Fallout London, Fallout London

Tarikh Siaran London Fallout 4 London

Sejak Fallout: London berlaku di luar benua Amerika Syarikat, tidak ada rancangan untuk mengembalikan puak-puak yang sedia ada. Tumpuan utama kami ialah membawa puak baru dan menarik ke London.

Tarikh Siaran London Fallout 4 London

Apa itu Fallout: London Mengenai?

Fallout: London adalah mod berukuran DLC yang bercita-cita tinggi yang membawa pemain ke dalam kiamat nuklear sepanjang jalan ke pintu Parlimen. Mod ini merangkumi sifat -sifat yang mencabar, mencabar permainan kejatuhan dengan dunia baru, puak, jalan cerita, NPC, senjata, makhluk, & banyak lagi! Ini semua bersatu dalam pakej yang diikat dengan busur British yang unik.

Berapa banyak staples siri yang akan hadir di Fallout: London?

Itu soalan yang rumit. FEV belum sampai ke London dengan cara, bentuk, atau bentuk apa pun. Itu bererti tidak mutan super, tidak ada centaurs, tidak ada kematian, dan kemungkinan jumlah psykers yang lebih rendah daripada sebelumnya.

Vault-Tec adalah sebuah syarikat Amerika sepenuhnya, oleh itu ia tidak akan mempunyai kehadiran di London. Kami akan mempunyai versi peti besi, tetapi ia akan sama sekali berbeza dengan peti besi, kecuali ia adalah tempat perlindungan, di bawah tanah. Oleh itu, jangan mengharapkan kehidupan yang lebih baik, bawah tanah. Dalam urat yang sama, kemungkinan akan ada rakan sejawat British dari Vault Boy, dari segi maskot popular yang akan membuat penampilan yang kerap.

Faksi apa yang ada di Fallout: London?

Fallout: London Harbors Pelbagai puak baru yang menarik yang boleh dilihat secara individu dengan mengklik pada tab Faksi yang terletak: Di Sini

Akan jatuh: london berada di konsol?

Kami tidak merancang untuk membawa Fallout: London ke mana -mana platform selain PC pada masa ini. Item mandiri khusus boleh dikeluarkan secara berasingan. Masyarakat mempunyai kebenaran untuk menukar barang mandiri tersebut ke platform lain.

Will Fallout: London mempunyai protagonis bersuara?

Setelah melakukan banyak pemilihan dan perbincangan dalaman, serta penyelidikan luaran,
Fallout: London telah memutuskan untuk maju tanpa protagonis yang disuarakan.
Ini disebabkan oleh banyak sebab; Walau bagaimanapun, yang pertama dan terpenting adalah kekurangan kandungan yang tersedia untuk kami kerana mempunyai protagonis yang disuarakan di London.
Fail suara yang ada sedikit dan jauh di antara yang berguna. Memandangkan garis tersuai yang diperbuat daripada garis yang sedia ada mula membanting nada, ia terbukti terlalu terhad untuk watak kami.
Kami rasa, sebagai satu kumpulan, watak kami boleh diambil sepanjang laluan yang lebih mendalam dengan menggunakan protagonis yang tidak disahkan. Kami benar-benar terbuka kepada idea seseorang yang menyuarakan watak itu kemudian sebagai mod tambahan, tetapi bukanlah kebimbangan kami sekarang.

Di mana Fallout: London sesuai dengan garis masa?

Fallout: London bermula pada tahun 2237, yang sesuai di antara peristiwa Fallout 1 dan Fallout 2. Ini akan meletakkan kejatuhan: london sejumlah 50 tahun sebelum peristiwa kejatuhan 4.

Berapakah ukuran Fallout: London?

Fallout: London terdiri daripada versi London yang terkondensasi yang memberi tumpuan di sekitar kawasan utama.
Peta Dunia adalah kira -kira saiz Vanilla Fallout 4 Commonwealth dan akan membiarkan pemain mengalami segala -galanya dari hati Westminster sepanjang jalan ke bukit -bukit di pinggir Bromley.

Adakah puak -puak yang ada akan hadir di Fallout: London?

Sejak Fallout: London berlaku di luar benua Amerika Syarikat, tidak ada rancangan untuk mengembalikan puak-puak yang sedia ada. Tumpuan utama kami ialah membawa puak baru dan menarik ke London.

Bilakah Fallout: London dijangka dibebaskan?

Fallout: London sedang dalam pembangunan yang berterusan yang berterusan kerana pengorbanan masa lapang pasukan sukarelawan. Kami telah mengumumkan bahawa tarikh pelepasan rasmi mod akan berada pada tahun 2023. Tarikh yang tepat tidak diberikan kerana ia akan siap apabila sudah siap.

Apa yang diperlukan untuk menjalankan Fallout: London?

Fallout London memerlukan Fallout 4 dan semua DLC. Tidak ada rancangan untuk melepaskan versi ‘lite’ kerana ia memerlukan pengerjaan utama mod kami.

Bagaimana senjata di UK mempengaruhi pertempuran di Fallout: London?

Memang ada senjata yang lebih sedikit di Fallout: London. Walau bagaimanapun, ia bukan disebabkan undang -undang senjata dunia sebenar. Kerana titik perbezaan yang dekat dengan Perang Dunia II,
Ia mungkin sepenuhnya bahawa banyak sekatan senjata di London hari ini tidak pernah berlaku di Fallout Universe.
Fallout: London, sebaliknya, berhasrat untuk menjadi segmen permainan yang menggalakkan, atau bahkan memerlukan, penggunaan senjata huru -hara.
Akan ada jumlah senjata yang dibatalkan bersama-sama, sama seperti pistol paip di kejatuhan.

Adakah Fallout: London memerlukan permainan baru?

Ya, simpanan baru diperlukan.
Fallout: London akan berlangsung di dunia baru dengan protagonis baru dan sepenuhnya terpisah dari peristiwa Fallout 4.
Di samping itu, Fallout: London akan membuat perubahan kritikal terhadap mekanik permainan asas.

Tarikh Siaran London Fallout 4 London

Fallout: London adalah mod berukuran DLC yang bercita-cita tinggi untuk Fallout 4, Bethesda Game Studios ‘2015 pasca apokaliptik RPG. Fallout: London berdiri terpisah dari sezamannya dan menawarkan pengalaman yang sama sekali baru: menetapkan permainan kejatuhan di luar Amerika Syarikat. Betul kepada monikernya, Fallout: London berlangsung di London. Dari bangsawan parlimen yang tersumbat hingga kebangkitan ksatria meja bulat ke kultus revolusioner yang tidak kompromi (dan banyak lagi!), Fallout: London merangkumi sejarah dan estetika London dan meletakkan putaran nuklear yang jelas di bandar yang dikasihi.

Fallout: Pembangunan London adalah intensif buruh dan melibatkan kebanyakan individu disiplin silang eklektik, baik di peringkat amatur dan industri. Pasukan ini mengekalkan rasa profesionalisme dan pengabdian yang kuat terhadap kraf. Semua orang di Fallout: Pasukan London berkongsi cinta yang mendalam dari permainan video, dan yang paling penting, Fallout sendiri. Setiap Ahli Fallout: Pasukan London direkrut secara individu untuk sumbangan dan bakat mereka dalam bidang reka bentuk permainan dan modding.

Berminat untuk menyertai pasukan? Pergi ke Fallout Rasmi: London Discord Server!
Kami sedang merekrut! Kami terbuka untuk pertanyaan untuk semua jawatan! Permohonan akan dikaji semula oleh pasukan dan maklum balas kami akan diberikan.

Nota: Semua Kandungan Dibuat untuk Fallout: London akan kekal milik Pencipta untuk digunakan mengikut budi bicara mereka sendiri.
Semua bahan yang dibuat untuk Fallout: London mesti dinyatakan secara eksplisit seperti itu dan berjenama dengan Fallout: logo London.