Elden Ring – Nota Patch Versi 1.10 | Bandai Namco Europe, Elden Ring 1.10 Nota Patch – The Escapist

Elden Ring 1.10 nota patch

Dasar Pemprosesan Data Peribadi

Elden Ring 1.10 nota patch

Semua berita kami terus ke peti masuk anda!

Melanggan buletin kami dan mengikuti perkembangan produk dan perkhidmatan kami.

Dasar Pemprosesan Data Peribadi

Selaras dengan Peraturan 2016/679 pada 27 April 2016, nama pertama anda, nama keluarga dan alamat e -mel digunakan oleh Bandai Namco Europe untuk menghantar surat berita dan maklumat mengenai aktiviti Bandai Namco Europe. Pemprosesan ini berdasarkan persetujuan anda. Data ini disimpan sehingga anda menarik balik persetujuan anda dan dimaksudkan untuk digunakan oleh jabatan Bandai Namco Europe yang bertanggungjawab untuk menguruskan hubungan dengan pengguna. Anda mempunyai hak untuk mengakses dan memadamkannya dengan alasan yang sah dan hak mudah alih atas semua data, serta hak untuk merumuskan arahan khusus dan umum mengenai komunikasi data anda setelah kematian anda. Hak -hak ini boleh dilaksanakan menggunakan pautan berhenti berlangganan dalam surat berita atau melalui e -mel. Sekiranya berlaku pertikaian, anda boleh merujuk perkara itu kepada Suruhanjaya Nationale de L’Offormatique et des Libertés [Suruhanjaya Perlindungan Data Kebangsaan Perancis]. Maklumat wajib ditandakan dengan asterisk. Sekiranya anda tidak memberikan maklumat ini, tidak mungkin untuk menghantar surat berita kepada anda. [Dasar Pemprosesan Data Peribadi]

Elden Ring 1.10 nota patch

Berikut adalah semua Nota Patch Elden Ring 1.10 dari FROMSoftware, yang menampilkan pelbagai tweak, terutamanya kepada permainan PVP

Elden Ring‘S Shadow of the Erdtree DLC masih dalam kerja-kerja, tetapi pada masa yang sama, dariSoftware telah memberikan tindakan yang sangat disayangi (dan kadang-kadang dikutuk) ini. Anda boleh berehat, kerana ini hampir tidak menyentuh pemain tunggal sehingga tidak akan, secara tidak sengaja atau sengaja, menjadikannya enam kali lebih sukar untuk menghantar bos. Sekiranya anda ingin tahu apa yang dilakukannya, berikut adalah semua Elden Ring 1.10 nota patch.

Elden Ring 1.10 nota patch membawa perubahan kepada PvP

Elden Ring Patch 1.10 terutamanya tertumpu pada PC, termasuk pelbagai perubahan keseimbangan untuk menjadikan pemain-VS.-Pemain sepadan dengan lebih adil. Contohnya, ia memanjangkan sudut hit kritikal dan mengurangkan tetingkap kebolehlaksanaan langkah cepat dan kemahiran langkah Hound.

Adakah itu akan mengubah permainan secara drastik dengan cara yang menyinggung pemain ke teras mereka dan membawa kepada dari ofsoftware memuat naik video kawalan kerosakan? Tidak, tetapi jika anda telah memanfaatkan kedua -dua kemahiran itu, anda kini mendapat peluang yang lebih tinggi untuk mendapatkan kepala anda bercerai dari bahu anda.

Terdapat beberapa tweak pemain tunggal tetapi tidak ada yang drastik. Inilah semua Elden Ring 1.10 Nota Patch:

Pelarasan keseimbangan eksklusif PVP

Pelarasan dalam bahagian ini tidak menjejaskan permainan pemain tunggal atau koperasi.

 • Peningkatan kerosakan ketegangan semua senjata dan beberapa mantra dan mantera.
 • Peningkatan sikap ketika menyerang dengan beberapa kemahiran, mantra, mantera dan beberapa jenis serangan senjata yang menghasilkan sikap.
 • Menambah pengurangan kerosakan ketika melakukan serangan dengan beberapa kemahiran, mantra dan mantera dan beberapa jenis serangan senjata yang menghasilkan sikap.
 • Sudut hit kritikal telah dilanjutkan.
 • Mengurangkan tetingkap Invulnerabile dari langkah cepat dan kemahiran langkah Hound.
 • Menurunkan pengurangan kerosakan yang diberikan oleh beberapa kemahiran, mantera dan barang.

Pelarasan Baki Umum

 • Peningkatan kerosakan hit kritikal.
 • Menurun masa pemulihan selepas hit kritikal yang tidak dijawab.
 • Peningkatan kerosakan serangan yang berlaku selepas kehilangan hit kritikal.

Pembetulan pepijat dan perubahan lain

 • Menyesuaikan Animasi Kerosakan Pemain supaya Arah Serangan tidak secara tidak sengaja beralih ketika terkena ketika menyerang dengan beberapa jenis senjata yang menghasilkan sikap.
 • Memperbaiki pepijat yang menghalang beberapa mantra dan mantera daripada menyebabkan kerosakan sementara di bawah kesan beberapa kemahiran dan barang.
 • Memperbaiki pepijat yang menyebabkan kesan kemahiran perintah suci diteruskan setelah menukar senjata.
 • Membetulkan beberapa teks dalam bahasa tertentu.

Oleh itu, adalah semua yang anda perlu tahu mengenai Elden Ring 1.10 nota patch.

Mengenai Pengarang

Chris McMullen

Penyumbang bebas di The Escapist. Saya telah kembali menulis tentang permainan selepas beberapa perubahan kerjaya, dengan tugas saya yang baru bertahan selama lima tahun. Saya harap, melalui kerja menulis saya, untuk menyelesaikan hutang karma yang saya lakukan dengan memujuk ibu bapa saya membeli CD mega. Selain daripada menulis untuk Escapist, saya juga meliputi berita dan banyak lagi untuk GamesPew. Saya juga telah diterbitkan di laman web lain termasuk VG247, ruang, dan banyak lagi. Rasa saya berjalan dengan seram, pasca apokaliptik, dan seterusnya, walaupun saya akan menangani kebanyakan perkara yang tidak semata-mata berasaskan sukan.