Elden Ring Shadow of the Speculation Tarikh Siaran Erdtree | PCGamesn, Elden Ring DLC ​​Tarikh Siaran Spekulasi | Shadow of the Erdtree News | Radio Times

Elden Ring DLC ​​Tarikh Keluaran Spekulasi: Shadow of the Exdtree Expansion News

Dilihat oleh tempat yang sangat baik ini di Reddit, imej dalam tweet nampaknya Miquella, saudara kembar Malenia, menunggang torrent di seluruh bidang. Bidang ini tidak kelihatan seperti yang kita gunakan di tanah di antara yang menunjukkan bayang -bayang cerita Erdtree yang berlaku pada masa lalu, atau di dunia lain sepenuhnya. Walaupun anda dapat melawan Malenia sebagai salah satu bos Elden Ring yang paling sukar yang ditawarkan oleh permainan dunia terbuka, anda tidak akan mendapat peluang untuk melihat Miquella dalam keadaan asalnya.

Elden Ring Shadow dari Spekulasi Tarikh Siaran Erdtree

Kami telah melihat dengan lebih dekat dengan mendedahkan bayang -bayang cincin Elden dari tarikh pelepasan Erdtree untuk membuat spekulasi apabila ia mungkin dilancarkan dan apa cerita itu memegang.

Elden Ring Shadow dari Erdtree Tarikh Siaran: Miquella Menunggang Kuda di Bidang Emas dengan Pokok Besar di Jauh

Diterbitkan: 5 Sep 2023

Berapakah tarikh pelepasan Elden Ring DLC? Peminat telah menjangkakan Sejak mereka duduk di atas takhta dan menjadi Lord Elden. Walaupun anda boleh menghabiskan beratus -ratus jam bermain cincin Elden, pemain yang paling tegar telah menghabiskan beberapa bulan berteriak untuk pengembangan.

Sebagai salah satu permainan PC terbaik, komuniti cincin elden telah menunggu hari ini untuk beberapa waktu. FromSoftware, pemaju di belakang permainan RPG, berpeluang untuk mendedahkan DLC di Anugerah Permainan 2022 ketika mereka memenangi anugerah Game of the Year yang didambakan. Elden Ring juga merayakan ulang tahun pertamanya baru -baru ini, tetapi Devs menunggu beberapa hari sehingga mereka mendedahkan mereka bekerja pada pengembangan Elden Ring. Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai bayang -bayang cincin Elden dari tarikh pelepasan Erdtree, termasuk apa yang mungkin berlaku, dan apabila anda boleh mengharapkan untuk memainkannya.

Elden Ring Shadow dari Spekulasi Tarikh Siaran Erdtree

Kami mengharapkan bayang -bayang cincin Elden dari tarikh pelepasan DLC Erdtree akan menjadi lewat 2023 atau awal 2024 kerana dariSoftware belum mengesahkan tarikh pelepasan. Ketika pembangunan bermula di Elden Ring DLC ​​pada tahun 2022, kami percaya ia masih agak lama.

DLC Elden Ring telah diturunkan dalam satu tweet dari akaun FromSoftware bersama imej dengan mesej berikut: “Bangkit, ternoda, dan marilah kita berjalan jalan baru bersama. Perkembangan yang akan datang untuk Elden Ring, Shadow of the Erdtree, sedang dalam pembangunan. Kami harap anda menantikan pengembaraan baru di tanah antara.”

Elden Ring Shadow dari Tarikh Siaran Erdtree: Tutup Miquella seperti yang ditunjukkan dalam permainan

Elden Ring Shadow dari Teori Kisah Erdtree

Dilihat oleh tempat yang sangat baik ini di Reddit, imej dalam tweet nampaknya Miquella, saudara kembar Malenia, menunggang torrent di seluruh bidang. . Walaupun anda dapat melawan Malenia sebagai salah satu bos Elden Ring yang paling sukar yang ditawarkan oleh permainan dunia terbuka, anda tidak akan mendapat peluang untuk melihat Miquella dalam keadaan asalnya.

. DLC yang pertama dan hanya gelap, Artoria of the Abyss, menghantar pemain beratus -ratus tahun ke masa lalu untuk menghadapi Manus, Bapa Abyss. Perjalanan Masa bukanlah sesuatu yang kita lihat di Elden Ring, tetapi itu tidak bermakna kita tidak akan melihatnya pada masa akan datang.

Ada kemungkinan pengembangan dapat berlaku di dalam mimpi Miquella. Kami telah melihat ini berlaku sebelum semasa Questline Fia, salah satu pencarian Elden Ring terbaik, memberi anda peluang untuk melawan naga yang kuat dalam mimpi Fia. Kami tahu Miquella berada dalam keadaan tidur, dan kita mungkin perlu memasuki fikirannya untuk menemui alam yang baru.

Siapa Miquella di Elden Ring Shadow of the Erdtree?

Miquella dan Malenia adalah makhluk khas yang dikenali sebagai Empyreans, yang mampu menjadi tuhan. . Malenia dikutuk dengan reput merah, menyebabkan dia membusuk dari dalam. Kutukan Miquella adalah ketidakupayaan untuk umur, menjaga dia terperangkap di dalam badan seorang kanak -kanak. Untuk menafikan kesan kutukan mereka, Miquella mencipta Haligtree sendiri di Snowfield yang ditahbiskan dan menyimpannya tersembunyi dari mata prying untuk memastikan ia dapat tumbuh.

Semasa bos berjuang melawan Mohg, Lord of Blood, anda dapat melihat sekilas lengan besar Miquella kerana ia tergantung di luar kepompong yang diciptakannya untuk melindungi dirinya sementara Haligtree tumbuh. Mohg mencuri Miquella dari Haligtree dalam usaha untuk menawarkan diri mereka untuk keahlian, membawa kuasa mereka ke ketinggian baru. Rancangan Mohg akhirnya gagal apabila pemain mengalahkannya di Istana Mohgwyn, meninggalkan Cocoon Miquella.

Sementara itu, Haligtree Miquella telah dibiarkan membusuk sejak kepompongnya tidak lagi berada di sekitar untuk menjaga pokok itu hidup. Akibatnya, pokok itu telah mati dan tidak bermaya, meninggalkan tentera untuk melindungi apa yang tersisa. Melania berdiri di pangkal pokok yang menunggu abangnya pulang, tetapi dia tetap tidak bertindak balas di Istana Mohgwyn.

Itu sahaja yang kita tahu mengenai bayang -bayang cincin Elden dari tarikh pelepasan Erdtree setakat ini. Sementara itu, mengapa tidak menyemak Panduan Endings Elden Ring kami untuk mengingatkan diri anda bagaimana RPG Epic selesai. .

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Kami berkongsi semua yang kami tahu mengenai DLC Elden Ring baru yang menarik!

Elden Ring DLC ​​Key Art, menunjukkan angka dengan pedang di bawah langit mendung

Diterbitkan: Khamis, 10 Ogos 2023 jam 10:15 pagi

Tarikh pelepasan Elden Ring DLC ​​kelihatan seperti masih seketika – tetapi itu tidak menghentikan spekulasi mengenai bayang -bayang pengembangan Erdtree dari beredar.

Walaupun kami telah dirawat dengan kemas kini Colosseum, DLC yang akan datang ini telah digelar “pengembangan” dan menjanjikan “pengembaraan baru di tanah antara”. .

Beberapa bulan dari pengumuman pengembangan itu, masih banyak yang kita tidak tahu mengenainya.

Walau bagaimanapun, terus membaca untuk mempelajari semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Elden Ring DLC ​​yang baru, apa yang berlaku dan sama ada ia akan bebas atau tidak.

Adakah terdapat Elden Ring DLC?

Ya! Ia kini telah disahkan bahawa Elden Ring akan menerima pengembangan DLC pasca pelancaran utama bernama Shadow of the Erdtree.

.

Seperti yang dapat anda lihat dalam tweet rasmi di bawah, beberapa seni konsep yang menyenangkan juga telah diturunkan dengan berita bahawa pengembangan “sedang dalam pembangunan”.

Jawatan rasmi mengejek: “Bangkit, tercemar, dan marilah kita berjalan jalan baru bersama. Kami harap anda menantikan pengembaraan baru di tanah antara.”

. .

. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Bilakah tarikh pelepasan Elden Ring DLC?

Perlu diperhatikan bahawa Tiada tarikh pelepasan telah disahkan untuk Elden Ring DLC, .

Walaupun banyak permainan darisoftware telah menerima DLC dalam tempoh setahun pelancaran mereka, perlu diingat bahawa DLC Sekiro keluar 19 bulan selepas pembebasan awalnya.

Sudah lebih dari setahun sejak Elden Ring keluar, jadi ini berharap DLC akan tersedia dalam beberapa bulan akan datang. Mungkin tekaan yang realistik akan menjadi akhir tahun ini, atau pada awal tahun 2024.

Apabila tarikh disahkan, atau apabila ada yang lain, kami akan memberitahu anda di sini!

Apa yang akan menjadi Shadow of Erdtree?

Sukar untuk mengetahui apa bayang -bayang cincin Elden dari pengembangan erdtree DLC akan berlaku, kerana semua yang kita perlu teruskan adalah satu imej dan keterangan kecil dan menggoda. FromSoftware belum mengesahkan butiran cerita mengenai penulisan.

Berdasarkan imej dan perihalan penggoda, kita dapat mengandaikan bahawa akan ada kawasan baru untuk diterokai di Shadow of the Erdtree. Imej itu sendiri kelihatan berbeza dari tempat lain dalam permainan asas, sekurang -kurangnya.

.

Teori Fan mencadangkan bahawa ia boleh menjadi Miquella atau Queen Marika menunggang kuda dalam imej penggoda. Emas di atas pokok? Yang boleh mencadangkan ini adalah cerita yang ditetapkan selepas pengakhiran Elden Ring.

Bolehkah kita menyaksikan kembalinya Miquella? Perkara-perkara seperti makam yang hantu dalam imej itu dapat mewakili para askar Haligtree yang telah mengorbankan diri mereka untuk membantunya kembali. . Menarik.

. Itulah jika dlc premium darisoftware sebelumnya adalah apa -apa yang perlu diteruskan.

Lebih seperti ini

Adakah Elden Ring DLC ​​akan percuma?

tidak akan bebas. .

Bergantung pada berapa banyak kandungan baru dimasukkan ke dalam DLC baru untuk Elden Ring, kami membayangkannya untuk menelan belanja yang sama dengan pek DLC utama yang lain untuk permainan Triple-A. Kami memikirkan bayangan harga Erdtree akan berada di mana-mana antara £ 15- £ 35.

Kami akan, tentu saja, mengemas kini halaman ini dengan butiran harga yang betul (dan segala -galanya) apabila ia telah disahkan oleh FromSoftware dan Bandai Namco.

Melanggan buletin permainan percuma kami untuk pandangan mingguan, dan Ikuti kami di Twitter untuk semua kemas kini terkini.

Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.

Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 10 isu untuk hanya £ 10, ditambah dengan £ 10 John Lewis dan Voucher rakan kongsi yang dihantar ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times.