FFXIV memperingati meme anggur ikonik dengan plushie squishie untuk 2023 Fan Festiv

Final Fantasy XIV Endwalker Players meratapi anggur blocky

Anggur poligon rendah dimasukkan ke dalam beg goodie bagi mereka yang menghadiri acara di Las Vegas akhir tahun ini. Keterangan anggur yang boleh diseludup akan membolehkan pemain melegakan tekanan dan berehat selepas pengisaran dalam permainan.

FFXIV memperingati meme anggur ikonik dengan plushie squishie untuk Fan Fan 2023

FFXIV ONLINE FRAPES

Square Enix

Final Fantasy XIV telah memperingati meme anggur ikonik mereka dengan plushie yang hebat yang diberikan kepada mereka yang menghadiri Fan Fest 2023.

Final Fantasy XIV boleh dikatakan sebagai salah satu MMO terbesar yang terdapat pada masa ini. RPG hit dari Square Enix menyaksikan kejayaan besar dengan kedua -dua Shadowbringers dan Ekspansi Endwalker. DLC menyaksikan permainan mengakhiri kempennya yang panjang yang berasal sepanjang jalan dalam 1.0, walaupun sebelum permainan dibuat semula untuk dilahirkan semula. Saat ini berada di After Patches of Endwalker, komuniti Final Fantasy XIV menanti apa pengembaraan di sekitar.

Artikel berterusan selepas iklan

Endwalker melihat Warriors of Light Save the World satu kali terakhir, meleleh dalam perjalanan kehilangan, api, dan iman. Walau bagaimanapun, bahagian paling ikonik dari keseluruhan kempen adalah mudah anggur yang terdapat di salah satu zon baru. Buah -buahan yang cemerlang ini segera dibuang oleh masyarakat, kerana poligon rendah mereka menjadi klasik untuk pangkalan pemain.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekarang pasukan yang bekerja di Final Fantasy XIV sedang berusaha untuk memanfaatkan anggur yang baik dengan memasukkannya ke dalam beg goodie untuk Fan Fest 2023.

Artikel berterusan selepas iklan

Goodie Bag Fan Fest 2023

FFXIV menyerahkan anggur ikonik squishable sebagai sebahagian daripada 2023 Fan Fest Goodie Bag

Anggur poligon rendah dimasukkan ke dalam beg goodie bagi mereka yang menghadiri acara di Las Vegas akhir tahun ini. Keterangan anggur yang boleh diseludup akan membolehkan pemain melegakan tekanan dan berehat selepas pengisaran dalam permainan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

“Melegakan apa -apa tekanan berlarutan selepas berjam -jam” parti ladang “dengan anggur endwalker yang benar -benar luar biasa. Sekiranya anda pernah merasakan resolusi yang sedikit, hanya ambil anggur anda yang squishable dan ingat apa yang pernah berlaku, “kata laman web tersebut.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

The Fan Fest Goodie Bag juga termasuk barang -barang lain seperti Grebuloff Magnet, Azem Crystal Keychain, Loporrit Carrot Pen, dan Pin Ulang Tahun ke -10.

Malangnya bagi mereka yang ingin merebut barang -barang ini dan anggur ikonik untuk diri mereka sendiri, tiket ke Fan Fest dibatasi oleh jemputan yang bermaksud anda tidak beruntung jika anda tidak dijemput.

Final Fantasy XIV Endwalker Pemain meratapi anggur blocky

Pada 20 Disember 2021, FFXIV Mengucapkan selamat tinggal kepada beberapa anggur blocky ungu

Diterbitkan pada 22 Disember 2021
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Bacaan teks

Tuangkan wain pixelated untuk Final Fantasy XIV EndwalkerAnggur ungu. Kemas kini terkini 6 pukulan 6.01 -telah melicinkan tepi sudut mereka dan menjadikannya jauh lebih rendah.

Dalam patch 6.01 Nota, Square Enix menyatakan perkara berikut di bawah “isu yang diselesaikan”:

Isu di mana kiraan anggur poligon di Labyrinthos dikurangkan melebihi untuk mengurangkan penggunaan memori sistem di kawasan tersebut.

* Mereka telah diselaraskan untuk dibandingkan dengan yang terdapat di kristari.

Makna? EndwalkerBlok anggur ungu tidak lagi, nampaknya.

Dalam video di bawah, anda dapat melihat anggur ungu yang baru, sedikit kurang tajam dan bandingkan dengan lelaran bekas mereka, di sekitar tanda 47 saat.

Peminat, tentu saja, sedih mendengar bahawa anggur ungu telah diubah kerana mereka telah menjadi salah satu momen terbaik di Final Fantasy XIV’s Endwalker Pelancaran. Oleh itu, mereka melakukan apa yang akan dilakukan oleh sesiapa: mereka memberi penghormatan kepada kerugian rendah poli.

Genius muzik penduduk YouTube Alex Moukala mencipta penghormatan yang indah ini.

Lain -lain di Twitter dan Reddit telah menghormati anggur ungu blok dengan seni penggemar. Heck, malah pegawai Final Fantasy XIV Akaun Twitter menghormati buah tajam.

HD-2D, gaya seni yang diilhamkan oleh retro yang unik, berlepas pada tahun 2022
Sekarang adalah masa yang tepat untuk menyelam ke Quest Dragon Siri
Saya tidak bermain Final Fantasy XVI ‘Betul,’ dan tidak mengapa

Tetapi berita baik! Nampaknya enix persegi lupa anggur hijau, blocky di Wineport di timur la noscea. Ini telah disahkan oleh pengguna Twitter berganda. Mereka hijau, tetapi anggur yang tersekat hidup! Anggur ini nampaknya seperti ini sejak sebelumnya Endwalker Malah dilancarkan. Lucu bahawa orang baru sahaja perasan FFXIVAnggur Blocky!

Mungkin Square Enix tidak akan membetulkan buah-buahan berbentuk berlian tertentu ini. Maksud saya, siapa tahu, mereka boleh menjadi jenis anggur khas yang ditanam dengan cara ini. Jepun menghasilkan tembikai berbentuk persegi dan piramid, jadi mengapa dunia tidak boleh FFXIV Tumbuh anggur blocky? Ini adalah alam semula jadi, dan bukan dokumentari alam semula jadi. Menafikan kemungkinan ini terlalu banyak realiti di Fantasi terakhir untuk saya. Merangkul buah blok, enix persegi. Lakukannya.