Emma | The Quarry Wiki | Fandom, The Quarry Game Cast and Voice Actors | Beban

Pelakon permainan kuari dan pelakon suara

“Laura teruja untuk menghabiskan musim panas yang tenang di hutan sebagai kaunselor kem bersama teman lelakinya Max,” Bio Laura berbunyi. Dia digambarkan sebagai pelajar yang bijak dan ingin tahu yang mengejar kerjaya doktor haiwan.

Emma

Emma Mountebank adalah salah satu daripada sembilan protagonis utama dan watak yang boleh dimainkan di Kuari. Dia adalah salah satu daripada sembilan kaunselor di kem musim panas Hackett’s Quarry. Dia disuarakan dan gerakan yang ditangkap oleh Halston Sage.

Kandungan

 • 1 penampilan
  • 1.1 pakaian utama
  • 1.Pakaian 2 80s
  • 1.3 50s pakaian
  • 1.4 Penampilan Evolusi
  • 3.1 Biografi
  • 6.1 Jacob
  • 6.2 Abigail

  Penampilan []

  Pakaian utama []

  Emma adalah seorang wanita muda yang cantik dengan kulit yang cantik, mata hazel dan rambut berambut perang bahu keriting. Emma cenderung mengikat rambutnya dengan ketat di ekor kuda atas dan menyikat rambut depan ke dalam bangs tirai, mendedahkan dahi. Di samping itu, dia memakai solek semula jadi kecil termasuk bulu mata gelap, eyeshadow gelap dan gincu kemerahan.

  Berbanding dengan gadis -gadis lain, pakaian Emma boleh dianggap mendedahkan, menonjolkan tokohnya. Dia memakai baju lengan panjang zaitun zaitun yang mendedahkan seluar jeans hitam, ketat, dan sepasang kasut putih bersama dengan stoking putih. Aksesorisnya, dia memakai kalung rantaian yang bergaya dengan kunci untuk loket dan gelang perak, yang bagaimanapun dia kalah pada permulaan cerita.

  Pakaian 80 -an []

  Dalam kostumnya 80-an, Emma memakai pakaian yang diilhamkan oleh punk. Semasa menjaga rambutnya tidak berubah, dia mula memakai ikat kepala zaitun. Makeupnya menjadi lebih berat, dengan eyeshadow zaitun yang cerah dan gincu tebal mendalam.

  Emma memakai tanaman zaitun lebih banyak mendedahkan midriff dan mendedahkan bahu kirinya. Ia mempunyai lengan yang sedikit berguling dan huruf hitam e di sebelah kiri. Di bawah bahagian atas, bahagian atas tangki mesh kecil dapat dilihat. Emma Dons memudar seluar jeans dengan tali pinggang kulit sawi yang terikat dua kali; kasut tetap tidak berubah. Kostumnya sangat dihiasi, mempunyai kalung berganda, dua daripadanya dengan salib dan banyak gelang hitam yang dipuja dengan sepasang gelang yang disemat.

  Pakaian 50 -an []

  Dalam pakaian 50 -an, rambut dan solek Emma tetap tidak berubah. Dia berpakaian kemeja tanaman lengan panjang yang berwarna ungu dengan beberapa butang yang melegakan yang mendedahkan tulang selangkanya. Dia juga memakai seluar jeans merah jambu pucat yang ketat dan kasut putih dengan kaki ungu. Selendang zaitun kecil yang terikat dengan simpulan yang mudah menonjol dengan jelas dalam penampilan Emma.

  Evolusi Penampilan []

  Terlepas dari pakaian itu, ketika berenang dengan Yakub di dalam tasik, Emma melepaskan semua pakaiannya, hanya tinggal di pakaian biru gelap, dan juga mengumpulkan rambutnya menjadi bun yang ketat. Kemudian di pulau itu, jika Emma memeriksa beg itu di rumah pokok, dia akan menemui kemeja kelabu, pakaian biru, dan kasut coklat, (yang kemudiannya diturunkan untuk dimiliki oleh max) yang akan dipakai untuk selebihnya permainan.

  Semasa melarikan diri dari Werewolf Max di pulau itu atau berhadapan dengan Werewolf Caleb di tanah utama, Emma boleh digigit sama ada di lengan atau kaki, walaupun luka akan sembuh sebelum dia berubah. Sekiranya Emma berubah menjadi serigala, setelah kembali ke bentuk manusia, pakaiannya akan koyak, sementara Emma sendiri akan diliputi sepenuhnya. Sekiranya dia menemui Yakub yang dijangkiti yang mengambil gelang itu, Emma akan memakainya untuk menakutkan orang serigala.

  Keperibadian []

  Emma digambarkan dalam permainan sebagai Yakin, Prestasi, dan Yakin diri.

  Laman web rasmi menggambarkan Emma sebagai pelakon berbakat yang hampir membawa pengikutnya hampir ke mana sahaja dia pergi. Dia ditunjukkan mempunyai sisi lucu ketika dia menggoda Abigail tentang menghancurkannya terhadap rakan kaunselor, Nick.

  Namun, ketika membiarkannya menjaga dia mendedahkan bahawa luarannya hanyalah tindakan untuknya kerana itulah yang ingin dilihat oleh orang dan dia tidak menyukai orang lain yang kecewa. Dia mengekalkan sifat yang tenang di saat -saat tekanan, bahkan akan mula menari pada waktu malam.

  The Quarry []

  Biografi []

  Lebih selesa dengan kamera daripada mati, keperibadian Emma memancarkannya seperti kecantikannya. Dia mendapat sepanjang hidupnya di hadapannya dan dia tidak sabar untuk meninggalkan musim panas ini, jika dia hanya dapat bertahan malam.

  Kemungkinan Kematian []

  Kemungkinan kematian

  Bab Sebab kematian Disebabkan oleh Keadaan
  4 Tenggorokan ripped Max (Werewolf) Emma memilih untuk membuka pintu masuk dan bukannya mencari beg.
  Perut yang terperangkap Emma gagal kedua -dua Qtes pada zip pertama.
  Perut dan leher yang dimakan Emma gagal QTE pertama semasa berlari kembali ke rumah pokok atau Emma gagal menggunakan taser.
  Perut dimakan Emma gagal QTE kedua semasa berlari kembali ke rumah pokok.
  Gigitan kaki dan leher yang terperangkap Emma menghalang pintu; Emma tidak menggunakan semburan beruang; Emma gagal QTE untuk mengelak werewolf.
  Perut terperangkap dan keberanian dimakan Emma gagal QTE untuk menolak kabinet atau Emma gagal QTE untuk memanjat tangga; Emma gagal menggunakan taser.
  Leher terkelupas dan dimakan Emma menggulung zipline dengan cepat; Emma memilih untuk menggulung; Emma gagal QTE.
  Kesan jatuh Dirinya sendiri Emma menggulung zipline dengan cepat; Emma memilih untuk melompat; Emma gagal QTE.
  8 Ditembak dengan peluru perak Kaitlyn Bab 4 – Emma dijangkiti.

  Bab 8 – Kaitlyn menembak Emma dengan segera; Kaitlyn menembak Emma dengan shell perak dan bukannya biasa (hanya tersedia jika Abigail masih hidup).

  Bab 4 – Emma dijangkiti.

  Bab 6 – Jacob dijangkiti.

  Bab 9 – Ryan menembak Chris.

  Kemungkinan jangkitan []

  Kemungkinan jangkitan

  Bab Jenis Disebabkan oleh Keadaan Transformasi Penawar
  4 Gigitan lengan Max (Werewolf) Emma gagal QTE untuk menolak kabinet. Bab 8: Mengubah Inside Van dan Serangan Dylan, Kaitlyn, dan Abigail jika dia masih hidup. Ryan menembak Chris atau Kaitlyn menembak Caleb dengan perak.
  Gigitan kaki Emma gagal QTE semasa memanjat tangga.
  6 Gigitan kaki Caleb Emma berjalan dari pemburu; Emma tidak mempunyai mercun atau gagal QTE menggunakannya. Bab 9: Mengubah Inside Storm Shelter dan Serangan Abigail, jika dia masih hidup. Kaitlyn menembak Caleb dengan perak atau Laura menembak Silas.

  Hubungan []

  Jacob []

  Jacob adalah bekas musim panas Emma yang dia berakhir sehari sebelum berakhirnya kem. Walaupun dia masih mengekalkan perasaan romantis terhadapnya, dia tidak mahu meneruskan hubungan mereka kerana mereka harus jarak jauh dan dia tidak mahu terikat dengan komitmen sama ada. Emma akan mengakui Abigail bahawa dia masih menganggap dia lelaki yang baik. Persepsi beliau terhadapnya dicabar sepanjang malam ketika dia merayu dengannya untuk membuatnya berfungsi dan seolah -olah meninggalkannya di pulau itu.

  Dia menyatakan kegusarannya ke kameranya ketika dia berjalan di sekitar pulau itu, tidak memahami mengapa dia harus membenarkan perasaannya ketika Yakub adalah orang yang mendapat “bleugh” tentang semuanya. Dia juga boleh mengatakan bahawa dia fikir Yakub akan menemui orang lain di kolej dan mengatakan dia layak. Jika dia melarikan diri dari serigala dengan melarikan diri dari pulau itu, dia akan berlari ke Jacob di laluan jejak, di mana dia akan menumbuknya kerana meninggalkannya di pulau itu, walaupun dia menjelaskan bahawa dia memberitahu Emma dia mendengar Abigail berada dalam kesusahan dan pergi untuk mencarinya. Sekiranya mereka bertemu lagi sebelum matahari terbit, dia boleh mengakui dia masih mempunyai perasaan untuknya, tetapi mereka tidak dimaksudkan untuk satu sama lain. Apabila dia memberitahunya bahawa dia menyabotis van, dia mula marah kepadanya kerana bertanya kepadanya jika dia masih bersenang -senang walaupun peristiwa malam, tetapi masih boleh membenarkan dia tinggal bersamanya sehingga matahari terbit walaupun itu.

  Abigail []

  Abigail adalah sahabat Emma yang dia sangat menghargai. Dia menunjukkan ini dengan membiarkannya menjaga dia dan mengakui bahawa keyakinannya tidak benar, tetapi bertindak. Dia akan menyatakan kesedihan apabila memikirkan bagaimana dia tidak akan melihat Abigail lagi ketika kem musim panas berakhir.

  Apabila mengakui bahawa Abigail sudah mati, jika dia mati, Emma akan mengalami masa yang sukar menerimanya. Dia akan kelihatan sangat tertekan.

  Kemudian, Emma dan Abigail dapat bertemu di tempat perlindungan Storm Lodge. Kedua -duanya sekali lagi akan bercakap tentang betapa yakin dan tenang Emma, ​​dengan Emma mendedahkan kepadanya dia tidak suka melihat orang lain kecewa. Sekiranya Emma dijangkiti, dia akan marah dengan Abigail kerana kebodohannya yang umum, didorong oleh Abigail yang teragak -agak untuk naik tangga. Sekiranya Emma tidak dijangkiti dan Abigail sudah mati, mata Emma akan menjadi bengkak dan merah (bermakna dia menangis). Dia akan mengalami kesukaran mengasah mood.

  Membunuh Mangsa []

  Membunuh mangsa

  Bab Mangsa Mekanisme membunuh Keadaan
  1 Tupai (Mercy Kill) Dikeluarkan oleh batu Abigail kembali ke kem dan bukannya mengambil laluan yang indah; Abigail gagal QTE untuk mengelak tupai; Abigail kembali ke kereta.
  10 Caleb (Werewolf, tidak langsung) Ditembak dengan peluru perak Bab 9 – Emma, ​​sahaja dan tidak dijangkiti, mendapati peluru perak di ruangan bawah tanah.

  Bab 10 – Kaitlyn menyiasat bunyi bising Emma dan menerima peluru perak Emma; Kaitlyn menembak Caleb.

  Bab 8 – Kaitlyn sama ada berjalan atau gagal menembak Emma pada waktunya.

  Bab 9 – Abigail memilih tangga tetapi gagal qtes untuk naik.

  Bab 9 – Abigail memilih tangga.

  Trivia []

  • Emma boleh dimainkan dalam 5 bab (2,4, 6, 9, 10)
  • Emma adalah protagonis ketiga yang paling dimainkan (diikat dengan Dylan dan Laura) dari segi bilangan bab di mana dia boleh dimainkan.
  • Perkataan “mountebank” adalah kata nama yang menggambarkan “seseorang yang menipu orang lain.”Ini boleh menjadi rujukan kepada Emma yang mendedahkan bahawa keyakinannya sebenarnya hanya satu bentuk bertindak: yang dia gunakan untuk dirinya sendiri, tetapi juga kerana dia tidak mahu mengganggu orang di sekelilingnya.
  • Seni Konsep menunjukkan bahawa Emma pada asalnya dapat mengelakkan Werewolf Max dalam seluar dalamnya, dan dia akan mendapat pakaiannya kemudian dalam permainan. Ini dibatalkan, mungkin kerana ia akan menjadikan Emma sebagai watak yang mudah untuk disimpan.
  • Emma adalah salah satu daripada dua watak – yang lain ialah Dylan, yang boleh digigit oleh dua werewolves yang berbeza, dalam kesnya, dia boleh digigit oleh Max atau Caleb
  • Emma adalah satu -satunya watak yang boleh dibunuh oleh Werewolf Max atau Jacob.
  • Emma adalah watak yang kelangsungan hidupnya dapat dijamin paling awal dalam cerita (dengan hidup Bab 4 tanpa dijangkiti).
  • Emma adalah satu -satunya protagonis yang tidak pernah menemui Laura semasa cerita itu, walaupun Laura diberitahu tentang keberadaan Emma. Laura menyatakan kebimbangan bahawa Emma secara tidak sengaja melangkah ke pulau di mana Max ditahan.

  Petikan []

  Emma: “Eh. ia hanya bertindak. Itulah yang dikehendaki oleh orang.Abigail: “Jadi anda berpura -pura?Emma: “Maksud saya, dengan cara. “Faking itu hanya menjadi diri sendiri. tetapi lebih kuat. Anda harus mencubanya suatu ketika nanti – anda tidak pernah tahu siapa yang anda mungkin menarik perhatian.” – Emma dan Abigail

  Abigail: “Baiklah, jadi, secara hipotesis. Sekiranya saya ‘meletakkan diri saya di luar sana-‘. Bagaimana jika dia hanya menjadi tidak baik? Agak seperti anda dan Jacob.Emma: “Baik. Dia sebenarnya sangat manis.Abigail: “Maka mengapa anda berhenti?Emma: “Summer Fling! Kami pergi ke sekolah seperti empat negeri. Saya- dia mendapatnya.” – Emma dan Abigail

  Abigail: “Awak tahu tak? Saya sebenarnya mempercayai anda.Emma: “Abi. Adakah itu pujian?Abigail: “Pesona anda berjangkit, apa yang boleh saya katakan? Saya akan melanggan.Emma: “Awak lebih baik. Sebaik sahaja anda pulang: sub, kongsi, smash itu seperti butang! Tritunggal Suci!Abigail: “Okey, baik sekarang saya betul -betul menyesal.” – Emma dan Abigail

  Abigail: “Oh, bagaimana mereka mendapat selama dua bulan tanpa anda?Emma: “Saya akan tahu bahawa saya mempunyai pangkalan pelanggan yang sangat setia dan terlibat. Saya memberikan nasihat gaya hidup yang sangat penting dan pendidikan dalam bentuk monolog video yang menghiburkan dan lucu. Mereka bergantung pada saya.Abigail: “Oh, betul -betul. Anda masalah besar.Emma: “Um, ya.Abigail: “Maksud saya- saya pasti mereka akan menjadi seperti sangat gembira anda kembali.” – Emma dan Abigail, jika yang terakhir memilih untuk pergi ke laluan yang indah dan bertindak sarkastik.

  Emma: “Saya harap Abi baik -baik saja. Dia berlari lebih awal. Sekiranya anda tidak melihatnya, saya, agaknya dibuat dengan nick- tetapi ia berani! Saya tidak seperti jalang atau apa -apa. Oh, dan untuk konteks: Abi suka Nick. Baik, sebenarnya, mereka saling menyukai. Sebenarnya, saya hanya mahu menggemari api sedikit. Menonton tersandung antara satu sama lain seperti ubur -ubur mabuk yang meletihkan! Anak miskin seperti rusa di lampu depan. Walaupun sejuk, mereka pintar, mereka akan mendapatkannya. Saya yakin mereka berada di sana di hutan sekarang.” – Emma merakam dirinya jika dia mengambil jalan kiri dan bertindak belas kasihan

  Emma: “Abi melihat saya seperti ini. orang yang yakin, tetapi, sebenarnya? Saya hanya terdesak untuk terus bertahan di dunia di mana semua orang mahu menjadi berbeza.” – Emma merakam dirinya

  Pelakon permainan kuari dan pelakon suara

  Pelakon dan pelakon suara kuari: pelakon watak di kuari dapat dilihat

  Pengalaman Seram Terkini Supermassive Games terbaru. Dan, seperti kebanyakan siaran mereka yang lain, ia penuh dengan selebriti yang memainkan watak -watak yang anda dapat mengawal sepanjang permainan, yang dibentuk oleh pilihan dan tindakan anda. Pelakon suara dan pelakon kuari adalah pilihan yang luas, yang meliputi bakat muda dan lama dan beberapa orang dari siri dan filem yang mungkin anda tidak akan mengharapkan.

  Dengan banyak watak yang berbeza mengambil panggung, pelakon muda disokong oleh pelakon Scream David Arquette. Walau bagaimanapun, ahli kumpulan lain juga telah berada dalam bahagian yang saksama, termasuk 13 Alasan Mengapa, Detektif Pikachu, Evil Dead, Halloween, Wolf of Wall Street dan banyak lagi.

  Oleh itu, dengan kuari sekarang, dapatkan permulaan kepala yang memainkan banyak, banyak watak yang membentuk permainan dengan penuh Pelakon suara kuari dan senarai pelakon di bawah.

  Pelakon permainan kuari dan pelakon suara

  Senarai pelakon dan pelakon suara kuari termasuk 15 pelakon dan pelakon. Mereka adalah seperti berikut:

  • Chris – Dimainkan oleh David Arquette (Francais Scream)
  • Travis – Dimainkan oleh Ted Raimi (Evil Dead, Spider-Man)
  • Abigail – Dimainkan oleh Ariel Winter (Keluarga moden)
  • Bobby – Dimainkan oleh Ethan Suplee (The Wolf of Wall Street)
  • Constance – Dimainkan oleh Lin Shaye (Francais berbahaya, dendam)
  • Ryan – Dimainkan oleh Justice Smith (Detektif Pikachu, Jurassic World: Kerajaan Jatuh)
  • Nick – Dimainkan oleh Evan Evagora (Star Trek: Picard)
  • Dylan – Dimainkan oleh Miles Robbins (Halloween [2018], penyekat)
  • Eliza – Dimainkan oleh Grace Zabriskie (Armageddon, liar di hati)
  • Jacob – Dimainkan oleh Zach Tinker (13 sebab mengapa)
  • Jedediah – Dimainkan oleh Lance Henriksen (Makhluk asing, terminator)
  • Emma – Dimainkan oleh Halston Sage (X-Men: phoenix gelap, bandar kertas)
  • Kaitlyn – Dimainkan oleh Brenda Song (Dollface, rangkaian sosial)
  • Laura – Dimainkan oleh Siobhan Williams (Ditinggalkan)
  • Max – Dimainkan oleh Skyler Gisondo (Dilema sosial)
  • Grace – Emily Axford
  • Anton – Brian Murphy
  • Suara Tutorial – Mark Silverman

  Ini adalah pelakon penuh watak yang anda akan menghabiskan masa dengan semasa anda bermain.

  The Quarry adalah pengganti rohani yang hebat hingga subuh dan kami menyukainya dalam Kajian Kuar kami. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, lihat panduan kami di Walkthrough dan Petua Quarry kami.

  Lebih banyak dari beban

  Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Yang semua pelakon suara di kuari?

  Pelepasan seterusnya dalam siri permainan seram interaktif sinematik yang dibangunkan oleh Supermassive Games adalah Kuari, yang kini boleh didapati di PC, Xbox, dan PlayStation.

  Permainan ini berfungsi sebagai “pengganti rohani” kepada supermassive yang diiktiraf secara meluas Sehingga subuh Siaran, dan seperti permainan 2015 yang dikeluarkan sebelum ini, ia menampilkan pelakon semua pelakon dengan pengalaman dalam filem menakutkan/genre seram yang juga memberi pinjaman kepada permainan.

  Inilah senarai setiap pelakon suara yang terdapat di Kuari.

  David Arquette sebagai Chris

  “Sebagai pemilik yang ramah, pengendali, dan tokoh ayah Hackett’s Quarry Summer Camp, Chris dikhaskan untuk memastikan para berkemahnya menyerahkan telefon bimbit mereka dan menikmati keajaiban alam semula jadi,” bio Chris ‘ KuariLaman web membaca.

  David Arquette, pelakon suara Chris, bermain Dewey Riley di Menjerit francais, benny masuk Buffy the Vampire Slayer, dan memenangi Kejohanan Heavyweight Dunia dalam Wrestling Kejohanan Dunia.

  Siobhan Williams sebagai Laura

  “Laura teruja untuk menghabiskan musim panas yang tenang di hutan sebagai kaunselor kem bersama teman lelakinya Max,” Bio Laura berbunyi. Dia digambarkan sebagai pelajar yang bijak dan ingin tahu yang mengejar kerjaya doktor haiwan.

  Laura disuarakan oleh Siobhan Williams, yang juga bermain Emily Chadwick di Ditinggalkan, Jamie Lewis IN Heartland, dan esme hitam masuk Kotak hitam.

  Skyler Gisondo sebagai Max

  Max, teman lelaki Laura, diterangkan dalam bio sebagai badut kelas yang mempunyai “masalah menerapkan dirinya dan melihat perkara melalui.”Tetapi walaupun kesalahannya, Max setia dan ramah, menjadikan pasangan itu perlawanan yang baik.

  Max dimainkan oleh Skyler Gisondo, suara Lance Brannigan di Licorice Pizza, Gideon Gemstone In Batu permata yang benar, dan Eric Bemis di Santa Clarita Diet.

  Ariel Winter sebagai Abigail

  “Abigail sangat dikebumikan dalam buku lakarannya bahawa dia tidak dapat melihat seberapa baik kemahiran artistiknya dan sikap baik dihargai oleh rakan -rakannya. Sosial janggal tetapi manis dan ikhlas, dia mati untuk mencari percintaan sebelum musim panas keluar, “Bio Abigail berbunyi.

  Ariel Winter memainkan Abigail di Kuari tetapi juga bermain Alex Dunphy di Keluarga moden dan bersuara Gretchen di Phineas dan Ferb.

  Lagu Brenda sebagai Kaitlyn

  “Kaitlyn merangkumi idea hidup dengan kuat; Sentiasa menuju ke arah keseronokan dan tidak pernah takut untuk menggerakkan periuk sedikit, “Bio Kaitlyn berbunyi. “Sifat dan kepintarannya yang mesra bermakna dia dapat menyesuaikan diri dengan persekitaran sosial, sering membenarkannya menyelinap ke dalam peranan de facto ‘pemimpin,’ walaupun dia kadang -kadang berjuang untuk menyatakan keperluannya sendiri dalam situasi yang tertekan.”

  Kehidupan Suite Zack dan Cody Peminat akan mengenali pelakon suara Kaitlyn sebagai Brenda Song, yang memainkan London Tipton di Disney Show. Lagu juga memainkan Christy Ling di Jaringan sosial, Madison Maxwell IN Dollface, dan JJ masuk Stesen 19.

  Evan Evagora sebagai Nick

  Nick, seorang “Remaja Heartthrob,” adalah lembut dan bersemangat dengan sentuhan “kelemahan nerdy,” menurut bio beliau. Dia digambarkan sebagai meletakkan dinding untuk menghalang orang daripada terlalu dekat.

  Evan Evagora, yang bermain Elnor di Star Trek: Picard, Suara Nick In Kuari.

  Halston Sage sebagai Emma

  “Emma adalah sesuatu yang dokumentari, menangkap dan mengulas hampir segala-galanya melalui kamera menghadap depan telefonnya untuk pengikutnya yang setia,” kata Bio Emma. “Sebagai pelakon berbakat dan berpengaruh yang giat, dia menjalankan aktiviti drama kem, mengusik yang terbaik (dan paling teruk) dalam semua orang yang dia temui.”

  Halston Sage, suara Emma, ​​bermain Lacey di Bandar kertas, Kt. Alara Kitan In Orville, dan Ainsley secara putih masuk Anak lelaki yang prodigal.

  Hakim Smith sebagai Ryan

  “Kebanyakan tidak akan ‘mendapatkan’ apa sahaja yang datang melalui fon kepala, tetapi Ryan hidup untuk sambungan, walaupun dia bersandar ke seluruh perkara yang merenung, tampan,” kata profil Ryan. “Di bawah persona yang bersemangat adalah hati seorang pahlawan, bertekad untuk membuktikan dirinya kepada orang -orang yang dia peduli.”

  Hakim Smith memainkan Franklin Webb di Jurassic World: Kerajaan Jatuh, Tim Goodman IN Detektif Pokémon Pikachu, Theodore Finch In Semua tempat yang cerah.

  Miles Robbins sebagai Dylan

  “Pelancong dan kaunselor sama -sama mencintai humor dan pengetahuan muzik yang mendalam Dylan, disiarkan setiap hari di atas sistem PA kem … tetapi di bawah persona yang mesra, tegang suara radionya, orang yang jauh berbeza menunggu, terkejut dengan penolakan,” Bio Dylan berbunyi.

  Miles Robbins, suara Dylan, bermain William di The X-Files, dan Dave In Halloween (2018).

  Zach Tinker sebagai Jacob

  Walaupun agak egotistik, Yakub digambarkan sebagai mempunyai coretan yang menawan dan “benar -benar mahu rakan -rakannya untuk bersenang -senang,” menurut bionya.

  Zach Tinker Voices Jacob, dan sebelum ini dilemparkan sebagai Fenmore Baldwin di Yang muda dan gelisah, dan Sonny Kiriakis masuk Hari Kehidupan Kita.

  Ted Raimi sebagai Travis

  “Sheriff bandar kecil North Kill, Upstate New York, Travis bersumpah untuk melindungi dan berkhidmat -dan itulah yang dia lakukan.”

  Suara Travis, Ted Raimi, memainkan pelbagai peranan di Jahat mati Trilogi, Ted Hoffman di Spider-Man trilogi, dan menyuarakan Sam di Evil Dead: Penjanaan semula permainan video.

  Lance Henriksen sebagai Jedediah

  Lance Henriksen memainkan Jedediah di Kuari, Tetapi dia juga menyuarakan Gembala Jeneral di Call of Duty: Peperangan Moden 2, Laksamana Steven Hackett di Kesan besar-besaran trilogi, dan uskup di Makhluk asing francais.

  Ethan Suplee sebagai Bobby

  Selain menyuarakan Bobby, Ethan Suplee bermain Seth Ryan di Sejarah Amerika x, Toby Welch In Serigala Wall Street, dan Randy Hickey di Nama saya Earl.

  Lin Shaye sebagai Constance

  Lin Shaye memainkan penyambut tetamu di Haven di Sendiri dalam kegelapan, seorang guru di Mimpi ngeri di Elm Street, dan Elise Rainier di Indidious siri.

  Grace Zabriskie sebagai Eliza

  Grace Zabriskie bermain Sarah Palmer di Twin Peaks dan juga Twin Peaks Prequel filem, Emma dalam Dendam, Puan. Ross dalam Seinfeld, dan kron masuk Terpesona.

  Penulis Kakitangan Lead Valorant, juga meliputi CS: GO, FPS Games, Tajuk Lain, dan Industri Esports Lebih Luas. Menonton dan Menulis Esport sejak 2014. Sebelum ini menulis untuk Dexerto, Upcomer, Splyce, dan entah bagaimana MySpace. Jack of All Games, Master of None.