Fable 4 Tarikh Siaran, Berita, Treler & Rumor 2023, Fable 4 Tarikh Siaran Spekulasi, Treler, dan Kisah | Pcgamesn

Spekulasi, treler, dan cerita tarikh pelepasan Fable 4

Buat masa ini, kami pasti akan memaklumkan anda mengenai segala -galanya, dari tarikh pelepasannya ke butiran cerita dan banyak lagi. Sehingga itu, mengapa tidak menyemak beberapa permainan RPG terbaik di PC yang boleh anda mainkan sekarang?

Fable 4 Tarikh Siaran, Berita, Treler & Rumor [2023]

Jualan Amazon

Fable 4 akan datang ke pasaran tidak lama lagi. Ya, anda mendengar betul tetapi masih menjadi misteri. Dalam artikel ini, anda akan mendapat lebih banyak maklumat mengenai permainan yang akan datang, jadi tanpa membuang masa mari kita baca keseluruhan maklumat mengenai permainan.

Permainan fable 4 2023
Tarikh Siaran Fable 4 2023
Fable 4 treler rasmi Dilancarkan oleh Xbox
Keperluan Sistem Fable 4 Windows8, Windows 10, 8 GB RAM, Intel i5
Fable 4 Konsol Permainan Xbox, Microsoft Windows dan PlayStation 4, PlayStation 5 (mengharapkan)

Fable-4-Release-date-Online

Dongeng tergolong dalam siri permainan permainan video peranan. Permainan ini tersedia untuk platform Xbox, XboxOne, Xbox 360, Microsoft Windows, dan MacOS.

The Tarikh Siaran Fable 4 belum diumumkan. Permainan ini dibangunkan oleh Lionhead Studios dan diterbitkan oleh Xbox Game Studios.

Pertama kali dikeluarkan pada 14 September 2004. Fable 4 Adakah konsol generasi akan datang Xbox dan kami berharap ia adalah sebahagian daripada barisan pelancaran.

Rupa -rupanya, permainan ini sedang dibangunkan di Playground Games, studio di belakang siri Forza Horizon yang indah. Permainan ini akan menjadi RPG Tindakan Terbuka Dunia, yang dibangunkan oleh permainan taman permainan.

Fable-4-System-Equirements

 • 1 Tarikh Siaran Fable 4
  • .1 Mengapa legenda fable dibatalkan?
  • 1.2 adalah Fable 4 a reboot?
  • 6.Edisi 1 fable 4 ps4

  Tarikh Siaran Fable 4

  Melalui kebocoran, ia telah mendedahkan bahawa sebahagian besar permainan dan tema teras mungkin telah berubah, termasuk permainan yang mungkin ditetapkan di pelbagai planet, dan bahkan dapat melibatkan perjalanan masa.

  Nampaknya yang baru Tarikh Siaran Fable 4 akan mendapat pengumuman rasmi tidak lama lagi pada tahun 2023. Kami tidak pasti bahawa anda tidak akan bermain Fable 4 Pada PS4 tetapi Fable 4 mungkin datang untuk PlayStation 5.

  Fable-4-Online

  Kita mempunyai pengetahuan bahawa Fable 4 sedang dibangunkan di Playground Games, studio di belakang siri Forza Horizon yang indah. Ia akan menjadi masa yang lama sebelum kita dapat bermain permainan. Apa yang ingin kita lihat dari permainan adalah untuk menjadikan pertempuran lebih epik.

  Tetapi juga lebih peribadi, berikan anjing itu peranan yang lebih besar, membuat semua keputusan anda lebih penting, ambil satu lagi pelakon bintang, bawa kembali permainan mini, simpan kekeliruan, cerita yang menarik, soundtrack yang baik, multiplayer, rasa humor, dan lebih banyak pilihan dan akibat.

  Mengapa legenda fable dibatalkan?

  Terdapat banyak khabar angin mengenai pembatalan legenda fable. Tetapi banyak pakar dan pemain permainan bersetuju bahawa legenda fable dibatalkan kerana Fable 4.

  ?

  Nah, ia tidak disahkan tetapi untuk menarik balik siri Fable dari The Dead Aaron Greenberg, pengurus besar Xbox Games Marketing di Microsoft berkata:

  “Untuk meletakkan francais Fable – dan memberikan permulaan yang baru – di tangan salah satu pemaju permainan terbesar di dunia, dan juga di England dengan permainan taman permainan, semacam mimpi menjadi kenyataan”

  Treler Teaser Fable 4

  Masih ada berita mengenai kemungkinan Tarikh pelepasan bersama -sama dengan ini, tidak ada treler yang dikeluarkan rasmi untuk ansuran ini dari siri Fable.

  Tetapi jangan risau kerana sebaik sahaja treler rasmi keluar, kami akan mengemas kini. Walaupun turun di bawah kami telah memberikan anda treler mendedahkan tidak rasmi permainan.

  Fable 4 treler rasmi

  Ini adalah treler rasmi oleh Xbox yang dianggap sebagai treler pengumuman untuk permainan Fable yang akan datang. Juga, video itu dihadkan umur kerana kandungan dalam video.

  Fable 4 Rumor

  Microsoft belum mengesahkan bahawa Fable 4 dalam perjalanan. Terdapat tanda -tanda bahawa francais belum ditinggalkan. Kami telah mengumpulkan semua khabar angin teratas di bawah ini, sebahagian daripada mereka juga boleh tua, mereka hanya, untuk meringkaskan.

  Jika khabar angin bahawa permainan taman permainan adalah studio yang ditugaskan untuk membangunkan permainan fable seterusnya adalah benar maka perkara -perkara yang kelihatan positif untuk cerita permainan.

  Fable-4-Online-Images

  Ia tetap menjadi projek RPG permainan permainan taman permainan Fable 4, Tetapi jika ia benar maka permainan akan mempunyai beberapa naratif. Pada 3 Jun 2019, pengguna Reddit menerbitkan butiran yang didakwa Fable 4 kebocoran. Butirannya datang dari video yang telah dikeluarkan, yang memberikan butiran mengenai beberapa ciri utama ansuran keempat.

  Sekiranya itu tidak mencukupi untuk meniup fikiran anda, dua butiran lanjut telah muncul dari kebocoran. Yang pertama adalah bahawa tanah Albion tidak dapat lagi, dengan planet dan dunia yang berbeza untuk diterokai.

  . Peter Molyneux mengatakan bahawa dia menyesal masa besar melompat antara permainan utama dan dia ingin melihat permainan seterusnya menjadi prequel apabila khabar angin gelaran seterusnya sampai kepadanya.

  Fable-4-Multiplayer-Game-Images

  . Sumber mereka juga mengatakan bahawa pasukan lebih daripada 200 akan mengusahakan Fable.

  Fable 4. Jawatan itu dipadam tetapi ditangkap oleh WCCFTECH.

  Fable-4-Imej-Online Fable-4-imej

  Senarai Fable 4 Monsters

  Yang diberikan di bawah adalah Fable 4 Monsters (Diramalkan). Juga, orang mencari raksasa ini di bahagian seterusnya siri Fable.

  • Hobbes
  • Balverin
  • Lelaki Hollow
  • Trolls
  • Naga
  • Manticores
  • Griffins
  • Ogres
  • Unicorns
  • Pixies dan Fayes
  • Nymphs
  • Bayang -bayang
  • Minions
  • Summoners
  • Wasps gergasi
  • Kumbang

  ?

  Permainan Fable dari siri pertama kali datang pada tahun 2004. Sejak itu Microsoft adalah penerbit permainan ini dan untuk pasarannya, Microsoft tidak melancarkan Fable untuk sebarang konsol permainan lain.

  Tetapi kali ini banyak khabar angin akan datang yang akan melihat Fable 4 di PlayStation 5. Hingga kini ini hanya khabar angin dan tiada pengumuman rasmi di Fable 4 untuk PlayStation 5 oleh Microsoft.

  Fable-4-gambar

  Seperti yang telah dikatakan ada khabar angin mengenai edisi PS5, jika ia menjadi kenyataan maka tidak ada yang dapat menghentikan edisi PS4 Fable. Dan kemudian ia akan menjadi kali pertama dalam siri Fable. Jangan risau anda juga boleh bermain permainan seperti Fable di PlayStation 4 anda.

  Keperluan Sistem Fable 4

  Setelah banyak ulasan dan berita, kami berada di sini dengan Keperluan Sistem Fable 4. Ini diramalkan oleh beberapa pakar industri, tetapi pengesahan rasmi belum datang. Jadi jika anda sanggup bermain permainan ini, maka ini adalah keperluan minimum, kerana ini adalah dari pakar permainan.

  • OS: Windows 8, 10 (64 bit)
  • Pemproses: Intel Core i5
  • Grafik: AMD Radeon R9 380 atau Nvidia Geforce GTX 960 2GB.
  • Memori Sistem: 8 GB RAM.
  • Penyimpanan: Ruang cakera keras 50 GB

  Menurut berita dan khabar angin, Tarikh Siaran Fable 4 akan meluangkan masa untuk mendapatkan pengumuman rasmi. Kita mesti menunggu permainan. Ini semua yang kita tahu mengenai Fable 4 jika anda menyukai berita permainan ini, komen di bawah pandangan anda.

  Betapa berguna jawatan ini?

  Klik pada bintang untuk menilai!

  Penilaian purata 4.5/5. Kiraan Undian: 24

  Tidak ada undi setakat ini! Jadilah yang pertama menilai siaran ini.

  Spekulasi, treler, dan cerita tarikh pelepasan Fable 4

  Tarikh Siaran Fable 4 masih di udara, tetapi treler penggoda terkini memberi kita banyak untuk membuat spekulasi mengenai cerita dan penetapan RPG yang diharapkan.

  Gardener gergasi yang dimainkan oleh Richard Ayaode dalam treler penggoda pendek yang membawa kita satu langkah lebih dekat ke tarikh pelepasan Fable 4

  Diterbitkan: 11 Sep 2023

  Berapakah tarikh pelepasan Fable 4? Fable akhirnya diturunkan di Pameran Xbox dan Bethesda beberapa tahun lalu, tetapi butiran mengenai sekuel yang lama ditunggu-tunggu telah nipis di atas tanah berikutan pengumuman itu. Tetapi jangan putus asa, chaser ayam muda – kita ada beberapa Butiran yang boleh kita kongsi lebih awal daripada tarikh pelepasan Fable 4, terutamanya selepas treler susulan yang diturunkan di Pameran Xbox Games tahun ini.

  Untuk satu perkara, kami tahu Fable 4 sedang dibangunkan oleh permainan taman permainan, studio di belakang siri Forza Horizon. Kami juga tahu bahawa ia tidak akan dipanggil Fable 4 sama sekali. Sertai kami semasa kami menggali butiran berair, bincangkan apa yang mungkin muncul, dan tengok secara terbuka tentang apa yang kami harapkan dalam permainan pengembaraan tindakan aneh.

  Rumor tarikh pelepasan Fable 4

  Anggaran terbaik kami pada tarikh pelepasan Fable 4 adalah lewat 2024, walaupun belum ada pengesahan rasmi.

  Kami mengharapkan untuk melihatnya sekitar bulan Oktober, kerana ini adalah apabila ansuran sebelumnya dalam siri telah dilancarkan. Ia disebabkan oleh pelepasan pada PC dan Xbox Series X/S dan akan tersedia untuk dimainkan di Xbox Game Pass pada hari pertama.

  Mengapa kita fikir ini? Nah, Ketua Xbox Phil Spencer mengesahkan dalam wawancara kembali pada tahun 2021 bahawa Fable 4 akan keluar sebelum tarikh pelepasan Elder Scrolls 6, tetapi itu tidak memberi kita banyak untuk terus menerus. Bahawa dikatakan, Spencer baru -baru ini mencadangkan Elder Scrolls 6 mungkin tidak dilancarkan sehingga tahun 2028 pada awal … namun, melihat seperti yang kita lihat hanya dua treler penggoda, kita akan mengambil kegembiraan hanya mengetahui sekuel ke salah satu permainan PC terbaik masih dalam pembangunan buat masa ini.

  Thumbnail YouTube

  Fable 4 treler

  Fable 4 memulakan pameran Xbox Games dengan pelakon treler penggoda dan pelawak Richard Ayaode sebagai Dave, tukang kebun gergasi yang inovatif yang mengambil pandangan yang redup dari wira dan pencarian mereka untuk kemuliaan. Walaupun kita hanya dapat melihat gambaran yang sangat singkat tentang permainan momen ke saat-termasuk sekumpulan penyamun yang menerima dos rawatan wira dalam pertempuran dekat-treler itu disahkan sebagai rakaman dalam permainan. Kita harus mengakui, Albion kelihatan cantik hari ini. Treler itu juga penuh dengan humor dongeng, dari pengulangan Jack dan beanstalknya ke squawk yang marah ayam yang ditenggelamkan ke langit.

  Thumbnail YouTube

  Treler Pengumuman Fable 4 awal memulakan debutnya sebagai sebahagian daripada pameran Xbox dan Bethesda 2020. Ia bermula dengan dongeng yang terbang di antara objek seperti pedang dan tengkorak di hutan ajaib dengan suara yang menenangkan seorang narator British. Ia sangat Fabel dalam humornya, sehingga hingga saat ini, katak besar memakan dongeng dan kuali di atas pohon untuk melihat Bowerstone.

  Tetapan Fable 4

  Ini membawa kita ke tetapan Fable 4. Dalam treler pengumuman, kami mengintip sebuah bandar yang menyerupai Bowerstone di latar belakang – lokasi fabel utama. Bowerstone, bagaimanapun, nampaknya jauh lebih besar dalam treler daripada permainan masa lalu. Pekan ini kelihatannya tergelincir di antara puncak bukit, yang mencadangkan persekitaran yang lebih besar dan mungkin dunia terbuka yang lebih besar daripada yang kita lihat sebelumnya.

  Pembangunan Fable 4

  Tom Gaulton, jurutera utama di permainan taman permainan, mendedahkan di Twitter bahawa dia telah mengusahakan Fable selama empat tahun. Banyak permainan dengan banyak masa pembangunan ini biasanya menunjukkan lebih daripada treler penggoda, tetapi kelihatan permainan taman permainan mahu mengambil sesuatu yang perlahan. Malangnya, ini tidak memberitahu kita apa -apa tentang ketika kita harus mengharapkan permainan dilancarkan.

  Fable 4 Story

  Kami juga melihat glint dari heroes guild seal crest pada hilt pedang yang disebutkan di atas, yang boleh bermakna Guild Heroes dapat dipaparkan lagi. . Ikon tersendiri muncul di sekitar Albion, contohnya di Hero Hill di Fable 2, dan Guild sendiri pertama kali muncul di dongeng pertama. The Guild Seal, yang juga menanggung ikon, juga terkenal kerana membiarkan anda bergerak pantas di seluruh dunia terbuka, serta membolehkan anda bercakap dengan Guild Master dalam dongeng asal (ingat, “Hero, tenaga kehendak anda adalah rendah”?) dan theresa dalam fabel 2 dan 3.

  Kami gembira melihat penetapan steampunk berkurangan di belakang pemandangan baru Fable yang menakjubkan dan berharap untuk cerita mitologi yang lebih mitos yang pasti sesuai dengan watak dongeng treler dan fauna dan flora aneh hutan di cendawan gergasi dan ikan yang mengasyikkan. Kami juga berharap untuk kembali troll, nymphs, dan hobbes semasa kami berada di sana.

  Pas permainan untuk PC

  Pas permainan untuk PC Pas permainan untuk PC Microsoft $ 9.99 $ 1 (bulan pertama) melanggan rangkaian n memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Microsoft dan program lain.

  Buat masa ini, kami pasti akan memaklumkan anda mengenai segala -galanya, dari tarikh pelepasannya ke butiran cerita dan banyak lagi. Sehingga itu, mengapa tidak menyemak beberapa permainan RPG terbaik di PC yang boleh anda mainkan sekarang?

  Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.