Elden Ring Terbaik Kelas Bermula – Kelas dijelaskan | Panduan Kelas VG247, Elden Ring – Statistik Memulakan, Yang Perlu Dipilih

Panduan Kelas Elden Ring – Statistik Memulakan, Yang Perlu Dipilih

Anda tidak mendaftar masuk!

Elden Cincin Kelas Permulaan Terbaik dan Kelas Terbaik Untuk Tahap Kemahiran Anda

Kelas, atau asal, adalah pilihan awal utama di Elden Ring. Tetapi yang merupakan kelas permulaan elden terbaik?

Panduan oleh Alex Donaldson Penolong Editor
Dikemas kini pada Disember. 19, 2022

Memilih kelas permulaan terbaik di Elden Ring adalah keputusan besar pertama yang perlu anda buat dalam rpg tindakan terbuka dunia ini secara besar-besaran. Gaya Fromsoftware selalu memberi pemain sejumlah besar kebebasan dalam membuat watak mereka, dan perkara yang sama berlaku di Elden Ring ke tahap yang hampir luar biasa, terutama jika anda baru dalam siri ini. Di halaman ini, kami memperkenalkan Kelas Elden Ring dan bincangkan, secara ringkas, yang mungkin terbaik untuk anda. Tidak kira jika anda seorang pemula atau pemain pakar pakar, kami mendapat cadangan kelas permulaan Elden Ring untuk anda.

Kelas Elden Ring Terbaik untuk Pemain Lanjutan – Kelas Bermula Untuk Pemain Lanjutan Souls

Jika anda seorang pemain yang lebih maju, atau berasa seperti lelaki yang sukar dari luar, anda boleh memilih salah satu kelas yang lebih maju:

  • The Wira adalah penyerang huru-hara kekerasan; Semua tentang memukul keras, kecerdasan dan kehalusan dikutuk.
  • The Pahlawan adalah rakan sejawat yang berfokus pada huru -hara yang dibina di sekitar menggunakan senjata huru -hara yang lebih kompleks dan khusus – perkara seperti tombak dan pedang melengkung. Oleh itu, ia dilengkapi dengan stat stat ketangkasan permulaan yang tinggi.
  • The Bandit adalah salah satu daripada dua kelas yang bermula dengan akses kepada busur. Jika tidak, fikirkannya sebagai renjer dalam istilah RPG tradisional – semua tentang busur, belati, backstabs, dan sebagainya. Ini meriam kaca, dan satu untuk mereka yang mempercayai kemahiran mereka, tetapi statistik yang tinggi berguna untuk beberapa senjata kemudian.
  • The Nabi Mengambil kemahiran ahli astrologi tetapi pergi untuk penyihir yang lebih ‘tulen’ yang dibina di sekitar mantera seperti sling api, mogok kilat, dan mantra naga. Ini adalah perbezaan yang halus kepada rakan sejawatannya di atas kertas, tetapi perbezaan gaya bermain agak besar. Sebilangan besar mantera terbaik hanya dijumpai di kemudian.
  • Akhirnya, ada Wretch. Kelas ini pada dasarnya adalah untuk pakar; Anda bermula dengan tiada peralatan kecuali kelab, dan pada tahap 1, tetapi semua statistik anda bermula pada 10.

Ingatlah bahawa apa sahaja yang anda pilih, apa sahaja yang berdaya maju di Elden Ring. Anda boleh mengisar runes dan mengukur watak anda ke arah yang berbeza, dan kemudian anda dapat mengharamkan watak anda – walaupun tidak sampai jauh ke dalam permainan. Pilih kelas dengan gaya main yang anda nikmati, dan kemudian anda secara beransur-ansur boleh spesifikasi ke arah yang anda suka dari sana.

Tidak seperti kebanyakan RPG, di Elden Ring konsep ‘kelas’ bukanlah yang sukar dan tidak berubah. Dari masa ke masa, anda akan membuat kelas anda sendiri, dan ia mungkin tidak akan menyerupai mana -mana permulaan. Pilih kelas anda sebagai titik permulaan, dan sedikit lagi; Anda kemudian akan dengan cepat menjalin arah anda sendiri melalui percubaan. Anda boleh mendapatkan lebih banyak bantuan untuk itu dan sekumpulan konsep lain di Hub Panduan Elden Ring kami, dengan cara.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Panduan Kelas Elden Ring – Statistik Memulakan, Yang Perlu Dipilih

Memilih kelas permulaan di Elden Ring adalah salah satu keputusan besar pertama ketika memulakan permainan baru. Selalu ada rasa berat badan ketika memilih kelas dalam tajuk dari ofsoftware kerana, walaupun anda dapat mengubah statistik anda kemudian, selalu baik untuk memukul tanah.

Anda mungkin sudah mengetahui PlayStyle pilihan anda jika anda bermain dari permainan dariSoftware seperti Jiwa yang gelap, Walau bagaimanapun, setiap kelas di Elden Ring bermula dengan statistik dan senjata yang berbeza. Dengan itu, ia patut mengetahui yang mana yang akan dipilih untuk membantu anda dengan lebih cepat.

Jadi, inilah yang Elden Ring kelas dan statistik permulaan, kekuatan, dan kelemahan mereka.

Vagabond

Vagabond adalah salah satu yang lebih baik Elden Ring kelas. Dengan gabungan statistik yang baik di seluruh papan, hanya benar -benar kurang di Arcane, ia adalah pilihan yang baik untuk pemain yang suka melakukan sedikit segalanya, tanpa melakukan playstyle tertentu. Kelas ini bermula dengan beberapa perisai yang agak berat dan halberd juga, tetapi akan melambatkan roll kecuali anda memutuskan untuk melepaskan sesuatu.

Pahlawan

Sekiranya anda semua tentang ketangkasan di atas segalanya, maka pahlawan itu adalah untuk anda. Tujuan yang dibina untuk serangan kilat cepat, kelas ini bermula dengan dua scimitars. Ini bermakna anda boleh terus ke perjuangan pertama anda dengan senjata yang anda boleh menguasai pendirian untuk melepaskan serangan dwi-senjata yang tidak masuk akal. Ini pilihan yang tepat untuk pemain yang suka senjata yang lebih ringan dalam permainan jiwa.

Wira

Wira adalah kelas kekuatan, tetapi yang bersandar lebih menjadi meriam kaca daripada yang lain. Dengan perisai yang agak rendah, kelas ini mempunyai kekuatan permulaan tertinggi dan menendang perkara dengan kapak. Sekiranya anda berada di sini untuk senjata besar yang anda hanya mahu berayun sekali untuk mengakhiri musuh, maka ini adalah milik anda Elden Ring kelas permulaan.

Bandit

The Bandit bermula sebagai campuran huru -hara yang sangat baik dan penyerang berkisar. Ia mempunyai perisai ringan untuk menunggang, pisau yang sesuai untuk balas serangan dan backstabbing, dan juga datang dengan busur pendek sebagai senjata sandaran juga. Satu -satunya kelemahan adalah bahawa ia adalah sukar untuk digunakan kerana memerlukan parries. Walau bagaimanapun, mereka mempunyai penemuan item yang hebat terima kasih kepada statistik yang tinggi, jadi anda mendapat lebih banyak item sedikit lebih cepat.

Astrologer

Ahli astrologi adalah yang pertama dari kelas yang memakai ejaan, dan ini mengkhususkan diri dalam kecerdasan. Kelas ini agak lemah, tetapi statistik minda yang tinggi bermakna ia baik untuk memanggil semangat awal, serta menyerang dari jauh dengan Sorceries Glintstone. Bersama dengan beberapa mantra, ia dilengkapi dengan pemangkin pemutus dan pedang pendek.

Nabi

Nabi adalah kelas iman klasik anda. Ia mempunyai fikiran yang baik dengan kepercayaan yang luar biasa. Selain kecerdasan, ia sebenarnya mempunyai statistik yang cukup seimbang. Ini bermakna anda dapat dengan selesa menggunakan mantra kelas ini untuk menyokong diri anda. Anda bermula dengan tombak dan pemangkin untuk menghantar mantra iman anda.

Samurai

Samurai lebih kurang apa yang anda harapkan. Ia mempunyai gabungan kekuatan dan ketangkasan yang baik, yang bermaksud bahawa ia akan memberi manfaat yang besar dari senjata yang skala pada kedua -duanya. Bersama dengan katana untuk mengiris melalui musuh -musuh awal di jarak dekat, ia juga dilengkapi dengan busur panjang untuk musuh yang menjengkelkan yang tidak dapat dicapai. Perisai agak berat, jadi anda tidak perlu mengelak banyak.

Banduan

Selain daripada mempunyai headpiece yang paling menarik di Elden Ring kelas permulaan, banduan juga merupakan salah satu yang lebih inspirasi. Kelas ini mempunyai ketangkasan dan kecerdasan yang tinggi, menjadikannya sesuai untuk mereka yang suka menggunakan senjata dan mantra ringan. Ia juga bermaksud anda bermula dengan pedang dan pemangkin pemutus.

Pengakuan

Pengakuan berasal dari gereja, dan seperti yang anda harapkan dalam permainan dari ofsoftware, ia juga menendang punggung yang cukup. Ia mempunyai gabungan kekuatan dan ketangkasan yang baik, tetapi cemerlang dalam iman. Ia hebat dalam pertempuran jarak dekat, tetapi juga cukup baik dalam penyembuhan diri dalam mengikat. Anda bermula dengan pedang, perisai, dan pemangkin pemutus.

Wretch

Kelas permulaan dariSoftware klasik ini mungkin akan menjadi salah satu yang lebih popular Elden Ring kelas permulaan. The Wretch datang dengan sangat sedikit selain dari kain thong yang menghiasi punggung, dan kelab di tangan mereka. Walau bagaimanapun, ia bermula pada tahap 1 dengan 10 -an dalam setiap statistik, menjadikannya pilihan terbaik sebagai kanvas kosong.