Emily – Overwatch Wiki, Overwatch 2 Devs Akhirnya mengakui teman wanita Tracer dalam permainan & menggoda lebih banyak tradisi untuk datang – Dexerto

Overwatch 2 Devs Akhirnya mengakui teman wanita Tracer dalam permainan & menggoda lebih banyak tradisi untuk datang

Overwatch 2 akhirnya mengakui teman wanita Tracer dalam permainan, dan seorang dev juga menggoda lebih banyak tradisi untuk datang dalam masa terdekat.

Emily

Emily Adakah teman wanita Lena Oxton. .

Kandungan

Cerita [| ]

London Calling [| ]

Dan awak adalah. gembira? Melakukan ini?
Kursus! Maksud saya, itu bukan overwatch, tetapi saya mahu membantu.
Tidak menjawab soalan saya.
Saya sangat gembira.
~ Emily dan Lena membincangkan aktiviti vigilante yang terakhir

Emily dan Lena tinggal bersama di sebuah flat di London pada masa Overwatch dibubarkan. Lena bertindak sebagai vigilante di London, di mana Emily disebut sebagai “heroik pampasan.”Suatu malam, Emily bertanya kepada Lena jika dia benar -benar gembira, yang mana Lena menjawab bahawa dia. Sebenarnya, ia adalah satu kes kebanyakannya, Seperti Lena masih terkoyak dari akhir Overwatch. [1]

Artikel atau seksyen ini adalah stub. Anda boleh membantu overwatch wiki dengan mengembangkannya.

Ulasan Pakar Gamespot

04 Oktober 2022

Refleksi [| ]

Refleksi Emily

Pada waktu malam Lena gagal mendapat Emily sebagai hadiah untuk Krismas, Emily, yang telah menyediakan teh untuk kedua. Emily melihat kotak yang dihiasi diikat dengan reben di atas meja kopi yang, tidak diketahui kepadanya, Lena telah menerima dari seorang gadis muda untuk membantu keluarganya pada awal malam itu. Emily kemudian bertanya sama ada untuknya, dan dalam kegembiraannya, dia membukanya, mengabaikan protes saraf Lena bahawa ia tidak dimaksudkan untuknya. Untuk kejutan Lena, ia adalah apa yang dikehendaki Emily; selendang kehijauan yang gelap dengan reka bentuk naungan gelap. Malangnya, Emily mencium Lena.

Di Watchpoint: Gibraltar, Winston, yang telah menunggu ketibaan Lena, menyerah menunggu dan memberitahu Athena bahawa ia mesti menjadi berdua malam ini. Athena kemudian memberitahu Winston Seseorang telah tiba di pintu, dan kedua -dua Lena dan Emily menyambut “lelaki besar itu.”Mereka memeluknya dalam pelukan kumpulan, maka semua gembira duduk makan malam. [2]

Trivia [| ]

Traceremilyspray

  • Foto Emily dapat dilihat di kokpit Orca di Jam sifar.
  • Foto Emily dan Tracer boleh didapati di barak di Watchpoint: Gibraltar. Ini ditambah pada bulan Mei/Jun, 2023, dan boleh didapati sebagai semburan. [3]
  • Emily diperkenalkan dalam komik Pengesan: Refleksi. Keputusan untuk memperkenalkannya (dan mempunyai dia dalam hubungan dengan Tracer) datang selepas konsep awal komik. Ciumannya dengan Tracer melalui banyak masa sebelum versi terakhir diselesaikan. [4]

Rujukan [| ]

  1. Tracer -London Memanggil Isu 1
  2. Pengesan: Refleksi
  3. ↑ 2023-05-30, Raikan Kebanggaan dalam Overwatch 2. Blizzard Entertainment, Diakses pada 2023-06-25
  4. Dunia Penempaan: Cerita Di Sebalik Seni Blizzard Entertainment

Overwatch 2 Devs Akhirnya mengakui teman wanita Tracer dalam permainan & menggoda lebih banyak tradisi untuk datang

Blizzard

Overwatch 2 akhirnya mengakui teman wanita Tracer dalam permainan, dan seorang dev juga menggoda lebih banyak tradisi untuk datang dalam masa terdekat.

Sejak pembebasan Overwatch 2, pemain telah lama merungut kekurangan tradisi baru, aspek permainan yang banyak disayangi melalui pengalaman PVE pertama permainan. Namun, Overwatch menjadi sangat menghairankan, bagaimanapun, kita masih belum dapat melihat banyaknya dalam permainan itu sendiri.

Perkara -perkara yang kelihatan perlahan -lahan berubah dalam Musim 4 walaupun, kerana acara Starwatch baru bukan sahaja menunjukkan tanda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Termasuk dalam patch pertengahan musim terkini, kami juga melihat satu perkara khususnya untuk peminat yang gemar teruja kerana Blizzard akhirnya mengakui teman wanita Tracer dalam permainan.

Ada rahsia tentang selimut.

.

-Gavin Jurgens-Fyhrie �� (@gavinetc) 9 Mei 2023

Pereka naratif utama untuk Overwatch, Gavin Jurgens-Fyhrie, menggoda bahawa terdapat tambahan baru di salah satu peta. Dan dalam masa kurang dari satu jam, peminat melihatnya. Di Gibraltar, pengguna Twitter ‘ClearTogether’ menemui gambar Tracer dan teman wanitanya, Emily, di The Hero Quarters.

Emily pertama kali diperkenalkan sebagai teman wanita Tracer di London Calling Comics, dan kini dia akhirnya membuat penampilan (walaupun kecil) dalam permainan. Emily telah disebut sebelum ini dalam garis suara, tetapi ini adalah penampilan visual pertamanya dalam permainan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Bilik itu juga mendapat beberapa kemas kini visual, dengan nama mei dan tracer yang ditulis di dada, menandakan tempat tidurnya.

Di samping itu, Gavin terus mengusik bahawa “ada rahsia tentang selimut”. Dan bahawa ia akan diturunkan di kemudian hari.

Walaupun dia menyiratkan ia mungkin bukanlah yang paling penting di dunia dalam komen. “Adakah ia menunjukkan masa depan Overwatch? Tidak.”Dia berkata secara terang -terangan.

Artikel berterusan selepas iklan

“Adakah penting untuk Pve? Tidak. Adakah penting bagi saya, secara peribadi? Secara kritis.”

Tracer dan teman wanitanya sekarang ‘Overwatch’ rasmi

Tracer dan teman wanitanya sekarang 'Overwatch' rasmi

Overwatch Mempunyai garis suara baru di Wilayah Ujian Awam (PTR) yang merujuk hubungan antara Tracer dan teman wanitanya untuk pertama kalinya dalam permainan.

Blizzard mendedahkan bahawa OverwatchPengesan coverstar berada dalam hubungan seks yang sama dengan seorang wanita bernama Emily pada bulan Disember. Tetapi yang mendedahkan itu dalam komik di Overwatch laman web – tidak ada rujukan mengenai hubungan dalam permainan dan beberapa pemain masih tidak tahu mengenainya. Sehingga sekarang.

PT-SAHAJA PTR baru-baru ini dikemas kini untuk memberi Tracer satu garis suara baru yang dia akan berpeluang untuk mengatakan ketika menunggu perlawanan bermula di peta bulan baru yang baru. Inilah garis, diperhatikan oleh pengguna Tumblr Redvevo dan Mikrofon:

Garis, “tertanya -tanya jika saya mempunyai masa untuk melawat Emily? Tidak, lebih baik tetap fokus, “kini hanya di PTR bersama dengan peta baru, tetapi harus tersedia di semua platform tidak lama lagi.

Ia tidak luar biasa untuk watak -watak di Overwatch untuk merujuk perkara yang berlaku di luar batas pertempuran berbilang pemain. Watak seperti Ana, Reinhardt, dan Zarya akan merujuk kepada peristiwa masa lalu, bercakap antara satu sama lain, atau merujuk orang di luar kolam wira permainan ketika di peta tertentu.

Perkara yang ganjil mengenai baris ini adalah bahawa pengesan tertanya -tanya apakah dia mempunyai masa untuk melawat Emily sementara di atas bulan. Adakah itu bermaksud bahawa Emily berada di bulan? Mungkin tidak. Dia dilihat di bumi baru -baru ini pada bulan Disember dan sejauh yang kita ketahui hanya Winston yang pernah membuatnya dari bulan (dan mungkin satu lagi gorila yang dipertingkatkan secara genetik bernama Hammond).

Tidak kira, cukup mengagumkan bahawa ini dimasukkan ke dalam permainan. Mungkin kita akan mendapat beberapa garis suara di masa depan yang merujuk apa sahaja yang berlaku antara Genji dan Mercy dalam komik yang sama.