Ex-World of Warcraft Dev menggoda pembaikpulihan utama untuk Wow Classic | PCGamesn, bekas pemaju World of Warcraft memimpin di sesuatu yang besar datang ke klasik | PC Gamer

Bekas pemaju pemaju World of Warcraft yang memimpin sesuatu yang besar datang ke klasik

World of Warcraft Mungkin akan berubah dengan ketara, sebagai penemuan dalam kemas kini yang akan datang ke permainan MMORPG Blizzard, digabungkan dengan ucapan yang menggoda dari seorang bekas pemaju, yang berpotensi memberi petunjuk pada pembaikan besar untuk WOW Classic. Dengan Perang Salib yang membakar lengkap dan kemarahan Lich King Classic ke Fasa Dua, nampaknya terdapat peluang luar untuk dunia penuh Warcraft Classic Plus.

Bekas dunia Warcraft Dev menggoda baik pulih utama untuk Wow Classic

Kemas kini World of Warcraft yang baru berpotensi menunjuk kepada pembaikan utama untuk permainan MMORPG Wow Classic, dengan satu bekas Blizzard Dev berpotensi menjatuhkan petunjuk.

Ex World of Warcraft Dev menggoda baik pulih utama untuk WOW Classic: Pahlawan Besar dengan Rambut Putih, The Lich King dari Blizzard RPG Game of Warcraft

Diterbitkan: 24 Apr, 2023

World of Warcraft Mungkin akan berubah dengan ketara, sebagai penemuan dalam kemas kini yang akan datang ke permainan MMORPG Blizzard, digabungkan dengan ucapan yang menggoda dari seorang bekas pemaju, yang berpotensi memberi petunjuk pada pembaikan besar untuk WOW Classic. Dengan Perang Salib yang membakar lengkap dan kemarahan Lich King Classic ke Fasa Dua, nampaknya terdapat peluang luar untuk dunia penuh Warcraft Classic Plus.

Hanya untuk merakam, World of Warcraft Classic membolehkan anda bermain permainan kerana ia pada asalnya dilancarkan sepanjang tahun 2004. Versi vanila pada dasarnya adalah pelepasan WOW yang paling awal, tanpa semua zon, tweak, penambahan, dan sebagainya yang telah diperkenalkan sepanjang 19 tahun yang lalu. Ia sesuai untuk pemurni, orang -orang yang suka sedikit nostalgia, dan pemain yang baru untuk wow tetapi juga ingin mengalami beberapa sejarah permainan RPG.

Perang Salib dan Kemarahan Lich King Classic mengikuti urat yang sama, berkhidmat sebagai versi awal, Uniterated dari dua ekspansi WOW. Terdapat beberapa penambahan, kualiti perubahan hidup, dan bahan dalam permainan tambahan seperti bos dan zon namun pemain World of Warcraft klasik ingin melihat termasuk, dan yang membawa kita ke hipotetikal WOW Classic Plus.

Thumbnail YouTube

Lama dikhabarkan, ini akan menjadi satu keseimbangan antara WOW baru, dan RPG Blizzard lama, melaksanakan pelbagai ciri dan bahan dari kemas kini dan pengembangan World of World World of World, tetapi tanpa menjejaskan permainan klasik atau gaya seni asas. Keseimbangan yang berpotensi ideal antara pelbagai generasi wow, penemuan baru dan komen dari bekas devi mencadangkan World of Warcraft Classic Plus boleh dalam perjalanan.

Dan ‘Mrgm’ Carter, pencipta kandungan World of Warcraft dan Twitch Streamer, menulis di Twitter mengenai perubahan dalam kod permainan wow yang berpotensi menunjuk kepada kemas kini baru. Sebagai tindak balas, Brian Birmingham, pemaju teknikal bekas World of Warcraft Classic, yang meninggalkan Blizzard pada bulan Februari, menulis “Saya sedikit berat sebelah, tetapi saya fikir anda akan menyukainya. Pasukan yang luar biasa mengusahakannya.”

Pengguna lain menjawab “Klasik + ?”Maksudnya, tentu saja, klasik plus. Birmingham bertindak balas lagi: “Saya tidak dapat mengesahkan atau menafikan, sudah tentu, tetapi saya boleh mengatakan saya selalu menyukai idea itu.”

Birmingham meninggalkan Blizzard selepas dilaporkan enggan melaksanakan sistem semakan pekerja studio, yang memerlukan pengurus untuk memberikan kuota khusus pekerja dengan status ‘memerlukan peningkatan’ semasa setiap tetingkap kajian, tanpa mengira prestasi pekerja. Serta bekerja di WOW Classic, Birmingham adalah seorang pengaturcara pada setiap ekspansi WOW termasuk Cataclysm dan Mists of Pandaria.

Bolehkah Wow Classic Plus akhirnya tiba? Sekiranya ia dalam kerja -kerja di Blizzard, Birmingham mungkin akan menjadi orang yang tahu, dan tanggapan Twitternya nampaknya mencadangkan sesuatu.

Ada kemungkinan lain, Wow Classic sebaliknya akan menerima pelayan tegar yang berdedikasi, yang membolehkan Permadeath Play. Walaupun begitu, kita hanya perlu menunggu dan melihat.

Sementara itu, dapatkan WOW Addons terbaik untuk 2023. Anda juga mungkin ingin menyemak senarai peringkat WOW Dragonflight untuk mendapatkan kelas terbaik untuk 2023, atau membaca keseluruhan senarai bakat seekor wow sehingga anda tahu anda membuat pilihan yang betul.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.

Bekas pemaju pemaju World of Warcraft yang memimpin sesuatu yang besar datang ke klasik

World of Warcraft Classic

World of Warcraft Classic tidak lama lagi akan mendapat kemas kini utama, dan bekas jurutera utama Brian Birmingham membayangkan -sangat samar.

World of Warcraft yang asal telah banyak berubah sejak pelancarannya pada tahun 2004 -hampir 20 tahun yang lalu, selepas semua, di mana sembilan ekspansi utama telah dikeluarkan, berkembang dan memperbaiki permainan dengan banyak cara. Tetapi sudah tentu selalu ada pemasa lama yang memarahi perkara seperti mereka (bukannya saya bercakap dari pengalaman atau apa-apa seperti itu), dan sebagainya, Blizzard melancarkan World of Warcraft Classic pada tahun 2019.

Klasik Mengambil World of Warcraft Kembali ke Hari Lama Yang Baik Tahun 2006, Sebelum Banyak Sistemnya Dilancarkan dan Dilancarkan oleh Pengembangan Kemudian. Tidak dapat difahami, ia adalah pedang bermata dua: “Kebangkitan Blizzard tahun 2006 adalah pengalaman yang melelahkan dan sering mengecewakan,” kata pengulas kami, “tetapi ia juga membantu saya menemui semula mengapa saya suka Warcraft di tempat pertama.”

World of Warcraft Classic Plus akan secara teori turun di antara kedua. Fikirkan ia seperti pembuatan semula, di mana strukturnya biasa tetapi aktiviti itu dimaksudkan untuk mengejutkan pemain lama dan baru. Ia adalah idea yang telah menendang untuk masa yang lama: Streamer Asmongold, misalnya, berkongsi pemikiran tentang apa yang dia ingin lihat dalam “Fresh Classic” pada bulan Ogos 2021, senarai yang dia muncul semula semasa livestream 2022:

Dengan ceramah klasik segar di kaki langit, Blizzard tidak boleh pergi dengan beberapa perubahan, mereka harus pergi dengan semua senarai keinginan saya Changeshere :)@pic warcraftdevs.Twitter.com/zu2tmfizrpaugust 18, 2021

Kemungkinan bahawa sesuatu yang mungkin berlaku pada hujung minggu yang lalu. “Sepertinya kita mempunyai sesuatu yang baru untuk era klasik wow dalam perjalanan!”Streamer mrgm tweet pada 20 April. “Titik akhir wowdev yang disulitkan baru saja dikemas kini ke patch 1.15.0??”

Perkara menjadi lebih menarik beberapa hari kemudian, ketika Birmingham menjawab, “Saya sedikit berat sebelah, tetapi saya fikir anda akan menyukainya. Pasukan yang luar biasa mengusahakannya.”Ketika seseorang bertanya apakah dia bercakap tentang klasik plus, Birmingham berkata,” Saya tidak dapat mengesahkan atau menafikan, tentu saja, tetapi saya boleh mengatakan bahawa saya selalu menyukai idea itu.”

Birmingham berada dalam kedudukan untuk mengetahui: Beliau adalah jurutera utama di World of Warcraft Classic sehingga Januari 2023, ketika dia dilaporkan dipecat oleh Blizzard kerana enggan pergi bersama dengan program penilaian “Stack Ranking” syarikat untuk pekerja. Program ini memerlukan pengurus untuk memberi kira -kira 5% pekerja mereka penilaian prestasi yang rendah agar sesuai dengan keluk loceng prestasi relatif, tetapi Birmingham berkata dalam e -mel kepada kakitangan bahawa ia “menggalakkan persaingan antara pekerja, sabotaj kerja satu sama lain, keinginan Bagi orang ramai untuk mencari pasukan berprestasi rendah bahawa mereka boleh menjadi pekerja terbaik, dan akhirnya menghancurkan kepercayaan dan memusnahkan kreativiti.”

Memandangkan tempoh masa bahawa kemas kini magnitud ini akan dibangunkan, pastinya dalam kerja -kerja sebelum pemecatan Birmingham. Dan walaupun ia bukan pilihan klasik ditambah yang pemain telah menunggu, saya tidak fikir Birmingham akan cukup cagey ini jika tidak ada sesuatu yang besar dalam kerja -kerja.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.