Fallout 5 – semua yang anda perlu tahu – burung hantu berbudaya,

Menjelang Jun 2022, Elder Scrolls 6 masih dianggap sebagai pra-pengeluaran. Todd Howard berkata begitu dalam pautan di atas. Walau bagaimanapun, pembangunan harus mempercepatkan sekarang kerja di Starfield adalah tetapi selesai.

Musim sejuk nuklear

Bagi kebanyakan orang, Fallout 75 bukan paparan terbaik francais Fallout. Tidak lama lagi untuk memberitahu jika Bethesda akan menebus diri dengan Starfield, tetapi peminat Fallout masih mahukan pengganti Fallout 4 yang baik. Fallout 5 akan datang.

Bersedia untuk menyesuaikan diri dan meletupkan kejam liar, mutan super hancur, dan mencari penempatan yang memerlukan bantuan anda? . Ia mungkin mengambil sedikit masa; Baiklah, banyak masa, tetapi Fallout 5 akan datang. Buat masa ini, inilah yang perlu anda ketahui mengenai Fallout 5.

?

Fallout 5 hampir tidak diumumkan, jadi ada Belum ada tarikh pelepasan untuknya. Tarikh pelepasan tidak mungkin keluar pada bila -bila masa tidak lama lagi, tetapi mungkin masih bertahun -tahun lagi – mungkin setengah dekad sekurang -kurangnya.

Todd Howard menyatakan bahawa mereka merancang untuk melengkapkan Elder Scrolls 6 sebelum Fallout 5. Untuk meletakkannya ke perspektif, Elder Scrolls 6 juga masih bertahun -tahun, dan hampir tidak ada yang diketahui mengenainya sekarang.

. Todd Howard berkata begitu dalam pautan di atas. Walau bagaimanapun, pembangunan harus mempercepatkan sekarang kerja di Starfield adalah tetapi selesai.

Apa itu Fallout 5?

Jika anda telah memainkan mana -mana permainan kejatuhan utama, anda mungkin tahu inti umum francais. Anda akan bermain sebagai watak di padang gurun yang sepi. Perang nuklear telah merosakkan dunia dan anda perlu bertahan di dalamnya.

Plot khusus untuk Fallout 5 belum keluar sejak pembangunan praktikal belum bermula. Oleh itu, butiran yang lebih baik dari cerita itu masih menjadi misteri. Seperti beberapa penyertaan terdahulu, watak anda mungkin menjadi pemastautin di salah satu peti besi terkenal Vault-Tec. Setelah mengetahui bahawa Vault-Tec tidak benar-benar mempunyai niat terbaik untuk anda atau mana-mana yang terselamat, anda melarikan diri. Kemudian, anda perlu menyerang anda sendiri di dunia baru yang tidak dapat dilupakan.

Gameplay-Wise, Fallout 5 kemungkinan akan menjadi RPG Tindakan Terbuka Dunia. Itulah bagaimana permainan kejatuhan sejak Fallout 3. Anda boleh mengumpulkan gear yang lebih baik dengan meneroka dunia dan mengalahkan musuh. .

Platform mana yang akan dilancarkan oleh Fallout 5?

. Buat masa ini, ini bermakna PC, Xbox Series X & S, dan kemungkinan PS5 Walaupun ini tidak jelas kerana Microsoft memiliki Bethesda. Tetapi siapa yang tahu, pada masa Fallout 5 keluar, generasi baru konsol mungkin sudah ada untuk mengalu -alukannya.

Yang sedang membangunkan Fallout 5?

Sejak Fallout 3, Bethesda telah membangunkan setiap permainan kejatuhan utama. Itu tidak akan berubah untuk Fallout 5.

Bethesda Game Studios ditubuhkan pada tahun 2001 sebagai syarikat pembangunan permainan yang diperolehi dari Bethesda Softworks.

. Ia telah membangunkan tajuk untuk francais ini sejak Elder Scrolls III: Morrowind dan Fallout 3, dan hingga ke hari ini, kedua-dua francais ini adalah antara yang paling terkenal dan disayangi dalam industri.

Beberapa liputan yang anda dapati di burung hantu berbudaya mengandungi pautan afiliasi, yang memberikan kami komisen kecil berdasarkan pembelian yang dibuat dari melawat laman web kami. Kami meliputi berita permainan, ulasan filem, gusti dan banyak lagi.