Fade | Valorant Wiki | Fandom, Cara Bermain Pudar di Valorant: Panduan untuk Menggunakan Kemampuannya | Satu eSports

Cara Bermain Pudar di Valorant: Panduan Menggunakan Kemampuannya

. Sekali lawan terperangkap, orb tidak dapat dimusnahkan dan musuh akan terjebak dalam jejarnya selama empat setengah saat.

Pudar

 • Karya seni

Biografi

Nama sebenar

Asal

Türkiye

Perlumbaan

Jantina

Gabungan (s)

Butiran permainan

Peranan

Kebolehan asas

Kebolehan tandatangan

Keupayaan muktamad

Out-of-Universe

Suara

Halaman tambahan

Pemburu kurnia Turki Pudar melepaskan kuasa mimpi buruk mentah untuk merampas rahsia musuh. .

– Keterangan rasmi

Pudar adalah ejen di Valorant dan pemula kelima yang akan dibebaskan.

Profil []

Untuk lebih banyak butiran dan analisis yang berkaitan dengan , pastikan anda juga melihat Valorant !

Valorant Lore Wiki:

Serius dari Türkiye, Hazal Eyletmez mencari orang yang penting kepadanya selepas dia ‘diambil dari dia’. . Eyletmez memutuskan untuk menghubungi protokol di bawah tanda tanpa nama, mengancam untuk mendedahkan organisasi jika dia mendapati mereka bertanggungjawab untuk penculikan. Apabila mereka kelihatan hanya mempunyai minat untuk mengesannya daripada mengambilnya dengan serius, dia kemudian menghubungi setiap ejen secara peribadi dengan dokumen tentang mereka untuk menunjukkan betapa dia tahu tentang orang Valorant dan apa yang dapat dia dedahkan kepada orang ramai jika mereka tidak mempunyai minat dalam membuktikan mereka tidak bersalah.

Valorant bagaimanapun masih enggan memberi dan tidak lama lagi menghantar pasukan mogok ke Istanbul untuk menangkapnya. Eyletmez cuba menggunakan kuasa berseri untuk mengalihkan perhatian mereka dan melarikan diri tidak dapat dikesan tetapi dilihat sama seperti dia melarikan diri, membolehkan robot anti-hasil Kay/O untuk melompat ke atas kedudukannya dan membawanya ke bawah dengan denyutan. Selanjutnya ditahan dan dibawa ke pangkalan VP, Eyletmez diinterogasi di sana oleh ejen kanan. Walau bagaimanapun, ia adalah kerana mesyuarat langsung dan tatap muka bahawa sekeping maklumat kritikal menjadi terang-Valorant tidak tahu siapa dia cuba mengesan dan tidak mengetahui apa-apa penculikan. Sesiapa yang bertanggungjawab atas kehilangan lelaki itu, bukan protokol valorant.

Selepas wahyu ini bahawa Eyletmez juga datang untuk belajar tentang kewujudan dunia lain dan disarankan kepadanya bahawa mungkin kumpulannya yang tidak diketahui datang dari salah satu dunia ini sebaliknya. Valorant sendiri sudah bersedia untuk pergi ke satu, setelah meletakkan projek itu ditahan untuk menangani Eyletmez. Pencarian mereka juga mendedahkan bagaimana protokol bergantung kepada ejen tertentu untuk maklumat, dan mereka ingin merekrut lebih banyak hasilnya. Dengan tidak ada alasan untuk kedua -duanya menjadi musuh, ejen kanan Valorant memutuskan untuk bertanya sama ada dia akan menyertai organisasi dan membantu mereka mengumpulkan maklumat semasa perjalanan mereka ke Omega Earth. Memilih untuk meletakkan salah faham ini di belakangnya, Eyletmez menerima tawaran mereka untuk menjadi ejen kedua puluh mereka, “Fade”. Dia kini membawa spanduk protokol valorant – tetapi hanya selagi ia membawa dia lebih dekat dengan orang yang dia cari.

Hazal Eyletmez: Kehidupan Awal []

 • Eyletmez berfungsi untuk alam sebagai freelancer. [1]
 • . [2]
  • Dari tafsirannya tentang visi mimpi buruk, dia akhirnya mengesyaki bahawa protokol valorant bertanggungjawab untuk ini. [3]

  Memeras ugut protokol valorant []

  • Eyletmez menghubungi belerang dengan ancaman mendedahkan protokol valorant jika mereka tidak membuktikan mereka tidak bersalah mengenai kehilangan orang yang hilangnya. [2]
  • Sebagai tindak balas kepada Valorant yang cuba mengesannya, Eyletmez menghantar dokumen peribadi kepada setiap ejen, sekali lagi mengancam untuk mendedahkan protokol secara terbuka jika mereka tidak dapat membuktikan mereka tidak bersalah. [4]
  • Eyletmez cuba melarikan diri dari pasukan mogok valorant yang dihantar ke Istanbul. [5]
   • Dia menggunakan kuasa berseri untuk menghentikan skuad tanah ketika dia cuba melarikan diri dari tempat kejadian tetapi ditindas dan diturunkan oleh Kay/O.
   • Dia kemudian dibawa ke jagaan Valorant untuk disoal siasat.
   • Eyletmez dilaporkan mempengaruhi persekitarannya menggunakan kuasa berseri semasa soal siasatnya, yang dianggap sebagai percubaan untuk menakut -nakutkan penculiknya, yang hanya menjejaskan ejen lain protokol yang tidak menyedari kehadirannya di tapak. [6]
   • Dalam satu pertemuan soal siasat dengan Cypher, Eyletmez mendedahkan banyak maklumat yang telah dia pelajari mengenai protokol Valorant. . Walau bagaimanapun, apabila Cypher menafikan Valorant mempunyai penglibatan, Fade bertanya siapa yang akan bertanggungjawab jika tidak, di mana Cypher mendedahkan kewujudan dunia lain kepadanya. [7]

   Pudar: Agen Valorant []

   • Direkrut sebagai ejen kedua puluh. [8]
    • Fade direkrut untuk membantu Pengakap Valorant Omega Earth.
    • Fade sanggup membantu selagi ia mendekati dia yang hilang, tetapi memberi jaminan kepada mereka kerana membalas dendam sekiranya mereka menyimpang dari perkataan mereka kepadanya.

    Projek Omega []

    • Fade adalah ejen valorant pertama yang menggunakan teleporter alpha-omega protokol.
     • Dia tiba di sebuah bandar dan menggunakan kuasanya untuk melihat ke dalam minda warganya. Dia mengetahui banyak dari mereka yang takut dan berada di tepi, dan menempatkan tempat menarik baru bagi VP untuk menyiasat kerana rahsia yang dikatakannya.

     Usaha Pertama ke Omega []

     • Fade melaporkan siasatannya ke Varun Batra, penasihat baru kepada Legion Valorant, ke Brimstone. [1]
      • Alpha Batra ditemui sebagai pengendali alam, jadi Fade memutuskan untuk meletakkan Brimstone berhubung dengan organisasi.
      • Dia mengakui berapa lama sejak dia dan Fade telah bercakap, tetapi hanya akan memaklumkan kepadanya bahawa Batra kini menjadi pelarian setelah mencuri artifak yang tidak ternilai, dan memberi amaran kepadanya untuk tidak menyiasat lebih lanjut.
       • Dia menghubunginya sekali lagi apabila dia mendapati Batra telah berkomunikasi dengan entiti yang tidak diketahui, mengesyaki ia dia, dan memberi amaran kepadanya sekali lagi untuk menjauhkan diri dari urusan alam. [11]

       Perjalanan ke bandar bunga []

       • Fade mempunyai penglihatan mimpi buruk alpha yang hancur, orang-orangnya semua dicengkam oleh ketakutan, dan melihat akhir masa mereka. [13]
        • Tidak lama selepas itu, dia dilaporkan tidak tidur lena, naik dan mengembara sepanjang jam, dan kelihatan selalu bermasalah. [14]

        Ulasan Pakar Gamespot

        Cara Bermain Pudar di Valorant: Panduan Menggunakan Kemampuannya

        Kredit: permainan rusuhan

        Dikemas kini pada 25 November, 4:40 p.m. (GMT+8): Dikemas kini untuk kaitan berdasarkan nota patch valorant yang paling terkini.

        Pudar pemula menakutkan Valorant telah menjadi salah satu agen yang paling popular di Meta. Sekiranya anda telah berusaha untuk mengetahui bagaimana untuk memanfaatkan sepenuhnya kebolehan pengumpulan maklumat ejen Turki, anda telah sampai ke tempat yang betul.

        Fade adalah pemula yang kuat yang membentuk alternatif yang jauh lebih agresif untuk Sova. Kitnya membolehkannya memburu dan menjebak musuh -musuhnya, menerapkan tekanan berterusan ke atas musuh untuk membolehkan pasukannya mengambil ruang.

        Dalam panduan pudar ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana dia dapat membantu pasukannya mendapat kelebihan terhadap lawan mereka.

        Lebih banyak panduan valorant
        Cara Menggunakan Gekko’s Wingman untuk Menanam dan Menolak Spike di Valorant
        Panduan Ekonomi Valorant: Cara Mendapatkan Kredit dan Apa Yang Harus Dibeli Dengan Mereka
        Cara mendapatkan mata valorant percuma dari permainan rusuhan
        Eksklusif: Ketahui cara bersembunyi seperti pro valorant dari Nats sendiri

        Cara Memainkan Panduan Pudar

        Merampas lawan -lawan yang meluas dalam bidang kesan yang luas. Sekali lawan terperangkap, orb tidak dapat dimusnahkan dan musuh akan terjebak dalam jejarnya selama empat setengah saat.

        Ia lebih baik digunakan untuk melambatkan bergegas masuk sebagai pemain pertahanan. .

        Rampat juga boleh digunakan untuk menghalang atau menangguhkan percubaan Retake Pembela. Sekiranya pasukan lawan ingin menyelaraskan pengambilan mereka, membuang dakwat mimpi ngeri ini dapat membantu mengganggu rancangan mereka.

        Di samping itu, Rampat boleh digunakan untuk kesan buruk apabila digabungkan dengan kebolehan lain, seperti bom tangan cat Raze, bom/kay/o, atau gigitan ular Viper. Penentang akan mengambil kebolehan penuh kebolehan ini, membuat kombinasi yang benar -benar mematikan.

        Kosongkan sudut anda dengan Prowler

        Prowler berfungsi sama dengan bot boom Raze dalam cara ia mengunci sasaran dalam konvensional visi frontalnya. Ia juga boleh dikendalikan seperti kilat lampu panduan Skye.

        Keupayaan ini sangat sesuai untuk membersihkan sudut dan memeriksa kemungkinan penyembuh tanpa meletakkan diri anda berisiko. Sepasang keupayaan dengan menghantui untuk menetapkannya ke laluan musuh yang ditanda.

        Banner Fade Valorant

        Sekiranya anda ingin memaksimumkan kebolehan Fade, anda perlu bersikap teratur dalam cara anda bermain. Sentiasa pastikan untuk membersihkan sudut dan gunakan menghantui untuk menentukan di mana lawan anda.

        Jangan kering mengintip sudut berbahaya apabila anda masih mempunyai utiliti untuk membersihkannya. Sebaliknya, gunakan kit anda untuk mengumpulkan maklumat dan bekerjasama dengan rakan sepasukan anda hingga ke masa pelaksanaan yang tepat.

        Pastikan untuk mengikuti satu eSports di Facebook untuk lebih banyak berita, panduan, dan sorotan Valorant.