Elden Ring: Masa Siaran Global | Bandai Namco Europe, Elden Ring Release Time: Bilakah Elden Ring keluar di semua wilayah di PC dan Konsol | VG247

Elden Ring Release Time: Bilakah Elden Ring Out di semua wilayah di PC dan Konsol

Pelepasan konsol mempunyai masa yang sedikit berbeza untuk PC, dengan Elden Ring tersedia untuk pemilik Xbox dan PlayStation semasa dan terakhir di 25 Februari, 2022 pada tengah malam Di semua zon masa.

Masa pelepasan cincin Elden Steam

Semua berita kami terus ke peti masuk anda!

Melanggan buletin kami dan mengikuti perkembangan produk dan perkhidmatan kami.

Dasar Pemprosesan Data Peribadi

Selaras dengan Peraturan 2016/679 pada 27 April 2016, nama pertama anda, nama keluarga dan alamat e -mel digunakan oleh Bandai Namco Europe untuk menghantar surat berita dan maklumat mengenai aktiviti Bandai Namco Europe. Pemprosesan ini berdasarkan persetujuan anda. Data ini disimpan sehingga anda menarik balik persetujuan anda dan dimaksudkan untuk digunakan oleh jabatan Bandai Namco Europe yang bertanggungjawab untuk menguruskan hubungan dengan pengguna. Anda mempunyai hak untuk mengakses dan memadamkannya dengan alasan yang sah dan hak mudah alih atas semua data, serta hak untuk merumuskan arahan khusus dan umum mengenai komunikasi data anda setelah kematian anda. Hak -hak ini boleh dilaksanakan menggunakan pautan berhenti berlangganan dalam surat berita atau melalui e -mel. Sekiranya berlaku pertikaian, anda boleh merujuk perkara itu kepada Suruhanjaya Nationale de L’Offormatique et des Libertés [Suruhanjaya Perlindungan Data Kebangsaan Perancis]. Maklumat wajib ditandakan dengan asterisk. Sekiranya anda tidak memberikan maklumat ini, tidak mungkin untuk menghantar surat berita kepada anda. [Dasar Pemprosesan Data Peribadi]

Elden Ring Release Time: Bilakah Elden Ring Out di semua wilayah di PC dan Konsol

Ketahui apabila Elden Ring dilepaskan di wilayah anda di konsol PC, PS4, PS5, Xbox One, dan Xbox Series.

Panduan oleh penyumbang Josh Broadwell
Dikemaskini pada Februari. 24, 2022

Tarikh Siaran Elden Ring hampir pada kami akhirnya, dan anda akan dapat memuatkan permainan sebelum dilancarkan sehingga ia bersedia untuk bermain sebaik sahaja ia keluar. Tetapi yang lebih penting, pukul berapa Elden Ring akan tersedia untuk dimainkan? Kami mempunyai jawapan untuk anda di bawah.

Seperti biasa, masa pelepasan global berbeza bergantung pada tempat anda berada di dunia dan rantau mana konsol atau PC anda ditetapkan. Terdapat juga beberapa percanggahan antara konsol dan masa pelepasan PC.

Elden Ring CST Time – PC, PS4, PS5, Xbox One, dan Xbox Series X | S

 • Konsol: 24 Februari, 11 p.m.
 • PC: 24 Februari, 5 p.m.

Elden Ring PST Time Release – PC, PS4, PS5, Xbox One, dan Xbox Series X | S

 • Konsol: 24 Februari, 9 p.m.
 • PC: 24 Februari, 3 p.m.

Bilakah anda boleh memuatkan cincin elden pada PC, Xbox, dan PlayStation?

Elden Ring Pre-Load dibuka 48 jam sebelum dilancarkan di PC dan PlayStation, walaupun sudah tersedia di Xbox. Pemain Xbox boleh memuatkan permainan melalui aplikasi Xbox walaupun mereka menggunakan salinan fizikalnya.

Berapakah ukuran fail cincin elden?

Bandai telah terus tenang mengenai saiz fail cincin Elden, sekurang -kurangnya untuk PlayStation. Di PC, Steam mengesyorkan mempunyai 60GB ruang kosong – walaupun anda memerlukan persediaan yang baik untuk memainkannya juga – dan laporan awal dari Xbox Pre -Load mengatakan ia hampir 50GB pada platform itu.

Sekiranya anda berada di pagar mengenai Elden Ring, anda bukan satu -satunya. Terkini Fromsoftware menjana jumlah jangkaan yang besar, walaupun di antara mereka yang tidak pernah menyentuh permainan jiwa, dan Elden Ring Review menilai ia salah satu permainan terbaik sepanjang masa.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Bandai Namco Entertainment Ikuti
 • Elden Ring Ikut
 • FROMSOFTWARE Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

.

Masa pelepasan cincin Elden, butiran preload, dan saiz fail

Seorang wanita pucat dengan topi putih dan satu mata tertutup bocor tenaga biru dalam treler cerita Elden Ring

Bilakah pelepasan cincin Elden di rantau saya? Elden Ring adalah salah satu permainan yang paling dinanti-nantikan pada tahun 2022, dan sekaligus kita tidak perlu melambatkan kepuasan kita ketika datang untuk mendapatkan tangan kita pada pesaing Goty yang panas, kerana ia keluar pada akhir bulan Februari. Di halaman ini, kami akan meliputi tarikh dan masa pelepasan untuk Elden Ring, serta menyediakan maklumat terkini mengenai saiz preloading dan fail untuk membantu anda mempersiapkan diri untuk hari besar. Selamat jiwa seminggu semua orang!

Masa pelepasan cincin elden di PC

 • Eropah Tengah – 25 Februari di tengah malam cet
 • UK
 • Pantai Timur AS – 24 Februari pukul 6 petang EST
 • Pantai Barat AS – 24 Februari pukul 3 petang PST

Sila ambil perhatian bahawa butiran ini merujuk kepada siaran digital permainan sahaja. Walaupun semua edisi permainan secara nominal dibuka pada masa yang ditetapkan untuk rantau dan platform mereka, salinan fizikal akan diamalkan disediakan sebaik sahaja mungkin mengikut budi bicara peruncit yang anda beli dari.

Masa pelepasan cincin elden pada konsol

Pelepasan konsol mempunyai masa yang sedikit berbeza untuk PC, dengan Elden Ring tersedia untuk pemilik Xbox dan PlayStation semasa dan terakhir di 25 Februari, 2022 pada tengah malam Di semua zon masa.

Walaupun versi PC Elden Ring dibebaskan secara serentak di seluruh dunia, versi konsol permainan mempunyai masa pelepasan yang terhuyung -huyung bergantung pada zon waktu. Ini bermakna bahawa pemain konsol berpotensi akan menjadi beberapa jam di belakang teman-teman pc-permainan mereka walaupun di rantau yang sama. Oleh itu, pemain konsol khususnya harus berhati -hati sepanjang hari pada 24 Februari jika anda tidak mahu melihat spoiler, dan sudah tentu semua orang harus berusaha bersahabat dan berhati -hati dengan apa yang anda letakkan dalam talian setelah permainan dibuka untuk rantau dan platform anda.

Bolehkah saya pramuat Elden Ring?

Elden Ring Preloads pada mulanya hanya tersedia untuk pemain yang telah memerintahkan permainan (sama ada secara digital atau fizikal) pada Xbox Series X | S atau Xbox One. Preloads untuk salinan fizikal dapat diuruskan melalui aplikasi Xbox pada peranti mudah alih.

Pemilik PC dan PlayStation dimaklumkan (melalui akaun Twitter Elden Ring rasmi) bahawa mereka akan dapat memulakan preloading 48 jam sebelum dibebaskan. Pemain PC kini berada di dalam tetingkap itu, jadi sepatutnya dapat memuat turun permainan dari Steam.

Pemilik PC juga boleh mempersiapkan diri untuk melepaskan permainan dengan memuat turun pemacu siap permainan Nvidia dengan sokongan yang disesuaikan untuk Elden Ring, yang tersedia sekarang.

Berapakah saiz fail untuk cincin elden?

Kami tidak mempunyai butiran tegas pada saiz fail cincin elden untuk PC, tetapi kami dapat mengesahkan bahawa keperluan sistem memanggil sekurang -kurangnya 60GB ruang kosong, yang menghairankan ringan untuk permainan AAA.

Untuk beberapa petunjuk saiz fail sebenar, kita boleh beralih kepada maklumat yang sudah ada di sana mengenai siaran konsol. Preloading permainan di Xbox mendedahkan saiznya pada platform itu menjadi 49GB. Dilaporkan, saiz fail di PlayStation akan lebih dekat dengan 45GB. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa ini tidak mengambil kira satu hari yang berpotensi.

Di sini di RPS kami mendapat banyak liputan cincin elden yang dirancang, ditambah dengan barang -barang minggu jiwa yang lain, jadi pastikan untuk menantikan semua keperluan cincin elden anda! Sementara itu, untuk membangkitkan selera makan anda, baca pemikiran Ed setelah melihat pratonton enam jam pertama Elden Ring.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Bandai Namco Entertainment Ikuti
 • Blockbuster Ikut
 • Elden Ring Ikut
 • FROMSOFTWARE Ikut
 • RPG Ikut
 • Souls Week Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

.

Rebecca kini menghilangkan permainan pelbagai platform pada VG247, tetapi khabar angin mengatakan bahawa jika anda menyanyikan “podcast indiescovery” tiga kali di hadapan monitor PC anda, dia akan muncul semula di bahagian komen RPS.