Evokers Akhirnya Dapatkan Spesifikasi Ketiga dalam Wow Patch Wow yang akan datang – Dot Esports, Wow Dragonflight Mendapat Buff baru berasaskan Penambahan Penambahan Evoker | Pcgamesn

Wow Dragonflight mendapat spec evoker pembesaran berasaskan buff baru

Diterbitkan: 12 Mei 2023

Evokers Akhir

Memanfaatkan kekuatan capung hitam dan gangsa dengan spesifikasi baru Evoker.

Imej melalui Blizzard Entertainment

Setelah berbulan -bulan khabar angin beredar di seluruh World of Warcraft komuniti, kini rasmi: Penilai menerima pengkhususan ketiga di Captair Patch 10.1.5, Blizzard Entertainment diumumkan dalam kemas kini pemaju hari ini.

Spesifikasi baru, pembesaran, akan menyeru kekuatan dragonflight hitam dan gangsa untuk memperkasakan sekutu anda. Peningkatan dianggap sebagai pengkhususan kerosakan, walaupun ia juga akan memberikan unsur-unsur seperti sokongan kepada kumpulan bawah tanah atau kumpulan RAID. Menurut Blizzard, Peningkatan Peningkatan dapat diklasifikasikan sebagai “pengganda daya” yang meningkatkan kekuatan kumpulan mereka dan diri mereka sendiri.

Dengan kisah berputar di sekitar naga hitam dalam patch 10.1, dan kisah patch 10.1.. Walaupun penghancuran dan pemeliharaan pemeliharaan melukis kuasa dragonflight merah, biru, dan hijau, penipu baru ini akan mengambil peringkat tengah sebagai tumpuan perubahan naratif pengembangan.

Banyak kebolehan pembesaran menggunakan “penargetan automatik berasaskan pintar atau berdekatan,” menurut Blizzard. Semasa mensasarkan sekutu individu dan mengedarkan penggemar dengan cara itu masih boleh diterima, gaya playstyle Augmentiontainon Evokers akan cukup fleksibel supaya anda dapat menghadapi arah dan membuang keupayaan untuk keinginan anda. Sekiranya anda bergerak dan terbang di sekitar ruang pertemuan, anda akan dapat dengan cepat menghidupkan sepeser pun dan memberi sokongan kepada sekutu apabila anda diperlukan.

Dalam kemas kini dev hari ini, Blizzard juga menyediakan kemampuan sampel untuk penambahan evoker, termasuk Ebon Might, yang meningkatkan statistik utama Sekutu berdekatan selepas 1..Keupayaan 5 saat yang diberi kuasa yang menangani kerosakan, mengetuk musuh, dan meningkatkan tempoh ebon mungkin.

Bakat yang diturunkan untuk penambahan penambahan termasuk skala melepuh, yang membolehkan anda meningkatkan perisai sekutu anda berdasarkan peratusan anda sendiri, serta memberikan Werynstone, yang bertindak sebagai kesan teleportasi antara dua mata.

Peningkatan Peningkatan belum mempunyai tarikh pelepasan, walaupun spesifikasi dijangka memukul pelayan langsung dengan pelancaran patch 10.1.5, yang akan datang pada musim panas, menurut Blizzard.

Penulis kakitangan yang meliputi World of Warcraft dan League of Legends, antara lain. Mike telah bersama Dot sejak tahun 2020, dan telah meliputi eSport sejak 2018.

Wow Dragonflight mendapat spec evoker pembesaran berasaskan buff baru

Kelas Wow Dragonflight Evoker mendapat pengkhususan dps yang ketiga, yang menggembirakan sekutu, kerana Peningkatan Peningkatan membawa PlayStyle baru ke MMORPG dalam 10..5.

Diterbitkan: 12 Mei 2023

The Kelas mendapat spesifikasi ketiga dengan fraktur musim panas dalam kemas kini masa. Pengkhususan Evoker Augmentation adalah peranan DPS yang menggunakan esensi Dragonflight Hitam dan Gangsa untuk Kebolehan Buff Allies. Blizzard menerangkan spesifikasi kelas baru sebagai “pengganda daya” yang dapat menguatkan output kerosakan pihak mereka dengan ketara dalam MMORPG. Spesifikasi baru akan tersedia dengan segera apabila World of Warcraft 10..5 Fraktur dalam Masa dilancarkan.

Banyak kemampuan Peningkatan Peningkatan Penggunaan Buffs sama ada Parti atau Ahli Pasukan tertentu anda. Ramai di antara mereka akan menggunakan penargetan pintar atau menargetkan ahli parti secara automatik berdasarkan jarak, walaupun anda juga boleh memilih sasaran tertentu secara manual jika disukai.

Pokok pengkhususan pembesaran membolehkan anda memberi tumpuan kepada sihir capung hitam, memberi tumpuan kepada “peningkatan kuasa mentah dan kemerosotan kekuatan tanah yang kuat,” atau sihir Dragonflight Gangsa, “Semua Mengenai Masa Membengkokkan, Mengubah Nasib, dan Peralihan Garis Masa.”Seperti yang anda dapat lihat melalui beberapa kemampuan sampel di bawah, beberapa kemahiran akan terus melanjutkan kesan penguatan anda, dengan Ebon mungkin memupuk statistik utama sekutu berdekatan dan kemahiran lain yang membuatnya aktif lebih lama.

Wow Specialisasi Evoker Dragonflight: Tambahan Baru, Peningkatan (Kerosakan),

Wow kemampuan membesarkan pembesaran dragonflight

Berikut adalah contoh bagaimana EBON mungkin berfungsi untuk Peningkatan Peningkatan:

Ebon mungkin

 • 1.5 pelakon kedua, 30 saat cooldown.
 • . Sebilangan mantra anda yang lain memanjangkan tempoh kesan ini.

Letusan

 • 2 pelakon kedua. Kos 3 Essence. Menggantikan hancur.
 • Menyebabkan letusan ganas di bawah kaki musuh, menangani kerosakan gunung berapi di antara mereka dan musuh berdekatan. Meningkatkan tempoh ebon aktif anda mungkin memberi kesan.

Pergolakan

 • 2.5 Kedua Empower, 40 Cooldown Kedua.
 • Kumpulkan Kuasa Bumi Di Bawah Kaki Musuh Anda dan Hantarkan mereka Melangkah ke atas, menangani kerosakan gunung berapi kepada mereka dan musuh yang berdekatan. Memperkasakan memperluaskan kawasan kesan. Meningkatkan tempoh ebon aktif anda mungkin memberi kesan.

Nafas Eons

 • 1.5 minit cooldown. Menggantikan nafas dalam.
 • Terbang ke lokasi yang disasarkan, mendedahkan luka temporal pada musuh di jalan anda selama 10 saat. Luka temporal mengumpul sebahagian daripada kerosakan yang ditangani oleh sekutu anda, dan kemudian secara kritis menyerang musuh untuk jumlah itu pada akhir tempoh. Meningkatkan tempoh ebon aktif anda mungkin memberi kesan.

Wow Dragonflight Augmentation Evoker - Tinjauan Pokok Pengkhususan Pokok untuk Kelas Baru

Wow bakat pembesaran evoker tagen

Kemampuan pasif yang termasuk dalam bakat Wow Dragonflight Evoker’s Evoker membolehkan anda menyesuaikan diri seperti yang diperlukan untuk disesuaikan dengan skuad anda. Berikut adalah contoh bakat penambahan yang tersedia:

Attunements Draconic (pasif)

 • Belajar untuk menyesuaikan diri dengan intipati Black atau Bronze Dragonflights:
  • Attunement hitam memberikan anda dan 4 sekutu terdekat anda meningkatkan kesihatan maksimum.
  • Attunement gangsa memberikan anda dan 4 sekutu terdekat anda meningkatkan kelajuan pergerakan.

  Skala melepuh

  • Melindungi sekutu dengan naga -lekuk letupan, meningkatkan perisai mereka dengan peratusan anda sendiri. Serangan huru -hara terhadap mereka menyebabkan skala meletup, menangani kerosakan gunung berapi terhadap musuh berhampiran mereka.

  Menyediakan Weyrnstone

  • Conjure sepasang weyrnstones, satu untuk sasaran sekutu dan satu untuk diri sendiri. A Weyrnstone boleh diaktifkan oleh pembawa untuk mengangkut mereka ke lokasi Weyrnstone yang lain jika mereka berada dalam jarak 100 tahun.

  DPS berasaskan buff baru ini menawarkan sesuatu yang agak baru kepada World of Warcraft, jadi Blizzard sedang berusaha memperkenalkan cangkuk log tempur tambahan untuk membantu anda dengan lebih mudah mengukur bagaimana kelas sedang melaksanakan. Wow 10.1.5 Fraktur dalam Masa Kemas kini ditetapkan untuk memukul PTR “tidak lama.

  Sekiranya anda menggunakan WOW Addons terbaik untuk Dragonflight, anda harus ditetapkan dengan baik setelah cangkuk baru tiba. Perhatikan senarai tier WOW Dragonflight kami untuk melihat dengan tepat di mana Tanah Peningkatan Peningkatan, dan baca wawancara terbaru kami dengan Blizzard tentang bagaimana wow 10.1 alamat penyesalan pembeli dengan embers of neltharion.

  Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.