Escape from Tarkov: Panduan Peta Woods – Semua Mata Pengekstrakan, Melarikan diri dari Tarkov Woods Map: Tempat Pengekstrakan dan Panduan Rampasan Tinggi Tinggi

Escape dari Tarkov Woods Map: Tempat Pengekstrakan dan Panduan Rampasan Tinggi Tinggi

Di seberang hutan Tarkov, terdapat banyak infrastruktur yang berbeza untuk pemain untuk meneroka dan mencari rampasan. Peta ini mempunyai halaman kayu, kilang papan, tapak kemalangan pesawat, pelbagai bunker yang ditinggalkan, dan juga tangki terbengkalai juga. Ketiga -tiga bidang yang paling cenderung menarik pemain adalah seperti berikut:

Escape dari Tarkov: Panduan Peta Woods – Semua Mata Pengekstrakan

Seorang pemain memegang sniper di peta hutan di Escape dari Tarkov

Melarikan diri dari Tarkov adalah gelaran menembak tegar yang memerlukan pemain untuk bersabar, senyap, dan kemahiran. Bagi pemula, permainan ini adalah kacang yang sukar untuk retak, tetapi mungkin untuk membuat pelarian anda tanpa mengira pengalaman anda dengan permainan tembakan jika anda tahu peta yang cukup baik. The Woods peta menyusahkan untuk pemula, dan di situlah kami melangkah untuk membantu.

Dalam panduan ini, kami telah menjelaskan semua yang ada untuk mencari dan mencari di sekitar hutan.

Apa itu Woods?

Di Tarkov, peta hutan (juga dikenali sebagai Rizab Semula Jadi Priozerks) adalah kawasan yang besar dan berhutan. Peta ini mempunyai kawasan yang terdiri daripada bukit, batu, dan beberapa ruang terbuka. Ini menjadikannya sesuai untuk tembak-menembak di jarak jauh.

Semua bukit dan batu yang ditawarkan bertindak sebagai sudut pandang yang hebat untuk penembak tepat, sementara lebih banyak kawasan terbuka adalah zon berbahaya dengan banyak pertarungan jarak jauh ke dekat. Peta membolehkan pemain 6-12 untuk memulakan serbuan, dengan pelbagai kawasan spawn scav, dan serbuan akan bertahan sehingga 45 minit.

Di atas, kami telah memasukkan peta hutan yang interaktif dan penuh dengan rakan-rakan kami di MapGenie. Peta ini mempunyai semua rampasan, pengekstrakan, dan bidang kepentingan lain yang dicatatkan di atasnya. Periksa di sini.

Walaupun peta Woods sangat menyeronokkan untuk pemain yang lebih yakin, disarankan agar pemula sebenarnya mengelakkan peta di mana mereka boleh sehingga mereka mempunyai peralatan yang lebih baik dan lebih mahir melarikan diri dari Tarkov. Ini kerana sebenarnya tidak ada rampasan yang sangat berharga yang terletak di sekitar, jadi semua barang diperoleh dari PVP Play. Di samping itu, kerana peta yang memihak kepada pertempuran jarak jauh, gear yang baik sangat penting, dan ini sering menjadi sesuatu.

Walau bagaimanapun, jika anda yakin, mencari cabaran, atau mempunyai usaha yang anda perlukan untuk menyelesaikannya, Woods masih mempunyai tempat menarik dan boleh menjadi menyeronokkan untuk meneroka.

Mata Pengekstrakan

Di seberang peta hutan Tarkov, terdapat enam belas mata pengekstrakan di mana pemain dapat melarikan diri dengan selamat dengan rampasan mereka. Seperti kebanyakan peta yang melarikan diri dari Tarkov, tidak semua titik pengekstrakan sentiasa tersedia, ada yang memerlukan pemain untuk memenuhi keperluan khusus terlebih dahulu, dan ada yang mempunyai penggunaan terhad.

Berikut adalah semua titik pengekstrakan di seluruh peta hutan:

 • Tempat Lelaki Mati – Scav, selalu terbuka
 • Pintu Timur – Scav, selalu terbuka
 • Pintu Kilang – Semua puak, selalu terbuka, mesti bersahabat PMC/SCAV hadir
 • Keturunan tebing – PMC, Sentiasa Terbuka, Perlu Paracord, Red Rebel Ice Pick, dan No Armor Vest
 • Gunung Stash – Scav, selalu terbuka
 • Stesen lama – Scav, selalu terbuka
 • Pinggiran – Semua, Sentiasa Buka
 • Air pinggir – Scav, selalu terbuka
 • RUAF ROADBLOCK – Semua, tidak selalu dibuka
 • Rumah Scav – Scav, selalu terbuka
 • V-EX Selatan – Semua, tidak selalu terbuka, hanya boleh digunakan sekali
 • Bot – Scav, selalu terbuka
 • PBB ROODBLOCK – Semua, Sentiasa Buka
 • Sempadan Barat – Scav, selalu terbuka
 • ZB-014 – Semua, tidak selalu dibuka, memerlukan kunci ZB-014
 • ZB-016 – PMC, tidak selalu dibuka
 • Tetingkap pejabat – Scavs, sentiasa terbuka

Titik minat

Di seberang hutan Tarkov, terdapat banyak infrastruktur yang berbeza untuk pemain untuk meneroka dan mencari rampasan. Peta ini mempunyai halaman kayu, kilang papan, tapak kemalangan pesawat, pelbagai bunker yang ditinggalkan, dan juga tangki terbengkalai juga. Ketiga -tiga bidang yang paling cenderung menarik pemain adalah seperti berikut:

Ini adalah perkara yang menarik untuk pemain kerana hakikat bahawa mereka biasanya mempunyai rompakan yang baik untuk mengumpul. Walau bagaimanapun, kerana ini, pemain akan sering berkemah di kawasan. Bunkers juga merupakan titik pengekstrakan, menjadikan mereka lebih mudah terdedah kepada orang -orang seperti berkemah. Oleh itu, berhati -hati jika melawat kawasan ini!

Bersenang -senang meneroka melarikan diri dari peta Woods Tarkov! Untuk sesuatu yang lebih mesra pemula, kami mempunyai panduan di peta kastam dan beberapa petua dan cara untuk membantu anda. Sebaliknya, jika anda digunakan untuk menavigasi Tarkov, lihat senarai Tahap Senjata kami.

Artikel ini dikemas kini pada 15 Disember 2021 oleh Kelsey Raynor, dengan sumbangan dari Julian Sims.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah laman web kami dari Tarkov dan Panduan.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.

Escape dari Tarkov Woods Map: Tempat Pengekstrakan dan Panduan Rampasan Tinggi Tinggi

Escape dari Tarkov Woods Map: Tempat Pengekstrakan dan Panduan Rampasan Tinggi Tinggi

Ditulis oleh Harry Boulton

Dihantar pada 2 Jun 2022 14:03

The Melarikan diri dari Tarkov Peta Woods adalah salah satu permainan terbesar yang tersedia untuk penyerang. Oleh itu, jika anda ingin mengatasi semua itu Melarikan diri dari Tarkov harus menawarkan, mengetahui jalan anda di sekitar hutan yang luas adalah suatu keharusan. Syukurlah kami telah mendapat anda dilindungi, jadi pastikan untuk membaca untuk mengetahui semua yang anda perlu tahu mengenai Melarikan diri dari Tarkov Peta Woods.

 • Memulakan perjalanan Tarkov anda di hutan? Mengapa Tidak Membaca Pelarian Kami Dari Panduan Petua Tarkov Untuk Mendapatkan Tangan Bantuan Tambahan

Melarikan diri dari bintik -bintik pengekstrakan Tarkov Woods

Melarikan diri dari ekstrak Tarkov Woods

Seperti biasa Melarikan diri dari Tarkov, adalah penting untuk mengetahui destinasi akhir anda apabila anda melakukan serbuan. Tidak ada yang lebih buruk daripada memuatkan satu tan rampasan pembunuh tetapi tidak dapat mencari ekstrak, yang membawa kepada anda sama ada mengembara ke dalam kematian anda sendiri, atau pemasa serbuan yang ditakuti menyegel nasib anda.

Woods boleh menjadi peta yang sangat buruk jika anda tidak tahu titik ekstrak anda juga kerana saiznya. Dalam secubit dengan sedikit masa yang tersisa, ia boleh menjadi mimpi ngeri yang cuba mengangkut diri anda di seluruh kawasan lapangan. Jangan risau walaupun kita mempunyai semua ekstrak yang mungkin disenaraikan di bawah untuk anda merancang ke arah. Sudah tentu, patut dikatakan bahawa tidak semua ekstrak akan tersedia pada setiap masa, tetapi secara amnya ekstrak yang diberikan anda semua akan berada di sisi yang sama peta.

Melarikan diri dari ekstrak PMC Tarkov Woods

Jambatan V-EX (5000 Rubles) (b)

Pintu Kilang (Co-op) (F)

Jalan Laut PBB Utara (N)

ROODBLOCK PBB (PBB)

ZB-014 (memerlukan kekunci ZB-014) (14)

Melarikan diri dari ekstrak Tarkov Scav

Tempat Lelaki Mati (D)

Batu Timur (E)

Pintu Kilang (Co-op) (F)

Stash Mountain (M)

ROODBLOCK PBB (PBB)

ZB-014 (memerlukan kekunci ZB-014) (14)

 • Dalam perjalanan untuk mengakses pencarian Skier di hutan dengan membaca Escape kami dari Tarkov The Extortionist Guide

Melarikan diri dari Tarkov Woods yang menarik

Melarikan diri dari Tarkov Woods yang menarik

Dengan Woods begitu besar, adalah idea yang baik untuk mendapatkan hang ke arah mana yang anda jalankan sehingga anda tidak membuang masa dengan cara yang salah. Terdapat beberapa tempat yang hebat untuk memukul ketika anda sedang dalam perjalanan untuk mengekstrak atau usaha yang dapat dengan mudah membuat apa -apa berjalan berbaloi. Cuba tidak tinggal juga keluar di tempat terbuka atau anda akan menangkap 7.Pusingan 62x54r ke kepala.

Kem Tentera

Kem Tentera di Tenggara Timur Woods adalah tempat yang sangat baik untuk kedua -dua permainan awal dan rampasan permainan lewat. Terletak di sebelah timur bank air, kem tentera mudah dicari dan cepat dijarah jika anda tahu tempat mana yang akan dipukul. Dalam permainan awal, ia adalah spawn yang boleh dipercayai dari kit Salewa dan lain.

Kampung terbengkalai

Di sebelah timur laut peta anda akan menemui kampung yang ditinggalkan, dan ia adalah lombong emas yang benar untuk rampasan nilai tinggi. Di hampir setiap rumah, anda akan menemui potensi barang berharga yang berpotensi, menjatuhkan dari rantai dan kuda hingga bitcoin bahkan. Di samping itu terdapat juga bulatan yang ditandai, yang boleh menanam beberapa item peringkat tertinggi dalam permainan. Ia juga membuat laluan yang baik untuk memukul pandangan jambatan ke barat kerana mempunyai beberapa spawns yang baik termasuk kejatuhan bulan. Diberi amaran ketika menuju ke sini pada waktu malam walaupun kerana kultus berpeluang untuk muncul ketika anda tidak mengharapkannya.

Rumah Scav

Walaupun Scav House pada dasarnya tidak berguna jika anda sedang mencari rampasan, ia adalah tempat penting untuk permainan awal. Sekiranya anda mempunyai tugas membunuh scav – atau hanya dalam mood untuk menanam beberapa exp – maka scav House adalah tempat untuk menjadi. Ia menghasilkan spawns scav berulang, di atas mempunyai banyak sudut pandang yang agak selamat untuk menghancurkan dari. Dan apabila anda mempunyai amalan sasaran yang mencukupi, anda boleh tergelincir di ekstrak pinggiran jika anda menanam di sebelah kanan.

Sawmill

Titik akhir yang menarik di Woods adalah kilang papan, menampar bang di tengah peta. Ia bertindak bukan sahaja sebagai titik penumpuan untuk banyak pemain yang menyeberang ke sisi lain, tetapi ia juga mempunyai spawns yang baik, dan potensi untuk bos scav. Sekiranya anda cukup baik untuk mengalahkan bos – atau cukup bernasib baik untuk mencari kunci sebaliknya – maka anda juga boleh dirawat dengan stash shturman yang mempunyai peluang untuk menanam beberapa rompakan peringkat tinggi. Labs Keycard Sesiapa sahaja?

 • Ketahui bila pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe ada di sini

Melarikan diri dari bos Tarkov Woods

Melarikan diri dari bos Tarkov Woods

Bos Scav boleh menimbulkan serangan terhadap beberapa pertempuran yang paling sukar dan yang di hutan tidak berbeza. Seperti yang disebutkan pada kilang papan, Shturman adalah bos utama yang paling mungkin anda hadapi ketika melangkah melalui hutan. Nasib baik dia hanya menanam di kawasan kilang papan sehingga dia dapat dielakkan dengan mudah, tetapi kerana dia adalah penembak curi yang diperlukan hanyalah satu pukulan bertuah dan anda turun. Dia mempunyai dua pengawal yang selalu berada di sekitarnya dan mereka juga menggunakan senjata jarak jauh dengan perisai yang memusnahkan peluru.#

Oleh kerana pelbagai tanda pelik yang ditemui di seluruh hutan, terdapat juga kehadiran dari kultus di hutan. Nasib baik mereka hanya keluar antara 22:00 dan 6:00 tetapi jika anda cuba melakukan pencarian dalam kegelapan, anda perlu menjaga kecerdasan anda tentang anda. Mereka mempunyai peluang untuk bertelur ke barat kilang papan, dan di sekitar kampung yang ditinggalkan di utara.

Oleh itu, itu sepatutnya semua yang anda perlukan untuk memulakan di hutan – tidak lama lagi anda akan menjadi satu dengan pokok dan tuan sniper. Sekiranya Rumah Api lebih banyak cawan teh anda, pastikan anda melihat pelarian ini dari Tarkov Corporate Secrets Mechanic Quest Guide.