Fallout 76: Tarikh Siaran, Butiran Permainan, Treler, Dalam Talian, Peta dan Edisi Khas – IGN, Tarikh Siaran Fallout 76 dan 10 perkara yang perlu anda ketahui sebelum anda membeli permainan

Tarikh Siaran Fallout 76 dan 10 perkara yang harus anda ketahui sebelum anda membeli permainan

Aksara dibuat di Vault 76 melalui antara muka pengguna yang serupa dengan Fallout 4. Penampilan dan nama mereka dapat disesuaikan.

Fallout 76: Tarikh Siaran, Butiran Permainan, Treler, Dalam Talian, Peta dan Edisi Khas

Fallout 76 adalah permainan yang akan datang yang diterbitkan oleh Bethesda Softworks. .

Buat masa ini, kami telah mengumpulkan semua maklumat mengenai Fallout 76 yang setakat ini, termasuk berita, treler, dan khabar angin. Kami akan terus mengemas kini sebagai maklumat lanjut, jadi jika anda tidak melihat apa yang anda cari, terus semak semula!

Fallout 76 Tarikh Siaran, Platform, dan Pemaju TBA

 • Tarikh Siaran: 14 November 2018
 • Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One
 • Pemaju: Bethesda Game Studios
 • Penerbit: Bethesda Softworks
 • Genre: Tindakan dalam talian RPG

Kajian setiap kejatuhan IGN

Kami tidak pernah mengkaji semula kejatuhan asal kerana ia mendahului liputan IGN mengenai permainan PC, tetapi inilah yang kami tulis ketika kami menduduki ranking siri menjelang pelepasan Fallout 4: Fallout bermula sepanjang tahun 1997, dan masih merupakan RPG yang hebat. Ia menubuhkan tandatangan Fallout yang gelap-dan-gritty atmosfera, penciptaan karakter yang fleksibel dan sistem Perk, dan kebebasan dunia terbuka yang membolehkan anda meneroka padang gurun dan mencari rahsia dengan cara anda sendiri. Lokasi seperti peti besi yang ditinggalkan, sands teduh, persaudaraan pangkalan Steel, dan Junktown semuanya mempunyai momen dan watak yang tidak dapat dilupakan. Dan hakikat bahawa anda boleh menembak sesiapa sahaja pada bila-bila masa, atau mencipta watak dengan kecerdasan yang rendah dan mengerang dengan cara anda melalui keseluruhan cerita, atau menjadi begitu pintar, anda boleh meyakinkan penjahat untuk merosakkan diri, bercakap tentang keterbukaan dan kemampuannya

<a href =Fallout 2
Disemak oleh: Trent Ward
13 November 1998
Banyak orang telah mengadu bahawa sejak jalan cerita, grafik dan permainan tidak banyak berubah, bahawa permainan itu sendiri tidak baik. Saya tidak dapat menemuinya. Walaupun tidak ada keraguan bahawa tajuk ini sangat terbitan kejatuhan, saya cenderung ingin mengucapkan terima kasih kepada pengaturcara kerana tidak membetulkan sesuatu yang tidak rosak. . Itu sahaja yang saya cari. Sekiranya anda peminat RPG, saya sangat mengesyorkan permainan ini kepada anda.”lebar =” ” />
Disemak oleh: Steve Butts
27 Mac 2001
Taktik Fallout: Persaudaraan keluli melakukan hampir semua perkara yang betul. . Setelah titik tertentu, cukup cukup. Tetapi sementara perhatian anda berlaku, permainan ini sangat menyeronokkan dan mencabar. Mudah-mudahan, taktik kejatuhan akan berfungsi sebagai model untuk benders genre masa depan ketika kita semakin dekat dan dekat dengan permainan muktamad-mmorpgrtsfps tentang racecar super-intelligent yang suka mencuri artifak kuno dari kuil yang dipenuhi dengan lava.”lebar =” ” /> <a href =Kejatuhan: Persaudaraan keluli
Disemak oleh: Ed Lewis
13 Januari 2004
F: Bos adalah permainan yang menyeronokkan, jika cacat, hack’n’slash yang menyediakan 10 jam yang baik atau lebih dari penembakan, bahan peledak, dan banyak mutan untuk digali. Sistem penguncian meningkatkan tindakan dan menjadikan perkara lebih menarik walaupun kerja kamera miskin berusaha untuk menentang anda. Untuk perubahan laju, semua tindakan ini berlaku dalam persekitaran Mad Max yang beracun dan bukannya dunia AD & D biasa dengan makhluk mitos dan mantra yang luar biasa. Sekiranya anda mahukan pengembaraan yang baik dengan kawan, f: bos adalah pilihan yang baik walaupun ia berasa sedikit bergegas. Muzik itu hampir tidak berfungsi dan kamera boleh menggunakan banyak penalaan halus, tetapi masih banyak binatang untuk menumbuk butang anda melalui. Sekiranya jenis tindakan ini merayu kepada anda, ini jauh dari semua-akhir-semua, tetapi kemasukan yang layak dalam genre permainan tindakan dengan sedikit rasa RPG.”lebar =” ” /> Fallout 3
Disemak oleh: Erik Brudvig
28 Oktober 2008
. Fallout 3 menawarkan kebebasan tanpa mengorbankan cerita yang fokus. Ia memberikan pertempuran hebat tanpa melepaskan sistem peranan yang mendalam. Watak -watak yang anda temui menarik dan seringkali lucu tanpa merasai tempat di dunia yang keras ini. Permainan ini mempunyai beberapa kelemahan – kebanyakannya teknikal – tetapi ia adalah kes di mana keseluruhannya lebih besar daripada jumlah. Ini adalah permainan yang hebat dengan suasana yang luar biasa yang menawarkan keseronokan dengan begitu banyak cara yang anda hampir pasti dapat disambungkan. Ini adalah salah satu permainan terbaik yang akan anda mainkan tahun ini.”lebar =” ” />

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Fallout 76 setakat ini.

Tarikh Siaran ‘Fallout 76’ dan 10 perkara yang harus anda ketahui sebelum anda membeli permainan

Sekeping pasca apokaliptik Bethesda Gugur Francais akan tersedia pada 14 November untuk PC, Xbox One dan PlayStation 4. Ia dipanggil Fallout 76, Dan oleh semua akaun, ini adalah pengalaman yang jelas berbeza daripada versi sebelumnya dalam siri ini.

Dengan peta yang lebih besar, sentuhan baru di plot teras dan pendekatan yang berbeza untuk permainan, Fallout 76 Angka -angka menjadi salah satu siaran yang lebih mengasyikkan dalam sejarah siri ini. Mari kita lihat 10 perkara yang harus anda ketahui Fallout 76.

Ia nipis pada bonus pra-pesanan

Bonus pra-pesanan terbesar telah tamat. Pemain yang dibeli pada awal mendapat akses kepada beta, tetapi berakhir pada 30 Oktober. Oleh itu, jika anda sedang mempertimbangkan untuk membeli dalam satu atau dua hari sebelum permainan secara rasmi dibebaskan, satu-satunya manfaat pra-pesanan adalah keupayaan untuk memuatkan permainan.

Edisi Khas

. Yang pertama adalah edisi standard. Ia berharga $ 59.99 dan ia hanya memberi anda permainan asas.

.

Ia berharga $ 79.99. Sebagai tambahan kepada permainan, anda menerima bonus dalam permainan berikut:

Versi paling mahal adalah edisi kuasa. Ia berharga $ 179.99. Anda mendapat semua yang terdapat dalam edisi mewah, dan beberapa barangan fizikal yang cukup unik untuk peminat dan pengumpul tegar. T-51 Power Armor Helmet adalah sekeping kepala yang boleh dipakai. Ia dilengkapi dengan penceramah modulator suara, peta cahaya yang penuh, 21×21 dari dunia terbuka di Fallout 76, 24 patung berdasarkan model dalam permainan, kotak keluli dan beg pembawa Tek Barat.

Gugur Siri

Percaya atau tidak, sudah 21 tahun sejak yang pertama Gugur Permainan dibebaskan. Sejak asal pada tahun 1997, terdapat enam sekuel dan/atau spinoff. Bethesda mengambil alih siri ini pada tahun 2008 ketika dibebaskan Fallout 3.

Bagaimana yang terakhir Gugur Kadar dengan pengkritik?

Permainan terakhir dalam siri ini Fallout 4. Ia diterima dengan baik oleh pengkritik. Versi Xbox One menjaringkan 88 pada Metacritic, 87 pada PS4 dan 84 di PC.

Plot

Cerita ini berlaku dalam versi West Virginia yang dilancarkan perang. Ia dipanggil Hari Penambakan, 2102. Sudah 25 tahun sejak bom jatuh. Anda dan penghuni peti besi yang lain berusaha untuk membuat jalan di Amerika pasca nuklear ketika anda berusaha untuk bertahan dalam pelbagai ancaman di padang gurun.

Keseluruhan permainan dalam talian

Tidak ada komponen luar talian untuk Fallout 76. .

Anda boleh bermain Fallout 76 solo atau dengan kumpulan dalam gaya koperasi, tetapi tidak ada kempen atau cerita pemain tunggal tradisional. Ini melanda saraf dengan banyak peminat kerana terdapat sejumlah pemain yang memainkan kedua -dua mod dalam talian dan kempen cerita luar talian. Yang lain secara eksklusif memainkan kempen dan memintas ciri dalam talian.

Persediaan dengan Fallout 76 Nampaknya terhad kepada beberapa dan berita itu mencipta beberapa bulan sebelum pembebasan. Untuk menjadi jelas, anda boleh pergi ke dunia kejatuhan untuk menemui perkara-perkara baru dan untuk menyelesaikan pencarian yang lebih kecil, tetapi misi yang lebih besar yang memberi kesan adalah tawaran co-op dalam talian.

Petisyen

Sekumpulan peminat yang tidak puas menghasilkan petisyen ketika mereka pada mulanya mempelajari permainan itu hanya akan menjadi multiplayer. Objektifnya adalah untuk menggesa Bethesda untuk membangunkan mod pemain tunggal. . Kumpulan itu tidak berjaya sepenuhnya, tetapi ia mendorong Bethesda untuk menjelaskan dan membuat sedikit penyesuaian untuk menentukan pilihan yang lebih fokus pemain tunggal.

Tidak ada NPC

Salah satu sebab terbesar pencarian pemain tunggal tidak akan terasa seperti kempen tradisional adalah kekurangan NPC (watak bukan pemain). Mungkin masalah terbesar bagi peminat dengan sentuhan ini akan merasakan rendaman tanpa dialog antara mereka dan NPC. Selama beberapa dekad, watak -watak seperti ini telah dianggap sebagai instrumen untuk meneruskan cerita dan menarik anda.

Bolehkah Bethesda masih membuat pengalaman menarik tanpa mereka, atau akan semacam pengalaman NPC ditambah selepas pelancaran atau melalui mod? Ini semua soalan yang sah, tetapi anda harus tahu tidak mengharapkan ini pada pelancaran.

Terdapat beberapa tema genre survival

Batu, kertas, senapang patah yang dirujuk Fallout 76 Sebagai permainan survival softcore. Anda ditugaskan dengan pangkalan bangunan, mengumpul bekalan dan menghapuskan raksasa. Tag Softcore adalah adil kerana anda tidak pernah kehilangan peralatan dan senjata yang anda bina, dan perkara yang sama berlaku untuk perkembangan watak keseluruhan.

Fallout 76 adalah pelepasan yang berisiko dari studio permainan yang berjaya dan yakin yang mungkin dapat terlepas jika peminat tidak jatuh cinta dengan pengambilan baru mereka pada francais yang terbukti.

Fallout 76

Fallout76 CatalogImage 900x500-01.png

Cross Wiki 2023.png

OS: Windows 7/8/10 (OS 64-bit diperlukan)
Pemproses: Intel Core i5-6600k 3.5 GHz /AMD Ryzen 3 1300x 3.5 GHz atau setaraf
Grafik: Nvidia GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 285 2GB atau setaraf
Memori: 8 GB RAM
Penyimpanan: 60 GB ruang cakera percuma

Keperluan yang disyorkan

OS: Windows 7/8/10 (OS 64-bit diperlukan)
Pemproses: Intel Core i7-4790 3.6 GHz / AMD Ryzen 5 1500x 3.5 GHz
Kad Grafik: Nvidia GTX 970 4GB / AMD R9 290x 4GB
Memori: 8GB
Penyimpanan: 60GB ruang cakera percuma

Fallout 76 berlaku di Appalachia bermula pada 2102, 25 tahun selepas Perang Besar, dan mengikuti kisah mereka yang mendiami Vault 76. Watak pemain muncul dari Vault 76 berikutan perayaan hari penambakan, setelah dihantar dalam usaha oleh pengawas.

Fallout 76 . Ia adalah ansuran ke -11, mengikuti Kejatuhan: Peperangan Tanah Panah. Kisah ini ditetapkan di rantau Appalachian West Virginia.

Kandungan

 • 1 pelepasan
 • 2 cerita
 • 3 tetapan
 • 4 permainan
  • 4.
  • 4.2 meratakan dan kad perkhemahan
  • 4.3 multiplayer
  • .4 Pertempuran dan Peralatan
  • .5 acara dan nuk
  • .6 NPC dan pencarian
  • 4.7 elemen survival
  • .
  • 4.9 Kem dan Sekutu
  • 5.1 pvp
  • 5.
  • 5.3 ekspedisi
  • 5.4 dikeluarkan
  • 5.5 musim dan papan skor
  • 8.1 questline asal
  • 8.2 Wastelanders
  • 8.3 Fajar keluli dan
  • 9.1 Pembangunan
  • 9.2 Muzik dan Suara
  • 10.1 kemas kini
  • 10.2 musim
  • 12.1 Sambungan Siri

  Pembebasan

  Permainan ini dikeluarkan pada Windows, PlayStation 4, dan Xbox One pada 14 November 2018. Pada tahun 2022, diumumkan bahawa Pemaju Double Eleven akan membangunkan permainan. [Ext 1] Kandungan baru dirancang melalui 2027. [Ext 2]

  Cerita

  Pemain mengambil peranan penghuni peti besi dari Vault 76 ketika mereka berusaha menyatukan kembali dengan pengawas mereka yang hilang. Dalam perjalanan mereka, penghuni mendapati bagaimana Appalachia telah hancur oleh kejatuhan, dan melintasi laluan dengan puak -puak yang berbeza dengan idea -idea yang bercanggah tentang cara menghidupkan semula atau menaklukkan Appalachia.

  Menetapkan

  Peristiwa Fallout 76 Asalnya bermula pada 23 Oktober 2102, 25 tahun selepas Perang Besar, di mana pemain meninggalkan peti besi semasa acara yang dipanggil Hari Penambakan. Garis masa permainan berkembang ke 2103 dengan Wastelanders mengemas kini, dan ke 2104 dengan Pemerintahan keluli Kemas kini.

  Permainan Kronologi Tahun Mula
  Fallout 76 Gugur Taktik Fallout Fallout: Bos Fallout 2 Fallout: New Vegas Fallout 4
  Appalachia California Midwest Texas California Modal Gurun Mojave Gurun Komanwel
  2102 – 2104 2161 2197 2208 2241 2277 2281 2287

  Permainan

  Hutan adalah rantau permulaan setelah meninggalkan Vault 76

  Permainan termasuk sistem tempur yang membolehkan pandangan orang pertama dan ketiga dan mempunyai keupayaan untuk menggunakan pemandangan besi senjata. Pertemuan rawak kembali. Seorang pemain boleh mempunyai sehingga lima aksara di bawah akaun yang sama. Setiap pelayan mempunyai cuaca dan masa sendiri dengan musim -musim yang kadang -kadang untuk hasil panen yang lebih baik. Oleh kerana sifat berbilang pemainnya, tidak mungkin untuk menyelamatkan secara manual, dan kemajuan disimpan secara automatik.

  Pemain kini boleh melakukan perjalanan pantas dari dalam rumah dan dengan musuh -musuh yang berdekatan selagi mereka tidak diserang dalam masa lima belas saat. Inventori kini mempunyai tab untuk barangan yang baru diperoleh. Perisai dan pakaian, serta makanan dan bantuan, kini menjadi kategori yang berbeza. Menu kini membezakan antara pencarian utama dan sampingan. Penanda pencarian kini menunjukkan nama objektif. Pemain boleh menggunakan menu separa telus HUD bukannya pip-boy. Pemain mempunyai pilihan untuk melihat nombor kerosakan terapung. Dengan Malam rama -rama kemas kini, keyring dan keupayaan untuk dengan cepat merampas semua musuh dalam radius tertentu dilaksanakan.

  Penciptaan watak

  Aksara dibuat di Vault 76 melalui antara muka pengguna yang serupa dengan Fallout 4. Penampilan dan nama mereka dapat disesuaikan.

  Setelah menyelesaikan pelepasan awal dari peti besi (tahap 2), pemain mendapat titik dan perlu membina atribut khas mereka. Tujuh kategori masing -masing dibentangkan kepada pemain dalam bentuk kad Perk. Pemain kemudian boleh membina istimewa tersebut dengan menambahkan kad tambahan (faedah) kepada mereka.

  Kad meratakan dan perkhemahan

  Mesin kad punch membolehkan penyesuaian semula membina

  Pemain mesti menghabiskan pelbagai mata pada kad, bergantung pada nilai awal. Kad jenis yang sama boleh digabungkan dengan kos titik tambahan untuk mencipta versi peringkat lebih tinggi kad awal itu, pangkat max bergantung pada kad. . Pemain mendapat titik khas pada tahap sehingga tahap 50 yang mereka dapat menetapkan ke statistik khas yang mereka pilih. Selepas tahap 50, pemain masih dapat memilih kad Perk tetapi tidak lagi menerima mata khas. Dari Tahap 25 seterusnya, mesin kad punch boleh digunakan untuk beban khas yang berbeza. Mereka membenarkan pengagihan semula mata khas dan mengubah beban aktif yang sedang aktif.

  Di samping pemain yang memberikan kad kepada watak mereka untuk meningkatkan binaan mereka sendiri, terdapat juga kad yang tersedia untuk meningkatkan statistik semasa pasukan mereka secara keseluruhan, yang kebanyakannya berada di bawah karisma. Terdapat beberapa kad karisma pemain solo, kerana majoriti direka untuk bermain pasukan. Pemain lain boleh menyokong pasukan mereka adalah dengan berkongsi kad Perk. Pemain hanya boleh berkongsi satu kad Perk, pangkat kad yang mereka boleh kongsi berdasarkan statistik khas Charisma. Untuk setiap tiga titik karisma, satu titik perkaduk boleh dikongsi bersama.

  Pada mulanya, pemain menerima pek kad Perk setiap dua tahap hingga tahap sepuluh. Ini adalah pemilihan rawak empat kad yang pemain boleh bertukar dengan kad semasa mereka. Selepas tahap sepuluh, pemain menerima pek kad setiap lima tahap. Pek ini kadang -kadang boleh memasukkan kad yang lebih tinggi dalam nilai daripada biasa, meningkatkan stat atau keupayaan lebih daripada yang sebaliknya. .

  Multiplayer

  Dua penghuni peti besi meneroka Clarksburg

  Walaupun permainan ini dimaksudkan untuk dimainkan dengan orang lain, permainan solo mungkin, sama ada dengan mengelakkan interaksi dengan pemain lain atau dengan menggunakan pelayan peribadi melalui Fallout 1st, perkhidmatan langganan permainan. Sebilangan besar pencarian dapat diselesaikan solo, dengan hanya beberapa peristiwa yang memerlukan bekerjasama dengan orang lain. Permainan ini dijalankan di pelbagai pelayan, dengan masing -masing mempunyai kapasiti maksimum 24 pemain, yang boleh bekerjasama dengan skuad dengan maksimum empat orang. Interaksi dengan watak pemain lain dilakukan melalui roda emote dan sembang suara. [Ext 3]

  Pertempuran dan peralatan

  V.A.T.S. sekarang berfungsi dalam masa nyata dan bukannya membekukan atau melambatkan tindakan musuh. Keupayaan untuk menargetkan bahagian badan dalam v.A.T.S. sekarang memerlukan kad Perk. V.A.T.S. kini boleh digunakan di udara.

  Senjata dan perisai mempunyai ketahanan dan perlu diperbaiki sekali -sekala. Mereka kini mempunyai keperluan tahap dengan topi tahap maksimum pada 50. Sesetengah peralatan yang dikenali sebagai peralatan legenda mempunyai pengubah yang disebut “kesan legenda” yang setiap bintang dengan namanya menunjukkan jumlah kesan legenda yang dimilikinya. Menggunakan modul, pemain boleh “menggulung” senjata untuk kesan yang berbeza dalam proses yang dikenali sebagai kerajinan legenda.

  Acara dan Nukes

  Bilik Pelancaran Nuklear di mana Nukes Dipecat

  Nukes boleh digunakan setelah selesai pencarian utama, saya menjadi kematian. Untuk melancarkan Nuke, seorang pemain mesti melawat salah satu daripada tiga silo peluru berpandu utama; Tapak Alpha, Laman Bravo atau Laman Charlie, semuanya mempunyai susun atur yang sama. Selepas satu siri tugas kecil, pemain boleh melancarkan nuke menggunakan kad kunci nuklear dan kod pelancaran, yang terakhir berubah mingguan. Apabila digunakan, zon letupan nuklear yang dihasilkan sangat radioaktif, dan sementara ia memegang sumber yang berharga dan musuh peringkat tinggi, memasukinya memerlukan rintangan radiasi yang tinggi. Mana -mana c.A.M.P. terperangkap dalam zon letupan akan dimusnahkan. Kecuali bahagian yang dilindungi dari kawasan permulaan hutan, nukes boleh dilancarkan di mana -mana sasaran.

  Acara Sinaran Rumble

  Pelbagai acara yang berlainan berlaku secara berterusan di setiap pelayan. Dua peristiwa khusus, masalah besar dan bumi hangus, memerlukan satu pemain di pelayan untuk nuke sama ada lombong Monongah atau kawasan di sekitar tapak fissure Perdana di tenggara Cranberry Bog. Yang pertama membolehkan untuk melawan Earle Williams, sementara keputusan kedua dalam pertemuan dengan ratu scorchbeast, kedua-duanya dianggap “bos permainan akhir”. Ops harian adalah peristiwa di mana sehingga empat pemain berlumba -lumba melawan masa untuk menyelesaikan objektif di salah satu daripada banyak peta.

  Bagi pemain untuk membantu satu sama lain dalam misi instan, mereka memerlukan ketua pasukan untuk memasuki lokasi terlebih dahulu. Ahli -ahli pasukan lain boleh membantu ketua pasukan dalam contoh mereka, walaupun mereka tidak akan maju dengan watak mereka sendiri. Ahli boleh mendengar dialog ketua pasukan dengan NPCS.

  NPCS dan Pencarian

  Terlibat dalam perbualan dengan adunan

  Pencarian di pelancaran diterima melalui rakaman Holotape, terminal dan nota. [Ext 4] [ext 5] robot juga digunakan untuk menyampaikan peringkat garis pencarian dan untuk bartering. [Ext 6] [Dev 1]

  The Wastelanders Kemas kini Memperkenalkan NPC Manusia Hidup dengan Appalachia yang kini memberi pencarian. Pemain dapat melihat respons penuh dialog mereka, dan perbualan mempunyai cek khas. Kebanyakan NPC tidak dapat dibunuh atau dirugikan oleh pemain. Mereka tidak dapat dipetik dan mereka tidak bertindak balas terhadap pemain yang menjarah barang di sekitar mereka. Nuking kawasan dengan NPC akan mengakibatkan mereka memakai pakaian hazmat.

  Kematian tidak mengakibatkan kehilangan perkembangan; Sebaliknya, pemain hanya akan menggugurkan semua barang sampah mereka di tangan. Pemain boleh mendapatkan sampah mereka yang tertinggal dalam beg, ditunjukkan oleh ikon peta, dan pemain lain mungkin mencuri. Sekali -sekala, pemain akan diturunkan dan bukannya dibunuh dengan segera, di mana pemain lain dapat menggunakan stimpak untuk menghidupkan semula mereka. Pemain boleh tidur di tempat tidur untuk memulihkan kesihatan mereka, tetapi tidur tidak memajukan masa.

  Appalachia mempunyai kereta api yang menghubungkan pelbagai stesen kereta api yang dapat membantu membekalkan pemain. Terdapat 13 menara lookout di mana pemain boleh memeriksa landskap di bahagian atas yang akan menambah lokasi baru ke peta dunia.

  Pada mulanya, makanan dan minuman adalah penting untuk membantu bertahan kerana kelaparan akan mengakibatkan kerosakan HP berterusan semasa dehidrasi akan mengehadkan AP maksimum. .

  FO76 Stash Box Standard.png

  Setiap pemain mempunyai kotak stash yang tersendiri. Stashboxes mempunyai kandungan yang sama di mana sahaja mereka diakses. Pemain 1 Fallout mempunyai akses ke kotak skrap, yang membolehkan mereka meletakkan jumlah komponen yang tidak terhad di dalamnya.

  Penyakit bertindak sebagai debuff sementara, dan boleh diperoleh dengan pelbagai cara; dengan tenggelam bawah air tanpa pakaian pelindung, tidur di atas tanah, atau dengan melawan musuh yang berpenyakit. .

  Mutasi boleh dibangunkan oleh pemain, sama ada dengan terdedah kepada radiasi, atau dengan menggunakan serum khas. Mereka adalah mekanik permainan penting, dan setiap mutasi memberikan kedua -dua kelebihan dan kekurangan. Mereka boleh dikeluarkan oleh Radaway, melainkan kedudukan kedua gen yang dilengkapkan. Kesan mereka dapat ditindas sementara dengan mengambil Rad-X.

  Pemain merampas barang -barang sampah dari dunia, dan membuangnya ke dalam komponen mentah, yang mana mereka dapat membuat pelbagai barang, dari senjata, peluru, perisai, perabot, untuk bahan makanan seperti makanan dan perubatan. Komponen mentah juga diperlukan untuk membaiki senjata dan perisai, kerana mereka secara beransur -ansur merosot, dengan peralatan berkualiti tinggi yang memerlukan komponen yang lebih jarang. Barang tertentu juga memerlukan rancangan atau resipi untuk dibuat. Di samping itu, adalah mungkin untuk menuai bijih dari deposit mineral, yang kemudiannya boleh dilanda di stesen kimia.

  Beg galas boleh digunakan untuk meningkatkan berat badan. Rancangan untuk beg galas kecil dapat dijumpai meneroka lapangan terbang Morgantown. Ransel yang lebih besar melibatkan penyiapan pencarian sampingan pesanan tadpole.

  Reputasi puak

  Raiders di kawah dan peneroka di yayasan adalah puak yang diperkenalkan dengan Wastelanders Kemas kini. Mekanik reputasi membolehkan pemain perlahan -lahan meningkatkan kedudukan mereka dengan puak. Keputusan tertentu dalam pencarian dapat meningkatkan reputasi dengan puak, dan pencarian harian yang terdapat di setiap penyelesaian puak menjamin bahawa reputasi dengan kedua -duanya dapat dimaksimumkan. Manfaat reputasi yang tinggi terletak pada akses kepada lebih banyak rancangan di peniaga puak.

  Kem dan sekutu

  C.A.M.P. Hanya di luar Watoga

  Platform mudah alih pembinaan dan pemasangan, atau c.A.M.P. Untuk pendek, adalah ciri yang membolehkan pemain membina kediaman mereka sendiri. Ia boleh dipindahkan ke lokasi lain sebagai pertukaran untuk topi. Ia juga membolehkan pemain di pasukan swasta membina objek kedai bukan atom di C.A.M.P., Walaupun pemiliknya belum mempelajari rancangan untuk objek yang dibina. Rakan sepasukan juga boleh menggunakan perabot dan peralatan secara bebas di kem masing -masing, selagi mereka tidak terkunci. Ia juga mungkin untuk membina mesin layan diri, di mana pemain boleh menjual barang mereka kepada pemain lain. C.A.M.P.s boleh diserang oleh makhluk bermusuhan atau pemain lain, dan memusnahkan bahagian c.A.M.P. boleh diperbaiki.

  Walaupun pada mulanya hanya satu c.A.M.P. setiap watak dibenarkan, slot kedua percuma disediakan dengan Satu padang gurun untuk semua kemas kini, yang juga memperkenalkan tempat perlindungan. . Tambahan c.A.M.P. slot dan varian perlindungan boleh dibeli dari kedai atom.

  Bengkel adalah sementara c..M.P.s, dan setiap bengkel mempunyai jumlah deposit sumber yang telah ditetapkan, yang boleh dituai dengan membina pengekstrak mineral. Sama seperti tempat perlindungan, barang -barang tertentu dilarang dibina di bengkel. Kawalan ke atas bengkel hilang, jika pemain meninggalkan pelayan. Sama seperti penempatan di Fallout 4, C.A.M.P.s, tempat perlindungan, dan bengkel semua mempunyai anggaran yang mengehadkan bilangan item yang boleh dibina. Setiap item yang boleh dibina mempunyai nilai tersendiri yang menyumbang kepada belanjawan.

  Sofia Daguerre, kemungkinan c.A.M.P. sekutu

  Sekutu ditemui di seluruh Appalachia, masing -masing mempunyai kaedah khusus untuk membuka kunci. Sekeping perabot tertentu mesti diletakkan di c c.A.M.P. untuk sekutu muncul, dan hanya satu sekutu yang boleh aktif pada bila -bila masa. Beberapa sekutu boleh didapati melalui papan skor bermusim atau dengan membeli rancangan mereka selepas reputasi Yayasan Maxing.

  Sekutu boleh menawarkan bonus sementara yang unik; Sebagai contoh, bercakap dengan Maul buat sementara waktu meningkatkan kekuatan. Bonus tertentu, seperti pelukan kekasih, hanya boleh diakses setelah memenuhi kriteria reputasi peribadi. .

  Mod permainan

  Pvp

  Pertempuran Pemain Versus Player (PVP) tidak tersedia sehingga watak pemain adalah tahap 5, dan PvP hanya tersedia untuk pemain jika mereka mempunyai mod pacifist dimatikan dalam tetapan permainan. Watak pemain menjemput watak lain untuk bertengkar dengan menyerang, walaupun serangan ini tidak menangani sebarang kerosakan. Sebelum patch 7.5, mereka menangani kerosakan nominal. Sekiranya pemain diserang kebakaran, kerosakan yang ditimbulkan antara kedua -dua pemain dikawal, tetapi hanya jika terdapat jurang tahap yang besar di antara mereka. Pemain yang hampir dengan tahap yang sama menimbulkan kerosakan penuh tanpa sekatan. Watak pemain yang sangat berbeza di peringkat mempunyai kerosakan yang diletakkan pada lengkung dengan pemain tahap yang lebih tinggi melakukan kerosakan yang kurang daripada biasanya pada tahap mereka, sementara pemain peringkat rendah melakukan lebih banyak.

  Sekiranya pemain lawan bertindak balas tetapi kemudian mati, mereka boleh membalas dendam. Sekiranya mereka membunuh pemain pengganti awal, mereka menerima dua kali ganda ganjaran. . Sekiranya pemain terus menyerang pemain lain dan pemain itu tidak menjawab, tetapi akhirnya dibunuh oleh pemain yang menghasut, pesalah itu akan mempunyai karunia yang diletakkan di kepala mereka dan dikehendaki. Mereka tidak menerima rampasan atau pengalaman membunuh pemain lawan. Pemain yang diburu sekarang dapat dilihat oleh semua yang lain di peta, ditunjukkan oleh bintang merah. Mereka juga tidak dapat melihat orang lain di peta. Membunuh pemain yang ditandakan mengakibatkan ganjaran.

  Fallout Worlds

  Fallout Worlds membolehkan pemain bermain di dunia awam berputar secara percuma, yang menawarkan tetapan tersuai yang unik. Pelanggan 1 Fallout mempunyai akses ke dunia tersuai, membolehkan mereka memilih tetapan individu. Tiada kemajuan watak membawa ke dalam mod pengembaraan utama.

  Dunia persendirian adalah mod di mana pemain dengan Fallout 1st Langganan boleh dimainkan di pelayan peribadi mereka sendiri. Ia dikeluarkan pada 23 Oktober 2019, bersama dengan Patch 14. . Sebarang kemajuan yang dibuat pada pelayan tidak disimpan, seperti mengambil bengkel, tempat pertanian sampah, membunuh musuh, dll. Sekiranya tuan rumah pelayan meninggalkan dan tidak ada pemain lain di dalam pelayan mempunyai langganan pertama, pemain yang tinggal mempunyai tempoh rahmat selama 30 minit untuk meninggalkan sebelum pelayan ditutup. Walau bagaimanapun, jika pemain selain daripada hos pelayan asal mempunyai langganan 1 Fallout, pelayan tidak akan ditutup.

  Ekspedisi

  Pitt, lokasi ekspedisi pertama

  Ekspedisi membolehkan pemain melawat lokasi di luar Appalachia dengan kandungan berasaskan misi yang berulang, NPC dan pencarian baru. Yang pertama dalam siri ini adalah Ekspedisi: Pitt. Untuk mengakses ekspedisi, pemain perlu menuju ke Whitespring Resort.

  Dikeluarkan

  • Mod Survival adalah cara yang lebih kompetitif untuk bermain yang terpisah dari permainan utama, mempunyai sekatan PvP yang lebih sedikit, kepentingan yang lebih tinggi untuk pertempuran PvP dan bonus XP tetap. Ia dibebaskan dalam bentuk beta sebagai sebahagian daripada Appalachia liarKemas kini dengan Patch 7.5 pada 26 Mac 2019. Terdapat juga sistem papan skor, serta cabaran mingguan baru yang mempunyai ganjaran legenda. Mod survival dikeluarkan pada 1 Oktober 2019.
  • Serangan Vault diperkenalkan bersama musim sejuk nuklear. Mereka dikeluarkan pada 14 April 2020.
  • Musim Sejuk Nuklear adalah mod pertempuran Royale yang memulakan kerjaya pada 10 Jun 2019. Ia dikeluarkan pada akhir 2021.

  Musim dan papan skor

  Contoh papan skor bermusim

  Musim berlangsung selama kira -kira tiga bulan, dan dengan setiap musim, papan skor baru ditambah ke Fallout 76. Cabaran harian dan mingguan, seperti mendapatkan air yang disucikan, mengalahkan penambang tahi lalat atau melawat tempat perlindungan rakan sepasukan, dapat diselesaikan untuk mendapatkan skor, yang secara automatik digunakan untuk menduduki dan maju di papan skor. Setiap pangkat meningkatkan jumlah s.C.O.R.E. diperlukan untuk mencapai pangkat seterusnya. . Dengan kemas kini baru -baru ini, Bethesda telah mula membuat barang -barang tertentu pada musim lalu yang tersedia melalui rancangan, yang boleh dibeli sebagai pertukaran untuk emas dari peniaga tertentu.

  Mata wang

  Fallout 76 Menggunakan empat mata wang utama, termasuk Caps, Bullion Emas, Skrip Legenda, dan Atom. Topi paling kerap digunakan untuk majoriti urus niaga dengan vendor dan pemain lain. Mereka dianugerahkan untuk menyelesaikan pencarian, boleh didapati di stashes dan bekas lain, atau pada musuh yang dikalahkan.

  Bullion emas diperoleh dengan bertukar nota perbendaharaan, dan digunakan untuk membeli rancangan yang jarang atau tidak dapat dikalahkan sebaliknya. Vendor yang menerima emas emas adalah Minerva, Regs di Vault 79, Samuel di Yayasan dan Mortimer di Kawah. Legenda Scrip diperoleh daripada menyelesaikan pencarian harian, atau dengan bertukar senjata legenda dan perisai di mesin pertukaran legenda. .

  Atom boleh didapati melalui kaedah yang berbeza; Dengan menyelesaikan cabaran seumur hidup, dengan kedudukan s.C.O.R.E. di papan skor sepanjang musim, atau dengan membeli mereka menggunakan wang dunia sebenar (100 atom sama dengan AS $ 1.) Kebanyakan cabaran terikat dengan akaun dan bukannya watak yang dicipta; Contohnya, mengumpul 760 kayu hanya memberikan atom sekali, mengumpul jumlah yang sama dengan watak lain tidak melakukan apa -apa. Walau bagaimanapun, ini juga bermakna perkembangan dapat dikongsi antara watak. Melengkapkan papan skor akan menjaringkan pemain 500 atom, dan 100 atom tambahan untuk setiap pangkat ke -10 selepas pangkat 100.

  Kedai Atom

  Atom boleh digunakan di kedai atom untuk pelbagai barang. Mereka termasuk kesan kosmetik semata -mata dalam bentuk kulit atau cat untuk senjata dan perisai, perabot dan objek lain untuk c.A.M.P. hiasan, atau emotes. Kandungan kedai atom dikemas kini setiap 7 hari, dengan berkas tertentu tersedia selama 14 hari atau kembali ke kedai setelah disingkirkan. Item, seperti kad kunci nuklear atau kit pembaikan, tersedia secara percuma setiap 24 jam.

  Cerita

  Appalachia dibahagikan kepada enam kawasan yang berbeza, dikodkan dengan warna pada peta

  . Bandar pra-perang boleh diterokai, termasuk Point Pleasant, Charleston, Welch, Beckley, Lewisburg, Summersville, Sutton, Clarksburg, Morgantown, Flatwoods, dan Harpers Ferry.

  Talian Questline Asal

  Majlis Pembukaan Vault 76 pada 4 Julai, 2076

  Vault 76 adalah peti besi kawalan, direka tanpa percubaan. Dikeluarkan oleh Perbadanan Vault-Tec, Vault 76 direka untuk memperingati Tricentennial, 300 tahun selepas pengasas negara. Watak pemain, penghuni peti besi, beberapa yang terbaik dan paling terang di Amerika, selamat dari letupan nuklear semasa Perang Besar pada 23 Oktober 2077 dan 25 tahun kemudian pada Hari Penambakan, penduduk meninggalkan peti besi untuk membina semula Appalachia. Pengawas meninggalkan peti besi sebelum penduduk yang lain.

  Penghuni Vault belajar tentang wabak yang hang. [1] Watak pemain diberi tugas menjejaki pengawas, mengikuti jejaknya. Dalam proses itu, watak pemain diperkenalkan kepada puak, lokasi, dan inisiatif yang berbeza.

  Mereka mula -mula menjadi akrab dengan responden yang tidak disengajakan yang diketuai oleh Maria Chavez, usaha bantuan kemanusiaan yang dibentuk selepas perang tetapi dibubarkan pada tahun 2096. [2] Dengan usaha penyelidikan seorang responden bernama Claire Hudson, watak pemain memberi vaksin di pusat perubatan lama. .

  Mencari jejak Hank, watak pemain memenuhi robot bernama Rose di bahagian atas dunia; Tubuh Hank terperangkap dalam sangkar, setelah dibunuh oleh penyerang. Keperibadian dan suara Rose didasarkan pada seorang wanita penceroboh bernama Rosalynn Jeffries. Teman lelaki Rosalynn, David Thorpe, kemudiannya merancang robot selepas dia. Daud dibohongi tentang Rosalynn yang dibunuh oleh responden; Dia menggunakan nuke mini untuk membalas dendamnya dengan memusnahkan empangan Summersville pada pagi Krismas. Ini menyebabkan Summersville Lake membanjiri banjir Charleston, membunuh Rosalynn, dan lebih dari seribu orang yang selamat dan anggota responder dalam apa yang akan dikenali sebagai Banjir Krismas. [3] Rose meminta watak pemain untuk mencari stash lama. .

  Untuk membantu membaiki peranti itu, Rose menghantar watak pemain ke bunker Abigayle “Abbie” Singh, yang sedang membangunkan projek itu. Watak pemain menjadi akrab dengan kumpulan anarkis Abbie adalah sebahagian daripada, negara-negara bebas, yang tidak mempercayai Vault-Tec dan, khawatir tentang hubungan kerajaan Amerika Syarikat dengan perbadanan, memutuskan untuk membina bunker mereka sendiri di dalam mire. Abbie selamat dari perang di bunker keluarganya dan mengetahui tentang ancaman hangus yang mengambil alih Harpers Ferry pada tahun 2086. Ayahnya yang meninggal dunia membina sistem pengesanan pertahanan terhadap mereka, walaupun sensornya rosak oleh kelembapan swampland. Walaupun Abbie mengambil alih dan keluar dari projek itu kerana kesukaran, watak pemain dapat membuahkan hasilnya setelah mencari kod akses yang terletak di terminal yang dimiliki oleh Sam Blackwell, satu lagi anggota negara bebas. [4] [5]

  Walaupun hangus dapat dikesan, watak pemain masih memerlukan senjata untuk melawan mereka dan Scorchbeasts. Mesej Abbie memberitahu mengenai persaudaraan Appalachian Steel. Pemain watak pemain ke Fort Defiance, yang sebelum ini dikenali sebagai Allegheny Asylum, dan belajar Persaudaraan di Appalachia diketuai oleh Elizabeth Taggerdy, yang disesuaikan dari unit Thunder Taggery kerana hubungan rapat Elizabeth dengan Roger Maxson, yang dia berkomunikasi dengan radio Pemancar dari California. Elizabeth memohon dengan Maxson untuk memberikan kebenaran pasukannya untuk menggunakan senjata nuklear terhadap Scorchbeasts tetapi dilarang olehnya kerana dia mendapati konsep menggunakan senjata nuklear, bahkan untuk membantu melawan scorchbeasts, terlalu menjijikkan secara moral setelah dunia mereka dimusnahkan oleh nukes. [6]

  Mencari dia, watak pemain mengetahui nasib Persaudaraan di sebuah gua selepas kumpulan cuba Operasi Touchdown. . Watak pemain cuba memenuhi keinginan pengawas untuk menjamin salah satu silo peluru berpandu di rantau ini untuk melancarkan senjata nuklear untuk melawan scorchbeasts yang menyebarkan wabak itu, melindungi manusia dengan menghalang wabak dari menyebarkan di luar sempadan Appalachia.

  Ratu scorchbeast muncul selepas pelancaran nuke

  Setelah melakukan lebih banyak siasatan ke Sam Blackwell, seperti nota Taggerdy mencadangkan dia boleh menjadi kunci untuk membuka kunci silo nuklear, watak pemain mempelajari bunker di bawah resort Whitespring dan pergi ke sana dengan harapan mencari orang yang selamat. Di sana, mereka mendapati bunker itu digunakan oleh Enclave, sisa -sisa kerajaan Amerika Syarikat. Mereka menemui AI, Modus, dan juga menemui Scorchbeasts adalah bioweapon yang dilancarkan oleh pemimpin Enclave Thomas Eckhart pada tahun 2086 untuk mengatasi Defcon. [8] Dengan bantuan Modus, watak pemain melancarkan nuke, menjemput penghuni peti besi yang lain untuk melawan scorchbeasts dan virus mereka. Walau bagaimanapun, pengawas telah meninggalkan holotape yang kecewa untuk penghuni peti besi yang memilih untuk melancarkan nukle.

  Wastelanders

  Wastelanders adalah pembaikan kandungan utama untuk Fallout 76, Menampilkan NPC manusia. Wastelanders Bermula pada 23 Oktober 2103. Untuk memulakan Wastelanders Alur cerita, pemain mendapati Isela Mejia dan Lacey Drummond di luar Vault 76 ketika mereka pertama kali pergi, yang kecewa mereka mengalami kesulitan mencari harta karun yang dikhabarkan. Selepas itu, pemain diarahkan ke bar Wayward, di mana mereka menemui seorang wanita, Duchess, yang ditahan dengan senjata api oleh adunan.

  Selepas beberapa siri acara, penghuni peti besi bersatu semula dengan pengawas mereka di rumahnya, yang telah kembali kerana rasa ingin tahu orang -orang baru yang tiba di Appalachia. Usaha sedang dijalankan untuk mengedarkan vaksin terhadap wabak yang hangus. Pengawas kemudian meminta penghuni peti besi untuk membantu menghidupkan semula ekonomi dengan mata wang berasaskan emas, dengan harapan ia akan membawa manusia bersama. Penghuni Vault dan pengawas belajar tentang Vault 79, tapak harta karun yang dikhabarkan, dan menemui peti besi boleh memegang rizab emas negara.

  Atrium peti besi 79

  Penghuni Vault memenuhi dua kumpulan baru yang telah menetap di Appalachia; Raiders di kawah yang diketuai oleh seorang wanita bernama Meg Groberg, dan peneroka di Yayasan yang diketuai oleh seorang lelaki bernama Paige. Penghuni Vault dapat mengetahui lebih lanjut mengenai orang -orang dalam setiap puak dan perjuangan yang mereka hadapi. Walau bagaimanapun, penghuni peti besi akhirnya mesti memilih mana dari dua puak untuk menyerang peti besi dengan. Terlepas dari puak itu, kejahatan yang terpencil secara sosial (Penelope Hornwright atau Lucky Lou) akan, selepas penculikan, membantu memasuki peti besi dan cuba mencari rumah di puak di mana mereka dapat diterima walaupun biologi mereka.

  Fajar keluli dan Pemerintahan keluli

  Daniel Shin dan Leila Rahmani, dua pemimpin persaudaraan yang menentang

  Fajar keluli dan Pemerintahan keluli adalah cerita yang berputar di sekitar ekspedisi keluli yang baru-baru ini yang tiba dari California, Pasukan Ekspedisi Pertama Persaudaraan, yang dihantar untuk menetapkan semula hubungan dengan Appalachian Brotherhood yang asal. Untuk kemas kini ini, kemajuan tahun ke 2104.

  Pencarian ini memberi tumpuan kepada dua ahli dengan cita -cita yang bercanggah tentang di mana persaudaraan harus pergi; Knight Daniel Shin dan Paladin Leila Rahmani, serta penulis Odessa Valdez yang bertindak sebagai pengantara antara kedua -dua. Cerita ini juga memberi tumpuan kepada beberapa belia yang terlibat dengan persaudaraan, seperti adik-beradik muda bernama Colin Putnam dan Marty Putnam yang ingin menyertai persaudaraan untuk lebih baik kemanusiaan, seorang ahli yang tidak berpengalaman yang tidak mempunyai keyakinan diri bernama Erika Hewsen, serta seorang wanita muda yang menyalahkan persaudaraan untuk kematian keluarganya bernama Marcia Leone. Untuk Memulakan Persaudaraan Persaudaraan, pemain mestilah sekurang -kurangnya tahap 20 dan perlu melawat Fort Atlas dan bercakap dengan Russell Dorsey.

  Pengeluaran

  Pembangunan

  Projek ini diketuai oleh pengeluar eksekutif Todd Howard dan diarahkan oleh Jeff Gardiner dan Chris Mayer. Permainan ini dihasilkan oleh Kay Gilmore, dengan Emil Pagliarulo dan Mark Tucker sebagai Pereka. Ferret Baudoin, yang sebelum ini bekerja Van Buren dan Fallout 4 berkhidmat sebagai pereka pencarian utama.

  Pembangunan bermula sejurus sebelum pembebasan Fallout 4, di Bethesda Game Studios Austin di Austin, Texas. [Ext 7] menggunakan enjin penciptaan yang sebelum ini digunakan pada permainan pemain tunggal Fallout 4, Pemaju mengalami kesukaran mengubah enjin untuk mengendalikan beberapa pemain. Sama ada permainan itu sepatutnya mempunyai watak bukan pemain manusia adalah perdebatan dalam pasukan pemaju. [Dev 2]

  Menurut Marc Tardif pada bulan Jun 2019, kandungan yang mengandungi watak -watak manusia yang hidup pada mulanya “tidak juga pada radar” untuk Bethesda, dan maklum balas masyarakat adalah daya penggerak di sebalik perkembangan kemas kini. . Walaupun begitu, terdapat beberapa isu logistik yang menghalang NPC manusia daripada muncul pada pelancaran, kerana ia akan semakin rumit proses teknikal yang sudah sukar. Baudoin mengatakan bahawa ia sebenarnya berada di radar “dari titik awal.

  Sebelum ini Wastelanders Kemas kini, Fallout 76 Mempunyai lebih banyak garis suara daripada mana -mana permainan sebelumnya dalam siri ini, dan merupakan permainan Bethesda pertama untuk menggunakan alat untuk lampu melantun automatik. [Ext 8] [Dev 4] Pete Hines mengulas bahawa pemaju dan penulis menyedari unsur -unsur cerita sedia ada siri ketika membuat keputusan mengenai naratif yang sedang berlangsung.

  Permainan ini secara rasmi diumumkan pada E3 2018. Pada 15 dan 16 September di Point Pleasant, Bethesda bekerjasama dengan Festival Mothman Tahunan. [EXT 9] Bethesda juga mengadakan acara akses awal untuk pengaruh, promoter, dan media di Greenbrier. [Ext 10] Di Quakecon 2018, Todd Howard memberikan maklumat mengenai NPC, sistem Perk, dan rancangan untuk kemas kini berterusan. [Dev 6]

  Mod pada masa ini tidak disokong secara rasmi oleh Bethesda ketika mereka berada Fallout 4, Walaupun pada bulan Ogos 2020, Jeff Gardiner menyebut bahawa pasukan itu sedang mengusahakan sistem sokongan mod rasmi. [Ext 11]

  Muzik dan suara

  Skor permainan asal keluli fajar.jpg

  Soundtrack Fallout 76 disusun oleh Inon Zur, yang mencipta soundtrack untuk sebelumnya Gugur permainan. Soundtrack asas pada asalnya sekitar tiga jam panjang, dan dengan kemas kini meningkat hingga empat jam.

  Pengarah Suara Kal-El Bogdanove menyatakan bakat suara mendengar video Gabenor Jim Justice sebagai rujukan untuk mereplikasi aksen West Virginian. [Dev 7] untuk Wastelanders Kemas kini, Bethesda Softworks melebihi anggaran asalnya untuk pelakon suara. [Ext 12]

  Kemas kini dan musim

  Kemas kini dalam Fallout 76 berbeza dengan tambahan permainan sebelumnya. Dengan sifat permainan dalam talian, fungsi tambahan sebagai satu siri kemas kini yang merangkumi tempoh masa tertentu yang memaparkan kandungan baru. Semua kandungan ini percuma dan dimasukkan ke dalam permainan.

  Kemas kini

  Kemas kini Gambar Nama Pembebasan Abstrak
  1 FO76 LargeHero Wild Appalachia.png Appalachia liar 12 Mac 2019 Wild Appalachia adalah kemas kini utama pertama untuk kejatuhan 76. Binatang mitos, pengakap generasi yang hilang, dan minuman kuat ini dari kawasan padang pasir. Selamat Datang ke Wild Appalachia – satu siri pencarian baru, ciri, acara, sistem kerajinan dan lebih banyak bermula pada 12 Mac dan muncul selama beberapa minggu.
  2 FO76 LargeHero Winter.png Nuklear Musim Sejuk Nuklear (Kemas kini) 10 Jun 2019 Musim Sejuk Nuklear adalah kemas kini utama ke -2 untuk Fallout 76. Musim panas akan membawa satu lagi siri kemas kini utama ke Fallout 76, termasuk musim sejuk nuklear – cara yang sama sekali baru untuk bermain yang mengubah peraturan tanah gurun.
  3 FO76 LargeHero Wastelanders.png Wastelanders 14 April 2020 Wastelanders adalah kemas kini utama ke -3 untuk Fallout 76. Memulakan kisah dengan pilihan dan akibat yang benar di Wastelanders – kemas kini terbesar dan paling bercita -cita tinggi kami untuk 76. Wastelanders akan merangkumi garis usaha utama baru, puak baru, acara baru, ciri baru dan lebih banyak lagi kejutan.
  4 Larian legenda (kemas kini) 30 Jun 2020 The Legendary Run adalah kemas kini utama ke -4 untuk Fallout 76. Dari pembuat Unstoppables Shindig, Radius Blast, dan Catch the Commie datang Legendary Run – cara baru untuk mengalami West Virginia yang disinari. .
  5 FO76 Kemas kini Jadual 16.jpg Satu padang gurun untuk semua 15 September 2020 Satu padang gurun untuk semua adalah kemas kini utama ke -5 untuk kejatuhan 76. Mengalami semua yang ditawarkan oleh Appalachian Wasteland tidak kira tahap anda. Skala Pertempuran dan Ganjaran yang Dijalakkan ke Tahap Anda supaya Pemain di Tahap yang Berbeza Boleh Bertahankan untuk Mengalami Seluruh Dunia Bersama — Dari Lembah Toksik ke Cranberry Bog.
  6 FO76 Kemas kini Jadual 9.jpg Fajar keluli 21 November 2020 Steel Dawn adalah kemas kini utama ke -6 untuk Fallout 76. Pada tahun ini, The Brotherhood of Steel kembali ke Appalachia untuk mencari teknologi baru. Permulaan arka cerita baru, Steel Dawn akan memperkenalkan NPC, pencarian, dan sahabat baru ke West Virginia Gunduan.
  7 FO76 LargeHero dikunci dan dimuat.png Dikunci & dimuatkan 27 April 2021 Locked & Loaded adalah kemas kini utama ke -7 untuk Fallout 76. Mengandungi musim baru, papan skor dan ganjaran, s.P.E.C.I.A.L. Beban dan c.A.M.P. Ciri -ciri slot, pengembangan utama untuk ops harian, dan banyak lagi!
  8 FO76SR Kempen Art.png Pemerintahan keluli 7 Julai 2021 Pemerintahan Steel adalah kemas kini utama ke -8 untuk Fallout 76. Bab seterusnya dalam Kisah Persaudaraan Keluli, mengambil di mana keluli Dawn ditinggalkan.
  9 FO76 Fallout Worlds Keyart.png Fallout Worlds (kemas kini) Fallout Worlds adalah kemas kini utama ke -9 untuk Fallout 76. Angin perubahan akan datang, dan dengan itu evolusi ke dunia persendirian! Nantikan masa depan di dalam artikel Vault untuk maklumat lanjut apabila kami lebih dekat untuk melepaskan. Kami juga membawa pengembangan lain ke Ops Harian untuk membawa anda lebih banyak cara untuk bermain.
  10 FO76 Night of the Moth Bighero berjudul.png Malam rama -rama 8 Disember 2021 Malam rama -rama adalah kemas kini utama ke -10 untuk kejatuhan 76. Memperkenalkan acara bermusim Equinox Mothman, tetapan warna untuk perubahan pip-budak dan kualiti hidup untuk merampas dan acara awam.
  11 Invaders keyart fo76.jpg Penceroboh dari luar (kemas kini) 1 Mac, 2022 Penceroboh dari luar adalah kemas kini utama ke -11 untuk kejatuhan 76. Memperkenalkan penceroboh dari luar acara bermusim, skor kini boleh didapati di dunia awam dan adat, dan beg galas kini boleh disembunyikan.
  12 Fallout 76 menguji logam anda.jpg Uji logam anda (kemas kini) 14 Jun 2022 Uji logam anda adalah kemas kini utama ke -12 untuk kejatuhan 76. Letakkan perisai, senjata dan grit anda ke ujian dalam pelbagai acara awam yang baru-baru ini. Memperkenalkan beberapa acara awam baru, serta peningkatan ke papan skor 1 Fallout.
  13 FO76 thepitt standard utama art.jpg Ekspedisi: Pitt 13 September 2022 Ekspedisi: Pitt adalah kemas kini utama ke -13 untuk Fallout 76. Ekspedisi ini membawa pemain ke reruntuhan pittsburgh yang disinari, yang kini dikenali jauh dan luas sebagai Pitt. Mula -mula diperkenalkan kepada pemain di Fallout 3, bandar Pennsylvanian yang hancur telah dikuasai oleh monstrosities yang bermutasi dan ancaman lain. Lihat apa peluang (dan bahaya) menanti di tempat baru ini!
  14 F76 Nuka S11 Roadmap.jpg Nuka-dunia dalam lawatan 6 Disember 2022 Nuka-World on Tour adalah kemas kini utama ke-14 untuk Fallout 76. Pertunjukan Fizziest di Bumi telah menendang debu yang disinari dari tayar dan memukul jalan. Seterusnya berhenti Appalachia! Memperkenalkan acara baru dan bos serantau baru. Ini adalah kemas kini FO76 terakhir pada tahun 2022, dijangka dibebaskan semasa musim sejuk. Ia akan membawa acara awam baru, acara awam bos rantau baru, dan musim 11.
  15 FO76 Pencerobohan Mutan Harian Ops.jpg Pencerobohan mutasi 28 Februari 2023 Pencerobohan mutasi adalah kemas kini utama ke -15 untuk kejatuhan 76. Pencerobohan mutasi sedang menuju ke Appalachia! Di samping acara dan peningkatan awam yang bermutasi baru kepada ops harian, dapatkan s.C.O..E., bangkit melalui pangkat dan buka kunci ganjaran baru dalam pengembaraan yang menarik melalui Musim 12: RIP DARING DAN CRYPTID HUNT!
  16 Sekali dalam Bulan Biru 20 Jun 2023 Sekali dalam bulan biru adalah kemas kini utama ke -16 untuk kejatuhan 76. Kemas Kini Bulan BLUE ONCE mempunyai dua cryptids baru, acara awam, pencarian sampingan, ganjaran, mutasi ops harian, dan permulaan pukulan untuk bintang -bintang.
  17 Fallout 76 Atlantic City 1.jpg Ekspedisi: Atlantic City

  Musim

  Musim Gambar Nama Kemas kini Bermula Berakhir Hari
  1 FO76 LargeHero Season1 (Legendary Run) .png The Legendary Run (Musim) Legenda yang legenda 30 Jun 2020 8 September 2020 70
  2 FO76OW AA promo.jpg Armor Ace (Musim) Satu padang gurun untuk semua 15 September 2020 15 Disember 2020 91
  76 Banner Season3 Keyart.webp The Scribe of Avalon (musim) Fajar keluli 15 Disember 2020 133
  4 76 Season4 Keyart 1920.jpg Keluli sejuk (musim) 27 April 2021 7 Julai 2021
  5 Fo76-musim-5-art.jpg Melarikan diri dari abad ke -42 Pemerintahan keluli 7 Julai 2021 8 September 2021 64
  6 76 LargeHero Season6 Keyart 1920x870.Webp The Unstoppables vs The Diagolicals Fallout Worlds 8 September 2021 7 Disember 2021 91
  7 FO76 ITV Season7 Zorbosrevenge.png Malam rama -rama 8 Disember 2021 28 Februari 2022 83
  8 76 Banner Season8 Keyart 750x300.jpg Kehidupan yang lebih baik di bawah tanah (musim) Penceroboh dari luar 1 Mac, 2022 Jun 2022 105
  9 76 S9 Heartofsteel Dreadisland Keyart 1920x1080.jpg Pulau Dread (musim) Uji logam anda 14 Jun 2022 91
  10 F76 S10 KEYART.JPG Bandar Keluli Ekspedisi: Pitt 13 September 2022 6 Disember 2022 84
  11 F76 nuka s11 in-body.png Nuka-World (musim) Nuka-dunia dalam lawatan 6 Disember 2022 28 Februari 2023 84
  12 FO76 Musim 12 Banner Keyart.jpg RIP berani dan memburu cryptid Pencerobohan mutasi 28 Februari 2023 20 Jun 2023 105
  13 Tembak untuk Banner.Webp Stars Tembak Bintang 20 Jun 2023 22 Ogos 2023 64
  Fallout76season14promotional.jpg Berjuang untuk kebebasan Sekali dalam Bulan Biru 22 Ogos 2023 Tbd Tbd

  Penerimaan

  Fallout 76 Menerima Metacritic Metascore 52/100 pada PC, 49/100 pada Xbox One, dan 53/100 pada PS4 pada 2018. [Ext 13] [ext 14] [ext 15] Wastelanders Kemas kini menerima 69/100 untuk PC pada tahun 2020. [Ext 16]

  • Menurut Todd Howard, peta Appalachia adalah empat kali saiznya Fallout 4. [Dev 8] Howard menyatakan persekitaran mempunyai lebih terperinci daripada Fallout 4 dan akan menggunakan persekitaran dunia terbuka.
  • Fallout 76 Sebagai “permainan survival softcore.”[Ext 17]
  • Di E3 2019, Todd Howard mengulas mengenai pelancaran 76, Menyebutkan ia sepatutnya menjalani ujian beta yang lebih lama, yang merupakan salah satu penyesalan terbesarnya mengenai perkembangan permainan. Dia menghargai kritikan yang berterusan dari peminat untuk membantu membuat 76 permainan yang lebih baik. [Ext 18] [Dev 9]
  • Tim Cain, pencipta asal Gugur siri, disebutkan dia kecewa oleh orang yang menggunakan karyanya Gugur dan Fallout 2 untuk meletakkan 76. Leonard Boyarsky dari Interplay dan Obsidian disebut, “Membuat permainan sangat sukar. Tidak ada yang membuat permainan yang buruk. Orang menghabiskan masa bertahun -tahun dalam hidup mereka. “ dan, “Memiliki permainan itu keluar dan tidak melakukannya dengan baik adalah pengalaman yang menghancurkan.[Ext 19]
  • Selepas pembebasan permainan, salah satu penguji jaminan kualiti permainan, Sara Matthews, meninggal dunia. Watak Sara Matthews di Fajar keluli dinamakan sempena dia, dan penghormatan kepada Matthews dimasukkan ke dalam kredit kemas kini, membaca “Memori kawan kami, Sara Matthews.

  Sambungan Siri

  Permainan ini lebih mendalam ke dalam elemen cerita sebelumnya permainan, seperti GugurVirus evolusi paksa, Persaudaraan Steel dan Roger Maxson, yang suaranya terdengar buat kali pertama. Enklav yang diperkenalkan di diperluas, di samping g.E.C.K. Pitt dari Fallout 3 diterokai di Ekspedisi: Pitt Kemas kini. Encik. Rumah dari Fallout: New Vegas disebutkan di terminal dan kasino ultra-luxe disebut sebagai lokasi penentuan. Sambungan dengan Sertakan Hubris Comics, Elliot Manfield, perempuan simpanan aktres misteri Shannon Rivers, dan kerjasama dunia nuka yang dipanggil Nuka-dunia dalam lawatan.