FALLOUT 5 Tarikh & Ciri -ciri Pelepasan: 10 Perkara Yang Tahu, Fallout 5: Spekulasi Tarikh Siaran, Kebocoran, Berita, Permainan & Lagi | Ginx Esports TV

Fallout 5: Spekulasi Tarikh Siaran, Kebocoran, Berita, Permainan & Lagi

Kami juga boleh mengharapkan Fallout 5 untuk menggunakan enjin baru; Walaupun Fallout 76 menggunakan versi enjin penciptaan yang sangat modded, dalam temu bual dengan Telegraph, Todd Howard mengesahkan permainan Starfield yang akan datang Bethesda menggunakan enjin penciptaan 2. Apabila tiba masanya untuk Fallout 5 untuk memasuki pembangunan, maka, Bethesda akan mempunyai sumber ini.

Fallout 5 Tarikh & Ciri -ciri Pelepasan: 10 perkara yang perlu diketahui

Kami belum mempunyai tarikh pelepasan Fallout 5 rasmi, kami tidak akan mendapat satu untuk masa yang lama, tetapi inilah yang perlu anda ketahui sekarang mengenai kejatuhan berikutnya berdasarkan tradisi, khabar angin, maklumat yang disahkan, dan apa yang kami harapkan dari Bethesda. Pada tahun 2015, Bethesda mengeluarkan Fallout 4 yang lama ditunggu-tunggu. Pada tahun 2018, syarikat itu mengeluarkan Fallout 76, RPG dalam talian yang ditetapkan di Fallout Universe. Kedua -dua permainan masih menarik pemain baru pada tahun 2023 yang merupakan perkara yang baik memandangkan permainan kejatuhan berikutnya bertahun -tahun lamanya. Bethesda telah mengesahkan rancangan untuk melepaskan satu lagi permainan Fallout, yang mungkin dipanggil Fallout 5, tetapi syarikat itu tidak menawarkan banyak cara dalam cara maklumat sejak ketua studio Todd Howard membuat pengisytiharan. Kami tahu mengapa demikian dan kami akan menerangkan secara terperinci kemudian dalam panduan ini. Sekarang ini kami bekerja dengan sedikit maklumat, tetapi kami tahu pemain mempunyai soalan jadi kami telah mengumpulkan panduan awal yang meliputi perkara yang paling penting untuk mengetahui tentang Fallout 5 sekarang.

Panduan ini akan membawa anda melalui tarikh pelepasan Fallout 5 yang berpotensi, tarikh pelancaran, konsol, dan banyak lagi.

Fallout 5 treler

Pada tahun 2018, Bethesda mengeluarkan treler yang mengesahkan Elder Scrolls 6, susulan kepada Scrolls Elder yang besar 5: Skyrim. Treler itu tidak banyak mendedahkan. Setakat ini, Fallout 5 belum menerima rawatan yang sama dan tidak jelas apakah ia akan.

Pengumuman Fallout 5

Pengumuman Fallout 5

Sekali lagi, Todd Howard telah mengatakan niatnya Bethesda untuk membuat satu lagi permainan kejatuhan di jalan. Malangnya, kita mungkin tidak dapat mendengarnya sejak sekian lama. IGN, Howard mengatakan rancangan semasa adalah untuk mula bekerja di Fallout 5 selepas Elder Scrolls 6. Elder Scrolls 6 kini sedang dalam pengeluaran tanpa pengeluaran tanpa tarikh pelancaran firma. Buat masa ini, ia kelihatan seperti Elder Scrolls 6 boleh diturunkan pada tahun 2025, 2028, atau di suatu tempat di antara. Bagi Fallout 5, kami akan bernasib baik jika kami mendapat pengumuman dekad ini. Howard memberitahu IGN Kembali pada tahun 2021 bahawa syarikat itu mempunyai “satu-pager di Fallout 5, apa yang kita mahu lakukan.”Ini adalah garis besar peringkat tinggi dan tidak ada lagi. Menurut Phil Spencer dari Xbox, The Elder Scrolls 6 mungkin “lima tahun ditambah.”Dia membuat komen semasa kesaksian di percubaan Microsoft FTC. Sekiranya angin itu menjadi kenyataan, Fallout 5 mungkin tidak dapat diturunkan sehingga tahun 2030 -an. Juga nota: Todd Howard mengatakan Elder Scrolls 6 mungkin permainan tatal Elder yang terakhir dia berfungsi. Ini masuk akal memandangkan berapa lama masa yang diperlukan untuk membuat permainan ini dan berapa lama Bethesda menyokong mereka selepas pelancaran. Sekiranya itu berlaku, Fallout 5 hampir pasti akan menjadi permainan Fallout 5 yang terakhir yang dia kerjakan sebelum bersara.

Tarikh Siaran Fallout 5

Seperti Starfield, kita harus mendapat tarikh pelepasan awal Fallout 5 terlebih dahulu terlebih dahulu. Sudah tentu, itu tidak bermakna syarikat itu akan berpegang pada tarikh itu kerana Bethesda sering menangguhkan permainan untuk menambah lagi menggilap. Todd Howard telah mengatakan bahawa kita mungkin tidak melihat tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 sehingga 2026. Dan itulah jangka masa yang paling awal. Tarikh pelepasan 5 Fallout akan tiba suatu ketika selepas itu. 2028? 2030? Tebakan anda sama baiknya dengan kami.

Konsol Fallout 5

Starfield eksklusif untuk Xbox dan Windows PC, Elder Scrolls 6 mungkin terhad kepada Xbox dan PC, dan terdapat peluang yang sangat baik Fallout 5 adalah Microsoft Exclusive juga. Dalam erti kata lain, jangan mengharapkan pelepasan di PlayStation sekarang.

Diberikan tetingkap pelepasan berpotensi Fallout 5, tidak ada jaminan permainan akan dilancarkan pada siri Xbox Series X atau Xbox Seri S Microsoft sama ada. Ia mungkin tidak akan. Dokumen mencadangkan Sony merancang untuk melepaskan PS6 suatu ketika selepas 2027. Jika itu tepat, kami mengharapkan Microsoft melepaskan Xbox baru pada masa itu juga. Malah, dokumen yang muncul dari keadaan percubaan Activision Blizzard Microsoft bahawa syarikat itu sememangnya mengharapkan untuk melepaskan konsol gen seterusnya pada tahun 2028. Microsoft mengharapkan Sony melancarkan konsolnya sendiri pada tahun 2028 juga. Jadi memandangkan tarikh pelepasan Fallout 5 akan mendarat selepas pelepasan Elder Scrolls 6, kemungkinan besar akan eksklusif untuk platform gen seterusnya.

Fallout 5 pra-pesanan

Ia hampir tidak boleh dikatakan, tetapi jangan beli apa-apa Fallout 5 pra-pesanan dari tempat yang menjanjikan akses awal ke permainan. Mereka adalah penipuan, sederhana dan sederhana. Fallout 5 Pra-pesanan akan hidup apabila Bethesda mempamerkan permainan sepenuhnya. Dalam erti kata lain, jangan mengharapkan ia dijual di peruncit selama bertahun -tahun.

Fallout 5 Harga

Buat masa ini, kadar perjalanan untuk permainan AAA di Xbox Series X dan platform lain ialah $ 69.99. Itu jelas berubah pada masa Fallout 5 tiba, tetapi itulah yang diharapkan sekarang. Sekiranya Bethesda mengeluarkan berkas tambahan, dan tidak ada alasan untuk mempercayai ia tidak akan, anda boleh mengharapkan bundle tersebut lebih mahal daripada itu.

Fallout 5 tetapan

Fallout 5 tetapan

Lokasi Fallout 5 belum disahkan, tetapi terdapat sedikit spekulasi di luar sana. Bagi permainan yang tidak dikenali, kejatuhan berlangsung dalam versi apokaliptik lokasi sebenar di Amerika Syarikat. Berikut adalah tetapan dari permainan kejatuhan sebelumnya Bethesda:

  • Fallout 76 – Appalachia aka West Virginia.
  • Fallout 4 – Komanwel aka Massachusetts.
  • Fallout 3 – Washington D.C.
  • Fallout New Vegas – Arizona, California, Nevada.

Bagi tetapan Fallout 5, terdapat spekulasi bahawa kita dapat melihat peralihan siri ke New Orleans. Ini berdasarkan tanda dagangan yang memfailkan untuk Fallout New Orleans yang dilihat pada tahun 2016. Tidak ada yang berlaku setakat ini dan ia hanya boleh salah arah.

Chicago disebut dalam permainan kejatuhan sebelumnya manakala Alaska dimasukkan ke dalam DLC untuk Fallout 3. Walaupun lokasi -lokasi ini pastinya kemungkinan, mereka semata -mata spekulasi.

Ciri -ciri Fallout 5

Sekali lagi, sejauh yang kita ketahu.

Bethesda menggunakan enjin baru untuk Starfield, yang digelar enjin penciptaan 2, dan enjin yang sama akan digunakan untuk Elder Scrolls 6. Tidak jelas apakah ia akan digunakan untuk Fallout 5.

Yang dikatakan, anda boleh mengharapkan sekurang -kurangnya beberapa mekanik dari Starfield dan Elder Srolls 6 untuk menjadikannya Fallout 5. Dan memandangkan ini akan menjadi permainan kejatuhan, cari syarikat untuk menyimpan, dan memperbaiki, beberapa ciri yang terdapat di Fallout 4 dan Fallout 76.

Dalam temu bual dengan penerbitan Jerman Gamestar, Todd Howard berkata rancangan itu adalah untuk memastikan permainan pemain tunggal syarikat akan fokus. Itu tidak bermakna tidak akan menjadi unsur multiplayer, tetapi ia kelihatan seperti mereka akan direka dengan minda pemain tunggal.

Fallout 5 Mods

.

Fallout 5 Mods

Howard memberitahu IGN Itu, seperti Skyrim, Elder Scrolls 6 sedang direka dengan kemampuan replay dalam fikiran. .

Perkara yang sama berlaku untuk Fallout 5 dan Mods akan memainkan peranan penting dalam hal itu.

Keperluan PC Fallout 5

Jika anda merancang untuk bermain Fallout 5 pada PC Windows, perhatikan kami tidak akan mendapat keperluan minimum dan disyorkan permainan sehingga kami hampir dengan tarikh pelepasan.

Fallout 5: Spekulasi Tarikh Siaran, Kebocoran, Berita, Permainan & Lagi

Shane Moosa

Panduan EA FC24

Inilah yang perlu anda ketahui mengenai tarikh pelepasan, kebocoran, permainan dan banyak maklumat lanjut mengenai Fallout 5.

Fallout 5: Spekulasi Tarikh Siaran, Kebocoran, Berita, Permainan & Lagi

Dengan Fallout 76 tidak dianggap kemasukan terbaik ke dalam francais Fallout dan bukan peminat permainan mahu siri ini berakhir, ramai pemain telah mengalihkan perhatian mereka ke arah pelepasan prospektif gelaran RPG Mainline Fallout baru, Fallout 5. .

Dalam artikel ini, kami mengambil menyelam yang mendalam dan membentangkan semua maklumat yang kami ada di Fallout 5, termasuk tarikh pelepasan, kebocoran, butiran permainan, dan banyak lagi. Oleh itu, tanpa kelewatan lebih lanjut, mari kita melompat terus.

Dikemas kini pada 5 September 2023: Artikel ini dikemas kini dan diperiksa untuk berita dan kebocoran 'Fallout 5' terkini.

Kejatuhan Terkini 5 Berita & Kebocoran

5 September 2023: Semasa anda menunggu berita mengenai Fallout 5, lihat treler Siri TV Fallout!
10 Julai 2023: Memeriksa maklumat Fallout 5 baru

Kami telah memeriksa tetapi tidak dapat menemui maklumat atau maklumat baru Fallout 5 yang baru. Kami akan meneruskan carian kami, jadi tunggu!

10 Januari 2023: Berita Fallout Next-Gen?

Walaupun tidak ada berita Fallout 5 pada masa ini, mengapa tidak mengetahui bagaimana Kemas Kini Fallout 4 Next-Gen semasa anda menunggu?

8 Disember: Tonton Anugerah Permainan 2022 Live!

Tidak ada peluang untuk Fallout 5 muncul di Anugerah Permainan 2022.

Tune in the Watch the Game Awards 2022 melalui aliran YouTube yang tertanam di bawah. Ia bermula pada 8 Disember jam 7:30 malam ET / 4:30 PT dan 9 Disember pada 00:30 GMT.

6 Disember 2022: Fallout 5 mendedahkan atau menggoda tidak lama lagi?

Walaupun tidak mungkin, kami tidak dapat membantu tetapi berharap untuk Super Mario Odyssey 2 mendedahkan, menggoda atau apa -apa jenis berita semasa Anugerah Permainan 2022, yang berlangsung pada 8 Disember.

Spekulasi tarikh pelepasan 5 Fallout 5

Pada masa penulisan, tidak ada tarikh pelepasan rasmi yang disahkan untuk Fallout 5, tetapi dalam artikel ini, anda akan dapati semua (jika ada) maklumat yang dikongsi oleh pemaju, serta beberapa spekulasi dari Ginx ketika kita dapat melihatnya Pelancaran.

Ramai peminat menjangkakan pembebasan Fallout 5 pada musim gugur tahun 2022. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh krisis pandemik baru -baru ini, banyak studio pembangunan dan hakikat bahawa diharapkan bahawa Elder Scrolls 6 akan melepaskan terlebih dahulu, mungkin, Fallout 5 tidak akan datang dalam masa terdekat.

Oleh itu, tekaan terbaik kami ialah Fallout 5 akan dibebaskan dalam masa dua hingga tiga tahun akan datang, mungkin pada akhir 2024 atau awal 2025. Ini disokong lagi dengan wawancara dengan IGN, di mana Todd Howard menyebut bahawa dia tidak dapat mengatakan atau melakukan apa -apa tarikh tamat tempoh sebenar untuk Fallout 5.

Fallout 5 kemungkinan besar akan tersedia hanya di Xbox One dan PC. Microsoft memperoleh Bethesda baru -baru ini, dan syarikat itu bertujuan untuk menjadi konsol tunggal yang mampu menyampaikan permainan Bethesda. Malah Starfield dan Elder Scrolls 6 telah dikemukakan sebagai Xbox Exclusives.

. .

Fallout 5 disahkan?

Semasa pameran Bethesda/Xbox, Todd Howard memberi kita wawasan apabila kita boleh mengharapkan tajuk kejatuhan berikutnya. Dia menyatakan: “Ya, Elder Scrolls 6 berada dalam pra-pengeluaran. Dan, anda tahu, kami akan melakukan Fallout 5 selepas itu, jadi slate kami cukup penuh ke depan untuk seketika. Kami mempunyai beberapa projek lain yang kami lihat dari semasa ke semasa.”

Jadi datang terus dari mulut kuda, Fallout 5 berada di kaki langit, tetapi seperti yang disebutkan sebelumnya, tarikh pelepasan yang tepat masih tidak pasti. Tetapi ia memberi kita kelegaan untuk mengetahui bahawa kita boleh mengharapkan usaha lain ke dalam dunia radioaktif satu hari nanti.

Fallout 5 Lokasi yang mungkin

Penetapan dan lokasi untuk Fallout 5 secara semulajadi misteri sekarang, tetapi tajuk -tajuk masa lalu telah memaparkan salah satu negeri di Amerika Syarikat; Oleh itu, kita boleh mengharapkan ini sama sekali lagi.

Fallout 5 Tarikh Tarikh Keluarkan Permainan Kebocoran dan lebih mungkin berpusat di Amerika Syarikat

Fallout 3 berlangsung di Washington sebelum berpindah ke Boston di Fallout 4. Fallout 76 melihat pemain kembali ke West Virginia. Hanya Fallout New Vegas dan Dua Permainan Fallout Pertama kelihatan di Pantai Barat, sementara semua permainan yang lebih baru kelihatan di Pantai Timur.

Ramai peminat telah membuat spekulasi bahawa permainan boleh berlaku di New Orleans, Chicago, atau Alaska berdasarkan lokasi permainan sampingan sebelumnya dan DLC. .

Perincian permainan Fallout 5

Permainan Fallout selalu menekankan permainan pemain tunggal. Todd Howard mendakwa bahawa setiap permainan yang mereka buat mempunyai mod multiplayer “hanya untuk melihat apa yang boleh kita lakukan.”Setelah mengatakannya, kami menjangkakan Fallout 5 untuk memberi penekanan dengan kuat kepada cerita dan aktiviti pemain tunggal.

Todd Howard juga menyatakan bahawa mereka “mahu menyimpan [permainan] sebagai pemain tunggal.”Dan untuk membina semua ini, terdapat khabar angin permainan yang dibina di atas enjin baru untuk mengurangkan masalah bug yang dialami dalam permainan kejatuhan sebelumnya.

Fallout 5 Release Date Leak Gameplay dan lebih banyak maklumat permainan

Penyenaraian pekerjaan baru-baru ini, yang kini telah dikeluarkan, menunjukkan bahawa syarikat itu sedang mencari pengaturcara enjin untuk “membangunkan teknologi canggih.”Ini masuk akal dengan PS5 dan Xbox Series X yang dibebaskan dan membanggakan lebih banyak kuasa di bawah tudung mereka daripada PS4 dan Xbox One.

Jadi, buat masa ini, semua yang boleh kita lakukan adalah membuat spekulasi mengenai apa yang diharapkan dari Fallout 5, tetapi sekurang -kurangnya, kita tahu bahawa permainan akan datang dan kita dapat mengharapkan untuk melihat lebih banyak kebocoran, treler, dan maklumat mengenai dua yang akan datang tahun.

Shane Moosa

. . Untuk berehat, Shane akan sering boot sesi Overwatch 2 atau Hunt: Showdown, tetapi minatnya tersebar di pelbagai permainan, dari gelaran AAA (dia menyukai REMAKE RACE DEAD dan RE4 REPHAKE) kepada Hindia seperti Hollow Knight, Celeste, dan Hades. Shane sentiasa bersedia untuk mencuba permainan baru walaupun, jadi jangan ragu untuk menggugurkannya e -mel dengan apa yang anda fikir dia harus menyemak seterusnya.

Spekulasi Tarikh Siaran Fallout 5, pemain tunggal, dan maklumat terkini

Tarikh pelepasan Fallout 5 mungkin jauh, tetapi sudah ada beberapa butiran yang beredar mengenai RPG pasca apokaliptik yang akan datang.

Fallout 5 Tarikh Siaran 2022

Diterbitkan: 15 Sep 2023

? Berikutan pelepasan dan pelepasan multiplayer Spin-off Fallout 76, Berita dan Rumor tentang Fallout 5 yang betul telah terhad. Sudah lama sejak kita menyaksikan penurunan bom dan menikmati tempat tinggal tunggal kami melalui Boston Fallout 4, dan wajar untuk mengatakan bahawa beberapa orang telah dibiarkan berpuas hati oleh Bethesda’s Foray ke Multiplayer dengan Fallout 76, yang tidak mempunyai NPC manusia, Mencari, dan pada dasarnya, semua perkara yang kita cintai mengenai siri ini dalam pembebasannya.

. Tidak, tidak, kami pasti pasti keseronokan. Siaran bernombor dalam siri Fallout boleh menjadi setengah dekad, jadi kita boleh menunggu lama sebelum kita dapat memilih di sisa -sisa lokasi kejatuhan baru. . Dengan Starfield kini menyemak senarai itu, dan Elder Scrolls 6 dalam perjalanan, semoga kita tidak perlu menunggu lebih lama untuk beberapa berita Fallout 5 rasmi, tetapi inilah yang kita tahu setakat ini mengenai tarikh pelepasan Fallout 5, bersama -sama dengan senarai kehendak kami sendiri 5.

. .

.

. .

Fallout 5 Berita

Fallout 5 berita nipis di atas tanah; Berita terbaru, dari wawancara IGN yang sama, adalah bahawa Bethesda mempunyai “satu-pager” pada “apa yang mereka mahu lakukan” dengan Fallout 5. Malangnya, tidak ada lagi yang dia dapat berkongsi.

. Bercakap kepada Mashable pada tahun 2015, Todd Howard berkata: “Percayalah atau tidak, setiap kali kita melakukan permainan kita merancang mod multiplayer hanya untuk melihat apa yang boleh kita lakukan..

Kami juga boleh mengharapkan Fallout 5 untuk menggunakan enjin baru; Walaupun Fallout 76 menggunakan versi enjin penciptaan yang sangat modded, dalam temu bual dengan Telegraph, Todd Howard mengesahkan permainan Starfield yang akan datang Bethesda menggunakan enjin penciptaan 2. .

Fallout 5 Tarikh Siaran: Patung berdiri di luar bangunan lama yang terlalu banyak

Nampaknya peminat dapat berehat tentang setiap permainan Bethesda yang akan datang yang fokus dalam talian. Dalam temu bual dengan laman permainan Jerman GameStar, Todd Howard ditanya sama ada semua permainan Bethesda masa depan akan menggabungkan berbilang pemain dan menjawab: “Untuk permainan tersebut, kami mahu menyimpannya sebagai pemain tunggal. Itulah tumpuan kami.”

Walaupun Howard terus mengatakan bahawa mungkin terdapat beberapa ciri sosial atau integrasi yang belum mereka temui, kedengarannya seolah -olah fokus Fallout 5 akan menjadi pengalaman pemain tunggal.

Fallout 5 Tarikh Siaran: Butler Robot Berkilau Membersihkan Rumah

Fallout 5 lokasi

. Kami telah memilih tetapan Fallout 5 yang ingin kami lihat, tetapi di sini adalah lokasi yang paling dikhabarkan yang kini berdengung di Internet.

New Orleans

Sejak permohonan tanda dagangan untuk ‘Fallout New Orleans’ difailkan ke Pejabat Harta Intelek EU pada tahun 2016, khabar angin penambahan Selatan yang mendalam kepada siri ini telah berputar. .

Chicago

Masa Trivia: Bilakah kami telah melawat Chicago dalam siri Fallout sebelum ini? Sepuluh mata kami yang paling sewenang -wenangnya jika anda mengingati intro untuk kejatuhan: taktik. Kami mungkin hanya melawat rumah Al Capone dan pizza yang mendalam secara ringkas, tetapi ada kemungkinan bahawa ia boleh menjadi lokasi Fallout 5. Di New Vegas, Ed-E menunjukkan di Outposts di Chicago, selepas semua.

Fallout 5 Tarikh Siaran: Solider Lone berdiri di luar gudang

Alaska

Satu lagi destinasi yang dikhabarkan yang telah muncul dalam siri ini adalah Alaska. Tetapi itu hanya sebelumnya Bom jatuh dalam Perang Besar 2077. Operasi: Anchorage, pek DLC Fallout 3 yang pertama, dinamakan sempena pertempuran terbesar dalam alam semesta alternatif siri: Pembebasan Anchorage, Alaska dari menduduki tentera Cina. Di DLC anda kembali ke 2076 melalui pip-boy anda, tetapi akan menjadi baik untuk mengesan selepas perjuangan terkenal ini di Fallout 5.

Di luar Amerika

Permainan kejatuhan tidak pernah ditetapkan di luar AS, tetapi boleh jatuh 5 menjadi yang pertama? Mungkin kita akan meneroka wilayah Cina atau Rusia untuk membolehkan kita melihat konflik yang memakan dunia dari perspektif musuh kejatuhan terbesar di Amerika.

Begitu juga dengan Komanwel Eropah? Sama ada Berlin, Paris, atau Rom, ia adalah prospek yang menarik untuk melawat Eropah selepas beberapa dekad perjuangan atas sumber dan peperangan sivil menghancurkan Kesatuan.

Fallout 5 Gameplay

Walaupun tinjauan Fallout 4 positif kami, permainan ini tidak diiktiraf secara universal. Beberapa peminat kejatuhan akan mengira ia sebagai puncak siri pasca apokaliptik, mungkin disebabkan oleh mekanik roleplaying yang dikurangkan dan grafik yang mengecewakan. Ketika datang ke permainan Fallout 5, penganut RPG berharap lebih banyak lagi.

Tanpa sebarang butiran khusus untuk bekerja, kita hanya boleh membuat spekulasi bagaimana Fallout 5 akan bermain. Kami mengharapkan untuk meneroka dunia yang kaya, baru, dan sepi, merampas, dan mengambil pencarian yang membawa kita ke tempat lain yang menarik. Mudah -mudahan, kami mendapat sistem peranan yang lebih mendalam, di mana pilihan sebenarnya rasa akibatnya. Ia juga akan menjadi baik untuk melihat pilihan dialog yang diperluaskan; Kami pasti akan mengorbankan protagonis yang disuarakan, yang diperkenalkan di Fallout 4.

Memandangkan ciptaan yang menakjubkan yang dibuat dalam permainan sebelumnya, mungkin penempatan Fallout 4 akan kembali dalam permainan Fallout yang akan datang. Pangkalan bangunan menambah kedutan lain untuk menghancurkan ketika kami memelihara mata kami dikupas untuk dua cawan kopi untuk menggosok bersama untuk membuat khazi baru mewah. Membawa kembali bahan dari pencarian untuk mengembangkan dan meningkatkan pangkalan kami membuktikan gelung permainan yang menarik. Di sini berharap kami melihat pilihan penyelesaian yang diperluaskan di Fallout 5, walaupun anda boleh memilikinya sekarang dengan memanfaatkan mod Fallout 4 dan Konsol.

. Dalam kes Fallout 4, kami terpaksa menunggu lebih kurang dua tahun dari pembebasan permainan utama sebelum kami dapat mengikat Komanwel ke Tengkorak kami. Lihat senarai permainan RPG terbaik kami, dan permainan seperti Fallout jika anda ingin membunuh masa sehingga anda dapat meneroka padang gurun baru lagi.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. .