Evolusi | Fortnite Wiki | Fandom, Cara Mengubah Senjata Evochrome Fortnite Bab 3 Musim 4 – Prima Games

Cara Mengubah Senjata Evochrome Fortnite Bab 3 Musim 4

Apabila anda mengambil senjata evokrom, anda akan melihat bahawa terdapat bar animasi perak di bawah kaunter peluru. Bar ini adalah penunjuk proses evolusi senjata krom baru, bersama dengan beberapa perubahan visual. Senjata ini akan selalu bermula dengan Chrome di barel, dan ketika senjata mula berkembang, lebih banyak item keseluruhan akan dilindungi di Chrome.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

Evolusi

Evolusi

Penerangan

Jenis

Mod

Evolusi adalah mekanik utama dalam Fortnite: Simpan Dunia yang membolehkan pemain untuk mengembangkan senjata dan wira mereka dan memberi mereka statistik yang lebih baik dan abilites.

Faedah evolusi []

  • Evolusi 2-bintang: Membuka keupayaan ke -2 untuk kebanyakan pahlawan dan slot rekombo perkhemahan untuk senjata. Memerlukan Clearing Canny Valley Storm Shield Defense 1.
  • Evolusi 4-bintang: Buka Laluan Evolusi Kristal untuk Senjata dan Pilih Perangkap. Memerlukan Clearing Canny Valley Storm Shield Defense 6.

Ulasan Pakar Gamespot

Sumber []

Berikut ini boleh digunakan untuk mengembangkan item:

Kos evolusi []

Jadual berikut menyoroti jumlah sumber yang diperlukan untuk menaik taraf wira dari tahap 10 – 50.

Cara Mengubah Senjata Evochrome Fortnite Bab 3 Musim 4

Senjata Evochrome

Kolam Senjata di Fortnite Bab 3 Musim 4 telah berubah sedikit, tetapi satu -satunya penambahan baru adalah senjata evokrom. Terdapat dua senjata segar yang boleh diambil oleh sesiapa sahaja, dan cabaran mingguan bahkan pemain tugas dengan mengembangkan senjata.

Mereka mempunyai mekanik baru yang membolehkan senapang evokrom berkembang dan menjadi lebih kuat. Kerana mereka dari mekanik segar yang dikhaskan untuk peralatan berwarna krom, tidak jelas bagaimana evolusi berfungsi. Panduan kami akan mengatasi cara mengubah senjata dan menyelesaikan satu lagi cabaran mingguan di Fortnite.

Fortnite Bab 3 Musim 4 – Cara Mengubah Senjata Evochrome

Apabila anda mengambil senjata evokrom, anda akan melihat bahawa terdapat bar animasi perak di bawah kaunter peluru. Bar ini adalah penunjuk proses evolusi senjata krom baru, bersama dengan beberapa perubahan visual. Senjata ini akan selalu bermula dengan Chrome di barel, dan ketika senjata mula berkembang, lebih banyak item keseluruhan akan dilindungi di Chrome.

Setiap kali anda mengambil satu, mereka akan bermula pada jarang jarang hijau kecuali anda mencari mitos tertentu yang disebut Herald’s Burst Rifle. Bermula dari Hijau, anda boleh mengubah senapang atau senapang evokrom anda dengan menangani kerosakan. Kemajuan ke arah evolusi apabila anda menghadapi kerosakan pada pemain atau haiwan di sekitar peta, jadi prosesnya tidak boleh mengambil masa terlalu lama jika anda mencari liar.

Setiap kali anda mencapai evolusi di Fortnite, jarang senjata akan meningkat bersama dengan statistik keseluruhan. Anda boleh membawa senapang pecah evochrome dan senapang evokrom sehingga jarang mitos pada akhir perlawanan. Hanya ada satu senapang pecah mitos evochrome sebagai penurunan asas dan itu dari herald sendiri di sanctum. Untuk memastikan anda mendapat senjata yang anda mahukan, tanah di kawasan yang dilindungi krom dan cari dada tersebut. Dalam masa yang singkat, evolusi untuk cabaran musim Fortnite Bab 3 akan dilakukan.

Dan itu sahaja. Untuk lebih banyak panduan, kemas kini, dan berita yang lebih hebat, pergi ke bahagian Fortnite yang berdedikasi di laman web kami.

Mengenai Pengarang

Daniel Wenerowicz

Dan telah menulis panduan permainan, berita, dan ciri selama tiga tahun selepas menamatkan pengajian dengan BA secara bertulis . Anda dapat menemukannya yang meliputi Call of Duty for Eternity, permainan pengembaraan tindakan, dan hampir sebarang pelepasan utama lain.

Fortnite Evochrome Senjata: Cara Mengubah Senapang dan Senapang Baru

Fortnite Evochrome Senjata: SHOTGUN

Fortnite Evochrome Senjata Memperkenalkan pemain kepada mekanik baru, yang melibatkan peningkatan senjata secara jarang melalui pertempuran. Biasanya, seperti kebanyakan permainan royale pertempuran berbilang pemain, pemain akan menghabiskan pertandingan memburu beban yang lebih baik dari rampasan tanah, dada atau pembunuhan. Sekarang, ambil senapang atau senapang evochrome dan anda boleh mengukurnya dengan legenda pada masa anda mengambilnya.

Senjata dan barang Fortnite boleh didapati dalam lima jarang standard: tidak biasa (kelabu), biasa (hijau), jarang (biru), epik (ungu), dan legenda (emas), dengan mitos dan eksotik di atasnya. Biasanya, anda perlu mencari senjata yang semakin jarang, dan pada musim -musim sebelumnya, anda boleh membayar untuk menaikkan senjata anda di bangku naik taraf, tetapi senjata evokrom – tersedia sebagai senapang dan senapang serangan pecah – membuat proses lebih mudah dengan memberi ganjaran dalam pertempuran dalam pertempuran.

Fortnite Evochrome Senjata: Burst Rifle

Cara Mengubah Senjata Evochrome

Apabila anda melengkapkan senapang patah evokrom atau senapang pecah evokrom, bar baru kelihatan di sebelah kiri beban anda. Bar ini mengisi apabila anda menghadapi kerosakan kepada lawan dengan senjata itu, dan pistol kemudian berkembang setiap kali ia diisi sepenuhnya. Anda boleh menggunakan ini untuk meningkatkan senjata anda dari luar biasa ke mitos – jika anda hidup cukup lama. Setiap senjata evochrome dalam beban anda akan mempunyai kemajuan tersendiri, seperti mana -mana yang anda ambil dari tanah, jadi anda akan mengekalkan kemajuan orang lain jika anda mengeluarkannya.

Cara terbaik untuk meratakan senjata anda ketika anda meliputi peta Fortnite baru musim ini adalah dengan membunuh hidupan liar, kerana kiraan ini sebagai lawan dalam permainan. Kerosakan ini tidak akan mengukur senjata anda secepat darah pemain lain, tetapi cara yang berbaloi untuk meningkatkan kemajuan anda. Begitu juga untuk NPC, termasuk Herald, tetapi berhati -hati anda tidak perlu kembali ke Bas Pertempuran.

Di mana untuk mencari senjata evokrom

Senjata evokrom Fortnite baru ini boleh didapati di mana sahaja di peta, di dada atau sebagai lantai lantai, tetapi mereka tidak begitu biasa. Tempat terbaik untuk mencari senjata evochrome berada di dada krom, yang sama -sama sama dengan dada biasa, hanya mereka mempunyai penampilan krom dan muncul di bangunan atau kawasan krom.

Senjata Evochrome – dan Splash Chrome – semuanya dikenali dengan serta -merta dari aura berwarna -warni yang unik yang muncul di atasnya ketika di tanah.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Beberapa pencarian Fortnite baru, termasuk pencarian syurga dan pencarian mingguan, memerlukan anda untuk meningkatkan senjata evochrome baru, dan sekarang anda tidak perlu masalah melakukannya. Jika anda masih mendapat genggaman dengan mekanik baru yang lain musim ini, kami telah mendapat anda dilindungi di Fortnite Chrome, serta bagaimana untuk mendapatkan kunci Fortnite dan menggunakannya untuk membuka kunci peti besi.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.