Embers mengadili berita., Embers Adrift melancarkan 15 Oktober, mengesahkan harga kotak dan model langganannya | Secara besar -besaran dikuasai

Embers Adrift melancarkan 15 Oktober, mengesahkan harga kotak dan model langganannya

. Sehingga semalam, PVE mmorpg terbuka dunia hanya memerlukan pembelian satu kali untuk bermain dengan pilihan langganan VIP untuk menikmati pelbagai faedah. Peralihan ini bertujuan untuk memupuk komuniti yang lebih kuat dan membolehkan pelanggan luput untuk meneroka permainan. [.

Embers mengadili berita

Embers ADRIFT Menunjukkan permainan Blightroot Grove dalam aliran dev terbaru

. Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, pemaju telah menambah pelbagai ciri dan kandungan baru sebagai tambahan kepada pelbagai penambahbaikan permainan dan perubahan harga langganan, semuanya dalam usaha [. ]

Embers ADRIFT Iguana Pertempuran

Embers Adrift telah membuat beberapa penambahbaikan kepada sistem tempurnya dengan pembebasan kemas kini Ogos, yang digelar kuasa urat ember. . “Dengan tujuan meningkatkan rasa pertempuran tanpa mengubah formula secara drastik, kami telah meningkatkan pelaksanaan kami [.

. Dalam video pemaju terbaru mereka, studio menggoda log pemburuan baru yang akan segera menuju ke pve mmorpg kumpulan. Log memburu akan menjejaki setiap jenis makhluk yang anda bunuh [. ]

Embers Adrift Devs Minta pemain melanggan untuk memastikan ‘kejayaan jangka panjang’

Embers Adrift Pve Sandbox Mmorpg Treasure Raid Banner

. Sekarang pemain tidak dikehendaki membuang wang ke dalam permainan setiap bulan, nampaknya studio merasakan kehilangan dan menggalakkan pemain untuk melanggan untuk menjamin masa depan permainan. “Sekarang kita [. ]

Embers Adrift Pve Sandbox Mmorpg Treasure Raid Banner

Hari yang ditunggu -tunggu oleh pemain embers telah tiba sebagai Stormhaven Studios akhirnya membuang langganan bulanan mandatori. Sehingga semalam, PVE mmorpg terbuka dunia hanya memerlukan pembelian satu kali untuk bermain dengan pilihan langganan VIP untuk menikmati pelbagai faedah. . [.

Embers ADRIFT PVE SANDBOX MMORPG Running Group Teaser Screenshot

Stormhaven Studios yang dirawat Embers mengadakan peminat ke pemaju baru Livestream pada hujung minggu, di mana studio melancarkan pelan hala tuju pembangunan yang dikemas kini untuk MMORPG berasaskan kumpulan untuk baki 2023. Semasa aliran, pemaju bercakap tentang kemas kini kandungan yang akan datang dan memberi penerangan tentang apa yang boleh diharapkan oleh pemain dalam beberapa bulan akan datang. .

Embers Adrift menjalankan satu lagi hujung minggu percuma untuk bermain bulan depan

. . ]

Embers Adrift menggoda hujung minggu dan acara permainan percuma yang akan datang, mengesahkan ‘No Pvp’

Embers ADRIFT PVE SANDBOX MMORPG Running Group Teaser Screenshot

. . Pastikan mata anda dikupas untuk tarikh yang tepat! [[.

Pengurus Komuniti Embers Adrift bertindak balas terhadap aduan mengenai model pengewangannya

Pengurus Komuniti Embers Adrift, Elloa, kembali dengan

Embers Adrift menawarkan pratonton akhir Grimstone Canyon menjelang pembebasannya hari ini

Embers Adrift menjangkakan satu lagi kemas kini utama ketika Stormhaven Studio terus memanfaatkan dunia permainan PVE MMORPG berasaskan kumpulan. . “Canyon berdinding merah yang indah di utara Dryfoot hanya dicemari oleh Grimstone Marauders [.

Embers Adrift melancarkan 15 Oktober, mengesahkan harga kotak dan model langganannya

Embers hancur, Saga Lucmia, sedang dalam perjalanan ke akhir beta dan ke pelepasan penuh. Stormhaven Studios kelihatan sesuai untuk mendedahkan tarikh pelancaran Sabtu, 15 Oktober, dan maklumat harganya. . Di forumnya.

Embers hancur . Pemain bermula dengan salah satu daripada tiga peranan asas yang cawangan menjadi sembilan pengkhususan yang berbeza untuk pilihan playstyle yang lebih spesifik termasuk kawalan orang ramai serta triniti suci yang diharapkan dari archetypes.

Pengumuman itu juga memperincikan model pengewangan yang disebutkan sebelumnya, mengesahkan harga dan langganan kotak: pemain yang ingin menyelam dapat membeli permainan dengan diskaun $ 30 hingga bulan Oktober, yang termasuk 30 hari waktu permainan, dan memanfaatkan Harga sub diskaun $ 10 sebulan jika langganan dikunci sebelum akhir tahun 2022. Jika tidak, langganan akan menelan belanja $ 15 sebulan bermula pada tahun 2023 dan harga kotak akan meningkat kepada $ 40 selepas bulan ini.