Fallout New Vegas: Mod dan Petua Untuk Pengalaman Terbaik | PC Gamer, сооще acara Steam: роводво: New Vegas 2023 Panduan Modding Essential

Fallout New Vegas PC Mods

J: Secara teknikal anda hanya perlu melakukan bahagian 1-3 untuk permainan berfungsi dengan baik. Itu tidak lama. Ini tidak banyak kerja. Anda tahu apa yang banyak kerja. Memikirkan mod apa yang berfungsi bersama, menguji kombinasi mod selama berjam -jam untuk memastikan mereka bekerjasama dan menyelesaikan masalah untuk menyelesaikan masalah. Atau lebih baik tetapi orang yang sebenarnya duduk untuk membuat mod ini dan alat untuk menggunakannya. Adalah satu keistimewaan untuk memodenkan permainan kami dan sangat bagus daripada pencipta mod ini untuk bukan sahaja membuat mod ini secara percuma (kerana sebahagian daripada mereka akhirnya mula memancarkan mod mereka melalui paywalls) tetapi untuk mengekalkan mod ini, mengemas kini mereka, dan terus berusaha untuk menjadikannya lebih baik dan mengurangkan pepijat pada masa mereka sendiri. Jadi tidak, saya tidak akan menyebutnya begitu banyak kerja.

Cara Mempunyai Pengalaman Vegas Baru Terbaik Hari Ini

Panduan langkah demi langkah kami untuk menubuhkan dan memainkan RPG klasik ini.

Fallout New Vegas Key Art

(Kredit Imej: Hiburan Obsidian)

 • 1. Beli versi ini
 • 2. Lakukan ini terlebih dahulu
 • 3. Pek mod penting
 • 3.Alt: Modding Manual
 • 4. Lebih banyak mod berguna
 • 5. Petua New Vegas
 • 6. Lakukan pencarian ini

Menggabungkan Dunia Terbuka 3D Fallout 3 yang Terbaik dengan Roleplaying Nuanced dari Dua Permainan Isometrik Asal, Fallout: New Vegas adalah salah satu daripada RPG PC klasik yang mesti dimainkan – tidak hanya dalam bentuk asalnya, melainkan jika anda menikmati penderitaan, kekecewaan dan kekeliruan. Buggy yang terkenal dan tidak dibebankan pada pelancaran, New Vegas bertambah banyak melalui kemas kini dan DLC terkemuka, tetapi masih ada kerja yang perlu dilakukan.

Syukurlah, peminat Fallout adalah sekumpulan mutan rad yang aneh dan sangat berdedikasi, dan bertahun -tahun kemudian mereka masih memukul kinks kecil. Terima kasih kepada beberapa kemajuan baru -baru ini, lebih mudah dari sebelumnya untuk memainkan versi New Vegas yang dipoles, ditala dan debugged. Yang mengatakan, ia masih merupakan proses yang mengejutkan, jadi bungkus ketat dan bersiaplah untuk badai pasir kerana saya membantu anda mencatatkan kursus ke pengalaman baru Vegas yang paling baru, tidak ada perjudian yang diperlukan.

Pasang yang ini

Apa versi terbaik Fallout: New Vegas?

Terdapat beberapa tempat yang boleh anda ambil Fallout: New Vegas, tetapi hanya dua daripadanya bernilai masa anda: Steam atau Gog.

Ia biasanya $ 20, tetapi di Steam New Vegas dijual beberapa kali setahun. Beli edisi muktamad, yang merangkumi empat pengembangan panjang yang diperlukan oleh kebanyakan bug. Selebihnya panduan ini akan menganggap anda memiliki versi permainan ini. Lakukan tidak Beli versi Microsoft Store/Game Pass, kerana ia tidak bermain dengan baik dengan extender skrip yang digunakan oleh banyak mod.

Langkah pertama

Sebelum anda melakukan perkara lain

New Vegas adalah secara teknikal Dimainkan terus dari lompat, tetapi jika anda ingin bermain permainan yang terbaik, anda akan ingin melalui beberapa langkah sebelum apa -apa lagi:

1. Pasang permainan, dan kemudian jalankan sekurang -kurangnya sekali. Ini akan membuat direktori di PC anda untuk menyimpan fail simpanan dan ini. Sekiranya anda mempunyai PC dari bila -bila masa dalam tempoh enam tahun yang lalu, anda akan mengkritik setiap grafik yang disediakan hingga maksimum juga.

2. Buat akaun pada mod Nexus. Anda tidak akan dapat memuat turun mod utama dan pukulan peminat sehingga anda melakukan ini.

Wiki Permainan PC-Hub Teknologi-Teknologi-Tips-mempunyai tips untuk bagaimana anda boleh memaksa kadar bingkai yang lebih tinggi, menetapkan pandangan medan untuk resolusi ultrawide dan oklusi ambien. Tetapi selain daripada pembetulan oklusi ambien, anda harus menahan apa -apa, kerana ada penyelesaian yang lebih mudah untuk semua ini.

Gunakan mod ini

Mod penting untuk Vegas Baru Terkini (cara mudah)

Mendapatkan Pertempuran Vegas Baru Sesuai untuk 2022 adalah proses mudah (relatif), jika anda bersedia meletakkan persediaan mod awal anda di tangan orang lain. Masukkan Wabbajack, ‘Pemasang Modlist Automatik’, yang biasanya digunakan untuk membaikpulih seperti Skyrim dan Oblivion, tetapi dalam kes ini, kita akan menggunakan satu dan hanya senarai NV di laman web ini:

Viva New Vegas, Dipelihara oleh TDarkShadow. Nama yang sangat tegang untuk jiwa yang baik yang akan menjimatkan jam anda. Ikuti pautan dan muat turunnya.

Untuk memetik keterangan: “Viva New Vegas adalah modlist lite yang cuba untuk kekal sedekat mungkin untuk vanila, tetapi membetulkan sebanyak mungkin pepijat, mengoptimumkan prestasi dan menambah beberapa ciri kualiti hidup tanpa mengganggu. Dalam pengalaman saya, ia berfungsi dengan betul. Tidak kira apa pilihan yang anda pilih, anda mendapat Vegas Baru yang lebih lancar, lebih stabil.

Tiga pilihan anda:

��Viva Basic Vegas: Pakej 15-Mod Minim yang Menawarkan Perubahan Minimum. Bug-spuashing hampir semata-mata. Ia direka khas untuk pemodenan yang mahukan asas yang dibersihkan dan dioptimumkan untuk projek baru.

����Viva New Vegas: Berat badan di 43 mod, ini adalah semua bug-fix, beberapa tweak kualiti hidup tetapi perubahan permainan minimum secara keseluruhan. Bagi pemain yang ingin mengalami permainan seperti yang telah berlaku, diberikan bulan kerja tambahan.

������Viva membazirkan Vegas: Set 63-mod yang diperluas dibina di atas asas Mod Jsawyer, pengimbangan umum yang asalnya dicipta oleh pengarah New Vegas Josh Sawyer sendiri, dan kini dikekalkan oleh Modder ‘Pushthewinbutton’. Anda dapat melihat perubahan asas yang dibuat oleh Sawyer di Wiki Arkib Fallout di sini, tetapi ada sekumpulan modul tambahan di sini di Vegas yang sia -sia. Mengharapkan penambahbaikan yang lebih berkualiti, rampasan seimbang, NPC yang lebih banyak perayauan dan beberapa kandungan potong kecil dipulihkan. Tidak ada yang dramatik secara individu, tetapi ia menambah permainan yang lebih sukar dan lebih kaya dengan pertempuran yang lebih menarik.

Secara peribadi cadangan saya pergi ke Vegas yang sia -sia, dan saya rasa pemain Fallout 4 akan merasa lebih banyak di rumah dengannya. Purists boleh berpegang pada persediaan lain, tentu saja.

⭐Untuk memasang Viva New Vegas: Pergi ke halaman arahan Viva New Vegas di sini dan lakukan apa yang ia ceritakan kepada anda ke surat itu.

Walaupun selepas semuanya dimuat turun dan dimainkan, terdapat beberapa tweak tambahan:

 • Untuk prestasi maksimum, anda perlu menggunakan fungsi editor INI penganjur mod untuk menetapkan bilangan teras CPU anda.
 • Sekiranya anda mempunyai monitor penyegaran ultrawide atau tinggi ada beberapa tweak yang perlu anda buat untuk mendapatkan mereka yang bermain bagus.

Tweak terakhir ini diliputi dalam arahan Viva New Vegas dalam ‘Sebelum Anda Mula Bermain’ dan ‘Soalan Lazimnya’ dan hanya perlu beberapa saat untuk bekerja.

Dengan itu, semua yang anda perlu lakukan ialah menjalankan penganjur mod Vegas baru (dipasang oleh Wabbajack), dan menghancurkan butang Big Orange ‘Run’.

Saya telah kembali ke New Vegas setiap beberapa tahun untuk dekad yang lalu, dan ini telah memberikan saya versi yang paling kukuh, digilap dan koheren permainan yang saya mainkan. Ia berjalan dengan sempurna pada monitor Ultrawide 3440×1440, 120Hz baru saya.

Atau memasangnya secara manual

Mod penting untuk Vegas Baru yang terbaru (cara yang sukar)

⚠Jika anda mengambil jalan di atas, anda baik untuk melangkau bahagian ini sepenuhnya. ⚠

SO: Anda seorang individualis yang lasak yang ingin menghiasi secara manual setiap fail yang dimuat turun ke PC mereka. saya faham. Saya pernah ke sana. Saya pernah mendengar lagu siren yang obsesif jatuh, dan melakukan tarian (yang melibatkan jam perintah mod shuffling hanya untuk apa -apa untuk berfungsi dengan betul), jadi saya tahu apa yang anda ada.

Pertama anda memerlukan pengurus mod. Anda boleh menggunakan penganjur mod (seperti dalam laluan yang lebih mudah di atas), atau vorteks sendiri Nexus, yang mengendalikan memuat turun dan membongkar juga. Perhatikan bahawa pesanan beban adalah penting dengan mod Vegas baru. Data teras pertama kali, kemudian patch, kemudian permainan dan sistem tweak, kemudian kandungan baru, biasanya. Pengurus mod moden cukup pintar untuk menunjukkan konflik dan mengendalikan beberapa pesanan, tetapi ini masih sebahagian besarnya pekerjaan pengguna.

Inilah yang anda mahukan:

Extender Skrip Vegas Baru Johnyguitar. Pelancar alternatif kecil yang berguna yang membolehkan mod menggali lebih mendalam di bawah tudung Roadster New Vegas yang berkarat, serta menetapkan beberapa masalah perisian yang lebih mendalam. Buka ini ke direktori Vegas baru anda.

Plugin jip ln nvse Selanjutnya membuka fungsi dan squashes lebih banyak bug peringkat perisian.

The 4GB Patcher, Yang akan membolehkan Vegas baru menggunakan lebih banyak RAM, akan menjadi penting untuk kestabilan dan prestasi, terutama jika anda menambah lebih banyak mod. Bongkar, jalankan dan tunjuk ke Exe Vegas baru anda.

New Vegas Anti-Crash sebahagian besarnya membetulkan masalah perisian asas dengan permainan.

Betulkan Tick Vegas Baru menjadikannya kurang stuttery dan tidak stabil pada mesin moden, terutama pada kadar penyegaran yang lebih tinggi.

Yukichigai patch tidak rasmi, Juga dikenali sebagai Yup, membetulkan pepijat kecil (dan tidak begitu kecil) dengan permainan itu sendiri.

Jsawyer Ultimate Edition Memohon beberapa tweak permainan teras dari Viva New Vegas. Potongan yang belum dipotong mengembalikan banyak perincian dan kekacauan yang tidak akan menafikan mana-mana PC moden, tetapi terpaksa dipecat untuk sistem dan konsol yang lebih rendah pada hari itu.

Padang pasir yang hidup Menambah banyak NPC yang mengembara (baik mesra dan bermusuhan) ke dunia, menjadikan Vegas berasa lebih seperti hab budaya padang pasir permainan cat permainan itu sebagai.

Tweak dan pembetulan enjin Lstewieal Memperbaiki beberapa isu dengan sendirinya, tetapi juga memberi anda senarai besar pilihan penyesuaian dalam permainan supaya anda dapat menyesuaikan pengalaman dengan citarasa anda.

Jam – hanya pelbagai mod Menambahkan suite ciri baru yang disesuaikan sepenuhnya seperti reticles animasi, petunjuk memukul, dan cara alternatif untuk menghabiskan titik tindakan termasuk berlari, masa peluru dan menahan nafas semasa sniping. Malah ada roda senjata yang berguna dan menu cepat-cepat bertambah baik. Tidak suka mana -mana mereka? Matikan mereka menggunakan panel penyesuaian dalam permainan.

Beberapa mod akhir

Mod tambahan untuk padang gurun liar

Walaupun New Vegas mempunyai arah seni yang cukup kuat untuk kelihatan agak menyenangkan hingga ke hari ini, beberapa tekstur tanah dan batu besar itu dapat kelihatan sedikit kabur. Bersihkan dengan:

 • Pek tekstur NMCS, mod grafik utama
 • Legacy Reborn Texture Pack, mod yang lebih baru oleh Spiffyskytrooper

Sama ada harus datang dengan kos prestasi yang minimum jika anda mempunyai PC moden. Oleh kerana enjin Vegas baru tidak mengendalikan tekstur raksasa dengan baik, menggunakan versi rendah (masih tajam) mod mod ini disyorkan. Kedua -duanya untuk kestabilan dan konsistensi visual.

Satu perkara yang lebih sukar untuk diabaikan ialah banyak watak yang akan anda temui di New Vegas kelihatan dan bunyi yang membimbangkan. Pelakon suara terhad dan wajah Wonky Wajah bergabung dengan kesan yang luar biasa. Brave New World (sebelum ini dipaparkan di PC Gamer) bertujuan untuk memperbaiki kedua-duanya, berulang-ulang beribu-ribu baris dengan pelakon yang jauh lebih besar. Mereka meninggalkan persembahan terbaik yang utuh, tetapi banyak NPC kecil diberi kehidupan segar. Versi suara BNW sahaja boleh dipasangkan dengan baru Vegas yang direka bentuk semula 2 yang disemak semula untuk memberikan hampir semua npcs makeover juga.

Yang besar: Kurang disyorkan untuk pemain kali pertama, mereka yang ingin mencuba mod ‘skala pengembangan’ yang paling digilap untuk Vegas baru harus diperiksa Kejatuhan: California Baru.

Memerlukan watak baru, mod ini memberi anda kisah asal selama bertahun. Walaupun ia mempunyai tahap tinggi dan rendah dan pengalaman yang lebih linear daripada New Vegas yang betul, PCG’s Andy Kelly memanggilnya ‘permainan kejatuhan terbaik yang akan anda mainkan pada tahun ini’ pada tahun 2018. Mod telah melihat beberapa kemas kini utama sejak itu. Ia juga harus dipasang dengan baik ke Viva New Vegas. Cukup perhatikan senarai mod yang tidak serasi ini dan anda mesti baik -baik saja.

Masa untuk mula bermain

Petua & Trik Survival Gurun

Tidak seperti Fallout 3 dan 4, New Vegas adalah sekolah yang lebih lama dalam strukturnya. Apabila anda keluar dari urutan penciptaan watak, anda sebahagian besarnya bebas untuk pergi ke mana sahaja yang anda suka dan lakukan seperti yang anda suka. Sudah tentu, ini menjadi warzon pasca apokaliptik yang keras, banyak pilihan akan membawa kepada kematian yang hampir pasti. Simpan awal, simpan selalunya dan jangan takut untuk bereksperimen. Tidak ada cara yang betul untuk bermain, dan New Vegas terkenal boleh dimainkan semula, menyokong berpuluh -puluh pendekatan.

Semasa penciptaan watak Viva New Vegas, anda akan diberi pilihan untuk membolehkan mod liar liar bebas daripada pilihan lain, dan tanpa mengatasi satu lagi ciri permulaan anda. Jangan melumpuhkannya melainkan idea telur Paskah yang bodoh dan pertemuan asing mengganggu anda.

Pada awal permainan, gunakan Goodsprings sebagai tempat selamat-dijalan. Luangkan masa untuk meneroka sepenuhnya bandar dan bercakap dengan semua NPC. Terdapat satu di saloon yang akan ditawarkan untuk mengajar anda beberapa kemahiran hidup, termasuk asas -asas penindasan dan kerajinan. Layak untuk dilakukan untuk kedua -dua XP dan peluru percuma.

Terdapat beberapa ancaman awal untuk menyedari. Cazadors (raksasa yang kelihatan seperti lalat rumah gergasi dengan sayap oren terang) sangat cepat, agresif dan berkuasa dan akan memusnahkan watak-watak yang paling rendah. Sekiranya anda melihatnya, lari, dan simpan nota di mana mereka berada.

⭐deathclaws (cicak manusia humanoid gergasi dengan cakar besar, cakar maut) adalah satu lagi pengikis yang cenderung diletakkan sebagai dinding untuk menghalang watak-watak peringkat rendah dari berterusan. Dengan bahan peledak yang cukup dan mungkin beberapa peluru berpasir perisai, anda boleh memaksa jalan anda melalui, tetapi lebih mudah untuk melewati mereka daripada Cazadors.

⭐mammo jenis penting, Terutama awal apabila anda menggunakan gear scavenged. Hotkey lalai untuk beralih antara jenis peluru adalah (agak tidak bersuara) ‘2’ dan ia bernilai bereksperimen dengan apa yang anda ada. Gunakan peluru murah dan sel tenaga pukal ketika melawan makhluk bawah rendah seperti molerats atau coyotes, dan beralih ke makanan senjata premium apabila anda perlu menyampaikan pesta.

⭐mestvest dalam sekurang -kurangnya sedikit kemahiran pembaikan, dan pastikan anda mengambil senjata yang sama dengan apa sahaja yang anda gunakan. Gear yang berkualiti rendah dan berkualiti rendah yang diturunkan oleh Raiders dengan mudah dilucutkan untuk bahagian untuk meningkatkan kualiti gear biasa anda. Cari petikan untuk membaiki menu inventori anda.

Walaupun dengan mod jsawyer membuat perkara sedikit lebih sengit, Mod tegar tidak begitu menakutkan kerana kedengarannya, Dan sesetengah pemain mendapati perlu terus mengelilingi kelaparan, dahaga dan kesan negatif lain menambah pengalaman. .

New Vegas dibina untuk dimainkan semula. Terdapat sebilangan besar cawangan dialog, pengakhiran, beberapa puak utama yang boleh anda lemparkan dengan, pergi berperang atau mengabaikan sepenuhnya, dan permainan mengingati jumlah yang mengejutkan. Walaupun tindakan anda tidak segera kembali menghantui anda, monolog yang berakhir mungkin akan mengakui apa -apa tindakan kepahlawanan (atau jenayah terhadap kemanusiaan) yang anda lakukan di sepanjang jalan.

Jangan ketinggalan

Pemandangan untuk dilihat dan orang ramai untuk melawat di New Vegas

Sebaik sahaja anda mempunyai beberapa tahap di bawah tali pinggang anda, anda akan mahu membuat beberapa rakan. Walaupun Viva New Vegas termasuk modul yang dipanggil ‘Prioriti Pertempuran Pemain’ untuk membuat sahabat menangkap peluru untuk anda sedikit kurang kerap (anda boleh melumpuhkan ini jika anda mahu -hanya membuatnya di Pengurus Mod), mempunyai rakan atau dua di sekitar masih ada berguna.

⭐ Sahabat yang paling mudah untuk mendapatkannya ialah ed-e drone terapung, Ditemui di bandar Primm hanya sedikit di selatan Goodsprings. Anda perlu memperbaikinya tetapi bukan usaha yang sukar.

Bagi rakan -rakan lain untuk mencari, mereka tersebar cukup nipis dan jauh, tetapi ia layak bertemu mereka semua. Masing-masing membawa sesuatu yang berguna kepada parti, dan masing-masing mempunyai garis usaha peribadi untuk mengikuti yang mengisi lebih banyak backstory mereka. Berikut adalah senarai mereka semua di Wiki Fallout, tetapi saya secara peribadi hanya mengesyorkan meneroka.

⭐Unce anda berasa yakin, Sudah tiba masanya untuk menuju ke utara ke jalur Vegas yang betul. Ia adalah hab kejahatan, ketidaksamaan dan tipu muslihat, serta beberapa perkataan lain yang bermula dengan ‘In’. Ia juga di mana anda akan menemui sebahagian besar cangkuk plot besar permainan. Siasat apa yang ada dengan cip kasino yang hampir dibunuh, dan pastikan anda memanggang pasukan NCR tempatan mengenai apa yang mereka lakukan di rantau ini.

⭐ Apabila anda berada di Vegas, sangat disyorkan anda melakukan penyiasatan (lihat, yang lain dalam-perkataan) ke dalam tiga keluarga yang menjalankan jalur. Tidak terlalu banyak merosakkan, tetapi Masyarakat Sarung Tangan Putih dilampirkan ke salah satu pencarian yang paling reaktif dan bebas dari Vegas di Vegas, Dengan banyak cawangan dan pengakhiran yang mungkin bergantung pada jenis watak yang anda mainkan.

Saya boleh meneruskan seribu perkataan di sini, berkongsi petua, helah dan petunjuk ke arah ganjaran berair dan pencarian yang menarik, tetapi separuh kegembiraan RPG seperti ini mengukir jalan anda sendiri melalui dunia. Oleh itu, anda pergi, kurier -anda mendapat penghantaran untuk membuat. Cuba menjauhkan diri dari mana -mana tong yang bercahaya dan simpan besi besar di pinggul anda.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Fallout New Vegas PC Mods

Fallout New Vegas adalah permainan yang hebat. Tetapi dengan mudah permainan Beth yang paling tidak stabil di PC dan vanila terdedah kepada kerap dan mengalami masalah yang serius. Panduan ini akan mendapat permainan anda bukan sahaja stabil tetapi melakukan yang sangat baik pada perkakasan moden (dengan tambahan QoL dan cadangan jika anda suka). Saya terutamanya mencipta panduan ini kerana banyak kawan saya telah datang kepada saya untuk memodenkan bantuan dan sementara saya tidak mempunyai masalah dengan 1 pada 1 ini adalah sesuatu yang dapat membantu sesiapa terutama ketika saya tidak tersedia. Saya telah menggunakan banyak mod ini selama bertahun -tahun dan mempunyai maklum balas yang baik dengan banyak orang sehingga mod ini tidak boleh menyebabkan sebarang masalah kecuali dipasang dengan salah atau bertembung dengan mod lain yang anda pasang sendiri.

25

9

33

2

7

4

4

1

3

2

2

2

1

1

1

Э foto.

Drake Platinum Dunia
Tidak ada

32,857 униканых посетелей
1,890 Dispes

OGED

1. Skrin percikan + konfigurasi Bethini

2. XNVSE dan 4GB PATCHER

3. Mod penting untuk kestabilan

4. Kualiti mod kehidupan + pemodenan bahagian 1

5. Kualiti mod kehidupan + pemodenan Bahagian 2

. Cadangan tambahan/peribadi

7. Penggantian alternatif/yang belum diuji

8. Penyelesaian Soalan Lazim & Bugs/Kesalahan

9. Soalan Lazim & Bugs/Ralat Penyelesaian (Sambungan)

Sila edisi utama permainan ini sebelum menggunakan panduan ini. Permainan ini dijual dengan kerap untuk sangat murah jadi jika anda tidak mempunyai DLC, bolehkah anda menggunakan panduan ini ? Pasti tetapi beberapa mod ini bertujuan untuk semua DLC dan tidak akan berfungsi dengan betul jadi menggunakan risiko anda sendiri. Senarai panduan/mod ini juga diuji secara eksklusif pada Windows 10 (sebelumnya 7) dan juga untuk versi Steam permainan ini. Harus bekerja dengan GOG juga. Tidak pasti bagaimana ia akan menjadi variasi EGS kerana semua orang yang saya tahu yang mempunyai permainan di kedai yang mengerikan itu mengadu mengenai modding. Viva New Vegas adalah panduan pemodelan yang cukup popular yang walaupun ia berfungsi untuk ramai yang saya fikir mereka termasuk terlalu banyak tambahan yang tidak diperlukan di bahagian penting mereka dan dibina di sekitar menggunakan MO2 jadi untuk pengguna bukan MO2 ini adalah def panduan untuk anda. (Ya walaupun lelaki vorteks). Mereka juga membuang rampasan yang agak bodoh kerana rampasan adalah suplemen yang anda tidak sepatutnya bergantung padanya. Susun dengan rampasan maka anda membuat pelarasan berdasarkan keperluan dan pengetahuan anda.

Anda memerlukan alat unzipping untuk mod manual kerana tidak setiap mod akan mematuhi MM. Saya menggunakan winrar tetapi ramai orang lebih suka 7zip seperti biasa menggunakan apa yang anda sukai. Dan tentu saja anda memerlukan pengurus mod. Sekarang kebanyakan orang hari ini akan menggunakan vorteks atau mo2. Saya secara peribadi tidak boleh mengesyorkan sama ada penduduk umum menunggangnya. Saya faham mengapa orang mungkin mahu menggunakan dua pengurus lain secara khusus kerana mereka tidak menyentuh folder data anda tidak seperti NMM yang sebenarnya memasang mod ke dalam folder anda tetapi saya secara peribadi berfikir bahawa masalah timbul dan jika anda tahu apa yang anda lakukan anda ‘ tidak perlu risau tentang perkara itu. Saya telah menggunakan pengurus mod nexus selama hampir sedekad pada banyak permainan bukan hanya tajuk Bethesda dan dengan sangat sedikit tanpa masalah. Saya tidak boleh mengatakan perkara yang sama untuk dua pengurus yang lain dengan pengalaman peribadi saya. Ia juga merupakan salah tanggapan umum bahawa NMM ditinggalkan kerana ia mendapat kemas kini komuniti secara berkala. Gunakan apa yang anda sukai tentu saja tetapi saya tidak dapat membantu anda menyelesaikan masalah dengan baik jika anda menggunakan vorteks (yang mungkin adalah perkara paling buruk untuk digunakan selain seperti fomm) atau mo2. NMM juga mempunyai bentuk pembatalan arkib yang paling mudah berbanding dengan pengurus mod lain. Jangan percaya saya ? Panduan Pembatalan Arkib Zzjay cukup tepat. [www.nexusmods.com]

Di samping perkara itu, anda mungkin mahu merampas rampasan [rampasan.github.io] terutamanya jika perancangan anda terhadap pesanan beban berat. Secara umumnya saya akan menggunakan rampasan dan kemudian memindahkan apa sahaja yang perlu duduk di mana -mana sahaja. Alat ini berfungsi dengan semua tajuk Bethesda jadi sangat berguna. Gunakan setelah menyelesaikan pesanan beban anda dan kemudian gerakkan ESP tertentu yang diperlukan.

Akhirnya anda memerlukan akaun Nexus supaya anda dapat memuat turun mod di sana. Laman web Nexus untuk New Vegas [www.nexusmods.com]

Saya akan melakukan yang terbaik untuk memastikan panduan ini dikemas kini jika ada mod yang sudah lapuk dan saya tidak tweak berasa bebas untuk memberitahu saya. Bila -bila masa anda memuat turun mod sama ada dari panduan ini atau dengan kehendak anda sendiri, periksa keperluan dan pastikan anda bertemu dengan mereka lebih awal daripada beberapa mod penting ini memerlukan fail yang tidak di Nexus tetapi mereka akan memberi anda pautan muat turun.

Muat turun untuk alat yang diliputi dalam bahagian ini:

1. Skrin percikan + konfigurasi Bethini

Pasang permainan anda. Lebih baik pada SSD untuk mengurangkan masa beban. Setelah dipasang melancarkan permainan anda dan sebaik sahaja anda sampai ke skrin percikan pilih semua tetapan anda. Anda selalu boleh kembali ke sini atau menukar tetapan dalam fail INI tetapi saya selalu suka membuat persediaan tetapan asas. Sekiranya anda mempunyai pelantar yang baik atau baik, anda sepatutnya dapat memaksimumkan segala -galanya terutamanya pada 1080p. Pengguna 4K boleh maksimum jika mereka mempunyai rig 4k atau bahkan rig akhir tinggi.

Anda tidak perlu memainkan permainan ini tetapi secara peribadi saya suka melancarkan permainan itu sendiri dan mulakannya secara ringkas sebelum keluar dari tentu saja itu pilihan dan tidak penting. Manual ini tweaking adalah pilihan kerana terdapat banyak mod yang akan mengendalikannya untuk anda tetapi jika anda ingin mendapatkan perkara -perkara tertentu daripada cara anda boleh masuk ke folder dokumen anda C: \ users \ (nama pengguna anda mungkin) \ Dokumen \ My Games \ falloutnv dan sekali di sana mengeluarkan pilihan baca sahaja dengan masuk ke sifat -sifat kejatuhan.ini dan falloutprefs.Ini

Sekarang saya boleh duduk di sini dan menyenaraikan semua perkara yang anda harus mengubah diri anda tetapi sakit adakah anda lebih baik memandangkan persediaan manual ini adalah pilihan sepenuhnya sebagai Bethini [www.nexusmods.com] pada dasarnya membolehkan anda menetapkan perkara tanpa perlu mengetahui nilai secara manual dan apa yang dilakukan. Ini untuk pemodelan pemula dan/atau modders malas (lol seperti itu walaupun saya menggunakannya kadang -kadang) tidak memasang ini melalui pengurus mod dan saya cadangkan yang tersendiri bukan pilihan lain. Pilih apa sahaja yang anda gemari dalam tetapan dan secara teknikal anda tidak perlu melakukan apa sahaja dalam pilihan skrin percikan bijak apabila anda menggunakan alat ini kerana ia akan menimpa semua tetapan tersebut. Alat ini juga tersedia di hampir setiap tajuk Bethesda dan saya cadangkan anda menggunakannya untuk permainan Beth anda yang lain modded atau tidak.

2. XNVSE dan 4GB PATCHER

Kedua -duanya adalah wajib dan perlu dipasang secara manual (mereka mengatakan bahawa anda boleh memasang XNVSE melalui vorteks tetapi saya tidak mengesyorkan atau menyokong memasang jenis mod ini melalui MM terutama apabila anda jatuh ke dalam direktori anda). Muat turun FNV 4GB Patcher [www.nexusmods.com] secara manual dan sebagai verbatim ke halaman mod letakkan exe dalam folder permainan Vegas New Vegas anda dan jalankan sebagai pentadbir ia akan menampal permainan dan membuat sandaran yang boleh dilaksanakan asal. Direktori permainan anda kemungkinan besar akan ditempatkan @ C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ Common \ Fallout New Vegas (ini boleh berbeza -beza bergantung pada apa yang memandu anda memasang permainan anda). Sekiranya anda tidak mahu menggali, anda sentiasa boleh klik kanan pada permainan anda di Steam pergi ke Properties dan melayari lokasi fail tempatan, ia akan membawa anda ke sana. Ingat bahawa laluan fail seperti bila saya meminta anda pergi ke direktori yang tidak akan merujuk ke lokasi tersebut. Pengguna GOG sudah mempunyai patch 4GB sehingga mereka secara teknikal tidak memerlukan patcher ini tetapi varian nexus membolehkan pemuatan auto xnvse. Jadi saya masih mencadangkannya.

Anda boleh memuat turun xnvse di sini [github.com] . Sekiranya anda pernah membuat keputusan untuk memuat turun xnvse sendiri pastikan anda merebutnya dan bukan NVSE asal yang kini sudah lapuk dan tidak lagi dikekalkan. Pasangnya dengan unzipping fail dan menyeret fail ke direktori kejatuhan anda lokasi. Sekiranya anda ingin mempercayai pengurus mod teruskan saya secara peribadi tidak akan untuk mod ini sekurang -kurangnya.

Berikut adalah pilihan sebagai Patcher 4GB membolehkan XNVSE dimuat melalui Pelancar Standard. Sebaik sahaja anda telah melakukannya, XNVSE dipasang dan baik untuk mengulangi prosesnya setiap kali ia dikemas kini. Sekiranya anda ingin terus melancarkan NV anda melalui stim dan bukan melalui mm atau pintasan (seperti saya) ambil exe yang dipanggil Falloutnvlauncher.exe menamakannya ke falloutnvlauncherold.exe (untuk setiap kali anda perlu menarik skrin percikan jika anda memerlukannya lagi) dan kemudian ambil exe yang dipanggil nvse_loader.exe dan menamakan semula itu kepada falloutnvlauncher.exe anda sekarang akan melancarkan xnvse melalui stim ��.

Ini adalah langkah pertama ke dalam vegas baru yang stabil.

3. Mod penting untuk kestabilan

Bahagian ini adalah semua mod yang anda perlukan untuk bermain permainan ini tanpa ia sentiasa terhempas atau menghadapi masalah yang serius. Sekiranya atas sebab apa pun, anda ingin memainkan pengalaman vanila untuk permainan ini (saya tidak mengesyorkannya), anda masih memerlukan mod yang akan saya penyenaraikan di sini kerana semuanya penting untuk memastikan permainan dari pecah dan membetulkan pepijat yang tidak pernah bersusah payah menangani diri mereka sendiri. Tolong tolong elakkan New Vegas Anti Crash dan New Vegas Stutter Remover . Banyak panduan modding dan juga modders lain akan mengesyorkan mereka tetapi mereka berdua sangat ketinggalan zaman dan tidak melakukan apa -apa tetapi menyebabkan masalah. Jangan dengar orang -orang yang memberi saya kedua -dua mod telah memberi saya dan banyak orang lain yang begitu banyak kesedihan selama bertahun -tahun. Saya akan memasukkan alternatif yang lebih baik di bawah. Mod tersebut mungkin berfungsi untuk perkakasan yang lebih lama tetapi saya tidak akan mengambil kesempatan itu tidak bernilai risiko terutama dengan mod baru yang kini tersedia.

Pembaikan had mod FNV [www.nexusmods.com]
Walaupun anda tidak merancang untuk mempunyai banyak mod mendapatkan ini kerana ini dapat meningkatkan prestasi sambil meningkatkan had mod anda.

Yukichigai patch tidak rasmi – yup [www.nexusmods.com]
Setiap permainan Beth pada dasarnya mempunyai salah satu daripada ini dan mod penting bagi setiap satu daripada mereka. Memperbaiki banyak pepijat.

Johnnyguitar nvse [www.nexusmods.com]
Mod pembaikan pepijat lain dengan beberapa fungsi skrip dan juga keperluan untuk banyak mod penting lain.

Jip ln nvse plugin [www..com]
Namun mod pembaikan pepijat lain dengan togol tambahan dalam fail INI.(Togol-mampu melalui ..\ Data \ nvse \ plugins \ jip_nvse.Ini

Plugin XNVSE Showoff [www.nexusmods.com]
Menambah fungsi baru dan tweak peringkat enjin

Tweak dan pembetulan enjin Lstewieal [www.nexusmods.com]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Batman Mod Bug yang lain ! Yang ini mempunyai ciri -ciri besar -besaran yang boleh ditukar dalam fail INI yang juga tinggal di folder data NVSE. Dapatkan muat turun fail ini di bahagian muat turun pilihan jika ini adalah kali pertama anda mendapat mod. Juga boleh tweak tetapan dalam pilihan tweak dalam tetapan ingame. Terdapat fail pilihan untuk mendapatkan perkhemahan setiap peringkat jangan lupa untuk merebutnya melainkan anda mahu alt yang disebutkan dalam Bahagian 7.

Pengganti Heap New Vegas [www.nexusmods.com]
Pada dasarnya hari moden New Vegas Stutter Remover. Gunakan ini. Pasang secara manual !
Sebilangan orang melaporkan 4.2 memberi mereka masalah semasa 4.1 Versi sebelumnya masih berfungsi seperti pesona. Saya tidak mendapat masalah dengan 4.2 jadi ymwv. Sesetengah pengguna juga melaporkan bahawa melumpuhkan stim shader pra-caching membantu dengan kemalangan.

NVTF – New Vegas Tick Fix [www.nexusmods.com]
Satu lagi mod kestabilan penting dan membetulkan masalah FPS yang tinggi dengan permainan.

OneTweak tetapi benar -benar dikemas kini [www.nexusmods.com]
Terdapat banyak onetweaks yang berbeza di luar sana yang kebanyakannya sudah lapuk dan ini adalah varian terkini/ paling stabil. Ini membolehkan anda untuk tab permainan tanpa kemalangan.

Pilihan DXVK [www.nexusmods.com]
Pasang secara manual . Ini pada dasarnya membungkus permainan di Vulkan dan sementara pilihan saya fikir semua orang harus memasang ini dan melihat jika anda mendapat peningkatan prestasi terutama pada GPU baru. Jika ia tidak memberi apa -apa faedah kepada anda (atau anda menjalankan isu -isu yang berkaitan dengan fizik yang saya cadangkan untuk mengeluarkan mod ini dan memeriksa untuk melihat apakah ini adalah isu sebelum meneruskan dengan penyelesaian masalah selanjutnya) hanya mengeluarkan fail dan ia akan kembali ke biasa.

Menu konfigurasi mod [www.nexusmods.com]
Ini tidak diperlukan untuk kestabilan tetapi saya menambahkannya di sini sebagai mod asas dan sangat penting untuk banyak mod lain. Sekiranya anda mempunyai masalah memasangnya dengan mm anda lakukan secara manual.
Lihat bahagian Nota dalam membungkus untuk arahan menyeluruh mengenai pemasangan manual.

Plugin Animasi KNVSE [www.nexusmods.com]
Ini tidak diperlukan untuk kestabilan tetapi saya meletakkannya di bahagian ini sebagai mod asas penting bagi banyak orang lain dan anda memerlukan ini jika perancangan anda memodenkan permainan anda dengan animasi.

Pilihan FNV BSA Decompressor [www.nexusmods.com]
Mengurangkan fail BSA dan bunyi anda untuk prestasi yang lebih baik. Saya tidak menggunakannya secara peribadi kerana saya sudah mempunyai prestasi yang sangat baik dan permainan saya terletak dalam fail program x86. Permainan anda tidak dapat dipasang dalam folder sistem OS jika anda ingin menggunakan alat ini. (Ini adalah amalan yang baik untuk tidak dipasang dalam jenis folder tersebut.)

Dan itu adalah bungkus di sisi penting perkara. Permainan anda kini stabil dan berjalan lancar. Mungkin ada kemalangan sekali -sekala tetapi hei itu baru Vegas permainan yang paling tidak stabil Bethesda pernah dibuat. Bahagian seterusnya akan menjadi mod QOL yang tidak diperlukan untuk mendapatkan permainan berjalan seperti di atas tetapi saya fikir anda harus mempertimbangkan menggunakan untuk membuat permainan merasa lebih moden dan/atau kurang membosankan. Sekiranya anda hanya mahu permainan anda berjalan stabil tanpa masalah dan merancang untuk melakukan senarai mod anda sendiri atau hanya mahukan pengalaman vanila ini adalah tempat untuk berhenti.

4. Kualiti mod kehidupan + pemodenan bahagian 1

Mod ini adalah semua pilihan tetapi akan menjadikan permainan berasa lebih moden baik dalam penampilan dan mekanik dan juga mungkin menjadikan permainan lebih selesa untuk lebih banyak pemain. Anda selalu boleh memilih mod yang anda mahukan jika anda tidak mahu mereka semua. Bila-bila masa anda memasang mod tekstur baru selalu melumpuhkan dan mengaktifkan semula (atau hanya membolehkan jika kali pertama anda) Arkib Arkib. Sekiranya anda menggunakan Nexus Mod Manager seperti saya klik pada alat dan ia akan menjadi perkara terakhir di skrin drop. Pengguna MM Lain Anda boleh menggunakan Panduan Zzjay [www.nexusmods.com]

Penampilan & tekstur

Kejelasan – penghilang warna oren [www.nexusmods.com]
Permainan ini ada di padang pasir terdapat pasir di mana -mana dan matahari selalu berseri -seri. Tidak ada alasan untuk mempunyai warna oren tetapi permainan ini mempunyai satu dan lelaki yang kelihatan seperti ♥♥♥♥. . IMO Saya menganggapnya penting tetapi tidak memasukkannya di bahagian sebelumnya kerana tidak diperlukan untuk permainan yang dijalankan.

Nmcs_texture_pack_for_new_vegas [www.nexusmods.com]
Mod tekstur penting imo yang memberikan kesetiaan grafik yang lebih baik kepada permainan.

New Vegas Designed 2 Revised [www.nexusmods.com]
Mod penting peribadi lain. Ini menghilangkan wajah kentang yang paling banyak dan tidak memberikan perubahan besar yang cukup untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. . .

NVR BNW Designed Resign – Type4 [www.nexusmods.com]
Saya menggunakan Type 3 selama bertahun -tahun tetapi saya telah menggunakan ini untuk beberapa waktu yang lebih baik dan masih mempunyai sokongan. Pasang ini selepas NVR2R dan sebelum Mod Badan dan Perisai Jenis 4.

Type4 – Body and Armors [www.nexusmods.com]
Pasang ini selepas sebelumnya. Ini dan mod terakhir mempunyai kebogelan. Sekiranya anda tidak mahu kebogelan ada cara tetapi melibatkan perubahan fail secara manual periksa komen untuk bantuan tambahan jika anda ingin mencuba ini.

Roberts Lelaki Badan FNV [www.nexusmods.com]
Pengganti badan lelaki. Sekiranya anda tidak sejuk dengan schmeat dalam permainan anda ada pilihan bukan bogel.

Berbekalkan gigi – redux [www.nexusmods.com]
Daripada satu sarung utama sekarang, anda boleh mempunyai dua holster bahu ditambah dua sarung pinggul. Jelas pilihan tetapi sangat keren dan menambah permainan. Anda memerlukan patch keserasian jika menggunakan dengan titans barat baru dan yang akan berada di halaman mod itu.

Titans of the New West 2.0 [www.nexusmods.com]
. Fallout 4 membawa punggung ini dan mod ini bertujuan untuk membawanya kembali juga memandangkan enjin yang perlu anda bekerjasama. Sekiranya menggunakan bersenjata ke gigi ambil patch betul -betul di bawah fail utama juga dan pasangkan patch itu selepas atttr dan totnw dipasang. Lumpuhkan JVS ESP juga.

188 Veronica [www.nexusmods.com]
Ini adalah perkara pilihan tetapi saya selalu menyukai mod ini untuk Veronica. Dia bergegas dengan rambut perak tbh.

Kesan [www.nexusmods.com]
Jangan lupa ambil patch untuk jip ln di sini [www.nexusmods.. .

Wap tahun pertama dan bonus [www.nexusmods.com]
Saya belajar mod ini baru -baru ini jadi ini diuji separuh jadi jika anda merebut ini hanya tahu ia tidak mempunyai jam dan jam masa permainan menguji mod seperti pada dasarnya segala -galanya di sini. Saya akan terus menguji ini pada minggu -minggu akan datang jika ia berfungsi dengan baik ia akan menjadi kekal. Pada dasarnya pengganti tekstur senjata sebagai mod WRP dianggap ketinggalan zaman oleh sesetengah pengguna.

GamePlay Overhaul & Perubahan

Penghilang dinding yang tidak kelihatan [www.nexusmods.
Permainan ini mempunyai banyak dinding yang tidak kelihatan di tempat -tempat yang mesti ada. Ini penting di mata saya.

Penanda Perjalanan Cepat Mudah [www.nexusmods.com]
Ini menambah beberapa penanda perjalanan yang pantas.

Mudah Membuka Kunci – Mudah Hacking – Pocket Pick Picker [www.nexusmods.com]
Ada yang akan melihatnya sebagai mod cheat dan saya rasa ia datang kepada bagaimana anda melihatnya. Saya melihatnya sebagai mod Saver/ Anti Save Scum secara realistik seperti apa yang dilakukan oleh semua orang ? Kami menyimpan dan pada dasarnya cuba menyelesaikannya jika kami gagal, kami memuatkan dan mengulangi sehingga selesai. Ini menjimatkan masa anda dan IMO saya rasa penting bagi sesiapa yang menjalankan permainan ini berkali -kali dalam angka dua seperti saya sendiri.

Tiada pembaikan yang diperlukan pembaikan yang diperlukan [www.nexusmods.com]
Mod lain yang boleh ditipu. Mod ini mempunyai tiga pilihan. Satu pilihan terus membaiki segala -galanya di peralatan dan tidak lagi merendahkan. Pada dasarnya pengalaman Fallout 4 bagi mereka yang lebih suka. Yang lain tidak merendahkan tetapi anda perlu membaiki apa sahaja yang anda cari & yang terakhir telah merendahkan setengah skala ke permainan asas. Dalam 3/nv setiap degradasi sangat pantas hingga ke titik di mana anda sering perlu membawa gandaan senjata untuk menjaga barang -barang anda sehingga. Ini akan menjadikan pembersih inventori anda dan mempunyai sakit kepala yang kurang. Juga bagus untuk orang -orang yang telah mengalahkan permainan ini berkali -kali dan mahukan pengalaman micromanaged yang kurang. Mod ini dilengkapi dengan 3 ESP yang akan bertembung antara satu sama lain hanya membolehkan yang anda mahu gunakan !

Belum diuji Lebih banyak faedah semula [www.nexusmods.com]
Belum diuji MPR tetapi ia lebih baru dan membetulkan beberapa barangan dari mod asal. Lihat Bahagian 7 untuk maklumat lanjut.

Simpan Cass [www.nexusmods.com]
Ini membolehkan anda menyelamatkan cass dan tidak gagal burung bulu dengan pemeriksaan ucapan sebanyak 30. Saya kadang -kadang masih menghapuskan graf van kerana mereka hanya menjengkelkan.

Persaudaraan yang kurang menjijikkan dari pencarian penapisan udara keluli [www..com]
Ini adalah usaha yang menjijikkan bahawa mod ini bertujuan untuk membantu menjadi sedikit kurang menjengkelkan. Semua bahagian akan terletak di setiap lokasi sehingga anda hanya perlu pergi ke satu.

Willow – Pengalaman teman yang lebih baik [www.nexusmods.com]
.

Pengikut Christine [www.nexusmods.com]
Mod yang menjadikan Christine menjadi teman yang sangat sejuk IMO kerana dia adalah salah satu watak paling keren di Fallout NV.

FPGE – Permainan post berfungsi berakhir [www.nexusmods.com]
Membolehkan anda terus bermain selepas pertempuran kedua empangan Hoover sambil mengubah perkara berdasarkan peristiwa pertempuran. .

Pembaikan keintiman [www.nexusmods.com]
Ini adalah betul m rpg ? Mod ini pada dasarnya memberikan kotak teks selepas “pertemuan intim” dan akan menggemari atau debuff anda bergantung pada apa yang berlaku dalam pertemuan. Mempunyai banyak patch untuk banyak mod yang menambah pertemuan iaitu. Coito Ergo Sum atau Willow.

5. Kualiti mod kehidupan + pemodenan Bahagian 2

Kehabisan ruang di bahagian sebelumnya sehingga kami teruskan.

GamePlay overhauls & perubahan berterusan

♥♥♥♥♥♥♥ Arah [www..com] membolehkan anda merenung sahabat anda yang diberikan anda adalah jenis mereka. Mempunyai patch untuk membaik pulih keintiman.

Tiada Ultimatum Talian Kisah Utama [www.nexusmods.com]
Membolehkan anda terus maju pencarian puak sebelum anda perlu memilih satu pihak. Bukan banyak tetapi ia membantu sedikit.

Ikon butang PlayStation 4 [www.nexusmods.com]
Butang PlayStation meminta mana -mana pengguna dualshock (atau dualsense) yang bosan dengan arahan Xbox.

.nexusmods.com]
.

.nexusmods.com]
Memperbaiki cara pengesanan puak ditentukan di DLC akhir dan memberi anda duster yang betul.

Jam – hanya pelbagai mod [www.nexusmods.com]
Ini merangkumi semua mod yang hanya dalam satu pek dan menambah banyak permainan menjadikannya lebih segar dan moden.

Jam atau hanya pengganti animasi pecut [www.nexusmods.
Pengganti Sprint yang berfungsi lebih baik dengan animasi senjata tersuai.

ISControl Enabler dan Ironsights Adjuster (sekarang Espless) [www..com]
Ini adalah asas lain untuk beberapa mod dalam kategori ini.

Kamera pemandangan besi yang lancar [www.nexusmods.com]
Ini menghilangkan snap agresif ke iklan permainan ini.

Mod Penambahbaikan Mesh Senjata [www.nexusmods.com]
Pembetulan senjata. Mempunyai sebarang animasi dan tekstur mengatasi mod ini dalam urutan beban anda jika tidak, mereka mungkin tidak berkuatkuasa. Mod ini akan mempunyai sedikit bug dengan mod tertentu seperti animasi Hitmans tetapi mereka tidak pecah permainan dan tidak digunakan untuk setiap senjata. Seperti biasa Gunakan penghakiman dan budi bicara terbaik anda, saya menggunakan kedua -dua mod bersama.

Hit – Locomotion [www.nexusmods.com]
Animasi untuk pemain dan membuat perisai kuasa merasa mirip serupa dengan Fallout 4.

Hit’s Anims – Musim 1 [www.nexusmods.com], Musim 2 [www.nexusmods.com], dan musim 3 [www.nexusmods.com]
Semua animasi Hitmans dibundel bersama dalam 3 musim. Animasi senjata yang hebat.

. ! Tetapi jika anda mahukan beberapa mod tambahan yang saya rasa benar ! [www.nexusmods.com]

6. Cadangan tambahan/peribadi

Cadangan tambahan/peribadi

Sekiranya anda telah terjebak ke bahagian panduan ini, ini adalah mod yang tidak sesuai dengan rang undang -undang di atas tetapi saya masih mengesyorkan dan mereka telah diuji dengan mod di atas supaya mereka akan berfungsi.

COITO ERGO SUM [www.nexusmods.
Mod pencarian kegemaran saya sepanjang masa dalam siri Fallout hanya disaingi oleh Thuggyverse untuk FO4 dan mod quo vagis sebelumnya. [www.nexusmods.com] Mod ini pada dasarnya membolehkan anda menjalankan syarikat rumah pelacuran/saloon/majalah (kemudian holovids jika anda melakukan carian dengan cara yang betul) di mana anda mengumpul model untuk majalah Wasteland menerbitkan dan membuat keuntungan. Ia juga mempunyai jalan cerita utama yang cawangan ke jalan yang berbeza yang berkaitan dengan misteri pembunuhan, dan duo yang menarik yang terletak di ruang bawah tanah saloon dan bahkan meramalkan aspek tertentu FO4. Banyak lokasi baru dan hanya menambah ke New Vegas tidak mengambil apa -apa. Terdapat patch untuk badan lelaki Roberts dan mod lain yang menambah sokongan dlc coito ergo sum dlc crossover. [www.nexusmods.com] Ini adalah mod yang hebat untuk doktor haiwan NV yang menginginkan beberapa rempah untuk larian mereka dan bahkan pemula kerana mod ini dapat membantu mereka menghasilkan wang awal dan memberi mereka objektif tambahan untuk membuat pengalaman permainan ini lebih penuh. Juga mempunyai getaran yang aneh bahawa kejatuhan dikenali. Ini adalah mod NSFW jadi jika anda masih ingin mengalami mod hebat ini tetapi tidak mahu kebogelan ada patch tambahan dalam muat turun. Dan jika anda mahukan majalah res yang lebih tinggi merangkumi mod ini [www.nexusmods.com] Adakah anda telah dilindungi.

Persaudaraan Rondaan Keluli [www.nexusmods.com]
Ini adalah mod yang baik untuk sesiapa sahaja yang pro persaudaraan. Saya hanya akan mengelakkan memasang dan/atau mengaktifkan sehingga anda bersahabat dengan persaudaraan jika tidak rondaan ini akan menyerang anda. Tidak begitu mesra walaupun anda memasang ini selepas canon questline dan kepala mereka bahawa mereka mula meronda lagi selepas bantuan anda.

.nexusmods.com]
Ini untuk saudara -saudara NSFW saya yang tidak keberatan sedikit tambahan dalam tajuk mereka. Saya suka mod ini banyak kerana ia bukan perkara generik tetapi gambar sebenar dari komuniti modding nexus, ia hanya terasa lebih sahih memandangkan foto -foto itu dari permainan itu sendiri dan ia hanya memberikan NV sedikit lebih banyak getaran yang dilakukan oleh permainan yang sudah dilakukan oleh permainan mempunyai. Juga mempunyai pilihan jika anda tidak mahu semua dalam satu.

7. Penggantian alternatif/yang belum diuji

Bahagian ini adalah untuk mod yang saya merancang untuk menggabungkan ke dalam panduan akhirnya tetapi saya secara peribadi tidak diuji dengan pesanan beban semasa ini. (Juga mod yang telah dibuat usang kerana mod lain tetapi masih bekerja secara rasmi dan saya akan meninggalkan mereka untuk sesiapa sahaja yang ingin menggunakannya untuk apa jua sebab) berasa bebas untuk mengundurkannya untuk mod yang akhirnya mereka akan menggantikan dengan syarat mereka lulus ujian saya fasa. Mod yang terletak di sini mungkin tinggal di sini untuk beberapa waktu semasa saya menguji dalam kelompok dan ia boleh mengambil masa untuk saya pergi ke sana.

Gurun Hidup – Pelancong Rondaan Konsekuensi meningkat penduduk dan lebih banyak [www.nexusmods.com]
Pengguna Solreaper34 mencadangkan mod ini sebagai pengganti rondaan BOS (lihat Bahagian 6) kerana ia akan menambah mereka mengunci bunker dan mengubah dunia semasa anda memainkannya. Saya tidak berpeluang untuk menguji mod ini dengan LO ini tetapi bagi mereka yang tidak takut untuk menguji mod dengan segala cara untuk mendapatkannya. Sekiranya saya mendapat hasil yang baik dari ujian saya sendiri pada masa akan datang, saya akan menggantikan rondaan BOS dengan mod ini.

Diganti Lebih banyak faedah [www.nexusmods.com]
Saya tidak pernah mempunyai sebarang masalah dengan versi ini sebenarnya saya masih menggunakannya kerana anda tidak sepatutnya menukar panas permainan pertengahan ini dengan mod yang lain ia boleh menyebabkan masalah mengikut beberapa penggalian. Tetapi mod yang lebih baru lebih baik mengimbangi dan membetulkan beberapa pepijat. Sekiranya atas sebab apa pun, anda lebih suka ini dalam teori, ia harus berfungsi kerana saya menggunakannya secara literal tetapi mod yang lain lebih baru dan mempunyai beberapa perbaikan.

Usang Faedah setiap peringkat dengan atau tanpa kenaikan tahap tahap [www.nexusmods.
Tweak lstewieal mempunyai fail pilihan yang menjadikan mod ini berlebihan. Tetapi mod ini masih berfungsi dengan baik jika anda tidak mahu fail pilihan. Atau jika dengan senario aneh, fail pilihan memberi anda masalah.

8. Penyelesaian Soalan Lazim & Bugs/Kesalahan

Soalan biasa & penyelesaian bug/kesilapan
S: Saya memerlukan lebih lanjut 1 pada 1 bantuan dan bahagian komen ini tidak akan memotongnya.

J: FRS rawak membunuh saya jadi inilah YT/modding Discord saya [perselisihan.GG] Saya akan dapat membantu anda jauh lebih jauh jika keadaan berada di luar komen dan jika anda mesti memuat naik foto untuk sokongan yang lebih baik.

S: Pada permainan baru skrin saya hitam tetapi HUD saya memaparkan?

A: Fail INI anda tidak dijana. Sama ada mendapatkannya dari rakan atau meminta fail saya, saya akan memberi anda milik saya. Anda boleh mengelakkannya dengan memastikan ia dihasilkan sebelum anda mula memoding dan/atau menggunakan Bethini. Mereka akan ditempatkan di sini C: \ Users \ (nama pengguna anda) \ Dokumen \ permainan saya \ Falloutnv

S: Senjata berasaskan 9mm tidak dapat dilihat semasa menggunakan WAP

A: Tidak pasti mengapa ia mungkin ada kaitan dengan Totnw tetapi saya juga telah masuk ke dalam pepijat ini. Sangat tidak konsisten walaupun kadang -kadang ia tidak mencetuskan sama sekali dan berfungsi dengan baik. Cadangan saya buat masa ini adalah sama ada melumpuhkan skrip seperti yang saya nyatakan di bahagian Nota, tidak menggunakan senjata 9mm sama sekali, atau simpan/ cepat simpan sebelum anda menukar/ menggunakan senjata 9mm kerana pepijat ini akan mengunci anda dari jeda dan pipboy Oleh itu, anda mesti memulakan semula permainan anda. Ini adalah kesakitan tetapi kadang -kadang ini tidak berlaku untuk masa yang lama saya benar -benar tidak tahu apa yang menyebabkannya dan saya perhatikan bahawa pepijat berlaku kurang pada kemas kini terbaru WAP.

Q: VNV lebih baik saya lebih suka menggunakannya.

? Ini adalah alternatif bagi orang yang bukan peminat modlist atau mahukan panduan modding yang lebih mesra untuk NMM/Vortex kerana itu adalah panduan berasaskan MO2.

S: Apakah perbezaan utama antara panduan ini dan VNV?

A: VNV adalah MO2 berdasarkan sehingga tidak lurus ke hadapan untuk orang yang menggunakan pengurus lain. Dan jika anda ingin membandingkan panduan penuh untuk kedua -dua VNV menggunakan lebih banyak permainan refah yang mengubah banyak pengimbangan permainan dengan ketara. Saya secara peribadi saya tidak mahu mengubah banyak permainan teras. Saya terutamanya menangani pembetulan pepijat, menambah kandungan tambahan dan qols tidak overhaul permainan besar -besaran. Sekurang -kurangnya untuk panduan khusus ini. Saya juga tidak bersetuju dengan pendirian mereka di Loot atau Nmm.

S: Jadi mana yang harus saya gunakan?

J: Saya cadangkan anda melihat kedua -dua panduan dan memilih yang anda ingin gunakan dengan mudah seperti itu. Bandingkan mod yang kita lakukan mempunyai beberapa mod yang sama kerana hanya ada mod yang diperlukan untuk permainan ini tetapi ketika ia turun untuk menyiarkan mod penting kami sangat berbeza. Satu -satunya masa saya benar -benar akan mengesyorkan panduan saya ke atas VNV tidak ada soalan yang ditanya adalah jika anda tidak menggunakan MO2 atau jika anda tidak mahu membaik pulih permainan dengan ketara dan ingin meningkatkan teras.

S: NMM menghisap Gunakan MO2

J: Anda tidak dapat membayar saya untuk menggunakan MO2

S: Loot tidak berfungsi

A: Loot tidak berfungsi hanya menggunakannya seperti yang dimaksudkan.

S: Bagaimana saya boleh melancarkan melalui Steam dan/atau mempunyai Jejak Wap Jam saya semasa menggunakan XNVSE ?

A: Cukup jalankan permainan biasanya dari Steam. 4GB Patcher membolehkan XNVSE berjalan dari pelbagai kaedah pelancaran (Steam, pilihan NMM NVSE, FALLOUTNV.exe, atau menamakan semula nvse_loader ke falloutnvlauncher.exe).

Q: Masukkan soalan yang berkaitan dengan tekstur yang merosakkan

J: Pastikan pembatalan arkib diaktifkan dan pastikan untuk mematikannya dan kembali apabila menambah tekstur baru.

S: MCM tidak mahu memasang melalui mm.

A: Mempunyai UIO (Penganjur Antara Muka Pengguna) dipasang terlebih dahulu. Apabila anda di laman web hanya memilih pilihan DL secara manual. . Gerakkan fail itu ke PC anda di suatu tempat kemudian klik kanan padanya dan buka dengan Winrar. . Salin dan tampal semua fail tersebut ke dalam folder data permainan anda. C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ Common \ Fallout New Vegas \ Data (laluan fail anda mungkin berbeza). ESP harus muncul di NMM anda sekarang dan mod itu sendiri harus dipasang sekarang. Mod ini akan muncul di bahagian pemasangan biasa mm tetapi selagi esp ada di sana anda tahu semuanya berjalan lancar.

Q: Bolehkah saya membersihkan x?

J: Saya sangat mencadangkan untuk membersihkan apa -apa.

?

J: Anda tidak boleh menjerit akan menjadi perkara sehingga anda bermain Skyrim dan Fallout 4. Anda boleh mendapatkan mod kalung neckseam untuk menyembunyikannya jika ia menyusahkan anda.

S: Mengapa saya perlu melakukan banyak kerja untuk bermain permainan ini. Ini tak masuk akal

J: Secara teknikal anda hanya perlu melakukan bahagian 1-3 untuk permainan berfungsi dengan baik. Itu tidak lama. Ini tidak banyak kerja. Anda tahu apa yang banyak kerja. Memikirkan mod apa yang berfungsi bersama, menguji kombinasi mod selama berjam -jam untuk memastikan mereka bekerjasama dan menyelesaikan masalah untuk menyelesaikan masalah. Atau lebih baik tetapi orang yang sebenarnya duduk untuk membuat mod ini dan alat untuk menggunakannya. Adalah satu keistimewaan untuk memodenkan permainan kami dan sangat bagus daripada pencipta mod ini untuk bukan sahaja membuat mod ini secara percuma (kerana sebahagian daripada mereka akhirnya mula memancarkan mod mereka melalui paywalls) tetapi untuk mengekalkan mod ini, mengemas kini mereka, dan terus berusaha untuk menjadikannya lebih baik dan mengurangkan pepijat pada masa mereka sendiri. Jadi tidak, saya tidak akan menyebutnya begitu banyak kerja.

S: Mengapa terdapat “mod seks” dalam panduan ini?

A: Terdapat mod sifar seks dalam kebogelan panduan ini tidak menyamakan “seks”. Anda memerlukan animasi penuh untuk itu dan panduan ini tidak mempunyai ini. Mod seperti Coito Ergo Sum atau ♥♥♥♥♥♥♥♥ ? . Ini adalah tajuk M yang diberi nilai jadi jika anda “takut” kebogelan atau tidak menyukainya, anda tidak boleh mendapatkan mod wow saya tahu betul? Tidak memerlukan perenggan keseluruhan mengapa beberapa piksel pada skrin marah anda.

Q: X Mod bukanlah penting panduan ini menghisap.

J: Semua mod selepas Bahagian 3 tidak wajib. Panduan dalam koleksi Panduan Penting saya dinamakan begitu disebabkan oleh fakta bahawa 3 bahagian pertama adalah penting. Apa -apa sahaja di bahagian -bahagian tersebut diperlukan dengan pengecualian satu atau dua mod yang dimasukkan kerana mereka meningkatkan prestasi tetapi tidak diperlukan untuk kestabilan.

S: Panduan ini membantu saya bagaimana saya dapat menunjukkan terima kasih saya?

J: Meninggalkan maklum balas dan terima kasih lebih daripada cukup untuk saya. Saya membuat panduan ini untuk membantu orang ramai dengan meninggalkan maklum balas yang menjadikan panduan itu lebih dapat dilihat oleh lebih banyak orang yang dapat menggunakan bantuan. Dan jika itu tidak mencukupi untuk anda, saya membuat kandungan pada yt memeriksa video akan banyak bermakna bagi saya. Tetapi jangan merasa bertanggungjawab untuk melakukannya. .

Q: Bolehkah saya menggunakan mod x dengan panduan ini/lo?

J: Saya tidak akan selalu mendapat jawapan kerana beberapa mod baru dan saya tidak pernah menggunakannya atau saya tidak mempunyai pengalaman dengan mod x. Tetapi tidak menyakitkan untuk bertanya. Umumnya anda ingin memilih komen dan melihat apakah ada isu -isu utama yang sedang berlaku atau jika ia bertembung dengan mod yang sudah anda gunakan. Juga ada mod yang sudah lama ketinggalan zaman yang anda tidak boleh menggunakan tempoh. Komen kadang -kadang akan mencerminkannya. Pada masa lain, terdapat mod yang lebih tua yang lebih tua yang kebanyakan pengguna tahu mengenai IE. Projek Nevada.

S: Bolehkah saya mengemas kini mod SAVE/PLAYTHROUGH?

J: Saya telah melakukannya berkali -kali tanpa sebarang masalah (baru -baru ini saya melakukan bata Skyrim menyelamatkannya) tetapi anda selalu berisiko merosakkan fail simpan sehingga hanya mengetahui risiko yang mungkin dilakukan, anda mungkin mempunyai pepijat kemudian atau Anda mungkin kehilangan fail.

S: Bolehkah saya mengeluarkan mod atau menambah mod simpan/playthrough?

J: Lihat soalan sebelumnya. Mod tertentu walaupun selamat untuk penyingkiran pertengahan dan pengarang mod akan mencatatnya. .

9. Soalan Lazim & Bugs/Ralat Penyelesaian (Sambungan)

A: Ya, saya bukan peminat TTW. Saya rasa sangat tidak stabil ketika cuba melakukan penyenaraian besar yang melakukan perkara untuk kedua -dua tajuk. . Sekurang -kurangnya komuniti FO3 akhirnya membuat kemunculan semula. Sekiranya anda mahu menggunakan TTW pergi tetapi saya suka 3 dan NV saya dipisahkan secara peribadi.

S: Bolehkah anda membuat panduan modding untuk permainan x?

J: Sekiranya ada permintaan untuknya dan saya mempunyai pengalaman memodenkan permainan. Ya saya akan. Perlu diingat panduan ini adalah tenggelam masa yang besar dan membantu orang menyelesaikan masalah mengambil banyak masa sehingga anda harus memberitahu saya. Masukkan permintaan ke dalamnya. Anda mahukan panduan modding untuk permainan sila komen, beritahu saya mengenai perselisihan dll. Semakin banyak permintaan ia semakin tinggi ia akan pergi ke radar saya dan saya akan melihat bahawa ia ditangani.

J: Tidak tahu cara menggunakan atau membuat apa -apa dengan Wabbajack. Tidak ingin belajar bagaimana menggunakan Wabbajack sama ada sebagai pengurus mod sudah lebih daripada cukup untuk saya dari segi “alat bantuan”. Sekiranya seseorang mahu membuat Wabbajack dengan panduan modding ini, sila berbuat demikian. Saya dengan senang hati akan menambah pautan ke dalam panduan bagi mereka yang tidak mahu benar -benar belajar cara mod tetapi ingin meraih ganjaran dan kredit yang anda berikannya mempunyai LO penuh. Jelas sekali saya tidak akan dapat memberi sokongan kepada perkara ini dengan sebarang pepijat atau masalah jika seseorang sebenarnya melakukan ini.

. Boleh menambah atau membuang perkara seiring berjalannya waktu. Tetapi semua mod yang tidak dilabelkan belum diuji mempunyai banyak jam yang diletakkan di dalamnya dengan sedikit masalah. Oleh itu, dalam teori anda mesti baik. Tetapi mod tidak dipasang dengan betul kadang -kadang atau lebih kerap daripada tidak mod lain yang seseorang mempunyai dari pesanan mereka sendiri boleh bertembung. Mempunyai pesanan beban yang buruk boleh menyebabkan masalah. Atau bahkan hanya kehilangan satu langkah kecil kadang -kadang boleh menyebabkan pepijat. Ini sebenarnya berlaku pada hari yang lain dengan rakan saya ketika saya membantunya dan dia tidak menyahaktifkan JVS ESP untuk Titans of the New West 2.0 dan oleh itu animasinya telah rosak apabila kami mendapati ia masih ada pada kami melumpuhkannya dan telah menyahpasang tuan untuk plugin itu.

Oleh itu, jika anda menghadapi masalah, jangan ragu untuk menjatuhkan komen, saya akan melakukan yang terbaik untuk membantu menyelesaikan masalah tetapi jika anda tidak menggunakan NMM tidak akan banyak yang boleh saya lakukan melainkan ia membetulkan mudah kerana MMS ini berfungsi secara berbeza dan boleh menyebabkan masalah yang berbeza. Terima kasih kerana membaca semua orang dan saya harap ini membantu Vegas baru anda. Sama ada anda datang ke sini untuk keseluruhan enchilada atau 1 maklumat kecil atau mod yang cukup untuk saya mengetahui saya membantu anda hanya sedikit.

Saya telah mengeluarkan mod sempadan setelah menguji ia terlalu tidak stabil bagi saya untuk mengesyorkan kepada sesiapa sahaja. Dapatkannya dengan risiko anda sendiri !

Nota
WAP pada masa ini atas alasan apa pun mempunyai masalah dengan senjata berasaskan 9mm. Kadang -kadang ia berfungsi kadang -kadang pistol hilang. . Saya sekarang melihatnya sendiri. . Biasanya berlaku selepas mengeluarkan perisai kuasa dan menggunakan 9mm. Sangat tidak konsisten kerana kadang -kadang pepijat akan mencetuskan masa lain ia berfungsi dengan baik. Saya cadangkan sama ada terus tidak menggunakan senjata berasaskan 9mm atau cepat sebelum anda bertukar kepada satu sekiranya anda tidak tahu.

Oleh kerana ini ditanya hampir setiap minggu dan tiada siapa yang membaca komen yang lebih lama di sini adalah cara memasang MCM secara manual semasa memasang melalui mana -mana mm menyebabkan ralat.

Sekiranya MCM tidak mahu memasang melalui pengurus mod memasang secara manual seperti yang telah saya sebutkan dalam panduan. Mempunyai UIO (Penganjur Antara Muka Pengguna) dipasang terlebih dahulu. Apabila anda di laman web hanya memilih pilihan DL secara manual. Apabila anda membuka zip, ia akan menjadi fail fomod. Gerakkan fail itu ke PC anda di suatu tempat kemudian klik kanan padanya dan buka dengan Winrar. Fail itu sendiri harus didedahkan sekarang. Salin dan tampal semua fail tersebut ke dalam folder data permainan anda. C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ Common \ Fallout New Vegas \ Data (laluan fail anda mungkin berbeza). ESP harus muncul di NMM anda sekarang dan mod itu sendiri harus dipasang sekarang. Mod ini akan muncul di bahagian pemasangan biasa mm tetapi selagi esp ada di sana anda tahu semuanya berjalan lancar.

Semasa saya menulis lebih banyak Panduan Mod Ill menghubungkan mereka di bawah: