FALLOUT: Perintah Konsol Baru Vegas, Cheats, God Mode | PC Gamer, No Clip: Fallout: New Vegas – Destructoid

Tiada Klip: Fallout: New Vegas

. Saya menjatuhkan semua peralatan saya untuk jumpsuit peti besi, pistol mudah dengan satu klip, dan satu botol air minuman bersih. Kemudian, akhirnya, saya menetapkan diri saya dengan senarai “tegar” yang berikut: perubahan tegar:

Fallout: Perintah Konsol Vegas Baru

Berikut adalah senarai semua arahan konsol, cheat dan kod item terbaik di Fallout: New Vegas.

Sekiranya anda setelah senarai arahan konsol untuk Fallout: New Vegas, Obsidian masih tidak masuk akal dari permainan kejatuhan 3D moden,

Untuk membuka konsol, ketik kekunci Backquote (`) atau Tilde (~) (mereka adalah kunci yang sama). Permainan ini akan berhenti sejenak, UI akan lenyap, dan anda akan melihat kursor muncul di sudut kiri bawah skrin. Di situlah anda memasukkan arahan konsol anda. Setelah menaip arahan, tekan Enter. Anda mungkin melihat pemberitahuan mengenai kod anda, tetapi tidak selalu. Tekan kekunci Tilde.

Kejatuhan Terbaik: Perintah Konsol Baru Vegas

TGM ! .

TDM – mod demigod. Kesihatan dan bebanan tidak terbatas, tetapi peluru tidak.

TFC – Mengaktifkan dan menyahaktifkan kamera percuma.

tm – Menghidupkan menu dan UI dan terus.

tcl – tidak ada keratan atau perlanggaran, membiarkan anda bergerak seperti hantu.

– Menambah semua penanda peta ke peta anda. Gunakan 0 untuk membuangnya.

. Nilai lalai ialah 30.

.

Beri barang diri anda

Anda boleh menggunakan Fallout: Perintah Konsol Baru Vegas untuk memanggil raksasa dan memindahkan item ke dalam inventori anda. .

pemain.additem – Tukar id objek untuk (tidak perlu menyimpan kurungan, dan bilangan item yang anda mahukan untuk . .

Contoh: pemain.ADDITEM 0015FD5C 1

.

pemain..

pemain. – memberi anda senarai asas ID asas untuk barangan yang anda miliki. Mungkin lebih cepat daripada melawat wiki untuk nombor dalam beberapa situasi.

Kod item yang berguna

Terdapat beribu -ribu kod item yang terdapat di Fallout: New Vegas, tetapi berikut adalah beberapa senjata dan perisai yang menyeronokkan untuk mencuba jika anda hanya bermain -main. Perhatikan bahawa item dengan XX dalam ID item adalah dari pengembangan, dan mungkin tidak berfungsi jika anda tidak memasang pengembangan.

Senjata

000E2C86
Magnum misteri
XX000805
Senapang anti-materiel 0008F21C
Serangan Carbine (GRA) 0008F21E
Rifle Cos Silencer Christine XX0112BA
.22 SMG
Pistol kafilah yang kukuh
Minigun
Alien Blaster 00004322
C-Finder Euclid 0014EB3C


Caster plasma 000906CF
Tesla Cannon
Lelaki gemuk 0000432C
Belas kasihan
Pelancar peluru berpandu 00004340
Gergaji 0015FE44
Penumbuk kuasa 00004347

Perisai

00075201
T45D Power Armor 00014E13
00126500

Stealth Suit Mk II
Saman Sinaran Lanjutan 0003307A

Ubah diri anda

.setscale – 1 adalah normal. Nombor di bawah yang akan mengecilkan anda. Nombor di atas yang akan menjadikan anda besar -besaran. Anda tidak memerlukan <> kurungan di sekitar nombor.

.setLevel x – di mana x adalah tahap yang anda mahukan.

pemain.Ganjaranxp 15000 – Memberi anda 15,000 XP.

Sexchange – Mengubah Seks Anda.

showracemenu – Tukar perlumbaan anda.

showbarbermenu .

– Tukar nama anda.

.Addperk – Beri diri anda. Ganti dengan ID untuk perkhemahan yang anda mahukan dan jatuhkan <> kurungan. Anda boleh menemui semua nilai Base_ID pada Fallout: Wiki Vegas Baru.

pemain.Buangperk – Ambil id’d perk nam.

pemain. – di mana x adalah peratusan kelajuan anda. Pada 100 anda bergerak pada kelajuan normal, pada 10 anda bergerak perlahan -lahan, dan pada 200 anda pergi sangat, sangat cepat.

AddReputation – Gantikan dengan salah satu kod di bawah. Pilih 1 untuk menambah reputasi; Pilih 0 untuk menambah kejam. Kemudian ganti dengan jumlah wakil yang ingin anda tambahkan atau keluarkan. Anda hanya boleh menambah 5 rep pada satu masa, hingga maksimum 100 jumlah.

Contoh: AddReputation 0011e662 1 5 – Dapatkan 5 kemasyhuran dengan Persaudaraan Keluli.

Boomers 000ffae8
Persaudaraan keluli 0011E662
Legion Caesar
Pengikut kiamat 00124AD1
Khans yang hebat 0011989B
Serbuk serbuk 001558E6
NCR 000F43DE
Masyarakat sarung tangan putih 00116F16

RemoveReputation – Perjanjian yang sama seperti AddReputation, kecuali jumlah yang anda tetapkan akan dikurangkan dari wakil anda dengan puak yang ditentukan.

Kekacauan dengan NPCS

Ini serupa dengan manipulasi item, tetapi kadang -kadang anda memerlukan ref_id NPC. .

dibangkitkan semula – Membawa NPC kembali ke kehidupan. Ini tidak akan membantu dengan penyelesaian pencarian tetapi jika anda membunuh seseorang secara tidak sengaja, anda membongkarkan peraturan alam semesta untuk membawa mereka kembali.

tdetect – Tukar pengesanan pemain NPC atau aktif. Ini memberi anda stealth yang sempurna.

addtofAction – Gantikan dengan salah satu kod di bawah, dan kemudian pilih 0 jika anda mahu NPC yang disasarkan bersahabat dengan puak itu. Pilih 1 jika anda mahu mereka bersekutu dengan puak itu.

Contoh: ADDTOFACTION 0011E662 1 – Menambah NPC yang disasarkan kepada Persaudaraan Keluli sebagai sekutu.

Puak semasa pemain 1B2A4
Boomers
000ffae8
Persaudaraan keluli
Legion Caesar 000F43DD
Pengikut kiamat 00124AD1
Khans yang hebat 0011989B
Serbuk serbuk 001558E6
NCR 000F43DE
00116F16

RemoveFromfaction – Sama dengan perintah addtofAction, masukkan puak untuk mengeluarkan NPC dari puak tersebut.

tcai – Matikan semua pertempuran NPCS AI sehingga mereka tidak bertempur.

tai – Togol AI NPC yang disasarkan.

TFC – Togol cam percuma. Tambahkan 1 selepas TFC untuk membekukan semua orang di tempat kejadian. Ini bagus untuk mengambil tangkapan skrin dramatik.

. Ini pengganda sehingga 1 adalah kelajuan normal, 0.5 adalah separuh kelajuan, dan sebagainya.

tcl – Mod NOCLIP.

TWF – Wireframe bertukar -tukar.

tm .

tmm – Jenis 1 untuk menunjukkan penanda peta yang ditemui, 0 untuk menyembunyikannya. Taipkan TMM 101 untuk mendedahkan semua penanda, malah yang belum ditemui.

tfow – Tukar kabus perang tempatan atau matikan.

MOVETOQT – Menggerakkan anda ke sasaran pencarian seterusnya.

CoC – menggerakkan anda ke lokasi. Senarai penuh ID sel boleh didapati di Fallout: New Vegas Wikia.

CAQS – Melengkapkan setiap objektif dalam setiap usaha yang mungkin dapat diterima dalam permainan, pada dasarnya menghapuskan pencarian supaya anda dapat bersiar -siar tanpa objektif.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Tiada Klip: Fallout: New Vegas

[No Clip adalah siri blog komuniti di mana AwesomeExmachina menggunakan beberapa sekatan kritikal untuk permainan video yang popular untuk melihat bagaimana ia mengubah pengalaman permainan. Untuk ansuran ini, dia mencuba versi mod tegarnya sendiri yang lebih sukar di Fallout: New Vegas, dan memberitahu kita bagaimana ia berubah New Vegas menjadi permainan yang sama sekali berbeza. – JRO]

Apabila Bethesda berkongsi mod tegar baru mereka ditambah ke Fallout: New Vegas, Pemain gila di seluruh dunia bersorak serentak. Saya adalah salah seorang daripada mereka. Idea untuk mencari watak saya dengan sungguh -sungguh merayap melalui rumah bandar yang cair untuk sebotol air yang disinari adalah menarik. Ia bukan untuk semua orang, tetapi buat kali pertama dalam sejarah permainan video saya, saya mungkin mendapati diri saya mati dari sesuatu selain daripada ditembak, ditikam, diletupkan, atau salah lurus. Sebaliknya, saya dapati watak saya kelaparan hingga mati di tengah -tengah padang pasir gurun nuklear dan realiti itu adalah keseronokan yang tidak diizinkan.

Tetapi apabila saya akhirnya mendapat tangan saya di mod tegar, saya mendapati diri saya melupakannya yang pernah dihidupkan. Saya telah mengharapkan keadaan buruk dan bekalan catuan. Sebaliknya, saya dapati tin kecil kacang yang tidak dimasak nampaknya dapat memenuhi kelaparan watak saya selama seminggu.

Mod tegar agak mengecewakan kerana ia tidak mempunyai satu elemen kritikal: menjadi . Adakah anda ingin sedikit menyusahkan dari semasa ke semasa? Y/n? Oleh itu, saya merenung cabaran. Bolehkah saya berpaling New Vegas?

. Saya menyediakan laluan yang dipetakan yang akan membawa saya melalui New Vegas‘Lebih banyak kawasan ikonik, berus bahagian paling atas peta, dan kemudian Careen kembali ke sisi lain ke tempat saya mula. Dengan prinsip -prinsip “realistik” ini dalam permainan saya, bolehkah saya bertahan lebih dari beberapa kaki? Lebih penting lagi, adakah ia akan menjadi keseronokan dari jauh?

Mengabaikan kebimbangan ini terhadap kewarasan saya, saya melemparkan watak baru, menamakannya, memilih janggut yang berambut perang dengan betul, dan kemudian menghantarnya ke sudut permainan yang paling jauh, di tempat mojave yang indah. Saya menjatuhkan semua peralatan saya untuk jumpsuit peti besi, pistol mudah dengan satu klip, dan satu botol air minuman bersih.

– Kesukaran meningkat hingga maksimumnya
– Penggunaan makanan meningkat
– Penggunaan air meningkat
– Paparan HUD dimatikan sepenuhnya
– tidak ada mod VATS
-Peraturan Perma-kematian

Sekiranya ada yang meragui kuantiti kredit nerd saya, saya akan memberitahu mereka tentang carta yang tidak masuk akal yang saya buat untuk diri saya yang, bersama -sama dengan jam randik kecil, menyimpan saya pada jadual makanan dan penggunaan air secara tetap. Saya tidak akan membosankan anda dengan butiran, cukup untuk mengatakan ia membuatkan saya menggunakan jumlah bekalan yang lebih realistik untuk tenaga yang saya telah menghabiskan perjalanan melalui tanah gurun yang mengerikan.

Semasa perjalanan bermula, keganasan setiap pertemuan berhampiran dengan bersaing dengan mana-mana permainan seram yang telah dibina dengan sengaja yang pernah saya mainkan. Menyedari sepenuhnya bahaya setiap musuh yang diwakili digabungkan dengan ketidakupayaan untuk secara aktif melihat kesihatan saya sekarang membuatkan saya berasa tidak berdaya. Semasa peluru mula terbang, saya berpegang teguh seperti yang saya mainkan Peralatan perperangan. Secara berterusan pada peluru dan pada masa yang sama tidak dapat melihat nombor ringkas yang memberitahu saya apa yang tersisa dalam klip saya, saya mengira tembakan secara senyap -senyap. Tanpa kompas, saya tidak dapat melihat musuh yang akan datang atau mudah dibezakan jika saya berjalan ke arah yang betul. Jalan panik dari Cazadors kerap meninggalkan saya di luar, sepi, dan hilang.

Tidak ada keraguan, walaupun dalam sepuluh minit pertama, mod tegar baru ini adalah cara yang lebih tinggi. Saya hampir tidak dapat menanggung sendiri. Walau bagaimanapun, menghairankan, walaupun jangkaan saya, peningkatan makanan dan penggunaan air saya adalah yang paling mudah untuk diatasi. Makanan dan air di alam semesta jatuh hanya terlalu banyak. Anda akan menemui epal segar yang meletakkan keadaan utama di loker apak di sudut bawah tanah yang gelap. Setiap Pedagang hanya mati untuk menghilangkan kerepek kentangnya dan kek dandy. Belum lagi pemfaktoran semata -mata nasib ke dalam persamaan. Saya tersandung secara tidak sengaja ke Nipton dan dialu-alukan oleh Legion untuk merampas seluruh bandar yang lengkap dengan banyak makanan yang masih ada di plat mereka di setiap rumah.

Air lebih mudah. Saya lupa bahawa komoditi ini, secara harfiah, di mana sahaja. Mencari air, kadang -kadang juga bekalan segar, adalah satu cabaran yang menyedihkan. Jurutera bandar Las Vegas seolah -olah membina sistem paip air yang tidak hanya akan bertahan berakhir dengan tamadun moden, tetapi terus bekerja selama 300 tahun. Saya tertanya -tanya berapa banyak membuat paip air untuk tandas seluruh negeri dari ADMANTIUM mesti kos?

Selepas kira -kira satu jam bermain, saya tidak peduli dengan memberi perhatian kepada jadual makanan dan air saya. Itu adalah bor yang berulang -ulang dan tidak melakukan apa -apa untuk meningkatkan keruntuhan yang saya jangkakan. Sebaliknya, di luar percubaan bodoh untuk membesar -besarkan pemusnahan, saya mendapati satu keputusan khususnya telah menjadi perkara yang menggembirakan. Saya tidak pernah menganggap impaknya dan, sebenarnya, ia hanyalah cadangan terakhir dari rakan sebilik saya. Tetapi apa yang semakin jelas ialah bermain Gugur Tanpa menggunakan HUD lebih daripada membuat permainan tegar, ia menulis semula keseluruhan genre.

. Tetapi mudah dilupakan bahawa Gugur Label cukup hampir semuanya. . Label penting untuk permainan dan tanpa semua yang mudah dicap untuk saya, saya tidak lagi dapat membuat keputusan santai. Watak -watak lain tidak lagi ditunjukkan dalam hijau dan merah sederhana – angka tunggal di kejauhan boleh menjadi sesiapa pun. Adakah itu kawan? Musuh? Melucutkan apa yang kelihatan agak melampau, permainan tanpa HUD Gugur Pengalaman menjadi penghalang yang tetap, putih,.

. Walaupun di keselamatan bandar dan bandar, saya masih perlu bekerja sama keras. Saya tidak lagi dapat membezakan bouncer generik dari seorang penjudi bernama yang saya hantar untuk mencari. Saya menjalankan perbualan dengan NPCS yang belum pernah saya lihat sebelumnya. Saya menyedari betapa mudahnya untuk mendapatkan buta apabila dihantar dari objektif ke objektif. Tanpa label, setiap watak telah menjadi sama pentingnya, yang membuat mana-mana pekerjaan ganjil kecil agak sukar. .

Mencuri juga berubah dan hanyut menjadi alam yang tidak dikenali, amoral. Tanpa barang-barang berkod dengan teliti untuk mewakili apa yang boleh diletakkan dan apa yang tidak, saya terpaksa menilai. Adakah ini seseorang? Adakah seseorang di sekitar melihat saya mengambilnya? Pemergian ini dari pemberitahuan juga kelihatan lebih mudah mencuri. Ketika Fallout tidak memarahi saya dari sudut kanan atas, tindakan tidak bermoral entah bagaimana kehilangan potensi mereka. Saya rasa, itu sahaja yang diperlukan untuk saya mencari mencuri boleh diakses. Atau adakah ia hanya keadaan terdesak saya yang menjadikannya boleh diterima? Sekiranya ia benar -benar menjadi skor karma yang mematuhi saya untuk moral sepanjang masa ini?

Saya mendapati diri saya menghabiskan sebahagian besar permainan yang berkhemah di tebing tebing, menatap potongan besar masa permainan, cuba menilai tahap ancaman watak melalui teropong saya. Yang sukar dilakukan, walaupun doktor mengembara bersenjata. Saya harus ingat pakaian seragam, mencari topi keledar NCR atau jaket, memantau tingkah laku, dan kadang -kadang hanya mengelakkan orang sepenuhnya. Dengan setiap elemen permainan kini dikurangkan kepada budi bicara saya sendiri, saya terpaksa memberi perhatian kepada Perhatian saya. Di ruang tamu saya, saya mengambil nota. . . Tanpa cahaya hari, makhluk dan penyerang melompat ke arah saya. Penglihatan saya adalah hidup saya.

Lebih -lebih lagi, kekurangan label menyebabkan kesilapan tragis. Sebagai contoh, pada awalnya, saya bodoh membulatkan bukit tanpa berhati -hati dan melihat apa yang kelihatan seperti gawang tanah gurun tunggal, berdiri tegak dalam kulit, perisai yang berduri dan menggembirakan senapang serangan. Saya mengambil kelebihan saya dan melepaskan tembakan pada sasaran dari keselamatan bukit saya. Dia turun dengan cepat dan saya berjalan -jalan untuk mencari kargonya untuk beberapa bekalan yang sangat diperlukan. Ia hanya kemudian saya dapati pedagang tanah gurun yang baik yang dia jaga. Saya benar-benar berseru dalam penggera pada tragedi itu kerana pedagang panik menarik pistolnya pada saya dalam pertahanan diri yang boleh dianggap. Saya melakukan satu -satunya perkara yang saya dapat dan menembaknya sebelum dia dapat membunuh saya.

. Saya telah menjadi terlalu yakin dan membuat kesilapan yang mengerikan. Saya tidak dapat memuat semula simpanan saya dan memperbaikinya. Saya telah membunuh seorang lelaki yang cowering kerana saya membuat keputusan brash dan andaian yang cuai. Selepas ini, saya berhenti melakukan perjalanan di jalan terbuka kerana takut secara tidak sengaja menyerang pengembara yang tidak bersalah. Sebaliknya, saya terjebak dengan sisa -sisa yang tidak dapat dilupakan, membuang diri saya untuk memalsukan satu jalan tanpa bantuan.

Perjalanan berkembang dengan cara itu, agak membosankan tetapi tidak menakutkan. Saya pernah mengadu bahawa New Vegas . Selepas perjalanan singkat saya, tanah gurun merasakan seperti itu penuh dengan kehidupan, kebanyakannya jika ia membantah kehancuran saya. . Ketika musuh menyerang, tiba -tiba dan tidak henti -henti. Apabila makanan menjadi rendah, keadaan menjadi terdesak. Pengertian sebelumnya memainkan watak yang teguh secara moral memudar sedikit dan garis etika permainan berubah sedikit kelabu.

Akhirnya, sementara percubaan untuk meningkatkan pemusnahan dan menjadikan musuh lebih sukar membuat sesuatu lebih sukar, menghilangkan HUD melakukan sesuatu yang berbeza. Ia menjadikan permainan ini sama sekali berbeza dengan Fallout: New Vegas Saya pernah dipukul secara santai. Saya sangat takut dengan setiap makhluk hidup, terkejut dengan keluar pada waktu malam, dan bahkan lebih lanjut mengenai ruang tertutup, tertutup. Entah bagaimana hanyut New Vegas ke dalam bidang permainan seram hidup. Ia terlibat dengan pemikiran kritis saya dengan tegas, sehingga saya hanya dapat memainkan watak ini dalam bit kecil kerana sekatannya begitu dikenakan cukai. Tetapi, tanpa keraguan, ia adalah salah satu pengalaman permainan yang paling menarik, teruk, dan pemain yang pernah saya temui.