Elden Ring Nexus – Mod dan Komuniti, 13 Mod Ring Elden Terbaik Anda Harus Cuba (2023) | Beebom

13 mod cincin elden terbaik yang harus anda cuba

Pemasangan memerlukan pengguna untuk memuat turun mod dari halaman GitHub yang dihubungkan di bawah. Pencipta Mod merangkumi panduan langkah demi langkah mengenai cara menjadikannya berfungsi pada sistem NVIDIA dan AMD. Mengikuti langkah -langkah dengan betul harus membuka kunci kadar bingkai di Elden Ring. Di samping itu, mod ini juga membolehkan pengguna menukar FOV, menambah sokongan skrin lebar, dan banyak perubahan lain.

Sila log masuk atau mendaftar

Gantikan set naga yang cacat dengan Esther dari Blade of God.

Sekiro – Blade Mortal Dinamik

Menggantikan Uchigatana dan sungai -sungai darah dengan bilah fana dari sekiro.用 只 狼 不 死斩替换 了 打刀 和 尸山 血海。

Rekkaryujin – Flameforge Duality Moveset

Berkembar Uchigatana Moveset: Dual Blades, One With Blue Demonic Fire, One With Red Infernal Flames. .

Menambah saman semangat untuk penumpuan

Saya suka penumpuan dan bermain sebagai jenis nekromancer, jadi saya menambah beberapa saman.49 saman ditambah, termasuk 5 bos baru yang ditambah dalam penumpuan.Menambah saman ikut dan teleport kepada anda jika jauh.Warna hantu yang dikeluarkan dari saman tambahan.

Set Vagabond Ksatria yang diubahsuai

Mengubah/mengembalikan set ksatria vagabond, bersama dengan beberapa variasi.

Torrent – Gunung Abyssal

Roh yang lebih baik Ashes 1.10

Meningkatkan Roh Ashes untuk mempunyai lebih baik dan/atau Tambahan Teman/Loadouts (boneka)..Skala yang lebih baik, AI yang lebih baik, Rintangan Terkejut yang Lebih Baik, & Pasif Baru.Range Summoning & Spirits yang sangat meningkat akan mengikuti anda selama -lamanya sehingga Warp/Rest/Mati.

  • Permainan
  • Oleh Vampireszombiesliches

Sertai yang terbesar

Daftar sudah mempunyai akaun? Daftar masuk disini

Lebih banyak mod

Dimuat naik: 24 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 24 Sep 2023

Gantikan set ksatria darah dengan sub-sifar dari mkx.

Dimuat naik: 24 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 24 Sep 2023

Gantikan set ksatria darah dengan sub-sifar dari mkx.

Dimuat naik: 24 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 24 Sep 2023

Perisai keluli Lapp amnesia.Badan lengan plat ini, yang meliputi batang badan dengan bersih tanpa jurang yang sedikit, memberikan pertahanan berat..

Dimuat naik: 24 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 24 Sep 2023

Perisai keluli Lapp amnesia.Badan lengan plat ini, yang meliputi batang badan dengan bersih tanpa jurang yang sedikit, memberikan pertahanan berat.Cukup sesuai untuk menyembunyikan badan yang berlubang, dan memang identiti seseorang.

Dimuat naik: 23 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023
Dimuat naik: 23 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023

Dimuat naik: 23 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023

.Direka untuk memberi tumpuan kepada serangan teras, pedang ini keras dan tajam, tetapi tidak luar biasa berat.

Dimuat naik: 23 Sep 2023
Kemas kini terakhir: 23 Sep 2023

Greatsword ini, yang diberikan hanya pada Ksatria Elite, adalah peninggalan tanah Astora yang hancur..

Media

Set Gehrman Hunter – Teaser
Eldenring 2023-09-19 09-10-46

Berita & Kemas kini

Kemas kini Hotfix 2023-09-22 20:48 GMT
Kemas kini Hotfix telah dikeluarkan untuk mematikan sementara beberapa ciri baru dalam lanjutan ini. Sila lihat komen yang disematkan untuk maklumat lanjut.

Mod Starfield telah mengumpulkan 14 juta muat turun yang mengagumkan sejak permainan dilancarkan 2 minggu yang lalu dan kami sangat teruja untuk melihat semua mod yang dikongsi bersama. Lebih 400,000 pengguna telah menggunakan Vortex untuk memasang dan menguruskan mod mereka sejak itu dan kami telah mengusahakan kemas kini berdasarkan TH.

Sudah jarang bagi koleksi mod yang akan datang yang telah dibina dengan penuh perhatian dan perhatian terhadap perincian, di mana setiap mod berfungsi dengan tujuan yang sangat spesifik dan menyumbang kepada pengalaman permainan yang luar biasa. Gate ke Sovngarde, Skyrim SE Total overhaul oleh Jayserpa, hanya itu.

Direka dengan teliti oleh pencipta modder dan kandungan Jayserpa, koleksi ini menyatukan mod 980 untuk mengembangkan dan memperdalam pengalaman Skyrim anda. Sesiapa yang mengikuti Jay di Twitch telah melihat koleksi ini c.

Starfield hampir di sini! Kami tidak sabar untuk menyertai Constellation dan meneroka bintang -bintang pada 1 September dan kami lebih teruja dengan potensi mod permainan yang ada. Penyelesaian Sim di Angkasa? Ya sila. Sebilangan besar pembaikan baru? Tidak keberatan jika kita melakukannya. Mod yang menjadikan semua planet menjadi sandwic? Pasti! Hari ini kita akan bercakap mengenai Projek Patch Komuniti Starfield yang berfungsi untuk mengumpul dan memperbaiki sebarang pepijat dalam permainan asas.

Idea patch komuniti untuk Starfield ISN ‘.

Kembali pada bulan Oktober 2022, kami mengumumkan kedatangan Tim (Halgari) kepada pasukan Mod Nexus. Kami menyentuh secara ringkas mengenai masa depan vorteks dan potensi 2.0 kemas kini. Perkara -perkara yang sedikit ‘mod stealth’ selepas itu, jadi sekarang sudah tiba masanya untuk memberi lebih banyak kemas kini mengenai bagaimana pasukan telah berkembang dan bagaimana kita melihat generasi pengurusan mod akan datang. Ini akan menjadi yang panjang, jadi geser!

Sejarah ringkas vorteks

Pembangunan Vortex Pertama bermula sepanjang tahun 2016. Pada.

Versi Fallout 4: Game of the Year yang bebas DRM kini boleh didapati dari GOG.com, menjadikannya tajuk terbaru dalam francais Fallout untuk mendapatkan rawatan permainan lama yang baik. .

Anda mungkin tertanya -tanya apa yang berbeza mengenai pelepasan ini berbanding dengan versi ava.

Kecuali anda tinggal di bawah batu di bulan, anda pasti tahu bahawa Starfield akan datang.

Apa, anda tidak tahu? Semua carta perancangan telah dipamerkan di Alpha Centauri untuk 5 tahun terakhir Bumi. Anda perlu mula mengambil minat dalam hal ehwal tempatan.

Starfield adalah permainan peranan aksi ruang besar dari Bethesda. Ini akan menjadi alam semesta baru mereka dalam 25 tahun, jadi tahap gembar -gembur telah melebihi ambang normal. Seperti tradisi kita dengan mana -mana b baru.

Baldur’s Gate 3 dari Larian Studios telah meletupkan akses awal ke pelancaran penuh seperti kerdil yang marah melalui pintu bar, dan kami menyukai permainan ini! . Pelanjutan Permainan Vortex kami telah dikemas kini sejak pergi dari akses awal ke pelancaran penuh, yang membolehkan pengurusan mod umum melalui vorteks (ini akan auto-update dan memerlukan restart vorteks).

Kami mempunyai keistimewaan bercakap dengan Canliberk, kurator koleksi kami yang paling berjaya dan popular. Ramai di antara kamu yang Mod Skyrim mungkin telah menemui koleksinya yang membaik pulih dunia Skyrim dengan senarai komprehensif beberapa mod terbaik di luar sana. Sekiranya anda suka Subnautica, anda mungkin menyukai koleksi “Immersive and Rendam” yang baru -baru ini.

H2QBJA-I95C
Beritahu kami sedikit mengenai diri anda.

Nama saya Canberk Kaygan, peminat peminat yang ghairah .

Kami sentiasa berusaha untuk mewujudkan alat dan pengalaman yang terus menyokong komuniti modding yang positif, menjadikan modding lebih mudah diakses dan memberi pencipta keupayaan untuk berkongsi ciptaan mereka sendiri. .

Bekerja di Nexus Mods bermaksud projek yang anda bantu hidup akan digunakan oleh berjuta -juta pemain di seluruh dunia setiap bulan, dengan banyak maklum balas yang datang.

Hari ini kami ingin memperkenalkan anda kepada tambahan terkini kepada pasukan pengurusan komuniti anda di Nexus Mods, Demorphic (a.k.a. Tikar). Mat telah menyertai kami dalam peranan baru sebagai pasukan komuniti dan akan menerajui pasukan kami yang sedia ada.

Selamat Datang di Team Mat! Bolehkah anda memperkenalkan diri dan memberitahu kami sedikit mengenai latar belakang anda?

Helo, Senang berada di sini setelah bersembunyi di sekitar masyarakat selama beberapa minggu! Baru -baru ini saya menyertai pasukan Mod Nexus di Exeter, UK. Ianya adalah .

Ini adalah ulang tahun ke -21 pembebasan Elder Scrolls III: Morrowind hari ini. Sekiranya ia adalah orang di Amerika Syarikat, sudah cukup lama untuk membeli minuman untuk merayakannya dengan kami! Walaupun itu mungkin fantasi, kami mendapat dua pengumuman bertema Morrowind dari masyarakat untuk menandakan satu tahun lagi permainan yang memulakannya di sini di Nexus Mods.

Modathon May May tahunan bermula hari ini dan terdapat juga menyelinap baru pada kemajuan terkini pada projek Skywind WHI.

Kemajuan baru -baru ini dalam teknologi AI telah menjadi topik hangat dalam komuniti dan industri permainan secara keseluruhan sejak beberapa bulan lalu dan kami mendapat lebih banyak soalan dari anda tentang bagaimana perasaan kami mengenainya.

TL: Kandungan Mod DR – AI -Dihasilkan tidak menentang peraturan kami, tetapi boleh dikeluarkan jika kami menerima aduan yang boleh dipercayai dari pemegang pencipta/hak yang terjejas. Sekiranya anda bukan pemegang pencipta/hak, kami meminta agar anda tidak mengemukakan laporan fail.

Kami mempunyai banyak d.

. Baiklah, tidak lagi!

2022 adalah tahun yang besar untuk komuniti dan laman web kami. Bukan sahaja kita melihat pertumbuhan yang luar biasa mengenai pemodenan baru yang menyertai komuniti, muat naik mod, dan muat turun secara keseluruhan, tetapi pasukan Mod Nexus sendiri telah berkembang dengan ketara juga.

Di backend, kami telah menyelesaikan beberapa operasi penting, terutamanya yang berhijrah banyak Servi kami.

Adakah anda berminat untuk membantu membentuk masa depan mod Nexus?

Kami mula melancarkan sistem reka bentuk baru kami ketika kami membina ciri -ciri baru dan memodenkan susun atur tapak semasa. . Dengan ini, kami sedang mencari sukarelawan untuk mengambil bahagian dalam beberapa kumpulan fokus yang akan mengumpulkan maklum balas yang tidak ternilai yang pasti mempengaruhi bagaimana laman web kami kelihatan dan berfungsi seperti yang kita lihat.

Pada 9 Januari 2023, kami akan melaksanakan penyelenggaraan yang dijadualkan yang bermaksud keseluruhan tapak serta forum kami tidak akan tersedia untuk satu masa. Sila ambil perhatian bahawa ini juga akan menjejaskan fungsi Pengurus Mod – Muat turun, Kemas Kini, Pengendorsan dan lain -lain. (Apa sahaja yang memerlukan interaksi dengan laman web dan API kami). .

Seperti yang kita berhasrat untuk mempercepat keupayaan pembangunan kami untuk aplikasi desktop kami, kami ingin mengembangkan pasukan kami dengan menyewa untuk mendapatkan yang digerakkan dan bersemangat .Pemaju Bersih untuk membantu kami membina lelaran seterusnya aplikasi Pengurusan Mod kami.

Sebagai ahli pasukan pembangunan Pengurus Mod, ia akan menjadi tanggungjawab anda untuk membantu dalam pembangunan dan reka bentuk alat dan penawaran yang meningkatkan pengalaman pengguna kami. Kami tidak mahu semata-mata melaksanakan semula f yang berjaya.

Kami mempunyai keseronokan yang melampau baru -baru ini bercakap dengan pasukan di belakang Skyrim: Lanjutan Cut mengenai pelepasan pertama projek mereka. !

neyrmletxno
Sebelum kita masuk ke dalam mod, kenapa awak tidak.

Ketika pada asalnya kami membuat koleksi secara terbuka, kami tahu bahawa kami masih banyak yang kami ingin memperbaiki. Sejak itu, kami telah mendengar maklum balas anda dan bekerja keras pada ciri dan penambahbaikan baru. Berikut adalah beberapa perubahan yang akan hidup minggu ini.

Ciri Laporan Bug

Kami telah membina ciri pelaporan pepijat baru dari awal, yang membolehkan ahli Mod Nexus menaikkan bug pada koleksi untuk perhatian kurator.

Untuk meninggalkan pepijat.

Kami sangat teruja untuk mengumumkan bahawa bermula minggu depan Halgari – pemaju alat yang paling terkenal dengan Wabbajack Mod List Downloader – akan menjadi tambahan terbaru kepada pasukan kami di Nexus Mods. Bertindak sebagai pengurus produk untuk vorteks, dia akan memberi tumpuan kepada pembangunan mitos 2.0 kemas kini, yang masih banyak di peringkat perancangan tetapi akan menjadikan pengurus mod kami lebih baik.

.

Sekiranya anda belum mendengar, alat modding baru Nvidia – RTX Remix – Got diumumkan semasa Keynote September mereka. Ini adalah aplikasi yang hebat yang berpotensi untuk merevolusikan modding grafik untuk permainan lama. Kami disertai oleh Nyle Usmani, pengurus produk dari pasukan di belakang alat itu, untuk memberi anda peluang untuk membuat soalan pembakaran anda mengenai RTX Remix dijawab terus dari sumber.

Sekiranya anda belum dapat mempercepatkan, ini adalah klip dari.

13 mod cincin elden terbaik yang harus anda cuba

mod cincin elden terbaik

. Walau bagaimanapun, ia adalah untuk mengatakan bahawa permainan ini telah melihat beberapa mod yang hebat dari masyarakat, mulai dari perubahan QoL yang mudah ke overhaul permainan utama. Walaupun terdapat banyak mod untuk permainan, kami menutup beberapa mod terbaik yang anda boleh cuba untuk playthrough seterusnya di Elden Ring.

Dalam artikel ini, kami telah meliputi 10 mod untuk Elden Ring yang mengubah bagaimana permainan dinikmati. Ia adalah tidak ada yang memerlukan salinan Elden Ring yang sah untuk memasang mod ini. Oleh itu, pastikan anda memiliki salinan permainan.

1. Langkau logo intro

Mod Skip-the-Logo

Adakah anda pernah menemui logo pembukaan yang menjengkelkan dan selalu mahu melompat ke dalam permainan dengan segera? Mod logo intro skip sesuai untuk itu. Seperti namanya, Logo Intro Skip adalah mod mudah yang menghilangkan logo yang ditunjukkan semasa permulaan.

Pemasangan mod ini memerlukan Elden Mod Loader. . Sekiranya dipasang dengan betul, permainan harus boot tanpa logo permulaan.

2. Jeda permainan

Sejak Dark Souls Days, seksyen komuniti permainan telah meminta dariSoftware untuk menambah pilihan untuk menjeda permainan. Walaupun pemaju tidak pernah memberi banyak kepentingan kepada permintaan itu, komuniti modding mengambilnya untuk melakukannya.

Jeda mod permainan melakukan apa yang dikatakannya – membolehkan anda menjeda cincin elden dengan menekan butang. Muat turun mod dari halaman mod nexus, unzip it, dan letakkan fail di dalam folder mod untuk menggunakannya. Sekiranya dipasang dengan betul, mod akan berjalan dengan segera selepas boot ke dalam permainan. Menggunakan mod ini memerlukan pengguna memasang Elden Mod Loader juga.

Untuk menjeda, tekan P pada papan kekunci dan mula/pilihan pada pengawal Xbox/DualShock anda. Untuk Rebind Kunci, edit ‘Jeda_Keybind.Fail ini. Ini membolehkan pengguna sama ada meletakkan satu kunci tunggal atau gabungan dua kunci untuk menjeda tajuk. Selain itu, pencipta mod mengatakan bahawa pengguna perlu memasukkan nilai kunci heksadesimal untuk menafikan pada papan kekunci. Begitu juga, pengguna perlu menukar nilai ‘bitmask’ untuk merebus butang pengawal.

3. Lumpuhkan kehilangan rune pada kematian

Lumpuhkan-Rune-Loss-on-Death-Elden-Ring-Mods

Salah satu ciri menghukum Elden Ring adalah bahawa pemain kehilangan runes yang dikumpulkan dari membunuh musuh setelah mati. Walaupun ciri ini menambah tahap cabaran untuk permainan, menjadikan pemain memainkan gelaran dengan teliti, ia boleh menjadi mengecewakan untuk melihat beratus -ratus runes hilang dari inventori anda setelah diserang hendap oleh musuh. Lumpuhkan kehilangan rune pada kematian mengurangkan masalah itu.

Ini adalah salah satu mod terbaik dan menghilangkan penalti “kehilangan rune pada kematian” dari Elden Ring. . Memasangnya juga memerlukan loader mod elden.

4. Mod Unlocker Elden Ring Fps

Salah satu ciri yang paling diminta dari Elden Ring Player adalah kadar bingkai yang tidak diketahui. Permainan ini, malangnya, mengehadkan kadar bingkainya kepada 60fps tanpa mengira seberapa baik sistem itu. Walaupun tiada patch dari pemaju menangani isu ini, modders merayap untuk memperbaikinya.

Mod FPS Uncapped melakukan apa yang dikatakannya, mengeluarkan had kadar bingkai pada salinan PC Elden Ring. Ini membolehkan permainan berjalan pada kadar bingkai yang lebih tinggi daripada 60fps; Mod menyokong sehingga kadar penyegaran 240Hz.

Pemasangan memerlukan pengguna untuk memuat turun mod dari halaman GitHub yang dihubungkan di bawah. Pencipta Mod merangkumi panduan langkah demi langkah mengenai cara menjadikannya berfungsi pada sistem NVIDIA dan AMD. Mengikuti langkah -langkah dengan betul harus membuka kunci kadar bingkai di Elden Ring. Di samping itu, mod ini juga membolehkan pengguna menukar FOV, menambah sokongan skrin lebar, dan banyak perubahan lain.

5. Co-op lancar

Mod cincin co-op lancar

Sama seperti setiap permainan FromSoftware, Elden Ring juga mempunyai keupayaan untuk bermain permainan dalam mod multiplayer dengan pembuatan jodoh secara rawak atau dengan rakan. Malangnya, untuk mengimbangi permainan, pemaju meletakkan sekatan tertentu pada sistem. Pertama, pemain hanya boleh bersatu dalam bidang tertentu peta; Kedua, penggunaan kuda dihadkan ketika bermain dalam mod multiplayer.

Mod koperasi yang lancar adalah jawapan untuk pemain yang ingin bermain keseluruhan permainan dari awal hingga akhir dengan rakan. Mod ini menghilangkan semua sekatan yang disediakan oleh pemaju di Elden Ring untuk multiplayer, yang membolehkan permainan koperasi yang lancar. Pemain boleh menggunakan kuda itu, secara berterusan melakukan pergaduhan bos tanpa bimbang tentang meninggalkan permainan, respawn walaupun selepas kematian, dan banyak lagi. Oleh kerana permainan menghalang pemain dari pelayan multiplayer FromSoftware, pemain tidak akan diserang atau diharamkan ketika menggunakannya.

Untuk memasang mod, muat turun dari pautan di bawah dan unzipnya. Gerakkan fail unzipped ke folder cincin elden dan lancarkan permainan melalui “launch_elden_ring_seamless_coop.exe “fail. Selain itu, buka “Seamlessoopsettings.ini “dan tambahkan kata laluan untuk menjamin hubungan antara anda dan rakan anda. Pastikan anda dan rakan anda menggunakan versi mod dan permainan yang sama.

6. Musuh/ item rawak

Mod rawak musuh dan item

Elden Ring tidak semestinya permainan mudah untuk menakluk. Tetapi sesetengah orang menikmati cabaran yang disediakan oleh permainan ini dan mahu pergi lebih jauh. Mod musuh dan item rawak bertujuan untuk memberikan cabaran itu. Mod ini merebus musuh dan penempatan item di Elden Ring sepanjang peta, menjadikan permainan ini lebih mencabar pengalaman.

Pemasangan mod memerlukan menggunakan Mod Engine 2, yang boleh dimuat turun dari sini. Kemudian, ikuti arahan langkah demi langkah pada halaman mod nexus, yang memperincikan cara menetapkannya. Kami mengesyorkan ini hanya kepada pemain yang sebelum ini menamatkan permainan dan mahukan beberapa cabaran.

Selain itu, jika seseorang mahu kembali dalam talian di Elden Ring, pastikan untuk memulihkan fail simpan yang bersih; Dari titik di mana mod tidak digunakan. Jika tidak, permainan akan mengharamkan pemain. Randomizer mencipta sandaran simpan dengan segera apabila ia mula -mula rawak musuh dan barang.

7. Elden Ring Reforged

Elden-Ring-Reforged

Ini adalah satu lagi mod terbaik yang mengubah pengalaman permainan Elden Ring, dan bagi seseorang yang mahukan pengalaman yang lebih mencabar. Mod yang diubahsuai membaik pulih sistem keseimbangan dan mekanik tajuk, yang bertujuan untuk mewujudkan pengalaman yang lebih sukar. Mod ini menambah ciri -ciri seperti Deflects, sistem kelas baru seperti Fortunes, Peralatan Pemain Rebalced, Kesan Status, Parameter Kamera Custom untuk Bos, Modified Enemy AI, dan banyak lagi.

. . Ubah suai “config_eldenring.Fail Toml “untuk menunjuk ke folder” Err “. Jalankan “Launchmod_eldenring.Fail Bat “untuk memulakan mod.

8. Reshade – HDR FX

Er reshade-mod

Semasa dari ofsoftware pergi lebih jauh dengan reka bentuk seni dan visual tajuk, modders memastikan bahawa orang yang ingin membuat permainan kelihatan lebih cantik, terima kasih kepada HDR FX Reshade.

. Selain itu, mod ini mesra prestasi dan mudah dipasang. Cukup muat turun mod, unzip itu, dan salin semuanya dari folder “Fail Utama” ke direktori permainan. Untuk menggunakan mod, tekan kekunci akhir dalam permainan untuk bertukar-tukar kesan. Pageup dan pagedown untuk bertukar kedalaman medan dan kunci rumah untuk membuka GUI.

. Boss dan NPC Custom Summon

13 mod cincin elden terbaik yang harus anda cuba

Adakah anda mahu memanggil bos seperti Malenia, Maliketh, dan lain -lain untuk membantu anda semasa pelbagai pergaduhan? Sekiranya itu berlaku, Boss dan NPC Custom Summon adalah mod cincin elden yang sempurna untuk anda. Ia menambah 186 saman dari pemain, mulai dari NPC ke bos penting dalam permainan. Ia juga membawa NPC tersuai seperti keberanian dari berserk (salah satu MC yang paling berkuasa dalam anime) dan banyak lagi. .

Ia tidak berakhir di sana, walaupun. . Pemasangan mod memerlukan pengguna memasang enjin mod. Anda perlu meletakkan fail di dalam “folder enjin mod” dan kemudian memuatkan fail “launchmod_eldenring”.

10. Utiliti Moveset yang dipertingkatkan

Emu

Salah satu kebimbangan utama dengan tajuk dariSoftware di PC ialah input tetikus dan papan kekunci tidak intuitif, tidak seperti input pengawal. Walaupun banyak perkara telah bertambah baik di Elden Ring, ia masih tidak begitu wajar seperti yang anda harapkan. Itu betul -betul di mana keperluan untuk satu lagi mod cincin elden masuk.

Mod Utiliti Moveset yang Dipertingkatkan di Elden Ring cuba menyelesaikan masalah tersebut. Pengganti langsung ke mod untuk Dark Souls 3, Light untuk Elden Ring menghilangkan kelewatan roll pada papan kekunci, menambah hotkey sihir yang diilhamkan oleh tajuk RPG pada PC, roll dan kunci pecut khusus, dan banyak lagi.

Pemasangan cukup mudah. .X.zip dan keluarkannya ke lokasi yang dikehendaki. Kemudian, muat turun versi terkini emulight dan ekstraknya di tempat yang sama. Kemudian, lancarkan emulight.exe dan tekan butang “Aktifkan” setiap kali anda mahu bermain permainan.

.

Convergence Mod Elden Ring

Selepas menamatkan perjalanan panjang Elden Ring, anda mungkin merasa tidak berminat dalam mencuba semula pengalaman vanila. Di sinilah mod konvergensi untuk cincin elden dimainkan. Ini adalah mod baik pulih yang lengkap untuk permainan yang menambah berpuluh -puluh senjata baru, dan beratus -ratus mantra baru, dan merombak kawasan di peta secara meluas.

. Pemasangan adalah proses yang mudah, yang memerlukan anda memuat turun dan memasang muat turun mod. Kami sangat mengesyorkan ini jika anda telah menamatkan Elden Ring beberapa kali, dan ingin memusnahkan larian baru anda.

12. Pedagang Grand

Mod peniaga besar untuk cincin elden

Pedagang adalah NPC ke Elden Ring. Ramai di antara mereka menjual pelbagai barang yang membantu anda sepanjang permainan. . Grand Merchant menyelesaikan masalah ini dengan memodenkan permainan dengan pilihan baru.

Mod ini menjadikan saudagar menjadi saudagar untuk setiap keperluan pembelian anda dalam permainan. Tidak ada lagi perjalanan yang cepat ke pedagang tunggal untuk merebut item, terima kasih kepada mod ini, kini anda boleh melawat orang tunggal dan membeli apa sahaja yang anda perlukan.

. . Tetapi perlu diingat bahawa mod ini akan mengharamkan anda daripada bermain permainan utama. Oleh itu, penting untuk membuat salinan simpan dan fail asal anda dan putuskan sambungan dari internet setelah memasang mod. Bukan hanya dengan ini, tetapi dengan mana -mana mod cincin elden yang anda pasang.

13. Pembaikan sihir

Mod Magic ELDEN RING MOD

Sekiranya ada perkara Elden Ring keluar, ia adalah pilihan untuk sihir dalam permainan. Malah, Elden Ring mempunyai salah satu pilihan yang paling luas untuk melakukan sihir dalam permainan. . .

Mod memperkenalkan ahli sihir baru, dengan menggunakan semula beberapa mantra yang ada. Ini menghasilkan ahli sihir baru, animasi, dan rempah-rempah keseluruhan sehingga permainan jika anda menjalankan pembina ahli sihir. Secara keseluruhan mod ini mengubah jumlah dua puluh mantra sihir sedia ada untuk mencipta sihir baru.

Soalan yang sering ditanya

Adakah FromSoftware dan Bandai Namco tidak membenarkan pemodelan Elden Ring?

Baik dariSoftware atau Bandai Namco tidak mengubah pengubahsuaian Elden Ring, tetapi permainan menggunakan Easy Anti Cheat untuk memastikan pengalaman dalam talian tidak dikompromikan. Oleh itu, kami mencadangkan untuk mengelakkan memasang mod yang mengubah permainan dalam talian utama.

Betapa selamatnya modding elden cincin

Modding adalah proses yang berisiko. Walaupun boleh semudah menggantikan beberapa fail dalam direktori permainan, selalu ada risiko fail yang rosak. Oleh itu, selalu membuat sandaran fail sebelum anda mula memodenkan. Selain itu, berikutan arahan oleh pengarang mod harus memastikan permainan tidak rosak.

Bagaimana Saya Melancarkan Elden Ring ke fail permainan sebelumnya,?

Berguling kembali ke negeri yang tidak bertanding memerlukan pemain untuk mengeluarkan semua mod yang telah dipasang dari folder utama Elden Ring. Sekiranya terdapat terlalu banyak mod untuk mencari, memadam semua fail, dan ganti mereka dengan folder sandaran yang kami buat sebelum kami mula memodenkan permainan. Kemudian, pergi ke Steam dan mula memuat turun permainan ke folder di mana fail asalnya. Steam harus mengesan dan mengesahkan fail dan hanya memuat turun fail yang rosak.

Bagaimana saya menggulung cincin elden untuk menyelamatkan lama saya?

Untuk fail yang disimpan, pastikan sandaran fail simpan cincin elden sebelum ini dilakukan. Untuk berbuat demikian, tekan kekunci Windows dan R bersama. Setelah tetingkap dibuka, tulis “%AppData%” dan navigasi ke folder Elden Ring. Di sini, salin folder dengan rentetan nombor, dan simpan di tempat yang selamat. Ini adalah savefile tanpa sebarang konfigurasi mod. Sebaik sahaja pemain ingin kembali ke simpanan ini, keluarkan fail simpan baru dan gantikannya dengan simpan sandaran.

Mod Elden Ring: Mod Komuniti Terbaik dan Cara Memasangnya

Mod Elden Ring - Pemain Melawan Bos

. Ada yang menawarkan kelebihan praktikal dalam permainan yang berguna, sementara yang lain meningkatkan keseronokan hack n ‘slash untuk membunuh bos yang sukar – dan tentu saja, ada yang terang -terangan.

Komuniti telah sibuk membuat kandungan buatan kipas untuk Elden Ring sejak dibebaskan pada bulan Februari 2022, yang bermaksud ada mod untuk semua orang. Dengan jumlah mod yang mengejutkan untuk dipilih jika anda menginginkan perubahan, yang sepatutnya anda memilih untuk mencuba?

Untuk menyelamatkan anda dari mengorek forum untuk mod yang paling keren, kami telah mengumpulkan yang terbaik dari mereka. Sama ada anda selepas mekanik baru untuk digali, mahu leg-up pada bos yang sukar, atau hanya mahu cara untuk menjeda permainan tanpa menggunakan tapak rahmat, anda akan dapati di sini.

. Berhati -hati apabila anda mengomel melalui fail permainan anda; Ia akan memalukan untuk memadam fail simpanan 150 jam anda melalui salah laku yang tidak disengajakan!

Pastikan untuk sandarkan cincin elden anda Sebelum anda terlalu mendalam ke dalam modding, dan ingatlah untuk kekal di luar talian, juga, kerana algoritma anti-panik Elden Ring tidak perlu berbuat baik kepada pengubahsuaian pemain.

Dengan cara itu, mari kita masuk ke mod.

Mod komuniti elden cincin terbaik

Mod Elden Ring: Memasang Mod

Memasang mod cincin elden mudah. Sebenarnya, anda mungkin akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk mengambil bos yang melelahkan tindakan RPG daripada anda akan mengubahnya. Sebaik sahaja anda mempunyai pasangan dan berlari, semuanya akan menjadi sifat kedua.

Pergi ke luar talian

Sebelum melakukan perkara lain, anda mesti memaksa Elden Ring ke dalam mod luar talian. . Elakkan itu, kerana ia tidak dapat diterbalikkan.

Untuk memaksa permainan untuk boot di luar talian, anda mesti melumpuhkan perkhidmatannya yang mudah. Permainan ini akan mengesan perisian anti-pacang dilumpuhkan dan menghalang anda daripada menyambung ke pelayan berbilang pemain. Ia tidak akan mengharamkan anda kerana melumpuhkan perisian.

Mujur. Pergi ke lokasi di mana anda memasang cincin elden. . Cari start_protected_game.exe .tidak ”pada akhirnya. Apabila anda berbuat demikian, jenis failnya harus disenaraikan sebagai tidak dan anda tidak dapat menjalankan exe.

Seterusnya, cari elden_ring.exe fail dan duplikat. Namakan semula kepada start_protected_game.exe dan memuatkan permainan melalui stim. Anda kini tidak dapat menyambung ke pelayan berbilang pemainnya.

Untuk pasti, pop timbul di menu utama harus memberitahu anda bahawa permainan itu “tidak dapat bermula dalam mod dalam talian”. Sekiranya anda melihatnya, anda emas.

Muat turun Loader Mod

Sekarang kita boleh pergi. Anda ingin memuat turun Elden Ring Mod Loader, alat bagus yang diperlukan untuk boot banyak mod yang tersedia di seluruh Internet. Pergi ke Mod Nexus untuk memuat turun alat. Setelah dimuat turun, ekstrak folder ke Steam \ SteamApps \ Common \ Elden Ring \ Game.

Cari beberapa mod

Sekarang, anda perlu mencari dan memuat turun mod yang anda suka. Mod nexus mempunyai koleksi besar untuk melayari. Cari yang anda suka, klik, dan muat turun.

Tambahkan mod ke folder anda dan lancarkan permainan

Sebaik sahaja mereka dimuat turun, navigasi kembali ke mana anda memasang mod loader. . Tidak ada hadiah untuk meneka apa yang perlu dilakukan seterusnya. Seret mod yang dimuat turun ke dalam folder itu (anda mungkin perlu mengeluarkannya dari fail zip terlebih dahulu).

Kemudian, kembali ke Steam dan melancarkan permainan seperti biasa. . Sekiranya anda ingin mengalih keluar mod, padam folder atau failnya dari fail “Mod”.

Mod Elden Ring: Mod Komuniti Terbaik

Item dan parameter rawak

Merangkul kekacauan berangka dengan item dan parameter randomiser mod, yang melipat statistik dan fungsi hampir setiap item dalam permainan. Mod mengepak di sekitar lokasi lebih daripada 4,000 item peta dan meremehkan statistik senjata. Ideanya adalah untuk menawarkan playthrough yang sama sekali berbeza dari Elden Ring dan yang jauh lebih terbuka untuk peluang.

Itu baik dan buruk. Kadang-kadang, anda akan menemui barang-barang yang kuat lebih awal daripada yang anda lakukan dalam playthrough biasa tetapi anda juga boleh menjumpai beberapa salinan objek yang hampir tidak digunakan. Jadual Loot juga dijauhi, jadi anda tidak dapat memastikan apa barang musuh akan jatuh, dan juga cuaca boleh rawak sebagai pilihan tambahan. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan dunia rawak yang telah disusun pada anda, jangan risau, anda boleh menetapkan semula mod untuk benih baru.

Permulaan Ultimate

Secara kononnya dibuat untuk meringankan pemain Soulsborne baru ke dalam permainan, Mod Mula Ultimate adalah cara yang hebat untuk menguji banyak gaya playstyles Elden Ring. Ia memberikan anda satu tan barang yang kuat untuk digunakan, senjata untuk dicuba, dan mantera untuk dibuang. Anda diberi runes 100k untuk meratakan cepat dan semua yang anda perlukan untuk membuka kunci semua kedai permainan.

Ultimate Start meletakkan anda dalam kedudukan yang kukuh untuk mencari gaya pertempuran yang sesuai dengan anda. Tidak ada tenggelam 20 jam ke dalam permainan sebelum berharap anda akan mengepam iman dan arcane untuk kerosakan ejaan yang serius, atau ketangkasan yang diprioritaskan untuk serangan pedang yang cepat dan mencolok. Perlu diingat bahawa ia secara automatik menjadikan anda seorang yang celaka, tetapi itu bukan masalah. Sebaik sahaja anda mendarat dengan gaya pilihan dan membuat simpanan yang baru, betul, pilih salah satu kelas cincin Elden yang lebih sesuai.

Utiliti Moveset yang dipertingkatkan

Bermain mana -mana permainan darisoftware dengan tetikus dan papan kekunci boleh menjadi halus, tetapi mod cincin elden ini membolehkan anda membuka potensi penuh dari teman perkakasan anda yang dipercayai. Utiliti MoveSet yang dipertingkatkan mengembalikan skim kawalan permainan untuk papan kekunci yang lebih baik. Ciri utamanya adalah keupayaan untuk memberikan mantera dan item ke hotkeys tertentu, membiarkan anda menangani mereka lebih cepat pertengahan.

Ia datang dengan beberapa penambahbaikan lain, juga, seperti mengeluarkan kelewatan input ketika melancarkan permainan vanila dan memberikan tindakan pecut dan roll ke butang yang berbeza. Mengedit Skim Kawalan Elden Ring adalah cara yang mudah tetapi pasti untuk menjadikannya lebih intuitif. Itu akan menjadi sangat berguna jika anda menghabiskan sebahagian besar masa anda yang tergelincir di bawah sabaton bos permainan atau dilepaskan pada senjata mereka.

Jeda permainan

Anda tidak mengambil Elden Ring kerana anda mahukan berjalan kaki di taman. Seperti permainan Soulsborne sebelum ini, ini adalah binatang yang sukar untuk yang terbaik. Tetapi ia boleh dibuat sedikit lebih mudah dengan keupayaan untuk menjeda permainan. Dalam versi vanila, menavigasi menu untuk menyusun inventori anda atau periksa peta tidak menghentikan tindakan di sekeliling anda. .

Anda boleh mengubah semua itu dengan jeda mod permainan. . Anda boleh berehat dengan mudah, selamat dalam pengetahuan bahawa tidak ada monstrositas yang mengembara akan membunuh insta-membunuh anda semasa anda terganggu dalam menu pilihan permainan.

Mod susah

Fikirkan diri anda tuan yang terancam, adakah anda? T

hink anda telah mengalahkan semua tanah di antara boleh membuang anda?

Mod Persiapan (Mod Keras) Mod membaptis kesukaran permainan bagi mereka yang benar -benar mahukan cabaran. Musuh dapat menangani lebih banyak kerosakan, dapat mendengar anda dari jauh, dan lebih bijak. Statistik dan AI mereka telah diubahsuai, jadi anda tidak boleh bergantung pada helah lama anda untuk mengalahkan mereka. Ini adalah mod cincin elden untuk pakar soulsborne atau masokis.

Selain menawarkan cabaran baru, mungkin menggalakkan anda mengubah gaya anda. . Ideanya ialah anda bukan sahaja akan menghadapi ancaman yang lebih besar tetapi mesti mengubah cara anda bermain untuk mengatasinya, menawarkan gaya baru permainan sama sekali.

Sokongan ultrawide

Elden Ring tidak menyokong monitor ultrawide. . Sekiranya anda cuba bermain permainan pada nisbah aspek 21: 9, atau lebih besar, permainan akan dipaparkan secara automatik dalam 16: 9. .

Tetapi ada penyelesaian. Popular Freeware Widescreen Flawless membolehkan sokongan monitor ultrawide untuk beratus-ratus permainan, membiarkan anda memainkannya di Resolusi Ultra Lembu Asli Monitor anda. . Walaupun pengguna pada mulanya melaporkan framerate dips dan gagap apabila mod pertama kali dibebaskan, kemudian kemas kini telah menetapkan masalah tersebut; Ia kini harus berjalan lancar seperti mentega.

FPS Unlocker

Dalam keadaan vanila, Elden Ring terhad kepada 60fps, yang murah hati berbanding dengan topi 30fps pada banyak permainan PC, tetapi tidak cukup cepat untuk memenuhi keinginan bingkai banyak pemain. Mod cincin elden ini menghilangkan topi sama sekali, membiarkan permainan mencapai ketinggian kadar refresh yang membolehkan perkakasan anda.

Alat Unlocker Elden Ring Fps juga disertakan dengan beberapa ciri yang berguna, seperti membiarkan anda mengubah bidang penglihatan anda, mengubah kelajuan permainan, dan bahkan menghalang anda daripada kehilangan runes ketika anda mati. Semua pilihan disimpan dalam skrin overlay bagus, jadi anda boleh menyesuaikannya dengan cepat. Menyediakan Unlocker FPS boleh menjadi agak rumit pada kali pertama, tetapi penerangan panjang mod berjalan anda melalui semua langkah secara terperinci.

Kereta Api Kanak -kanak Antropomorfik telah menjadi ruji masyarakat modding di mana -mana. Sekiranya permainan menyokong kandungan buatan kipas, ada peluang yang baik seseorang telah membuat mod menggabungkan Thomas the Tank Engine. Elden Ring tidak berbeza. .

Adakah mod yang sangat pintar yang akan merevolusikan cara anda mendekati permainan? Sama sekali tidak. Adakah mod lucu yang akan membuatkan anda dalam jahitan? . .

Daftar untuk menerima berita, ulasan, pendapat, analisis, tawaran dan banyak lagi dari dunia teknologi.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.