Elder Scrolls 6 Release Date & Ciri -ciri: 10 Perkara Yang Tahu, The Elder Scrolls 6 akan melangkau PS5 dan tidak datang sehingga sekurang -kurangnya 2026 – The Verge

The Elder Scrolls VI akan melangkau PS5 dan tidak datang sehingga sekurang -kurangnya 2026

Oleh Andrew Webster, editor hiburan yang meliputi streaming, dunia maya, dan setiap permainan video Pokémon. Andrew menyertai The Verge pada tahun 2012, menulis lebih daripada 4,000 cerita.

Elder Scrolls 6 Tarikh & Ciri -ciri Pelepasan: 10 perkara yang perlu diketahui

Kami tidak mempunyai tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 Rasmi dan kami tidak akan mendapat satu untuk sementara waktu. Inilah yang perlu anda ketahui sekarang mengenai permainan Elder Scrolls seterusnya berdasarkan tradisi, khabar angin, maklumat yang disahkan, dan apa yang kami harapkan dari Bethesda. Sudah lebih dari satu dekad sejak Bethesda mengeluarkan Elder Scrolls V: Skyrim. Dan sementara permainan Elder Scrolls seterusnya disahkan, ia tidak akan memukul rak untuk masa yang lama. Elder Scrolls 6 adalah tajuk awal permainan dan permainan kini sedang dibangunkan di belakang tabir. Bethesda tetap ketat mengenai rancangannya untuk permainan dan mungkin akan diam untuk masa depan yang boleh dijangka. Ada alasan untuk itu dan kami akan menyentuhnya di bawah. Tidak seperti permainan lain, contohnya GTA 6, kami tidak melihat kebocoran sehingga kami, dan peminat siri ini, bekerja dengan sedikit maklumat. .

.

Treler Elder Scrolls 6

Sudah lima tahun ditambah sejak Bethesda mengesahkan Elder Scrolls 6. Pengesahan itu datang sepanjang bulan pada bulan Jun 2018 apabila syarikat itu mengeluarkan treler penggoda, yang boleh anda tonton di bawah.

Malangnya, treler itu tidak banyak mendedahkan dan kemungkinan akan menjadi pandangan terakhir yang kita dapatkan pada permainan Elder Scrolls seterusnya untuk seketika.

Tarikh Pelancaran 6 Elder Scrolls 6

Ketika Bethesda mengeluarkan treler itu, ia menyatakan bahawa permainan itu berada dalam pra-pengeluaran. Tahun lepas, ia telah mendedahkan permainan masih dalam proses pra-pengeluaran. . Bethesda kini mengusahakan RPG terbaru, Starfield. Starfield adalah harta intelektual baru yang dibangunkan baru Bethesda lebih dari 25 tahun. Bethesda akan menyokong Starfield dengan kandungan dan mod DLC selepas melancarkan begitu banyak perhatiannya akan kekal dalam permainan sehingga ia bersedia untuk bergerak. Satu perkara lain yang dicatat: Todd Howard mengatakan Elder Scrolls 6 mungkin permainan tatal Elder yang terakhir dengannya. Ini masuk akal memandangkan berapa lama masa yang diperlukan untuk membuat permainan ini dan berapa lama Bethesda menyokong mereka selepas pelancaran. Dia mengulangi bahawa dia akan mengarahkan permainan dalam temu bual dengan GQ Dan ia akan menjadi kali keempatnya yang bertanggungjawab ke atas permainan tatal yang lebih tua.

Tarikh Siaran Elder 6 Tarikh Siaran

Sama seperti Starfield, kita harus mendapat tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 awal terlebih dahulu terlebih dahulu. Sudah tentu, itu tidak bermakna syarikat itu akan berpegang pada tarikh. Bethesda telah menangguhkan permainan pada masa lalu dan ada kemungkinan kita melihat tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 Dapatkan kembali beberapa kali sebelum pemaju merasa selesa melepaskan permainan kepada orang ramai. Bagi tarikh tertentu, Bethesda’s Todd Howard telah mengatakan bahawa kami tidak dapat melihat tanah permainan sehingga 2026. . Menurut Phil Spencer dari Xbox, The Elder Scrolls 6 mungkin “lima tahun ditambah.”Dia membuat komen semasa kesaksian di percubaan Microsoft FTC. Jika komen Spencer bertahan, ini bermakna kita tidak dapat melihat Tanah Tarikh Siaran Elder 6 sehingga 2028. Seorang peguam Microsoft memberitahu seorang hakim yang diproyeksikan Elder Scrolls 6 (dia memanggilnya Elder Scrolls 16) Tarikh Siaran adalah 2026, jangka masa yang sama yang dikemukakan oleh Howard.

Dokumen dari kes FTC Microsoft menyatakan tarikh pelepasan permainan adalah “TBC, tetapi dijangka pada tahun 2026 atau lebih baru.”

Elder Scrolls 6 Konsol

Memandangkan Starfield adalah eksklusif untuk Xbox dan Windows PC, ada peluang yang sangat baik Elder Scrolls 6 akan menjadi eksklusif Microsoft juga. Ini seolah -olah telah disahkan oleh Xbox Head Phil Spencer, tetapi dia kini berjalan kembali komen tersebut. Spencer kini mengatakan ia “sukar bagi kami sekarang untuk mencubit dengan tepat apa platform yang akan dilancarkan oleh permainan.”Dalam erti kata lain, syarikat itu kini belum membuat keputusan mengenai pelancaran di PlayStation. Dokumen dari kes FTC Microsoft menceritakan kisah yang berbeza dan nampaknya syarikat itu memang merancang untuk membuat Elder Scrolls 6 Xbox Eksklusif. Bagi Xbox Series X dan Xbox Series S, tidak ada jaminan permainan tiba untuk platform generasi semasa sama ada. Dokumen mencadangkan Sony merancang untuk melepaskan PS6 suatu ketika selepas 2027. Jika itu tepat, kami mengharapkan Microsoft melepaskan Xbox baru pada masa itu juga. Dokumen tambahan muncul dari percubaan Activision Blizzard Microsoft dan mereka mencadangkan syarikat itu mengharapkan untuk melepaskan konsol gen seterusnya pada tahun 2028. Microsoft mengharapkan Sony melancarkan konsolnya sendiri pada tahun 2028 juga. Sekiranya tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 ditolak ke 2028 atau seterusnya, dan itu berada dalam keadaan yang kemungkinan, ia boleh menjadi eksklusif untuk konsol generasi akan datang.

Ia hampir tidak boleh dikatakan, tetapi jangan beli mana-mana Elder Scrolls 6 pra-pesanan dari laman web seperti eBay atau tempat lain yang menjanjikan akses awal ke permainan. Elder Scrolls 6 Pra-pesanan akan hidup apabila Bethesda mempamerkan permainan sepenuhnya. Dalam erti kata lain, jangan mengharapkan ia dijual di peruncit selama bertahun -tahun.

Skrol Elder 6 Harga

Setakat ini, anda boleh mengharapkan versi asas Elder Scrolls 6 untuk Xbox One Series X untuk bermula pada $ 69.99. Ini adalah kadar yang akan berlaku untuk permainan AAA sekarang. Itu jelas boleh berubah di jalan, tetapi inilah yang diharapkan pada ketika ini. Sekiranya Bethesda mengeluarkan bundle tambahan, dan tidak ada keraguan dalam fikiran kita bahawa ia akan, anda boleh mengharapkan bundle tersebut untuk menelan belanja lebih banyak wang.

Skrol Elder 6 Tetapan

Treler Elder Scrolls 6 telah membawa kepada satu tan spekulasi mengenai tetapan permainan, tetapi pada masa ini, belum ada yang disahkan. Yang dikatakan, Todd Howard telah mengatakan bahawa tetapan permainan telah diputuskan. Setakat ini, Wang Pintar kini berada di Hammerfell, yang peminat dikenali sebagai rumah Redguards. . Tweet ini menampilkan peta Skyrim dan berkata “menyalin masa lalu dan peta masa depan.”Salah satu lilin di peta adalah tepat di mana Hammerfall, yang membawa beberapa untuk mempercayai ini adalah petunjuk. Sudah tentu, ini hanya boleh menjadi satu kebetulan, tetapi yang lain telah menyatakan bahawa mereka percaya tanah yang ditunjukkan dalam treler permainan yang sesuai dengan Hammerfall.

Ciri -ciri Elder Scrolls 6

Permainan ini masih dalam pembangunan awal sehingga kami tidak mempunyai banyak maklumat dalam cara ciri baru, tetapi berikut adalah beberapa perkara yang boleh anda harapkan. Todd Howard memberitahu Telegraph dan GQ . Jelas sekali, akan ada perbezaan kerana syarikat membuat penambahbaikan pada enjin, tetapi sekurang -kurangnya beberapa teknologi harus sama.

Howard juga memberitahu IGN . Dia mengatakan bahawa ia perlu dibuat sedemikian rupa sehingga orang akan bermain selama satu dekad atau lebih. Dengan kata lain, anda boleh mengharapkan permainan ini menawarkan banyak elemen yang sama yang membuat permainan seperti Fallout dan permainan Elder Scrolls sebelumnya begitu popular. .

Skrol Elder 6 Mod

Sokongan mod untuk permainan Bethesda sentiasa hebat dan anda boleh mengharapkan komuniti yang mantap untuk Elder Scrolls 6 juga. .

Elder Scrolls 6 Keperluan PC

Jika anda merancang untuk bermain Elder Scrolls 6 pada PC Windows, perhatikan kami tidak akan mendapat keperluan minimum dan disyorkan permainan sehingga kami hampir dengan tarikh pelepasan.

The Elder Scrolls VI akan melangkau PS5 dan tidak datang sehingga sekurang -kurangnya 2026

Mendedahkan yang dijangkakan lama datang sebagai sebahagian daripada dokumen baru yang diturunkan semasa FTC V. Kes Microsoft.

Oleh Andrew Webster, editor hiburan yang meliputi streaming, dunia maya, dan setiap permainan video Pokémon. .

18 Sep 2023, 1:40 PM UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Dokumen yang dikeluarkan sebagai sebahagian daripada FTC v. Microsoft Kes mengesahkan apa yang telah lama dijangkakan: The Elder Scrolls VI tidak akan dilancarkan selama beberapa tahun, dan ia tidak akan datang ke PlayStation. Menurut carta baru, yang dihasilkan oleh Microsoft untuk FTC, seterusnya Skrol Elder Permainan tidak dijangka dilancarkan sehingga sekurang -kurangnya 2026 – sesuatu yang juga disebut oleh peguam Microsoft dalam kes mahkamah. Dan seperti permainan terbaru Bethesda – Starfield dan Redfall – Ia boleh didapati di PC dan Xbox apabila ia dilancarkan.

Dalam satu kenyataan mengenai eksklusif yang dilampirkan Elder Scrolls VI bahagian carta, yang datang dari wawancara dengan Xbox Head Phil Spencer di GQ, Spencer berkata, “Untuk berada di Xbox, saya mahu kami dapat membawa pakej lengkap sepenuhnya tentang apa yang kami ada. Dan itu benar apabila saya berfikir Elder Scrolls VI.”

The Elder Scrolls VI pertama kali diturunkan pada tahun 2018, walaupun kita tidak banyak mendengar tentang pengembaraan fantasi seterusnya Bethesda sejak itu. Sudah lama dijangka menjadi eksklusif kepada platform Microsoft, walaupun syarikat itu tidak akan mengesahkannya; tahun lepas, sebagai sebahagian daripada yang sama FTC v. Microsoft kes, diturunkan bahawa tiga permainan Bethesda seterusnya akan menjadi eksklusif. Itu termasuk Starfield, The Elder Scrolls VI, dan yang akan datang Indiana Jones permainan.

Spekulasi, treler, dan penetapan tarikh pelepasan Elder Scrolls 6

Kami tahu dengan pasti bahawa tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 masih beberapa tahun lagi, tetapi kami mendapat rasmi mendedahkan, treler, dan banyak lagi untuk membuat spekulasi.

The Elder Scrolls 6 Tarikh Siaran: Pukulan beberapa gunung dari treler TES6

Diterbitkan: 6 Sep 2023

? Kami akhirnya melihat rasmi kami pada permainan ihsan treler penggoda pendek. Video itu dibuka dengan motif muzik klasik dari siri ini dan pukulan panning beberapa gunung sebelum logo muncul, mengesahkan bahawa Elder Scrolls 6 adalah nyata, sekurang -kurangnya.

Kami mungkin telah dimanjakan oleh permainan yang sangat baik dalam siri ini, tetapi, terus terang, kami bersedia untuk menyelam kembali ke alam semesta Scrolls Elder – mereka masih beberapa permainan PC terbaik yang pernah dibuat, dan kami berharap bahawa Elder Tatal 6 akan mengikutinya. Pengarah Bethesda Todd Howard mengatakan kami akan tenggelam gigi kami dalam permainan Elder Scrolls 6 “selama sedekad sekurang -kurangnya.”Inilah yang kita tahu mengenai Tarikh Siaran Elder 6 Tarikh Siaran, termasuk tetapan potensi, ciri permainan, dan jangkaan apabila ia akan tiba.

Spekulasi Tarikh Siaran Elder 6 Siaran

Tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 dijangka mendarat tidak lebih awal daripada 2026 untuk konsol PC dan Xbox Series X/S, menurut seorang peguam yang mewakili Microsoft semasa pendengaran FTC mengenai pembelian syarikat Activision Blizzard.

Pada tahun 2016, penganalisis Michael Pachter secara optimis meramalkan bahawa tarikh pelepasan Elder Scrolls 6 akan tiba pada tahun 2017, tetapi dia segera terbukti salah. Pada tahun 2021, orang dalam industri Tyler McVicker menunjukkan bahawa kita tidak sepatutnya mengharapkan Elder Scrolls 6 sehingga sekurang -kurangnya 2026.

Dengan fokus tahun ini untuk Bethesda ditempatkan untuk memukul tarikh pelepasan Starfield, ia tidak mengejutkan apabila, pada bulan Ogos 2023, Pete Hines mengesahkan bahawa Elder Scrolls 6 masih “dalam pembangunan awal.”

Treler Elder Scrolls 6

. Dilihat oleh rupa bumi, ia kelihatan seperti TES 6 membawa kita sama ada Hammerfell, rumah orang Redguard, atau High Rock, di mana perlumbaan Breton berasal dari.

Thumbnail YouTube

Elder Scrolls 6 Berita

Laporan terbaru yang kami ada pada Elder Scrolls 6 adalah bahawa permainan kini dalam penerbitan Bethesda, Pete Hines, memanggil “pembangunan awal.”

Kami juga menyedari bahawa YouTuber Shirley Curry, lebih dikenali sebagai ‘Skyrim Nenek’, akan menjadi NPC dalam Scrolls Elder 6. Bethesda mendedahkan berita semasa aliran ulang tahun ke -25 Scrolls Elder selepas petisyen penggemar meraih 49,322 tandatangan untuk mewujudkannya. .

Terdapat juga wawancara antara Pete Hines dan VGR, yang menerangkan dengan tepat mengapa Bethesda mengumumkan Elder Scrolls 6 pada peringkat awal: “Kami jujur ​​sedikit bosan ditanya mengenai Elder Scrolls VI”. Jadi di sana anda memilikinya, mendedahkan tidak semestinya memberitahu kita apa -apa tentang sejauh mana pengeluaran sekuel Skyrim, hanya bahawa Bethesda sakit mati dengan menimbulkan persoalan.

The Elder Scrolls 6 Spekulasi Tarikh Siaran dan Rumor: Pukulan Peta 2D Tamriel, dan semua wilayahnya

Apabila anda melihat treler pengumuman Elder Scrolls 6, terdapat dua lokasi Scrolls Elder yang mungkin muncul di fikiran: High Rock and Hammerfell. ? Gunung, kawasan besar pantai, dan landskap kering, kering.

Tetapi sehingga Bethesda mendedahkan lebih banyak, kita tidak tahu apa yang akan ditetapkan oleh Elder Scrolls 6. Beberapa penyertaan bernombor yang lalu untuk siri ini kebanyakannya terjebak ke satu rantau tetapi, memandangkan idea -idea yang bercita -cita tinggi masuk ke dalam permainan, The Elder Scrolls 5 mungkin melihat kami pergi ke beberapa wilayah. Kita mungkin melihat seluruh benua, tatal tatal online yang lebih tua.

Terdapat beberapa spekulasi bahawa Elder Scrolls 6 mendedahkan treler tidak semestinya mencerminkan tetapan dalam permainan dan hanya bertujuan untuk menetapkan nada. Walau bagaimanapun, Todd Howard telah mendedahkan dalam temu bual dengan Eurogamer bahawa lokasi Elder Scrolls 6 telah dikenali untuk seketika dan bahawa treler itu membolehkan anda memerintah beberapa lokasi keluar.

Tebakan terbaik kami ialah Hammerfell, dan itu kerana tweet yang diterbitkan pada akhir tahun 2020. . Rujukan silang ini dengan keseluruhan peta Tamriel, kita dapat melihat bahawa walaupun sempadan Cyrodiil (penetapan untuk Elder Scrolls 4: Oblivion) ​​dan Batu Tinggi (Tanah Elf Tinggi) ditunjukkan, mereka banyak lebih dikaburkan daripada rantau Hammerfell ke barat daya.

Hammerfell, rumah kepada Redguards, juga mempunyai bulatan putih di atasnya, yang boleh menjadi petunjuk yang baik bahawa ini adalah di mana kita sedang menuju ke permainan Elder Scrolls seterusnya. Ia menyokong rakaman dari treler yang disebutkan sebelumnya dengan rantau ini menjadi pergunungan. Yang mengatakan, terdapat juga spekulasi bahawa tweet ini merujuk kepada pengembangan yang mungkin kepada Scrolls Elder: dalam talian tetapi belum ada yang disahkan.

Skrol Elder 6 perlumbaan

Sekiranya Elder Scrolls 6 tidak pergi ke suatu tempat yang baru, mungkin kita akan melihat beberapa perlumbaan baru ditambah ke formula, dengan gaya baru dan gaya permainan untuk mendapatkan genggaman dengan.

Walau bagaimanapun, tidak ada kaum baru yang ditambah kepada Skyrim, jadi kemungkinan besar kita akan melihat beberapa spesies baru atau kaum jika tatal Elder 6 melekat pada tamriel. Yang mengatakan, Elves Laut – juga dikenali sebagai Maormer – Ciri -ciri Do in the Elder Scrolls Online, jadi mungkin mereka boleh kembali dalam entri utama yang bernombor ke siri ini.

Spekulasi dan Rumor Tarikh Siaran 6 Penatua: Vista yang menunjukkan sungai berliku melalui dataran terbuka

Elder Scrolls 6 Story

Salah satu perkara yang membezakan Skyrim selain siri siri ini adalah naratif kompleksnya yang penuh dengan tipu muslihat politik. Peranan anda dalam Perang Saudara Permainan Memutuskan Nasib Kerajaan Bermasalah Hanya Bahagian Nominal dari Empayar. Di sini berharap bahawa Elder Scrolls 6 Story mengambil perkara ke tahap yang baru.

Walaupun The Elder Scrolls 6 Story akan, setakat ini, bergantung pada tetapan dan sejarahnya, mudah -mudahan, naratif permainan akan sepadan dengan cita -cita yang masuk ke dalam permainan di peringkat awalnya.

Itu semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Elder Scrolls 6. .

. Melangkah dari silsilah pemaju, sukar untuk tidak berfikir bahawa apa sahaja yang mereka lakukan mempunyai potensi untuk menjadi salah satu permainan RPG terbaik yang pernah dibuat.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.