Faksi dalam Perang Total: Rom II – Jumlah Perang Wiki, Lihat Total War: Roma 2 Peta Kempen Secara keseluruhannya | Pcgamesn

Lihat jumlah perang: peta kempen Rome 2 secara keseluruhan

Setelah memulakan permainan, anda dipindahkan ke peta strategik. Dunia kuno dibahagikan kepada puluhan wilayah (e.g. Itali atau magna geaecia) dan ini dibahagikan kepada kawasan yang lebih kecil. Setiap rantau terdiri daripada bandar tengah dengan tanah persekitaran. Contohnya boleh menjadi Rom, Naples atau Velathri.

Jumlah perang Wiki

Faction mendedahkan halaman

. Halaman ini adalah sumber anda untuk maklumat latar belakang mengenai setiap puak yang boleh dimainkan: kedudukan permulaan mereka di peta kempen, tumpuan sivik dan ketenteraan mereka, dan beberapa unit medan perang utama mereka.

Faksi-puak yang boleh dimainkan mewakili kuasa utama dalam budaya Greco-Rom, Barbarian, dan Timur, dan masing-masing menawarkan pengalaman permainan yang lebih berbeza dan lebih mendalam dari mereka dalam jumlah permainan perang sebelumnya. Masing -masing membawa kekuatan komersial, ketenteraan dan politik yang unik, ejennya sendiri dan sistem politik, dan tiga pokok teknologi yang mewakili disiplin sivik, ketenteraan dan kejuruteraan. Masing -masing akan mempunyai dilema sendiri untuk menghadapi dan gaya tentera yang berbeza untuk menguruskan. Beberapa puak dibahagikan kepada beberapa keluarga yang boleh dimainkan, yang membawa manfaat unik lebih kepada ciri -ciri puak asas mereka.

Pemain perlu bekerjasama – dan dalam keadaan tertentu terhadap sistem politik dalaman mereka. Anda akan mengarahkan tindakan watak -watak terkenal dari sejarah, dan jika mereka tidak keluar di lapangan yang memerintah tentera anda, mereka akan menjadi politik di Dewan Senat, atau bersamaan dengan kebudayaannya. Pemain akan bijak untuk mengawasi individu tersebut ..

Sesetengah puak lebih bergantung pada tentera upahan untuk kekuatan tentera mereka; Ada yang lebih suka melatih sendiri. . Mana -mana yang anda pilih, setiap puak membawa pengalaman permainan yang sama sekali berbeza untuk Perang Jumlah: Rom II.

Kandungan

 • 1 Kempen Grand
  • 1.1 puak percuma
  • 2.1 Caesar di Gaul
  • 2.2 Hannibal di pintu gerbang
  • 2.3 murka Sparta
  • 2.4 Imperator Augustus
  • 3.1 Negeri Yunani
  • 3.2 suku nomad
  • 3.3 lanun dan penyerang
  • 3.4 koloni laut hitam

  Lihat jumlah perang: peta kempen Rome 2 secara keseluruhan

  Terdapat satu titik kira -kira 5 jam, 28 minit dan 40 saat ke dalam aliran E3 Selasa Gamespot di mana, jika anda mendengar dengan sangat, dengan berhati -hati, anda boleh mendengar keributan ribuan screencaps yang akan dimatikan sekaligus sekaligus.

  . Adakah anda ingin melihatnya?

  rome_2_campaign_map

  Peta kolosal Rome 2 membawa kami dari Scotland sepanjang perjalanan ke Afrika Utara, dan di mana -mana. Ia diisi oleh wilayah, sama seperti pendahulunya – anda dapat melihat sempadan mereka jelas ditandakan di atas. Apa yang anda tidak dapat lihat adalah bit baru – kawasan yang lebih kecil yang membentuk wilayah, yang semuanya perlu ditangkap secara individu sebelum anda boleh menuntut wilayah yang lebih besar.

  Akibat dari ini? Sebahagian kecil pertempuran pengepungan, untuk satu perkara.

  “Kembali pada zaman Shogun 2, setiap rantau di peta mempunyai istana di dalamnya atau penyelesaian sejenis, jadi setiap rantau yang menaklukkan akhirnya menjadi pertempuran pengepungan,” jelas Al Bickham Perhimpunan Kreatif dalam kemas kini studio. “Dan kami ingin membawa lebih banyak taktikal, lebih banyak jenis pertempuran ke Roma 2 dan bukan hanya bergantung pada pertempuran pengepungan, seperti siri kepala.”

  Sebaik sahaja anda telah mengambil wilayah, anda akan menikmati pilihan penggemar khusus kawasan. Contohnya, wilayah penduduk yang rendah dapat mendapat manfaat daripada rangsangan kepada kebahagiaan jika anda mengeluarkan dekri untuk meningkatkan bilangan perayaan.

  “Ini mengenai pengurusan tempatan yang memberi manfaat. “Anda perlu menguruskan setiap rantau secara individu dan menangani masalah khususnya. Anda baru sahaja mendapat lebih banyak cara di gudang senjata anda untuk menangani perkara itu maka yang pernah anda miliki sebelum ini.”

  Yang mana semua bunyi hebat. Tetapi, membalikkannya: itu benar -benar, sangat besar, bukan?

  Jeremy Peel Jeremy adalah salah satu suara paling awal dan paling formatif PCGamesn. Sekarang seorang freelancer, mengharapkan untuk mencari garis besarnya mengenai ciri -ciri mengenai Nick Valentine, Fallout 4, Immersive Sims Like Thief, dan CRPG pintar seperti Baldur’s Gate 2.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

  Antara muka | Peta Strategik TW: Panduan Rome II

  Setelah memulakan permainan, anda dipindahkan ke peta strategik. Dunia kuno dibahagikan kepada puluhan wilayah (e.. Itali atau magna geaecia) dan ini dibahagikan kepada kawasan yang lebih kecil. Setiap rantau terdiri daripada bandar tengah dengan tanah persekitaran. Contohnya boleh menjadi Rom, Naples atau Velathri.

  Apabila anda memilih mana -mana bandar, anda akan mendapat skrin pengurusan wilayah - antara muka | Peta Strategik - Peta Strategik - Jumlah Perang: Panduan Permainan Rome II

  Apabila anda memilih mana -mana bandar, anda akan mendapat skrin pengurusan wilayah. Bandar terbesar (ia sentiasa diletakkan di sebelah kiri senarai) sentiasa menjadi ibu kota kawasan yang diberikan dan penempatan yang tinggal adalah bawahannya.

  . Lokasi neutral mempunyai latar belakang kelabu dan rantau yang mengawal puak musuh berwarna merah. Jika pengintip kami terletak berhampiran bandar musuh, kami akan mendapat akses ke skrin perisikan – sudah cukup untuk memindahkan kursor tetikus ke atas ikon mata di sudut kiri atas skrin rantau (ditunjukkan pada skrin di bawah). Di samping.

  Jika anda mengawal sekurang -kurangnya satu rantau di wilayah itu, terdapat bar pembangunan di sudut kiri atas skrin - ini adalah lebihan penduduk yang boleh diarahkan ke mana -mana bandar kita untuk membesar ia lebih besar - antara muka | Peta Strategik - Peta Strategik - Jumlah Perang: Panduan Permainan Rome II

  Sekiranya anda mengawal sekurang -kurangnya satu rantau di wilayah itu, terdapat bar pembangunan di sudut kiri atas skrin – ini adalah lebihan penduduk yang boleh diarahkan ke mana -mana bandar kita untuk membesar.

  Selepas menekan 2 kekunci, anda boleh sampai ke butiran wilayah - antara muka | Peta Strategik - Peta Strategik - Jumlah Perang: Panduan Permainan Rome II

  Selepas menekan 2 kunci anda boleh sampai ke butiran wilayah. Kekayaan & pendapatan Membolehkan periksa pendapatan di setiap rantau – Apabila anda memindahkan tetikus ke atas nama bandar, anda akan mendapat lebih banyak maklumat. Di samping itu, anda dapat melihat bagaimana cukai, budak dan rasuah mempengaruhi pendapatan anda.

  Arahan Awam mengukur tahap kepuasan penduduk di wilayah itu. Kedua -dua cukai dan hamba mempengaruhi, serta ejen, bangunan tertentu atau teknologi yang dicipta. . Sebaik sahaja anda memindahkan tetikus ke bar, anda akan mendapat maklumat yang lebih terperinci.

  Budaya . Sama seperti kes sebelumnya, apabila anda memindahkan tetikus ke atas ikon yang mewakili bulatan budaya tertentu, anda akan melihat maklumat yang lebih terperinci.

  Keselamatan . Semakin tinggi nilai -nilai yang kurang peluang kejayaan oleh watak bermusuhan.

  Wilayah cukai pilihan, yang dapat dilihat di sudut kiri atas, membolehkan anda untuk mengenali/mematikan wilayah. Sekiranya dimatikan, perintah awam meningkat.

  Senarai pendek maklumat ini boleh dilihat di sudut bawah kiri skrin utama - antara muka | Peta Strategik - Peta Strategik - Jumlah Perang: Panduan Permainan Rome II

  Senarai pendek maklumat ini dapat dilihat di sudut kiri bawah skrin utama. Terdapat maklumat mengenai ketenteraman dan budaya awam, pengeluaran makanan, pendapatan dan pelbagai kesan yang mempengaruhi wilayah anda.

  Patut disebutkan, selagi anda mempunyai Lebihan makanan di empayar anda, ia akan diedarkan secara merata di antara semua wilayah. Masalah bermula apabila pengeluaran tidak seiring dengan penggunaan. Dalam kes ini, wilayah -wilayah yang mengimport makanan mula kelaparan menurun dan tentera perlahan -lahan meninggalkan Tentera Darat. Oleh itu saya mencadangkan bahawa setiap wilayah adalah mandiri.