F1 22 Persediaan Australia | The Best Melbourne Car Setups F1 22, The Best Australia Setups for F1 22 | Diamondlobby

Persediaan Australia terbaik untuk F1 22

Perubahan ini telah dibuat untuk sudut yang cepat, menarik dan lurus lama untuk memotong peluang. Anda masih perlu bergulat dengan banyak sudut di trek ini, tetapi persediaan telah banyak berubah berbanding tahun -tahun sebelumnya, jadi pengurusan tayar dan downforce yang tinggi tidak begitu penting untuk mewujudkan persediaan F1 22 Australia terbaik. Sebaliknya, anda kini boleh memberi tumpuan kepada kelajuan; Untuk mendapatkan kelajuan topline itu, tingkatkan perbezaan pendikit anda dan mempunyai penggantungan yang sengit untuk sudut yang luas.

F1 22 Persediaan Australia

Berikut adalah semua persediaan F1 22 Australia kami untuk kedua -dua keadaan kering dan basah. Ini termasuk persediaan percubaan kaum dan masa.

Masa lap
Jenis Sesi
Penilaian pengguna
Aston Martin
Berdasarkan 1,812 penilaian
Aston Martin
Berdasarkan 491 penilaian
Williams
Berdasarkan 158 penilaian
Jejaki Persediaan Kereta Titan
Mercedes
Berdasarkan 450 penilaian
Red Bull Racing
Berdasarkan 860 penilaian
Red Bull Racing
Red Bull Racing
Red Bull Racing
Aston Martin
Berdasarkan 150 penilaian
Dapatkan persediaan kereta F1 22 terbaru setiap minggu Melanggan buletin kami.

Roda Perlumbaan Sim Langsung

Kedai Produk Perlumbaan Sim Moza Racing. Lihat roda Moza

Roda fanatec terbaik f1 23

Kedai Fanatec F1 23 Produk Perlumbaan Sim. Kedai di Fanatec

Wheels Racing F1 22 yang disyorkan kami

Panduan ini akan menunjukkan kepada anda roda perlumbaan sim kegemaran kami yang semuanya serasi dengan F1 22, menonjolkan roda mana yang harus anda lihat membeli dalam pelbagai julat harga.

Muat naik persediaan F1 22 anda sendiri!

Muat naik persediaan kereta F1 22 anda sendiri untuk orang lain F1 22 pemain untuk menggunakan, menilai dan memberi maklum balas!

Melanggan buletin kami!

Dapatkan panduan perlumbaan sim terkini dan persediaan kereta setiap minggu oleh Melanggan buletin kami.

Langgan kami di YouTube

Melanggan saluran YouTube kami Untuk video perlumbaan sim harian!

Cara Menggunakan Persediaan F1 23 kami

Semua persediaan kereta F1 23 kami boleh digunakan pada PC, Xbox dan PlayStation.

Persediaan Australia F1 22

Australia membuat pulangan selamat datang ke kalendar Formula 1 pada tahun 2022. Kami dapat berlumba di Melbourne dalam permainan F1 tahun lepas, bagaimanapun, ia tidak melihat perlumbaan dunia sebenar sejak 2019. Syukurlah yang kini telah berubah, dan kami juga mempunyai susun atur trek yang diselaraskan juga.

Litar Jalan Melbourne mempunyai beberapa sudut yang telah ditukar untuk meningkatkan aliran litar. F1 22 akan menjadi permainan pertama yang secara rasmi kami berlumba -lumba di sekitar litar Australia yang baru dan bertambah baik.

Susun atur trek baru

Susun atur trek baru untuk F1 22 ciri -ciri giliran yang ditarik balik serta penyingkiran lengkap dua sudut.

Bertukar 3, 6 dan 15 semuanya telah ditarik balik untuk mempunyai apexes yang lebih luas, lebih cepat dan lebih mengalir. Ini bermakna anda boleh berlumba melalui sudut -sudut ini lebih cepat di F1 22 tanpa perlu melambatkan kereta anda.

Sudut -sudut yang ditekan ini direka untuk memberikan aliran yang lebih baik, menjadikannya lebih cepat dan lebih menarik untuk menonton dan berlumba -lumba di sekitar.

Perubahan ini kecil berbanding dengan perubahan yang telah berlaku pada giliran lama 9 dan 10. Ini digunakan untuk menjadi chicane yang agak perlahan yang diambil pada gear ketiga. Di F1 22, kedua -dua sudut ini hilang sepenuhnya. Mereka sekarang kinks yang sangat cepat yang membawa ke belakang lurus.

Perubahan ini bermakna pemandu lebih lama untuk menangkap dan berpotensi mengatasi kereta di hadapan. Dan ia juga menjadikan giliran 11 dan 12 sangat cepat dan lebih mendebarkan!

Perubahan Persediaan Kereta Melbourne untuk F1 22

Perubahan baru ini ke susun atur trek telah memberi impak besar kepada persediaan kereta F1 22 austrailia anda. Penyingkiran chicane yang lebih perlahan 9 dan 10 meningkatkan kelajuan purata di pangkuan. Ini mengurangkan keperluan untuk persediaan kereta downforce yang lebih tinggi.

Kesan itu juga diperkuat terima kasih kepada giliran yang lebih cepat dan ditekankan 3, 6 dan 15. Semua perubahan ini bermaksud anda akan berlumba pada kelajuan yang lebih tinggi untuk lebih lama, dan terdapat lebih banyak penekanan pada kelajuan tertinggi anda di F1 22.

Salah satu titik brek besar dan zon daya tarikan berat (bertukar 9 dan 10) telah dikeluarkan. Ini akan membantu dengan memakai tayar, yang bermaksud tayar akan bertahan lebih lama di sekitar litar Australia pada tahun 2022.

Daya tarikan belakang adalah makna yang kurang penting anda boleh meningkatkan persediaan pembezaan on-throttle anda. Anda juga boleh menjalankan persediaan penggantungan yang lebih agresif. Kedua -dua perubahan persediaan kereta ini tidak mungkin berlaku di sekitar susun atur Melbourne lama.

Pakaian tayar biasanya tidak menjadi masalah di sekitar Melbourne, dan itu hanya menjadi lebih baik dengan perubahan baru ini. Tanpa perlu menyediakan kereta anda untuk pemeliharaan tayar, anda boleh membuat persediaan yang agresif, sebaliknya, yang lebih dekat dengan persediaan percubaan masa daripada persediaan perlumbaan tradisional.

Perubahan ini akan memberi anda kereta yang lebih sedikit di tepi berbanding tahun -tahun sebelumnya. Pasangan ini dengan peraturan aerodinamik baru untuk 2022, dan anda akan menemui perlumbaan di sekitar Australia di F1 22 A mesti lebih pantas, pengalaman bertenaga.

Persediaan Australia terbaik untuk F1 22

Diamondlobby

Tangkapan utama kalendar F1 sejak tahun 1996, Albert Park kembali dalam kalendar F1 2022 kerana sekatan telah merosot di seluruh dunia.

Setelah titik permulaan banyak musim F1, Grand Prix Australia kembali memaparkan beberapa pengubahsuaian untuk membuat perlumbaan lebih menarik!

Dalam panduan ini, kami akan melihat persediaan Australia terbaik untuk F1 22. Ini akan membantu anda memaksimumkan keputusan kelayakan dan perlumbaan anda semasa anda terbang di trek Australia.

Navigasi cepat tunjukkan

Litar Albert Park

Walaupun ia mungkin tidak kelihatan seperti itu, litar Albert Park sebenarnya adalah litar jalanan, ini mungkin disebabkan oleh fakta bahawa trek tidak sepenuhnya dikelilingi oleh dinding dan mempunyai kawasan rumput dan kerikil.

Ciri -ciri trek hanya 14 penjuru yang membuat landasan yang agak cepat untuk berkeliling, tetapi sudut -sudut mengambil beberapa biasa, terutama kerana bagaimana pengepungan diletakkan. Ini lebih jelas dengan kereta 2022 kerana kurungan menggugurkannya lebih daripada peraturan sebelumnya.

Jika tidak, ini adalah trek pemula yang cukup baik dengan had trek yang memaafkan sekiranya anda melakukan kesalahan. Trek itu sendiri juga cukup rata. Dengan itu menjadi litar jalanan, perubahan ketinggian sangat terhad yang menjadikan lari yang agak mudah.

Trek ini juga mempunyai 3 zon DRS, 2 daripadanya cukup pendek sehingga keuntungan yang anda dapat dari mereka cukup terhad.

Lagu ini telah melihat beberapa perubahan pada susun aturnya untuk tahun ini walaupun, yang paling ketara adalah penyingkiran chicane yang akan membawa ke sudut kiri Long Lakeside.

Perubahan ini akan membolehkan lebih banyak peluang memotong kerana kereta akan mempunyai lebih banyak masa yang mengalir kereta di hadapan dan ke chicane yang agak cepat dan luas.

Penyediaan

Di bawah akan menjadi senarai persediaan yang akan bertindak sebagai persediaan asas yang hebat. Sekiranya anda merasakan bahawa persediaan di bawah tidak berfungsi untuk anda, jangan ragu untuk menyesuaikannya dengan lebih baik gaya memandu anda.

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai komponen mana yang melakukan apa yang ada dalam panduan persediaan umum kami untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai tetapan yang anda perlukan untuk tweak untuk menyempurnakan persediaan terus.

Persediaan kering

 1. Aerodinamik
  – Sayap Depan: 15
  – Sayap Belakang: 18
 2. Penularan
  – Pelarasan pembezaan pada pendikit: 60%
  – Pelarasan Pembezaan Off Throttle: 50%
 3. Geometri penggantungan
  -Camber depan: -2.50 °
  -Camber belakang: -2.00 °
  – kaki depan: 0.05 °
  – kaki belakang: 0.20 °
 4. Penggantungan
  – Penggantungan Depan: 4
  – Penggantungan Belakang: 2
  -Bar anti-roll depan: 6
  -Bar anti-roll belakang: 3
  – Ketinggian perjalanan depan: 2
  – ketinggian perjalanan belakang: 4
 5. Brek
  – Tekanan brek: 100%
  – Bias brek depan: 50%
 6. Tayar
  – Tekanan tayar kanan depan: 25.0 psi
  – Tekanan tayar kiri depan: 25.0 psi
  – Tekanan tayar kanan belakang: 23.0 psi
  – Tekanan tayar kiri belakang: 23.0 psi

Persediaan basah

 1. Aerodinamik
  – Sayap Depan: 20
  – Sayap Belakang: 25
 2. Penularan
  – Pelarasan pembezaan pada pendikit: 50%
  – Pelarasan Pembezaan Off Throttle: 50%
 3. Geometri penggantungan
  -Camber depan: -2.50 °
  -Camber belakang: -1.00 °
  – kaki depan: 0.05 °
  – kaki belakang: 0.20 °
 4. Penggantungan
  – Penggantungan Depan: 3
  – Penggantungan Belakang: 1
  -Bar anti-roll depan: 4
  -Bar anti-roll belakang: 2
  – ketinggian perjalanan depan: 3
  – Ketinggian perjalanan belakang: 5
 5. Brek
  – Tekanan brek: 100%
  – Bias brek depan: 50%
 6. Tayar
  – Tekanan tayar kanan depan: 23.0 psi
  – Tekanan tayar kiri depan: 23.0 psi
  – Tekanan tayar kanan belakang: 21.0 psi
  – Tekanan tayar kiri belakang: 21.0 psi

F1 22 Persediaan Australia: Tetapan Kereta Terbaik untuk Albert Park

Persediaan F1 22 Australia Terbaik

Apakah persediaan f1 22 australia terbaik? Kembalinya trek twisty ini ke kalendar F1 telah dirayakan di kalangan peminat F1 dan ia menerima susun atur yang diselaraskan dan permukaan baru juga. Dua sudut telah dikeluarkan dan beberapa telah tweaked untuk membantu aliran litar, menjadikannya lebih luas dan lebih cepat.

Anda F1 22 Persediaan Australia kini boleh memberi tumpuan kepada kelajuan, tanpa terjejas di sudut yang ketat. Anda juga tidak perlu bimbang tentang pengurusan tayar, daya tarikan belakang, atau zon daya tarikan berat untuk brek besar. Jadi, inilah cara membina kereta anda untuk mendapatkan yang terbaik dari trek yang dirombak ini.

F1 22 Persediaan Australia dijelaskan

Perubahan ini telah dibuat untuk sudut yang cepat, menarik dan lurus lama untuk memotong peluang. Anda masih perlu bergulat dengan banyak sudut di trek ini, tetapi persediaan telah banyak berubah berbanding tahun -tahun sebelumnya, jadi pengurusan tayar dan downforce yang tinggi tidak begitu penting untuk mewujudkan persediaan F1 22 Australia terbaik. Sebaliknya, anda kini boleh memberi tumpuan kepada kelajuan; Untuk mendapatkan kelajuan topline itu, tingkatkan perbezaan pendikit anda dan mempunyai penggantungan yang sengit untuk sudut yang luas.

Aerodinamik

Penularan

 • Pelarasan pembezaan pada pendikit: 58
 • Pelarasan Pembezaan Off Throttle: 50

Geometri penggantungan

Penggantungan

Brek

Tayar

 • Tekanan tayar kanan depan: 23.7
 • Tekanan tayar kiri depan: 23.7
 • Tekanan tayar kanan belakang: 21.2
 • Tekanan tayar kiri belakang: 21.2

Sekarang anda mempunyai persediaan F1 22 Australia terbaik untuk litar pantas ini, lihat persediaan perlumbaan kami yang lain termasuk persediaan F1 22 Austria terbaik, persediaan terbaik F1 22 Miami, dan persediaan terbaik F1 22 Jeddah untuk membuat binaan terbaik untuk kereta anda.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.