FFXIV: Little Ladies Day 2023 Panduan – Quest and Rewards, Final Fantasy XIV Little Ladies Day 2023 Panduan Acara | Techraptor

Final Fantasy XIV Little Ladies Day 2023 Panduan Acara

Hari Little Ladies ‘FFXIV Hari 2023 berjanji untuk mengubah perkara selama -lamanya di jalan -jalan di Eorzea, kerana acara MMORPG menambah emote tarian untuk roleplayers.

FFXIV: Panduan Hari Wanita Little ‘Panduan – Pencarian dan Ganjaran

Musim ini telah datang sekali lagi untuk puteri kecil dan seneschals diraja mereka, dengan putaran kipas-tastic.

Oleh Alexa Bement 2 Mac, 2023

Panduan Hari Wanita Little 2023

Gambar melalui persegi enix

Dari 1 Mac hingga 15 Mac, Final Fantasy XIV Pasukan sedang menjalankan acara Hari Little Wanita tahunan, perayaan wanita di alam, memberi mereka hari yang istimewa untuk menjadi seorang puteri yang berpusat di Holiday Holiday Hinamaturi Jepun. Walaupun ganjarannya terhad, acara ini menampilkan tambahan yang lama ditunggu-tunggu ke orkestri, emote tarian baru, dan gambaran ke dalam ul’dah baru dengan cerita keluarga yang menyedihkan. Berikut adalah panduan penuh untuk Little Ladies Day 2023 in FFXIV, dengan kerosakan pencarian dan ganjaran.

FFXIV: Panduan Little Ladies Day 2023 – Melengkapkan Pencarian

Pertama, watak anda mesti menyelesaikan pencarian senario utama ‘mungkin lanun.’Bercakap dengan Seneschal Diraja di Ul’dah Langkah -langkah Nald di hadapan Ruby Road (10.5, 8.6), Equidistant dari Plaza Aetheryte Utama atau Aetheryte Guild Adventurer untuk Memulakan Peristiwa ‘Pewarisan’.’

NPC meminta anda untuk mencari Aldithya, yang mungkin anda ingat dari tahun -tahun sebelumnya. Dia duduk di bangku simpanan di mahkamah emas di tangga thal. Aetheryte terdekat adalah Gladiator’s Guild, dari mana menuju tangga untuk mengakses mahkamah dan bercakap dengannya untuk cutscene (11.1, 11.2).

Panduan Hari Wanita Kecil 2023 Aldithya Tangkapan skrin oleh pencerobohan PC Little Ladies Day 2023 Fan

Objektif seterusnya mempunyai dua NPC yang berbeza untuk bercakap dengan. Wartawan Mata Mythril naik tangga dari Aetheryte Guild Thaumturge di (7.7, 12.3). Ahli Sejarah Grizzled adalah NPC kedua, dan terdapat di dalam Quicksands oleh Guild Aetheryte Pengembara (11.4, 9.4). Seterusnya, kembali ke Aldithya di Mahkamah Emas untuk Cutscene.

Little Ladies Day 2023 Cutscene Kedua

Tangkapan skrin oleh pencerobohan PC

Langkah seterusnya melibatkan bercakap dengan tiga NPC yang berbeza. Yang pertama adalah di belakang anda naik tangga dari Gladiator’s Guild Aetheryte yang berdiri oleh Eshetics Eshtaime (10.1, 12.4), dipanggil wanita bangsawan willowy. Setelah anda selesai bercakap dengannya, pergi ke bawah ke Goldsmiths ‘Guild Aetheryte dan pelabuhan ke Sapphire Avenue Exchange. Ibu yang angkuh akan berada di hadapan penjual Potwatch Katherine di (13.9, 9.9) Dan bangsawan yang gelisah berada di hadapan di sebelah kiri di hujung jalan (13.3, 9.3). Kemudian kembali ke Aldithya untuk cutscene yang lain.

Akhirnya, selesaikan usaha di Ruby Road (10.6, 9.2) Dengan bercakap dengan Fortin untuk satu cutscene yang terakhir, lebih lama.

LLD 2023 Cutscene Akhir 1 Tangkapan skrin oleh pencerobohan PC LLD 2023 Cutscene Final 2

Ganjaran acara

Melengkapkan Quest memberikan beberapa perkara dengan segera:

 • Pencapaian ‘penggemar terbesarnya.’
 • Etika Ballroom – Tambang Fan untuk Mempelajari Emote Tarian Wanita Kecil ( /LittleAdiesdance atau /Ladance).
 • 1440 exp dan 344 gil.

Tarian yang dipersoalkan. Gif oleh pencerobohan PC.

Walaupun tidak dilabelkan, ada vendor untuk acara tersebut. Bercakap dengan Tangan Raja Diraja oleh Seneschal Diraja di (10.4, 8.6) Untuk membeli ganjaran lain yang ditawarkan setelah selesai acara Little Ladies ‘Day 2023 di FFXIV:

 • Keputusan Roll Orchestrion (2,500 gil), yang menghasilkan muzik acara yang sedang dimainkan di Overworld.
 • Poster perabot yang dipasang di dinding wanita yang indah (2,000 gil).
 • Kedua -dua Peach dan Cherry Confetti (10 gil setiap satu).

LLD 2023 poster

Item perabot. Tangkapan skrin oleh pencerobohan PC

Tidak ada cutscenes bonus tahun ini, jadi perayaan rasmi berakhir di sini. Jangan ragu untuk meraikan dengan menggunakan emote baru di salah satu peringkat spesifik acara di sekitar Ul’dah atau hanya menonton NPCS melakukan.

 • Ditandai dengan
 • Final Fantasy 14: A Realm Reborn
 • Square Enix

Alexa Bement

Alexa Bement adalah pencipta media dan penulis media yang bercita -cita yang juga diam -diam menjadi manatee yang menyamar sebagai manusia. Lulusan Virginia Tech dengan penulisan kreatif dan ijazah pawagam, dia telah menjadi penulis lepas untuk pencerobohan PC sejak Februari 2023, dan menikmati menulis cerita dan memakan esei video ketika dia tidak merancang pemberontakan manatee. Setelah memainkan permainan video sejak sebelum dia dapat membaca, dia adalah kekasih semua perkara legenda Zelda, FFXIV, permainan seram, dan boleh bermain Pokémon yang kompetitif, terutama sebagai Pemimpin Gim Jenis Hantu. Kami tidak membincangkan betapa besar koleksi Pokémon Plushnya.

Final Fantasy XIV Little Ladies ‘Day 2023 Panduan Acara

Final Fantasy XIV Little Lady 'Day 2023 Header Panduan Acara

Final Fantasy XIVAcara hari wanita kecil bermusim kembali, membiarkan anda mempelajari lebih banyak lagi permainan dalam sejarahnya dan memperoleh beberapa ganjaran di sepanjang jalan. Dalam kita Final Fantasy XIV Panduan Acara Hari Wanita Little Wanita, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyelesaikan pencarian acara dan dapatkan setiap item baru.

Memulakan Final Fantasy XIV Little Ladies

Final Fantasy XIV Panduan pencarian warisan

Pencarian tunggal untuk acara Hari Wanita Little ‘tahun ini, Warisan, boleh didapati di Ul’dah – Langkah -langkah Nald. NPC Royal Seneschal ditemui di x: 10.5, y: 8.6, bertentangan dengan panggung di jalan utama. Dia akan mempercayakan anda dengan membantu Aldiytha Thorne dalam mempelajari lebih lanjut mengenai kipas antik yang dihubungkan dengan hari wanita kecil. Terdapat beberapa langkah untuk usaha ini, tetapi semua yang mereka lakukan adalah bercakap dengan NPC tertentu:

 • Bercakap dengan Aldiytha di Ul’dah – Langkah -langkah Thal di X: 11.1, y: 11.1 (menuju ke selatan dari NPC bermula).
 • Bercakap dengan Ahli Sejarah yang Grizzled di Ul’dah – Langkah -langkah Nald di X: 11.4, Y: 9.4, dan wartawan mata mythril NPC di x: 7.6, Y: 12.4 (Anda boleh teleport ke Panduan Thaumaturge untuk mencapainya dengan cepat).
 • Kembali ke Aldiytha di Ul’dah – Langkah -langkah Thal di X: 11.1, y: 11.1.
 • Bercakap dengan tiga NPC di Ul’dah – Langkah -langkah Thal – Nobleman Restless di X: 13.3, y: 9.3, Ibu yang angkuh di x: 13.8, Y: 9.9, dan wanita bangsawan willowy di x: 10.1, y: 12.4.
 • Kembali ke Aldiytha sekali lagi di Ul’dah – Langkah -langkah Thal di X: 11.1, y: 11.1.
 • Tamatkan pencarian dengan bercakap dengan Fortin di Ul’dah – Langkah -langkah Nald di x: 10.7, Y: 9.1 (kepala utara dari aldiytha).

Final Fantasy XIV Little Ladies

Final Fantasy XIV Ganjaran Hari Wanita Little 2023

Melengkapkan semua langkah di atas akan membawa anda 344 gil dan emote tambang kipas (gunakan item dari inventori anda untuk membukanya). Untuk barang -barang baru yang lain yang ditambah tahun ini, pergi ke NPC Royal Handmaiden di Ul’dah – Langkah -langkah Nald di X: 10.5, y: 8.6. Dia berdiri di seberang panggung, berhampiran Royal Seneschal. Dia menjual beberapa item:

 • Keputusan Roll Orchestrion – 2,500 gil.
 • Iklan Hari Wanita Little Little – 2,000 Gil.
 • Peach Confetti – 10 gil masing -masing.
 • Ceri Confetti – 10 gil masing -masing.

Lebih Final Fantasy XIV Panduan

 • Panduan Sanctuary Pulau
  • Final Fantasy XIV Island Sanctuary Guide Guide
  • Final Fantasy XIV Island Sanctuary Guide
  • Panduan Bengkel Sanctuary Fantasy XIV Pulau
  • Ujian Extreme Membuka Kunci dan Panduan Mount Drops
  • Panduan penahan
  • Panduan Mage Putih
  • Cara Membuka Kunci Reaper dan Sage
  • Cara Membuka Kunci Hunts Endwalker
  • Panduan Gear Endwalker untuk 6.0
  • Excitatron 6000 Treasure Hunt Dungeon Unlock Panduan
  • Final Fantasy XIV Arkasodara Panduan Quest Tribal
  • Final Fantasy XIV Omicron Tribal Quest Guide
  • Panduan arus elpis aether
  • Panduan Arus Garlemald Aether
  • Panduan Arus Labyrinthos Aether
  • Panduan Arus Mare Lamentorum Aether
  • Panduan Arus Thavnair Aether
  • Panduan Arus Ultima Thule Aether

  FFXIV Little Ladies ‘Day 2023 Shakes Up the Catgirl Meta

  Hari Little Ladies ‘FFXIV Hari 2023 berjanji untuk mengubah perkara selama -lamanya di jalan -jalan di Eorzea, kerana acara MMORPG menambah emote tarian untuk roleplayers.

  FFXIV Little Ladies Day 2023 - Y'Shtola Rhul, miqo'te, memberikan mata sampingan yang mencurigakan

  Diterbitkan: 22 Feb, 2023

  Ia hampir FFXIV Little Ladies ‘Day 2023, dan acara bermusim yang akan datang untuk MMORPG yang diiktiraf secara kritikal menjanjikan untuk menggegarkan meta Catgirl AFK secara dramatik, menambah alat baru yang menarik untuk pemain roleplayers, parti, dan peminat Umum Revelry di mana -mana. Sama ada anda sibuk meratakan pekerjaan alt anda, bermain melalui cerita untuk pertama kalinya, atau membina tempat perlindungan pulau FFXIV anda, anda tidak akan terlepas acara ini.

  Hari Wanita Little adalah, seperti namanya, perayaan semua wanita indah Eorzea. Tahun ini acara ini berjudul ‘A Dance to Remember,’ dan kedengarannya seperti Royal Seneschal merancang tarian besar untuk meletakkan senyuman di wajah dan memberi semua orang masa yang baik. Ini bermakna anda ingin memakai glamor terbaik anda dan mengamalkan gerakan tarian itu – dan anda beruntung, kerana ada ganjaran yang sempurna untuk melakukannya.

  Antara ganjaran untuk menyelesaikan acara bermusim adalah emote baru, tarian wanita kecil. Walaupun kita belum melihatnya dalam tindakan, imej pratonton dan ikon membuatnya cukup jelas bahawa anda akan menggunakan kipas hiasan sebagai sebahagian daripada tarian – sesuatu yang kelihatan seperti tambahan yang sempurna untuk kit Sangat Afk Miqo’te di Limsa, dan semua pemain roleplayers yang mengikuti audisi untuk menjadi penari sandaran untuk rombongan tempatan. Bergerak, lutut lebah!

  Di samping itu, anda akan mendapat roll orchestrion untuk keputusan, lagu yang telah digunakan untuk acara hari wanita kecil pada masa lalu, dan sekeping karya seni yang dipasang di dinding yang menunjukkan seorang gadis muda yang belajar di meja dengan tingkap terbuka. Ia adalah sekeping yang sangat bagus yang mengeluarkan ‘rentetan lo-fi yang ikonik untuk belajar dan berehat untuk’ getaran, dan ia pasti akan mencari rumah di dinding di rumah syarikat percuma kami.

  FFXIV Little Ladies Day 2023 Rewards - a Au ra Melakukan tarian peminat, dan poster seorang gadis hyur yang belajar di meja oleh anak patung moogle

  Tarikh, Lokasi, dan Ganjaran FFXIV Little Ladies Day Little Day

  Acara Hari Wanita Little Little ‘FFXIV berlangsung 1-15 Mac. Anda dapat melihat tarikh dan masa yang tepat bahawa acara bermula dan berakhir dalam carta di bawah. Untuk memulakan acara itu, pergi ke Seneschal Diraja di Ul’dah – Langkah -langkah Nald (Koordinat Peta X: 10.5, y: 8.6). Anda perlu menjadi tahap 15 untuk memulakan acara itu, walaupun ini cukup cepat dicapai jika anda baru sahaja bermain.

  Berikut adalah Hari Permulaan dan Akhir Hari Wanita FFXIV Little Wanita:

  Zon masa Tarikh & Masa Mula Tarikh & Masa Akhir
  US West (PST) 1 Mac pukul 12 pagi 15 Mac pukul 7:59 pagi
  AS Timur (EST) 1 Mac pukul 3 pagi 15 Mac jam 10:59 pagi
  UK (GMT) 1 Mac pukul 8 pagi 15 Mac pukul 15:59 malam
  Eropah (CET) 1 Mac pukul 9 pagi 15 Mac pukul 16:59 malam
  Australia (AET) 1 Mac pukul 7 malam 16 Mac jam 2:59 pagi

  Berikut adalah semua ganjaran Hari Wanita Little FFXIV: Ganjaran:

  • Emote – Tarian Little Ladies ‘
  • Poster yang dipasang di dinding-Iklan Hari Wanita Little Little
  • Roll Orchestrion – Keputusan

  Thumbnail YouTube

  Anda juga akan dapat memperoleh beberapa item dari lelaran masa lalu acara di vendor NPC yang berdekatan, walaupun ini biasanya terhad kepada orang -orang seperti bahan habis pakai dan kadang -kadang barang perabot kecil. Anda mungkin juga dapat membeli ganjaran masa lalu yang lain dari kedai online FFXIV wang sebenar, sekiranya anda berharap.

  Pastikan anda terkini pada FFXIV 6.3 nota patch dan ffxiv 6.3 pelarasan pekerjaan untuk memanfaatkan masa anda di Eorzea. Kami juga telah menyenaraikan semua haiwan Sanctuary Pulau FFXIV dan semua bahan perhimpunan Sanctuary Pulau FFXIV untuk memastikan anda tidak terlepas sesuatu di pengembangan pulau.

  Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.