Fallout 2 PC Versi Penuh Permainan Percuma Muat turun – Binatang Permainan, Fallout 2 Muat Turun Percuma (v2.1.0.17) »Gog dibuka

Jatuh 2 Percuma

Fallout 2: Peranan Nuklear Post adalah permainan yang membolehkan bermain silang platform. Pemain akan dapat bermain Fallout 2: Peranan nuklear pos bermain dengan rakan dan keluarga mereka walaupun mereka bermain dari sistem operasi yang berbeza.

Fallout 2 pc versi penuh permainan muat turun percuma

Binatang permainan

Fallout 2: Peranan Nuklear Post adalah permainan peranan 1998 yang telah dibangunkan oleh Black Isle Studios dan diterbitkan oleh Interplay Productions. Permainan ini mempunyai dunia permainan yang jauh lebih besar dan jalan cerita yang jauh lebih luas. Ia dikenali kerana menggunakan grafik dan mekanik permainan yang serupa dengan yang jatuh. Permainan ini disediakan untuk pemain untuk kedua -dua sistem operasi Microsoft Windows dan MAC. Fallout 2: Peranan Nuklear Post telah dihasilkan oleh Eric Demilt dan Feargus Urquhart dan diprogramkan oleh Jesse Reynolds.

Isi kandungan

Muat turun permainan pc fallout 2 pc

Nama Fallout 2
Tarikh pelepasan awal 1998
Platform Microsoft Windows, MacOS, Classic Mac OS
Pemaju Black Isle Studios
Penerbit Interplay Entertainment, Bethesda Softworks, Jualan Jualan & Pemasaran Terbatas, Syarikat 1C, MacPlay
Pereka Chris Avellone, Feargus Urquhart, Matthew J. Norton
Genre Permainan video bermain
Kategori Permainan PC> Peranan Bermain

Apa permainannya?

Kisah Permainan Fallout 2: Peranan Nuklear Post berlangsung di 2241 yang kira -kira 80 tahun selepas peristiwa kejatuhan permainan asal. Ia adalah 164 tahun selepas Perang Atom yang mengurangkan sebahagian besar dunia ke padang gurun nuklear. Permainan Fallout 2: Peranan Nuklear Bermain adalah kisah yang dipilih, cucu penghuni peti besi dan usaha mereka untuk menyelamatkan suku primitif dan damai mereka dari kampung kecil Arroyo yang terletak di pantai barat Amerika Syarikat dan diasaskan oleh kumpulan bekas penduduk dari Vault 13.

Permainan

Permainan Fallout 2: Peranan Nuklear Bermain Dikenali Untuk Permainan Hebat Ia Menawarkan. Permainan ini agak lama tetapi permainan tidak terasa seperti itu. Pasukan Pembangunan Memastikan Permainan Fallout 2: Peranan Peranan Nuklear telah dikemas kini secara teratur dan bertambah baik kerana ia agak popular di kalangan pemain. Semua kawalan permainan juga telah dikemas kini dari masa ke masa dan ia telah direka dengan teknologi terkini menjadikannya menyeronokkan untuk dimainkan.

Ciri -ciri permainan

Fallout 2: Peranan Nuklear Post adalah permainan yang telah wujud selama lebih dari 20 tahun dan tidak kehilangan popularitinya. Sebab utama permainan menjadi sangat popular sekarang adalah kerana ciri -ciri hebat yang ditawarkannya. Di sini kami telah menyenaraikan beberapa ciri terbaik permainan Fallout 2: Peranan Nuklear Post yang menjadikannya permainan mesti bermain.

 • Inventori senjata besar

Permainan ini dipenuhi dengan senjata pelbagai jenis yang pemain akan dapat dipilih ketika bermain Fallout 2: Peranan Nuklear Bermain. Setiap senjata adalah unik dan terasa berbeza apabila digunakan.

 • Bermain silang platform

Fallout 2: Peranan Nuklear Post adalah permainan yang membolehkan bermain silang platform. Pemain akan dapat bermain Fallout 2: Peranan nuklear pos bermain dengan rakan dan keluarga mereka walaupun mereka bermain dari sistem operasi yang berbeza.

 • Keperluan sistem yang rendah

Sejak Permainan Fallout 2: Peranan Nuklear Post telah wujud dalam masa yang lama keperluan sistem permainan telah menjadi sangat nominal. Pemain perlu mempunyai 16 MB RAM dan 564 MB ruang kosong untuk dipasang dan dijalankan di mana -mana PC. Tiada kad grafik diperlukan untuk bermain permainan ini.

 • Sokongan bahasa berganda

Pemaju permainan memastikan mereka membuat permainan siap untuk platform global dan inilah sebabnya permainan mempunyai empat sokongan bahasa. Permainan Fallout 2: Peranan Peranan Nuklear Post boleh dimainkan dalam bahasa Inggeris, Perancis, Jerman dan Sepanyol.

Fallout 2: Peranan Nuklear Post adalah salah satu permainan tindakan awal yang telah popular di pasaran. Terdapat banyak permainan dalam genre ini selama bertahun -tahun tetapi tidak ada permainan yang dapat tetap popular di pasaran untuk jangka masa yang panjang.

Cara Muat turun Arahan Fallout 2 PC

 • Langkah 1: Klik pada butang Muat turun, anda akan diarahkan ke halaman muat turun kami
 • Langkah 2: Klik butang Muat Turun Fallout 2 PC
 • .com
 • : Muat turun & pasang fail & kemudian anda akan dapat memasang permainan
 • Langkah 5: Dengan sambungan internet yang baik, mudah untuk memuat turun permainan
 • : Setelah melengkapkan pemasangan, anda dapat menikmati fallout 2 pc secara percuma

.

Fallout 2 – Keperluan Sistem Minimum

 • Memori: 16 MB
 • Kad Grafik: ATI Firegl T2-128
 • .00GHz

Jatuh 2 Percuma

Gogunlocked

.1.0.

Fallout 2 Muat turun Percuma (v2.1.0.17)

Mengenai Fallout 2

Anda adalah yang dipilih, keturunan langsung penghuni peti besi. Para penatua kampung telah memilih anda untuk memakai pakaian peti besi suci dari grandsire anda dan, pada waktunya, untuk naik ke kepimpinan rakyat anda. . Suku anda memerlukan pertolongan. Sekiranya anda benar -benar yang dipilih, maka anda sendiri mampu menuntut warisan penghuni peti besi, untuk mengembalikan hak kelahiran anda. Di antara banyak keajaiban yang diterangkan dalam halaman kuning suci dari Panduan Survival Dweller Vault adalah Taman Penciptaan Eden. . Panduan Survival Dweller Vault menjanjikan penebusan tatuh air ke semua penghuni peti besi. Suku anda telah bertahan selama sepuluh tahun kemarau tetapi kini rizab mereka berakhir. Anda mesti mencari Vault 13 dan menuntut teknologi yang diperlukan oleh suku anda untuk bertahan. Sekiranya anda gagal dalam usaha ini – suku anda pasti akan mati. Anda mesti mengembara sisa -sisa berbahaya di atas usaha suci untuk mencari peti besi 13. Peti besi yang sama yang kejam melemparkan cucu anda ke dalam sisa 80 tahun yang lalu. Vault berhutang kepada anda. . Kini sudah tiba masanya untuk mengumpul.

Arahan

 • Klik butang muat turun di bawah dan anda akan diarahkan ke UploadHaven.
 • . . .
 • Setelah permainan selesai memuat turun, klik kanan .Fail zip dan klik pada “Ekstrak ke Fallout 2 V2.1.0.17.zip ”(untuk melakukan ini, anda memerlukan 7-zip, yang boleh anda dapatkan di sini, atau anda boleh menggunakan pengekstrakan Windows yang dibina).
 • Klik dua kali di dalam Fallout 2 V2..0.. . .

Fallout 2 Muat turun Percuma (v2..0.17)

Peringatan: Muat turun ini benar -benar percuma dan tidak akan membebankan anda sesen pun. Namun, jika anda menyukai permainan dan ingin membelinya, anda boleh menyokong pemaju dengan melakukannya di sini.

Keperluan Sistem

 • Windows 7
 • 1 GHz
 • 256 MB RAM
 • Kad Grafik 3D Sesuai dengan DirectX 9.0c