Essence Vein Dragon | Wo Long Wiki, Wo Long: Panduan Dinasti Fallen – Di mana untuk mencari setiap Naga Vein Crystal dan Dragon Vein Essence | Windows Central

Wo Long: Panduan Dinasti Jatuh – Di mana untuk mencari setiap kristal urat naga dan intipati urat naga

Wo Long: Dinasti Jatuh

Essence Vein Dragon | Wo long wiki

Essence Vein Dragon adalah barang yang boleh digunakan di Wo Long: Dinasti Jatuh. Barang yang boleh digunakan terdiri terutamanya daripada bahan habis yang mempunyai pelbagai kesan apabila digunakan seperti penyembuhan, memberikan penggemar sementara, yang memberi Qi tulen mata wang yang digunakan untuk meratakan, menaikkan anda Pangkat semangat dan banyak lagi. Beberapa barang yang boleh digunakan adalah alat yang boleh digunakan semula dan tidak hilang setelah digunakan. Barang yang paling boleh digunakan boleh diberikan kepada a Slot cepat dan digunakan dengan serta -merta tanpa perlu melalui inventori, walaupun semasa pertempuran.

Wo Long: Maklumat Item Essence Dragon Naga Dinasti Jatuh

Essence urat naga dari qi di atmosfera disedut ke dalam urat naga, bercampur dengan qi bawah tanah, dan pemeluwapan. Ia sedikit hangat ketika dipegang di tangan, tetapi terasa tidak berminat.

Ia menaik taraf periuk penyembuh naga dan meningkatkan keupayaannya untuk mengekang qi dari urat naga.

Panduan Essence Vein Dragon di Dinasti Long Fallen

 • Menggunakan Essence Vein Dragon Meningkatkan kesan pemulihan periuk naga apabila digunakan.
 • Anda juga boleh mencari a Essence Vein Dragon di kampung tersembunyi. Anda perlu memperoleh kunci rumah Tao dari mencari Wizard Abadi dan kunci belakang rumah Tao dari api perang. Kemudian masukkan rumah Tao yang terkunci dan teruskan di sepanjang lekuk di belakang untuk mencari Essence Vein Dragon.

Wo Long: Panduan Dinasti Jatuh – Di mana untuk mencari setiap kristal urat naga dan intipati urat naga

Ketahui di mana anda dapat menemui item peningkatan yang diperlukan untuk Penyembuhan Pot Dragon.

Wo Long: Dinasti yang jatuh dalam tangkapan skrin permainan

(Kredit Imej: Windows Central / Koei Tecmo)

Di Wo Long: Dinasti Jatuh, anda akan menemui banyak raksasa dan pahlawan yang berbahaya yang dapat memadamkan hidup anda dalam sekelip mata jika anda tidak berhati -hati. Semasa mengasah kemahiran tempur anda akan membuat anda hidup untuk sebahagian besar, anda memerlukan bekalan perubatan untuk menyembuhkan anda apabila musuh berjaya mencederakan anda – iaitu, penyembuhan periuk naga.

The Dragon’s Pot Cure adalah item penyembuhan yang kuat yang dapat memulihkan sebahagian besar bar kesihatan anda dengan serta -merta. Walau bagaimanapun, apabila anda mula -mula memulakan permainan, anda hanya akan mempunyai 3 sebotol Dragon’s Pot Cure untuk bekerja dan ketika anda menaikkan watak anda, kuasa penyembuhan Pot Cure Dragon akan mula semakin berkurangan.

Nasib baik, anda boleh menaik taraf penyembuhan periuk naga dengan mengumpul barang -barang khas yang bertaburan di seluruh medan perang Wo Long: Dinasti Fallen yang dipanggil Dragon Vein Essences dan Dragon Vein Crystals. Mereka sangat sukar untuk mencari, bagaimanapun, jadi kami telah mengkatalogkan lokasi setiap peningkatan Pot Pot Cure untuk membantu anda bertahan dalam banyak ujian dan kesusahan dalam pengembaraan fantasi gelap ini.

Wo Long: Panduan Dinasti Fallen – Lokasi Kristal Vein Dragon

 1. Bab 2 – Dua Battlefield Heroes Chivalrous: Setelah menghantar bos monyet gergasi yang dipanggil Zhuyan, terus mengembara tebing di mana anda akan bertemu dengan Zhu Xia, tukang besi yang boleh menjual bekalan anda dan menaik taraf peralatan anda. Di luarnya berbohong jalan yang akan membawa anda ke beberapa struktur yang dijaga oleh raksasa. Anda akan menemui kristal urat naga di dada di dalam bangunan pertama yang anda lihat di sini.
 2. Bab 2 – The Demon Fort of the Yellow Heaven Battlefield: Setelah membuka pintu di belakang bendera pertempuran, anda dapat mencari kristal urat naga di sebelah kiri halaman di bangku simpanan di salah satu bangunan berdekatan.
 3. Bab 3 – Kejatuhan kasim yang rosak: Sebaik sahaja anda tiba di halaman dengan kolam, tumbuh bendera pertempuran di pintu masuk kuil kemudian menuju ke sudut kanan kawasan untuk merebut kristal vena naga.
 4. Bab 4 – Berabad -abad Kemuliaan Terbakar: Kristal vein naga di medan perang ini berada di kawasan dengan naga yang akan memanggil serangan kilat pada anda jika anda mendekati. Oleh itu, anda perlu menyingkirkannya dengan memusnahkan kesihatannya dengan menggunakan senjata dan sihir yang berkisar. Sebaik sahaja ia hilang, anda bebas untuk meneroka kawasan itu tanpa terkena kilat. Dari bendera pertempuran yang berdekatan, pergi ke bumbung dan menundukkan mana -mana periuk air yang anda lihat untuk meletakkan kebakaran yang menghalang laluan di tanah. Teruskan mengembara di atas bumbung sehingga anda sampai ke tangga di sebelah kanan periuk air. Mendaki tangga ini untuk mencari kristal urat naga yang terletak di bahagian bawah.
 5. Bab 4 – Jamuan Akhir Tyrant: Apabila anda sampai ke taman buluh, berjalan di sepanjang pagar bangunan besar di mana seorang askar yang membawa kapak sedang meronda kawasan tersebut. Terus pergi sepanjang pagar sehingga anda sampai ke sudut. Dari sini, lompat ke pagar dan anda akan menemui kristal urat naga.
 6. Bab 5 – Jalan Pahlawan: Kristal vena naga berada di dada yang terletak di belakang penempatan bendera pertempuran yang dijaga oleh askar terracotta yang besar.
 7. Bab 6 – Lihatlah Glaive of Righteousness: Semasa meneroka makam, anda akhirnya akan menjumpai bilik yang menakutkan yang ditutup dengan kristal bergerigi merah yang diperbuat daripada rasuah qi negatif dan setan babi humanoid yang besar di pusat yang disebut leishi. Kristal Vein Dragon ada di kubur di belakang Leishi.

Wo Long: Panduan Dinasti Jatuh – Lokasi Essence Dragon Vein

 1. Bab 2 – Langit Kuning Terbakar: Setelah anda sampai ke bendera pertempuran kedua medan perang ini, naik lekuk berdekatan. Dari sana, Forge ke hadapan sehingga anda menjumpai syaitan harimau yang disebut changgui yang menjaga dada yang mengandungi intipati urat naga.
 2. Bab 2 – Lembah Wraiths Menangis: Kira-kira separuh melalui medan perang, anda akan menemui makhluk seperti panda yang comel yang dipanggil Shitieshou. Ambil garpu di jalan di sebelah shiteieshou yang membawa ke kanan dan membunuh musuh yang anda dapati di sana untuk menanam bendera penanda. Di tebing berhampiran bendera, anda akan dapat melihat intipati urat naga di sebelah dua changgui mengembara.
 3. Bab 3 – Mencari Wizard Abadi: Essence Vein Dragon tergantung di cawangan di kawasan gua yang dihuni oleh syaitan buaya besar -besaran yang disebut zhupola. Jadilah pengawal anda kerana makhluk ini bersembunyi di bawah tanah – menunggu untuk menyerang pemain yang berjalan ke arah bendera pertempuran di kawasan ini.
 4. Bab 3 – Kejatuhan kasim yang rosak: Setelah menanam bendera pertempuran yang terletak di bahagian bawah ruang besar yang dikelilingi oleh stamina air dan syaitan seperti siren yang dipanggil shuigui, menuju ke bilik yang paling dekat dengan bendera. Di sini, anda akan menemui Luoyang Dungeon Keys, yang boleh digunakan untuk membuka kunci setiap sel di penjara bawah tanah ini. Gunakan kunci ini untuk membuka sel berhampiran bendera pertempuran yang disebutkan di atas untuk mencari intipati urat naga di dalamnya.
 5. Bab 4 – Pertempuran Hulaoguan Pas: Setelah membersihkan perkhemahan yang mengandungi bendera pertempuran dan beberapa askar yang memakai kapak, gunakan baltista berhampiran bendera untuk menghancurkan barikade kayu di pintu depan kem di kem. Dari sana, Mendaki platform berdekatan untuk mencapai dada yang mengandungi Essence Vein Dragon.
 6. Bab 4 – Kegelapan di Sungai Hanshui: Apabila anda mencapai bendera pertempuran terakhir medan perang, beralih untuk melihat sebuah rumah di seberang sungai. Dua lompatan di atas sungai untuk sampai ke balkoni kayu rumah dan memasukinya untuk mencari dada dengan intipati urat naga di dalamnya.
 7. Bab 4 – Jamuan Akhir Tyrant: Semasa meneroka gua medan perang ini, anda akan menemui sebuah bilik perumahan zhupolong. Selepas mengalahkannya, memanjat platform berdekatan untuk mencapai intipati urat naga duduk di atas sangkar yang dipegang oleh tali.
 8. Bab 4 – Nasib Penghibur: Essence urat naga duduk di atas jambatan kolam yang mempunyai changgui yang menjaga.
 9. Bab 5 – Flames Perang Blaze garang: Setelah menanam bendera pertempuran di atas bumbung, turun ke bawah untuk mengaktifkan suis berdekatan untuk mengalirkan kanal. Setelah itu selesai, kembali ke tangga yang anda gunakan untuk sampai ke kawasan ini, dan turun ke dalam pembetung. Apabila anda sampai ke bawah, kepala melepasi dua askar terracotta untuk mencari kawasan yang sebelum ini tidak dapat diakses kerana banjir. Jatuh ke bawah, kemudian naik tangga untuk sampai ke seberang bilik ini untuk mencari intipati urat naga yang dikebumikan di bawah beberapa runtuhan.
 10. Bab 5 – Hati yang Tidak Dibuat: Setelah menanam bendera pertempuran kedua medan perang ini, naik tangga dekat, kemudian jalan ke kanan untuk mencapai kanal yang dikeringkan dengan pemburuan zhupolong untuk mangsa berikutnya. Setelah membunuh buaya, naik tangga di sebelahnya untuk sampai ke puncak terusan dan buka dada menunggu di sana.
 11. Bab 5 – Lu Bu, paling kuat di kalangan lelaki: Apabila anda mengalirkan medan perang banjir, naik ke bawah sehingga anda memukul aras tanah dan mencari zhupolong. Selepas anda menghantarnya, menanam bendera pertempuran dan melewati dua shuigui untuk mencari bangunan dengan tentera manusia di dalamnya. Apabila anda mengalahkan tentera, masukkan keluar di belakang, kemudian belok kanan, belok kanan lagi, dan terus bergerak ke hadapan untuk mencapai Essence Vein Dragon.
 12. Bab 6 – Lihatlah Glaive of Righteousness: Di medan perang ini, anda akan menjumpai kawasan yang diliputi dalam kabus tebal. Sebaik sahaja anda tiba di sini, teruskan bergerak ke jalan utama sehingga anda mencari changgui. Selepas anda memusnahkan syaitan harimau, naik tangga yang berada di belakangnya dan kepala kanan untuk mencari dua askar yang menjaga intipati vena naga.
 13. Bab 6 – Serangan di Wuchao: Setelah menaikkan bendera pertempuran, menuju ke bilik yang berdekatan yang mengandungi kristal qi negatif, dada, dan labah -labah setan bersembunyi di siling. Sebaik sahaja anda memasak labah -labah, buka dada untuk mencari intipati urat naga.
 14. Bab 6 – Pertempuran Guandu yang menentukan: Sebelum anda mencapai pertarungan bos pertama di medan perang ini, akhirnya anda akan menjumpai Zhuyan yang mengembara. Berhampiran Zhuyan adalah sebuah rumah yang mengandungi syaitan seperti landak yang dipanggil Huoshu. Teruskan melewati Huoshu, kemudian naik lekuk bawah di belakangnya untuk sampai ke rumah lain dengan perumahan dada naga urat naga.
 15. Lain -lain – di kampung MT yang tersembunyi. Tianzhushan: Essence Vein Dragon Terakhir memerlukan anda untuk pergi ke sisi yang tersembunyi untuk membantu seorang wanita mencari kunci ke rumahnya – kunci rumah Taoist dan kunci belakang rumah. Kunci Rumah Taoist boleh didapati di medan perang “Mencari Wizard Abadi”. Selepas anda keluar dari gua dengan bendera Zhupolong dan pertempuran, lihat ke kiri anda ke kunci yang terletak di tanah. Set kedua kekunci yang diperlukan terletak di medan perang “Flames War’s Fiercely”. Apabila anda mencapai bendera pertempuran terakhir di pembetung, pergi ke pintu kecil di sebelah kiri dan anda akan mendapati kunci yang terletak di atas tanah di sebelah kiri itu. Memberi wanita itu kembali ke kampung yang tersembunyi, kunci rumah Taoist akan membuka kunci pintu depan rumahnya, dan kunci belakang rumah akan membuka kunci pintu belakang, di mana anda akan menemui intipati urat naga berbaring di tiang berbatu yang anda mesti lompat ke.

Anda tidak boleh terlalu bersedia ketika berperang.

Dengan itu, anda kini mengetahui lokasi setiap peningkatan yang diperlukan untuk mengukuhkan keberkesanan penyembuhan periuk naga di Wo Long: Dinasti Jatuh. Dengan lebih banyak ubat yang anda ada, anda akan mempunyai peluang yang lebih baik untuk menakluki banyak musuh di hadapan dan lebih bersenang -senang bermain salah satu permainan Xbox terbaik pada tahun 2023.

Wo Long: Dinasti Jatuh

Dikatakan dalam perjalanan untuk memulihkan perintah ke tanah yang dicengkam oleh perang dan kekacauan di Wo Long: Dinasti Jatuh. Memanfaatkan kekuatan binatang ilahi dan teknik seni mempertahankan diri untuk mengalahkan gerombolan iblis dan pahlawan yang hebat dari legenda.

Dapatkan buletin Windows Central

Semua berita terkini, ulasan, dan panduan untuk Windows dan Xbox Diehards.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Alexander Cope

Alexander Cope adalah veteran permainan selama 30 tahun, terutamanya meliputi permainan PC dan Xbox di sini di Windows Central. Permainan Sejak era 8-bit, kepakaran Alexander berkisar mengenai panduan permainan dan berita, dengan tumpuan khusus pada gelaran Jepun dari orang-orang seperti Elden Ring hingga Final Fantasy. Alexander sentiasa berada di dek untuk membantu pembaca kami menaklukkan permainan yang paling sukar industri – apabila dia dapat menjauhkan diri dari Monster Hunter itu!