

Yoshida mengatakan bahawa mereka bermula dengan hanya empat pelayan tetapi mengharapkan untuk mengembangkan pusat data Dynamis ketika kami mendekati pengembangan seterusnya dan Patch 7.0 Apabila playerbase tumbuh.

Pengembangan perumahan FFXIV dan loteri di pelayan baru

Perumahan Pemain telah menjadi titik kesakitan untuk masa yang lama dan proses loteri baru memperkenalkan beberapa kekecewaan baru. Yoshida menyatakan bahawa pasukan sedang berusaha menambah plot perumahan baru, tetapi tidak banyak untuk dikongsi kerana mereka belum memuktamadkan rancangan mereka dan menjadualkannya.

Bagi pelayan baru di Pusat Data Dynamis yang akan datang, Loteri Perumahan Pertama akan bermula pada 5 November. Sekiranya anda berminat bermain di pelayan baru dan mahukan rumah, rujuk ringkasan kami bagaimana FFXIV Loteri perumahan berfungsi.

Menafikan proses penulisan cerita untuk FFXIV

Segmen utama surat langsung memberi tumpuan kepada proses pembangunan untuk pasukan penulisan dan cerita. Ia menampilkan Daichi Hiroi (pereka cerita utama), Banri Oda (Pereka Kisah Kanan), dan Natsuko Ishikawa (Pereka Story Senior). Mereka tiga mengawasi dan menguruskan FFXIVReka bentuk naratif daripada menulis cerita itu sendiri, yang telah berlaku sejak Patch 6.1. Mereka juga menjelaskan proses penulisan baru untuk FFXIV Pasukan Dev.

Walaupun tidak semestinya maklumat baru yang menarik diturunkan, ia menyinari cahaya bagaimana pembangunan yang rumit dan terlibat FFXIVPenciptaan cerita. Mereka membincangkan segala -galanya dari menulis dialog dan skrip, melaksanakan teks pencarian, membuat cutscenes, mendapatkan pasukan lain yang terlibat untuk menyelesaikan membuat kandungan cerita, dan alur kerja untuk semuanya bersatu.

Mereka menggunakan pencarian peranan dari Shadowbringers Sebagai contoh bagaimana proses pembangunan cerita yang rumit dan rumit dapat diperoleh. Dan sebagai contoh yang lebih baru, mereka bercakap tentang cabaran membuat kisah serbuan pandaemonium hingga ke tahap ini. Hiroi mengisyaratkan bahawa kandungan cerita yang akan datang untuk pandaemonium akan menjadi “rollercoaster emosi.”

Sekiranya anda berminat, kami mencadangkan menuju ke FFXIV Reddit Discord Channel dan menyemak terjemahan segmen dalam suapan terjemahan dan liveletters.

FFXIV Fan Fest kembali hidup secara peribadi

Pengumuman besar semasa surat langsung ini adalah kembalinya FFXIV Fan Fest. Amerika Utara akan mengadakan Fan Fan di Las Vegas, NV pada 28-29 Julai, 2023, Eropah akan berada di London, UK pada 21-22 Oktober, 2023, dan Jepun akan menjadi kadang-kadang pada tahun 2024. Yoshida mengatakan bahawa perkara -perkara agak sukar untuk dirancang di Jepun sehingga mereka masih dalam proses mendapatkan lokasi. Maklumat lanjut akan datang kerana ini hanya pengumuman.

Kerana pandemik global, FFXIV Acara Fanfest pada tahun 2020 mesti dibatalkan. Versi dalam talian telah diterangkan pada tahun 2021, tetapi acara itu akan kembali menjadi konvensyen dalam diri mulai tahun depan.

Pemenang Peraduan Reka Bentuk Senjata dan Peraduan Reka Bentuk Perabot Baru

Pemenang Peraduan Reka Bentuk Senjata Sebelumnya diturunkan tidak lama dahulu, tetapi dengan Reaper dan Sage menjadi pekerjaan baru di FFXIV, Lebih banyak masa diberikan untuk pertandingan untuk kedua -dua pekerjaan. Dua pemenang dipilih untuk setiap pekerjaan dan anda boleh menyemak reka bentuk mereka di bawah.

Peraduan Reka Bentuk Furnihsing seterusnya juga diumumkan. Maklumat lanjut akan tersedia di lodestone, rasmi FFXIV laman web, di kemudian hari.

All Saint’s Wake kembali bulan ini

Akhir sekali, acara bermusim yang akan datang adalah bangun All Saint untuk merayakan musim Halloween. Acara menyeramkan yang berulang ini akan mempunyai ciri -ciri pencarian dan ganjaran bertema dengan betul. Penyebaran terbaru ini bermula pada 19 Oktober, hari selepas patch 6.25 tetes. Maklumat lanjut akan tersedia di lodestone tidak lama lagi.

Final Fantasy XIV Dalam Talian Patch 6.25
Memperkenalkan kandungan pertempuran baru dengan
Variasi dan kriteria penjara bawah tanah

Dapatkan Ganjaran Baru yang menyeronokkan dalam permainan dengan Pulangan Besok
Acara bermusim semua orang suci

Los Angeles (Okt. 18, 2022) Square Enix® hari ini dikeluarkan Final Fantasy® XIV Dalam Talian Patch 6.25, yang menampilkan debut Dungeons Variant dan Kriteria, kesinambungan entah bagaimana pencarian cerita Hildibrand Adventures, permulaan siri Quest Manderville Weapon Enhancement, dan banyak lagi. Pemain juga boleh menantikan acara bermusim All Saints ‘tahun ini, berlari dari 19 Oktober hingga 1 November.

 • Pencarian cerita sampingan baru – entah bagaimana pengembaraan Hildibrand selanjutnya terus dalam patch 6.25.
 • Pencarian peningkatan senjata baru – Pemain boleh mendapatkan dan meningkatkan senjata Manderville sepanjang patch 6.X Series, yang akan bermula di entah bagaimana lebih lanjut Hildibrand Adventures Questline.
 • Pencarian suku baru: Omicron – Pencarian harian baru untuk murid -murid tanah.
 • Kandungan Pertempuran “Variant Dungeons” baru -Pemain boleh menikmati penjara bawah tanah yang berubah-ubah baru-yang bermula dengan subterrane Sil’dihn yang direka untuk 1-4 pemain, dengan kesukaran musuh skala bergantung pada saiz parti. Pemain akan meneroka penjara bawah tanah dengan Nanamo, yang menampilkan laluan cawangan, yang boleh berubah bergantung pada tindakan pemain di penjara bawah tanah. Folios juga boleh didapati dari setiap laluan, yang boleh disusun bersama untuk menyimpulkan rahsia dan melengkapkan keseluruhan cerita.
 • Kriteria penjara bawah tanah -Kandungan empat pemain kesukaran yang tinggi yang memaparkan kawasan yang serupa dengan variasi, tetapi dengan laluan yang ditetapkan. Kriteria penjara bawah tanah akan menampilkan dua tahap kesukaran, masing -masing dengan set peraturan dan ciri mereka sendiri yang unik.

Di samping kemas kini, acara bermusim dalam permainan All Saints akan kembali pada 19 Oktober. Berlari sehingga 1 November, pemain akan ditugaskan untuk melancong ke Gridania untuk mengambil bahagian dalam satu siri pencarian acara yang menyeramkan untuk mendapatkan ganjaran baru yang menyeronokkan. Ketahui lebih lanjut mengenai acara dalam permainan di: https: // sqex.TO/PAEX9

Di samping itu, Final Fantasy XIV Festival Fan 2023-2024 baru-baru ini diumumkan untuk kembali dengan acara peribadi di Amerika Utara, Eropah, dan Jepun. Cari kemas kini terkini untuk festival penggemar di: https: // fanfest.FinalFantasyxiv.com

Akhirnya, pemain dapat menantikan pengembangan Pusat Data Amerika Utara yang akan datang pada 1 November. Penambahan ini akan terus mengurangkan kesesakan semasa tempoh puncak untuk playerbase yang semakin berkembang, dengan pusat data logik baru, yang dinamakan “Dynamis,” pada mulanya terdiri daripada empat dunia baru dengan rancangan untuk berkembang lebih jauh di masa depan. Maklumat lanjut boleh didapati di: https: // sqex.ke/mi2db

Dengan lebih daripada 27 juta pemain berdaftar, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk pendatang baru untuk memulakan pengembaraan mereka dalam keadaan terkenal Final Fantasy XIV Dalam Talian saga. Percubaan percuma yang diperluas sekarang merangkumi semua kandungan dari A Realm Reborn ™ dan juga Heavensward ™ pengembangan (dan kemas kini melalui patch 3.56), serta bangsa tambahan yang boleh dimainkan (Au RA), dan tiga pekerjaan tambahan yang boleh dimainkan (Dark Knight, Astrologian, dan Machinist). Pemain percubaan percuma dapat menikmati beratus-ratus jam permainan yang memenangi anugerah dan pengalaman cerita bersamaan dengan dua gelaran Final Fantasy penuh, tanpa batasan pada waktu bermain. Maklumat lanjut tersedia: http: // sqex.ke/ffxivfreetrial

Pemain baru yang ingin bangun untuk mempercepatkan dapat menyelam ke Final Fantasy XIV Dalam Talian Siri Panduan Starter, siri video dalam talian tujuh bahagian yang menyediakan pemain baru dengan petua dan cara untuk memanfaatkan pengembaraan mereka. Siri video YouTube mengikuti perjalanan pemain baru Kaz dan mentornya Mayra, yang membimbingnya melalui langkah pertama di Eorzea. Tonton siri video dalam talian di: https: // sqex.ke/8q2pq

Untuk maklumat lanjut mengenai Final Fantasy XIV: Endwalker, Lawati laman rasmi di: https: // na.FinalFantasyxiv.com/endwalker/

Pautan yang berkaitan
Endwalker Laman Promosi: https: // na.FinalFantasyxiv.com/endwalker/
Tapak Tekan Square Enix®: https: // tekan.na.persegi-enix.com/
The Lodestone®: https: // na.FinalFantasyxiv.com/lodestone/
Rasmi Facebook®: https: // www.Facebook.com/finalfantasyxiv
Rasmi Twitter®: @Ff_xiv_en
Instagram® rasmi: @ffxiv
#Ffxiv

Mengenai Square Enix, Inc.
Square Enix, Inc. Membangun, menerbitkan, mengedarkan dan melesenkan kandungan hiburan berjenama Square Enix® dan Taito® di seluruh Amerika sebagai sebahagian daripada kumpulan syarikat Square Enix. Kumpulan syarikat Square Enix mempunyai portfolio harta intelektual yang berharga termasuk: Final Fantasy®, yang telah menjual lebih daripada 173 juta unit di seluruh dunia; Dragon Quest®, yang telah menjual lebih daripada 85 juta unit di seluruh dunia; dan The Legendary Space Invaders®. Square Enix, Inc. adalah u.S.-anak syarikat berasaskan, sepenuhnya milik Square Enix Holdings Co., LTD.

Maklumat lanjut mengenai Square Enix, Inc. boleh didapati di https: // square-enix-games.com

Final Fantasy XIV © 2010 – 2022 Square Enix Co., LTD. Hak cipta terpelihara.
Ilustrasi Logo: © 2021 Yoshitaka Amano
Endwalker, A Realm Reborn, Heavensward, Final Fantasy XIV Logo, Dragon Quest, Eorzea, Final Fantasy, Logo Final Fantasy, Lodestone, Space Invaders, Square Enix, Square Enix Logo, dan Taito adalah tanda dagang atau tanda dagang berdaftar Kumpulan Syarikat Square Enix. “PlayStation” dan logo keluarga “PS” adalah tanda dagangan berdaftar dan “PS4” dan “PS5” adalah tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Inc. Semua tanda dagangan lain adalah sifat pemilik masing -masing.