F1 22 Monaco Persediaan: Tetapan Kereta Terbaik Untuk Litar Jalan Terkenal | PCGamesn, F1 2022 Persediaan Monaco

F1 2022 Litar Persediaan Monaco de Monaco, Monte Carlo

2.5

F1 22 Persediaan Monaco: Tetapan Kereta Terbaik untuk Litar Jalan Terkenal

F1 22 - Persediaan Monaco Terbaik

Selepas persediaan F1 22 Monaco terbaik? Salah satu perlumbaan paling sukar di F1, litar jalanan yang mencabar ini mempunyai ciri -ciri yang tidak dapat dipisahkan dan memerlukan ketepatan dan ketepatan di sudutnya yang perlahan dan ketat di sekitar jalan -jalan di Monaco. Sama ada sudut paling perlahan di seluruh kalendar oleh Grand Hotel atau kemasukan pantas ke dalam novelle chicane, ini adalah satu trek yang anda perlukan persediaan yang kukuh untuk mengelakkan kerosakan.

Jadi jika anda memerlukan Persediaan F1 22 Monaco Terbaik Untuk berjaya mengambil litar legenda ini, anda mahu membina yang sama dengan persediaan F1 22 Silverstone terbaik, yang memberi tumpuan kepada kestabilan, kawalan, dan pengurusan tayar. Begini bagaimana kami telah membina kereta kami di bawah, tetapi berasa bebas untuk tweak dan menyesuaikan diri untuk mendapatkan prestasi yang sesuai dengan anda.

F1 22 Persediaan Monaco dijelaskan

Anda ingin mengimbangi kereta anda di sekitar trek Monaco yang beralun dengan mempunyai persediaan penggantungan lembut, dipasangkan dengan peningkatan aerodinamik depan dan belakang untuk downforce. Anda juga ingin menurunkan perbezaan anda di atas pendikit untuk membantu mempercepatkan sudut -sudut yang ketat tanpa kehilangan atau mengawal. Tekanan brek dan tayar kritikal dalam litar penggulungan ini, jadi gunakan tekanan brek yang lebih tinggi dan tekanan tayar yang lebih rendah untuk membantu dengan sifat berhenti/mula trek.

Aerodinamik

Penularan

  • Pelarasan pembezaan pada pendikit: 65
  • Pelarasan Pembezaan Off Throttle: 54

Geometri penggantungan

Penggantungan

Brek

Tayar

  • Tekanan tayar kanan depan: 23.2
  • Tekanan tayar kiri depan: 23.2
  • Tekanan tayar kanan belakang: 20.9
  • Tekanan tayar kiri belakang: 20.9

Sekarang anda tahu persediaan F1 22 Monaco terbaik untuk litar sukar ini, lihat persediaan perlumbaan kami yang lain termasuk persediaan F1 22 Miami terbaik dan persediaan F1 22 Austria terbaik untuk memaksimumkan prestasi kereta anda.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

F1 2022 Persediaan Kereta Persediaan Monaco

F1 20225.0 roda

Ferrari

Monaco GP Ferrari

Percubaan Masa

F1 2022

5.0

Redbull

Monaco GP Redbull

Percubaan Masa 1:09.994

F1 20224.0 roda

Mercedes

Monaco GP Mercedes

Musim / Perlumbaan 1:23.199

F1 20220.0 roda

Alfaromeo

Monaco GP Alfaromeo

Musim / perlumbaan

F1 2022

4.5

Redbull

Monaco GP Redbull

Musim / perlumbaan

F1 20225.0 roda

McLaren

Monaco GP McLaren

Musim / perlumbaan

F1 20222.5 roda

Haas

Monaco GP Haas

Musim / perlumbaan

F1 20220.0 roda

Persediaan permainan F1

Persediaan kereta terbaik untuk permainan F1 23 dan versi permainan lain. Cuba persediaan kereta kami yang direka untuk keadaan trek tertentu, cuaca, kereta, layak atau perlumbaan. Sertailah komuniti kami, mendaftar dan menerbitkan persediaan anda.

Penaja kami

Persediaan Permainan F1 2017-2023 | Hak cipta terpelihara

Laman web ini tidak rasmi dan tidak dikaitkan dengan apa -apa cara dengan kumpulan syarikat Formula Satu. F1, Formula Satu, Formula 1, FIA Formula Satu Kejohanan Dunia, Grand Prix dan Tanda Berkaitan adalah tanda dagangan Formula Satu Pelesenan B.V.. Laman web ini tidak dikaitkan dengan cara apa pun dengan EA Codemasters. Semua tanda dagangan, nama perdagangan, tanda perkhidmatan dan logo yang dirujuk di sini adalah milik syarikat masing -masing.