Elden Ring Incantation vs Sorcery: Mantra Terbaik Untuk Dipilih., Incantations vs. Sorceries di Elden Ring: Yang lebih baik? Gamepur

Incantations vs. Sorceries di Elden Ring: Yang lebih baik

Katakan anda telah bermula dengan kelas Nabi. Dalam kes itu, anda sudah mempunyai mantera ini dari perjalanan tetapi jangan risau jika anda memilih kelas lain kerana anda juga boleh belajar dari Brother Corhyn, yang terletak di Roundtable Hold untuk 600 Runes yang kecil.

Elden Ring Incantation vs Sorcery: Mantra Terbaik Untuk Dipilih

Panduan ini membentangkan mantera Elden Ring terbaik vs sihir untuk memanfaatkan permainan dan memanfaatkan mantra anda.

Oleh Huzaifah Durrani 20 Januari 2023 Terakhir Dikemaskini: 30 Ogos 2023

Elden Ring sudah hit dengan orang ramai kerana ia memberi penghormatan kepada permainan jiwa. Panduan kami menyebutkan pandangan yang mendalam ke dalam beberapa mekanik berorientasikan pertempuran utama seperti mantera dan ahli sihir. Nah, permainan ini cukup rumit, bermula dengan, dan ia memerlukan penguasaan mekanik permainan dan pelbagai mantera dan sihir untuk memanfaatkan bahagian sihir anda dari pengalaman Elden Ring. Elden Ring Incantation vs Sorcery.

 • Sorceries dan Mantera adalah dua cara menggunakan sihir Dalam Elden Ring. Walaupun mereka berkongsi asas yang sama, bagaimana ia digunakan boleh berbeza agak banyak.
 • Untuk menggunakan ahli sihir, pemain perlu meningkatkan tahap mereka Kecerdasan dan gunakan kakitangan Untuk membuang ahli sihir.
 • Untuk menggunakan Mantera , Pemain perlu menaikkan tahap Iman dan gunakan anjing laut atau tanda cakar untuk membuang mantera.
 • Ahli sihir kebanyakannya digunakan untuk menangani timbunan kerosakan Semasa mantera digunakan untuk memohon Buffs atau penyembuhan ke diri anda atau ahli parti.
 • Ahli sihir terbaik di cincin elden adalah SwiftGlintstone Shard, Glintstone Cometshard, Comet Azur, Loretta’s Greatbow, Carian Slicer, dan Meteorit .
 • Swift Glintstone Shard, Carian Slicer, dan Glintstone Comet Shard boleh dibeli dari Sellen . Manakala Komet Azur boleh didapati di dada berhampiran Perbahasan ruang tamu dalam Akademi Raya Lucaria dan akhirnya, Loretta’s Greatbow dan Meteorit dapat diperoleh dengan mengalahkan Royal Knight Loretta (Caria manor) dan Alabaster Lord (Royal Grave Evergorn) masing -masing
 • Ketika datang ke mantra yang terbaik yang ditawarkan oleh Elden Ring Heal Encantation, Pendekatan Assassin, Flame Sling, Flame of Incantation Frezy, Dragon Claw Incantation , dan Api membersihkan saya mantera.
 • Mantera seperti Menyembuhkan, Pendekatan Assassin, dan Flame Sling boleh dibeli dari Brother Corhyn . Sebaliknya, f Lumpuh kegilaan, cakar naga, dan Api membersihkan saya boleh didapati melalui penjelajahan dan terletak di Gereja Pembaptisan Callu , , dan timur laut Menara Ilahi Liurnia masing -masing.

Kami telah menyebut enam ahli sihir dan enam mantera terbaik yang perlu anda ketahui jika anda menggunakan kelas sihir wielder di Elden Ring. Berhati -hati, kerana terdapat beberapa ciri yang berbeza antara banyak jenis ejaan, dan keperluan utama untuk mantra ini adalah sifat atau statistik watak. Juga, anda memerlukan banyak rune untuk membeli mantra dan itulah sebabnya kaedah pertanian Elden Ring Rune kami pasti akan membantu anda.

Sebilangan besar sihir memerlukan anda mempunyai beberapa tahap atau titik int ketika datang ke stat kecerdasan, sementara mantera cenderung menggunakan sebahagian besar iman anda. Tetapi itu bukan semua, kerana beberapa mantra ini menggunakan mata dalam kategori lain seperti Rombakan atau kekuatan.

Elden Ring Best Sorceries

menguasai tanah antara er

Berikut adalah semua ahli sihir terbaik yang harus anda periksa di Elden Ring:

Sihir Kos FP Keperluan
Swift Glintstone Shard 5 Perisikan 12
Glintstone Cometshard 17 Perisikan 36
Komet Azur 40 Perisikan 60
Loretta’s Greatbow 24 Perisikan 26
Slicer Carian 4 Perisikan 14
Meteorit 30 Perisikan 30

Sorcerers di Elden Ring akan bermula dengan Glintstone Sorceries, tetapi terdapat banyak jenis mantra ajaib lain yang anda boleh mendapatkan tangan anda. Semasa anda melangkah ke dunia Elden Ring, anda juga akan mendapat akses kepada sihir darah dan kematian yang boleh anda gunakan untuk menarik musuh ke arah diri anda atau bahkan membuang mantra untuk membuat meteorit jatuh dari langit.

Swift Glintstone Shard

Swift Glintstone Shard

Ketika datang ke Incantation vs Sorcery Walaupun ejaan ini bukanlah yang paling kuat dalam senarai, ia masih membantu dan boleh berguna untuk menangani beberapa kerosakan yang diperlukan dengan baik kepada musuh-musuh goreng kecil.

Goreng kecil seperti askar standard atau sejenis serangga atau pepijat dapat dilaksanakan dengan cekap menggunakan beberapa glintstone shards. Ia berfungsi sebagai saluran untuk melancarkan projektil khas ke arah musuh anda.

The Swift Glintstone Shard mempunyai kos FP sebanyak 3 dan anda mesti mempunyai kecerdasan 12 untuk menggunakan Glintstone Shard, jadi ingatlah ini!

Anda boleh memperoleh dan mempelajari mantra ini Sellen Jauh di runtuhan jalan selepas anda menyerahkan tatal akademi kepadanya. Anda boleh menemui tatal akademi di tanah perkuburan berhampiran dengan gereja Irith. Apabila anda akhirnya memperoleh tatal, bawa kembali ke Sellen dan beli mantra sekitar 600 rune.

Sekiranya anda mengalami kesukaran untuk mencari Sellen, maka kami mendapat anda dilindungi dengan peta. Anda juga harus bersedia untuk melemparkan tangan anda ke atas bos kepala labu gila sebelum anda dapat bertemu dengan Sellen.

Glintstone Cometshard

Glintstone Cometshard

The Glintstone Cometshard adalah jenis kakak Swiftshard. Ia jauh lebih perlahan dan menangani jumlah kerosakan yang lebih luar biasa daripada varian Swift dari sihir. Cometshard juga bergerak lebih perlahan, tetapi ia membuat kelembapan ini dengan kerosakannya.

Pertimbangkannya sebagai perdagangan yang sederhana yang sangat bernilai untuk semua yang kita tahu. Inilah cadangan; Mula beralih antara Cometshard dan Glintstone Swift bergantung kepada musuh yang anda hadapi.

Sekiranya anda perlu berurusan dengan sekumpulan kentang goreng, maka beberapa kepingan cepat harus melakukan silap mata, tetapi apabila berhadapan dengan musuh yang lebih besar, laluan terbaik untuk pergi adalah dengan menggunakan cometshard buffed yang lebih mampu menurunkan musuh yang lebih besar yang menganggap mereka boleh mengeluarkan anda sendiri.

Sesetengah musuh boleh menjadi sedikit pandai dan tangkas dan akan bergulir untuk mengelakkan cometshard anda, tetapi cuba untuk lebih dekat dan beralih ke sekerat Carian untuk beberapa kerosakan huru -hara, dan itu akan melakukan silap mata itu.

Anda mesti mempunyai kecerdasan di bawah tali pinggang anda jika anda ingin menggunakan mantra ini. Mantra mempunyai kos FP sekitar 25 dan menggunakan satu slot. Ejaan, kami menasihatkan anda untuk memastikan anda sudah mempunyai kecerdasan sekitar 36 untuk memanfaatkan ejaan ini.

Glintstone Shard juga boleh diperoleh dari Sellen di Runtuhan Waypoint, tetapi anda perlu menyerahkan tatal Conspectus kepadanya kali ini. Tatal Conspectus boleh didapati di Akademi Raya Lucaria, dekat dengan tapak kelas sekolah Grace. Di koridor yang lain, anda akan disambut oleh ahli sihir yang cukup banyak mengembara sementara dua orang lain sibuk membaca beberapa buku.

Anda mesti menuju ke sedikit bilik yang menempatkan badan mati. Yikes! Mendekati badan dan memperoleh tatal conspectus dari mayat. Kembali ke Sellen, dan Voila, kini anda boleh mendapatkan mantra daripadanya untuk 12000 rune yang kecil.

Komet Azur

Komet Azur

Komet adalah binatang ejaan ketika menangani kerosakan yang dahsyat terhadap musuh. Sekiranya anda memerlukan ejaan yang cenderung melakukan banyak kerosakan, maka kami mengesyorkan komet, yang dapat menimbulkan letupan besar -besaran yang dapat menamatkan kebanyakan pergaduhan dalam jiffy. Anda mesti disusun di FP jika anda ingin memanfaatkan ejaan ini, jadi kami mengesyorkan menyimpan di FP dan menggunakannya hanya sebagai usaha terakhir.

Jangan tamak dengannya dan hanya gunakannya dalam pertempuran bos dan mempunyai pembukaan di tangan. Komet melakukan yang terbaik untuk menjadikan pasang surut pertempuran. Pastikan untuk mengambil keadaan pertempuran bos dan menilai keadaan dengan sewajarnya. The Boss mungkin menentang anda dengan serangan jika anda membazir komet anda, memberi mereka bahagian atas.

The Comet Azur Sorcery menggunakan sekitar 40 fp dan mengambil kira -kira tiga slot, jadi anda harus membuat banyak ruang untuk itu dan simpan di FP juga. Untuk membuat perkara lebih kompleks, ia memerlukan kecerdasan sekitar 60, jadi pastikan anda mempunyai statistik dan ruang yang diperlukan untuk sihir ini. Pastikan untuk memanfaatkannya!

Untuk mendapatkan mantra Azur Comet, pergi ke Akademi Raya Lucaria, yang boleh anda akses dengan melalui laluan rahsia yang terletak tepat sebelum debat debat. Kami pasti kuda torrent sahabat anda akan membawa anda ke sana dengan selamat.

Berhati -hati, seperti di sana, anda akan menemui serigala merah radagon, yang anda perlu ambil. Pergi ke hadapan dan bergerak melepasi ahli sihir dan menuju ke tangga ke lorong yang terletak di hadapan debat. Anda akan mahu berhenti bergerak dan memeriksa rak buku di sebelah utara bilik. Teruskan berinteraksi dengan rak buku, dan anda akan mendedahkan petikan yang membawa kepada dada harta karun, dan voila, kini anda berjaya memperoleh mantra komet.

Loretta’s Greatbow

Lorettas Greatbow

Mantra yang sangat baik untuk menangani kerosakan musuh yang lebih baik adalah Loretta’s Crossbow. Ini membolehkan anda mengawal busur ajaib yang besar yang membakar anak panah Glintstone gergasi terus ke musuh anda.

Ia juga mungkin untuk mengecas ejaan ini untuk menangani banyak kerosakan, menjadikannya sempurna untuk mengambil musuh dengan hitbox gergasi. Bos -bos besar ini juga bergerak perlahan, menjadikannya lebih mudah untuk mensasarkan dan menangani kerosakan musuh -musuh ini sehingga anda tidak akan membuang -buang pusingan Glintstone.

The Greatbow Loretta dikatakan sebagai senjata kegemaran Loretta. Ia memerlukan FP yang baik sebanyak 32 dan menggunakan hanya satu slot. Seperti semua ahli sihir lain dalam senarai ini, ia memerlukan kecerdasan, tepat. Ia menggunakan kecerdasan sekitar 26, yang boleh dilakukan.

Untuk memperoleh Loretta’s Greatbow, pergi ke Caria Manor. Di sana, anda perlu menurunkan Royal Knight Loretta, yang mana anda perlu melalui pusingan. Anda boleh mencari Manor Caria ke arah timur laut Liurnia of the Lakes Zone.

Slicer Carian

Slicer Carian - Sorcery Ring Elden Terbaik Elden

Walaupun mantra jarak jauh akan menjadi kekayaan anda sebagai kastor ejaan, anda juga perlu melihat pilihan huru -hara untuk memanfaatkan pengalaman anda di medan perang di Elden Ring World. Kami akan mengesyorkan slicer Carian menjadi ELDEN RING SOORCERY TERBAIK.

Ia cukup normal untuk menggunakan pedang lalai dwi dengan kakitangan anda bersama-sama. Kami mencadangkan agar anda pergi dengan ejaan slicer Carian, kerana ia membolehkan anda menggodam dan memotong mana -mana musuh berdekatan dengan pedang mistik yang anda boleh memanggil.

Bahagian yang terbaik adalah bahawa ia tidak akan membebankan beban peralatan anda kerana anda tidak akan dapat membawa sekeliling maya untuk mengayunkannya. Ia juga boleh mengambil musuh besar dalam beberapa slash berturut -turut. Anda boleh berantai bersama -sama dengan slicer Carian seperti yang biasanya anda lakukan dengan senjata biasa.

Ini akan membolehkan anda mendapatkan kombo huru -hara ketika musuh meninggalkan pengawal mereka setelah serangan. Kaunter kandungan hati anda dan pergi untuk beberapa hack yang menyeronokkan dan pemotongan keseronokan!

Sellen akan menjadi orang anda jika anda ingin memperoleh slicer Carian. Anda harus menuju ke arah runtuhan jalan selepas, anda meneka, menyerahkan tatal lain kepadanya, dan kali ini, itu adalah Royal House Scroll. Teruskan ke arah tasik Agheel selatan untuk mencari tatal. Apabila anda mendapatkan tangan anda di atas tatal, kembali ke Sellen dan serahkannya untuk membuka kunci Slicer Carian dan kemudian memperolehnya untuk 1500 runes yang kecil.

Meteorit

Meteorite Spell - Elden Ring Sorcery

Sekiranya anda memerlukan berguna sambil menggaruk kepala anda antara perbincangan mengenai Incantation vs Sorcery, Kemudian tidak lagi, seperti yang telah anda tutupi dengan mantra meteorit. Ia mempunyai keupayaan untuk mencetuskan pelbagai musuh pada masa yang sama.

Membolehkan mantra ini akan memancarkan meteorit di sekeliling anda menangani banyak kerosakan kepada semua musuh yang terletak di sekitar dan memberi anda ruang pernafasan untuk menilai keadaan pertempuran dan memikirkan rancangan cepat untuk mengeluarkan semua musuh yang berkeras untuk menurunkan anda.

Apabila menghadapi sekumpulan musuh sekaligus, gunakan meteorit untuk menyebarkannya dan teruskan menggunakan mantra lain yang telah kami sebutkan untuk memilih semua musuh yang tinggal.

Mantra ini dapat mencipta tiga meteorit yang jatuh dari langit. Mantra memerlukan FP sekitar 30 dan menggunakan hanya satu slot tetapi pastikan untuk merakam titik kecerdasan anda, jadi anda harus mempunyai sekitar 30 mata kecerdasan untuk menggunakan mantra ini.

Untuk mengambil mantra meteorit, pastikan untuk menuju ke Caria Manor, tempat yang sama di mana anda menemui Loretta’s Greatbow. Pergi ke kawasan di belakang Manor Caria untuk mencari kubur bertajuk The Royal Grave Evergaol.

Anda akan dialu -alukan dengan perjuangan bos yang lain, dan kali ini, ia menentang Alabaster Lord Boss. Jalankan dia, dan anda akan dapat memperoleh mantra meteorit sebagai ganjaran anda.

Mantera terbaik

Elden Ring Incantasi Terbaik

Mari kita cepat melalui mantera terbaik di Elden Ring:

Mantera Kos FP Keperluan
Menyembuhkan mantera 32 Iman 12
Pendekatan Assassin 15 Iman 10
Flame sling 11 Iman 10
Api mantan kegilaan 15 Iman 16
Incantation Dragon Claw 32 Iman 17 dan Arcane 13
Api, membersihkan saya mantera 14 Iman 12

Sihir menggunakan kecerdasan anda, tetapi bagaimana dengan mantera? Nah, mereka menggunakan stat iman. Incantations mempunyai banyak lagi variasi ketika turun ke penyembuhan, menangani kerosakan, dan membolehkan anda memohon penggemar untuk diri sendiri dan debuffs ke musuh anda. Sekarang, mari kita beralih ke mantera terbaik yang anda boleh comespellss di Elden Ring.

Menyembuhkan mantera

Sembuh - salah satu mantra cincin elden terbaik

Yang ini banyak menerangkan dirinya kerana anda dapat menyembuhkan diri dengan mantra ini. Sekiranya anda mendapati diri anda berada dalam kedudukan yang sukar di mana anda akhirnya kehabisan caj yang anda bawa dengan anda di dalam air mata air mata anda, terutamanya apabila anda menentang beberapa musuh atau bos yang lebih buruk, maka anda boleh memilih untuk menggunakan mantra sembuh.

Jumlah FP yang digunakan tidak banyak yang digunakan untuk memanfaatkan ejaan sembuh dan mendapatkan kesihatan anda kembali dalam sekejap. Mantra ini penting untuk dimiliki sebagai sebahagian daripada senjata anda dan dapat membantu anda setiap kali anda terjebak di tempat yang ketat. Pastikan ia dilengkapi dalam slot ejaan ganti, terutamanya jika anda tidak menjumpai benih emas atau air mata suci, yang merupakan potongan suci yang anda bawa dengan diri sendiri.

Katakan anda telah bermula dengan kelas Nabi. Dalam kes itu, anda sudah mempunyai mantera ini dari perjalanan tetapi jangan risau jika anda memilih kelas lain kerana anda juga boleh belajar dari Brother Corhyn, yang terletak di Roundtable Hold untuk 600 Runes yang kecil.

Cukup murah, betul? Anda mesti memastikan bahawa anda mendapat ejaan ini lebih awal kerana Corhyn tidak suka duduk di satu tempat dan akan sentiasa bergerak, yang menjadikannya sukar untuk mencari dia. Oleh itu, kami memberi nasihat terbaik untuk menuju ke Corhyn sebagai perkara pertama yang anda lakukan.

Ejaan Heal membolehkan anda menjana semula jumlah kesihatan yang sederhana. Ia dianggap sebagai mantera dari dua jari yang setia. Sebagai bonus tambahan, ia juga menyembuhkan sekutu anda. Keterangan mantra menyatakan bahawa kedua -dua jari mempunyai harapan besar untuk yang terancam sekiranya mereka terluka. Walaupun mereka goyah, mereka akan terus berjuang untuk tujuan mereka dan tugas mereka dengan mantra sembuh.

Ejaan Heal berharga sekitar 32 fp dan menyembuhkan anda dan sekutu anda. Hanya mengambil satu slot, jadi tidak ada yang perlu dibimbangkan. Ia memerlukan anda mempunyai kepercayaan sekitar 12 mata.

Pendekatan Assassin

Pendekatan Assassins - Elden Ring Spell

Di antara menyebut Elden Ring Incantation vs Sorcery Senarai, Pendekatan Assassin menawarkan PlayStyle yang unik. Bagi anda yang suka tersembunyi dan bersiar -siar tanpa memberi amaran kepada musuh dan mengeluarkannya dengan senyap dan cepat, pendekatan pembunuh adalah mantera terbaik untuk anda.

Ia cukup berguna apabila ia turun untuk menjelajah dan meneroka dunia tanpa menghadapi musuh sepanjang masa. Jelas sekali, ia bukan satu mantera yang berguna apabila ia turun untuk berurusan dengan pergaduhan bos sebagai bos boleh tahan, ditentukan, dan agresif.

Gunakan pendekatan Assassin untuk mengelakkan musuh -musuh yang diam -diam dan berpindah ke kawasan -kawasan yang akan dianggap berbahaya untuk melintasi. Sekiranya anda menyelinap ke atas musuh, anda boleh melakukan tindakan huru -hara untuk mencapai tindakan backstab yang mampu menangani banyak kerosakan, menjadikan pertunangan pertempuran lebih mudah.

Pendekatan Assassins membolehkan anda mengurangkan bunyi kejatuhan dan kerosakan, dengan itu membolehkan anda menyelinap musuh lalu, sama ada dari tanah tinggi atau turun di bawah.

Ia boleh digunakan pada dasarnya jubah anda apabila anda melintasi rumput atau semak yang tinggi dan membolehkan anda menghindari situasi yang mengerikan atau pastikan anda mendapat pukulan pertama. Pendekatan pembunuh berharga sekitar 15 fp dan mengambil satu slot. Ia memerlukan anda untuk mempercayai di sekelilingnya, jadi gunakannya dengan bijak!

Sekiranya anda memilih kelas pengakuan, anda secara automatik bermula dengan mantra ini. Sekiranya anda menggunakan kelas lain, anda masih boleh mempelajarinya. Memperoleh Proybook Assassin dan menyerahkannya kepada NPC seperti Brother Corhyn, yang disebut sebelum ini, di atas meja bulat jika Corbyn tidak dapat ditemui dan telah meninggalkan.

Kemudian, pergi ke Gereja Vows, yang terletak di sebelah timur Liurnia, di mana anda dapat mencari NPC yang lain dengan nama Miriel. Teruskan tangga melewati tuan hewg.

Bergerak melepasi sudut ke arah bawah, di mana anda akan dialu -alukan dengan dinding kabus. Di sinilah kekunci kata kunci pertama anda berguna kerana anda boleh menggunakannya pada meterai imp yang mudah ditempatkan. Kemudian, teruskan untuk mencari penghalang meterai yang lain. Buka kunci, dan anda akan menemui dada di mana buku doa terletak. Serahkannya ke NPC yang disenaraikan di atas dan teruskan untuk memperoleh pendekatan Assassin untuk sekitar 2000 Runes.

Flame sling

Flame Sling - Insantasi Cincin Elden Terbaik

Ketika datang ke Incantation vs Sorcery, sling api mengambil kek. Sling api sederhana namun berkesan. Ini adalah ejaan lalai yang membolehkan anda membuang bola api di Elden, menghasilkan sfera yang menyala yang boleh dilemparkan ke arah musuh yang tidak curiga untuk dapat menangani banyak kerosakan. Ia cukup bagus untuk digunakan sebagai ejaan serangan asas yang anda boleh selalu bergantung kerana kosnya beberapa FP untuk membuang dan menggunakan. Ini adalah mantera asas yang hebat.

Flame Sling kos FP sekitar 11, yang membolehkan anda membuang bola api. Hanya mengambil satu slot dan memerlukan anda mempunyai kepercayaan sekitar 10.

Anda boleh menuju ke Brother Corhyn untuk memegang mantra sling api yang ditemui di meja bulat. Anda boleh membeli ejaan ini daripadanya untuk sekitar 800 rune.

Api mantan kegilaan

Flame of Frenzy - Insantasi Cincin Elden Terbaik

Lokasi api kegilaan jika anda ingin membuang ejaan dengan kawasan kesan untuk merosakkan pelbagai musuh sekaligus, maka api kegilaan akan sesuai dengan anda dengan baik. Daripada melemparkan mantra untuk melemparkan hanya satu bola yang menyala pada musuh tunggal, api kegilaan menyalakan mata anda ke atas api yang memerah dan menangani kerosakan kepada semua musuh yang terletak di sekitar.

Berbeza dengan sling api, ia mempunyai tempoh pengecasan yang besar, jadi pastikan untuk mundur dari musuh dan memberi ruang untuk diri sendiri sebelum anda membuang mantra ini. Kuasa Elden Ring Ranged yang hebat untuk mengejutkan musuh anda.

Ejaan berharga 15 fp dan menggunakan satu slot. Ia memerlukan anda mempunyai kepercayaan sekitar 16 tahun.

Untuk memperoleh api mantap kegilaan, pergi ke Gereja Pembaptisan Callu yang terletak di selatan Limgrave di Semenanjung Tenuan. Untuk mencari gereja, anda perlu meneruskan ke barat Castle Morne Rampart Site of Grace dan terus memanjat bukit. Anda akan mendapati mantera ini secara percuma dari mayat yang tidak berbahaya. Mudah, betul?

Incantation Dragon Claw

Dragon Claw - Elden Ring Incantation

Mencari mantera huru -hara di kami Elden Ring Incantation vs Sorcery panduan? Kemudian anda boleh bergantung pada cakar naga, yang mampu menangani banyak kerosakan kepada mana -mana musuh di hadapan anda. Ini adalah mantera yang sangat baik untuk memanfaatkan semasa bosspellhts yang menimbulkan cabaran.

Anda perlu mengamalkan kesabaran ketika memanfaatkan ejaan ini, kerana anda perlu menunggu musuh untuk tayar setelah melepaskan serangan. Kemudian, jaga jarak terus menggunakan beberapa mantra jarak jauh, dan selesaikannya dengan cakar naga. Ia adalah mantera cincin elden yang hebat.

Dragon Claw memerlukan anda mempunyai FP 32 untuk menggunakan dan hanya mengambil satu slot. Anda perlu bukan sahaja mempunyai kepercayaan 17, tetapi anda juga memerlukan 13 mata arcane.

Untuk mendapatkan Dragon Claw, Cukup Ambil Hati Naga yang boleh diperolehi dengan membunuh Dragons yang terletak berhampiran Gereja Naga Perjamuan di Limegrave. Dragon Claw adalah yang terbaik huru -hara Elden Ring mantra untuk menangani kerosakan huru -hara yang dahsyat.

Api, membersihkan saya mantera

Flame, Cleanse Me - Best Elden Ring Encantations vs Sorceries

Anda mesti tahu mengenai mantera cincin elden ini. Terdapat beberapa debuffs dan kesan status yang melelahkan yang menghalang kesihatan dan prestasi anda di Elden Ring, seperti reput dan racun.

Kesan -kesan ini boleh mengurangkan walaupun musuh yang paling kuat dan watak yang paling kuat. Anda boleh memilih untuk pulih dari penyakit ini dengan menggunakan bahan habis -habisan yang anda dapat dengan mudah membuat kraf, atau anda boleh memilih untuk pergi ke laluan menggunakan mantera seperti Flame, Cleanse Me, yang cukup berguna mengapa anda terjejas.

Aktifkan ejaan untuk hanya menghalang sebarang racun dan kesan reput pada watak anda, yang menyelamatkan anda dari kematian yang akan berlaku. Itu yang terbaik Elden Ring Incantations untuk meremajakan diri anda dari kesan reput dan racun, jadi pastikan untuk memilikinya!

Kuraikan kos sekitar 14 fp dan mengambil satu slot. Anda perlu mempunyai kepercayaan sekitar 12 mata untuk dapat menggunakan mantera ini. Api, membersihkan saya dengan mudah boleh terletak di timur laut menara ilahi Liurnia di tebing.

Dan itu cukup banyak untuk Incantation cincin elden terbaik vs sihir bahawa anda boleh menggunakan perjalanan anda di dunia cincin elden. Sesungguhnya mantra ini akan membantu anda dalam usaha anda untuk mengalahkan musuh dan musuh dari goreng kecil hingga bos yang tidak dapat dikalahkan. Elden Ring memang permainan yang mencabar, dan anda perlu menguasai asas -asas dan selok -belok permainan untuk menggunakan semua mekanik permainan.

Tidak suka idea bermain sebagai ahli sihir atau nabi? Anda boleh memilih pelbagai kelas di Elden Ring, dan anda boleh melihat Panduan Kelas Mula Elden kami dan memilih kelas mengikut keperibadian, watak, dan PlayStyle anda yang anda cari.

Incantations vs. Sorceries di Elden Ring: Yang lebih baik?

Sorceries dan Incantations adalah dua sekolah utama Magic di Elden Ring. Sorceries adalah apa yang anda fikirkan sebagai sihir fantasi tinggi klasik-berfikir tomes, topi besar, dan tongkat-sementara mantera adalah mantra berasaskan iman-berfikir paladin, doa, dan sihir suci. Pada mulanya, kedua -duanya kelihatan berfungsi sama, mungkin penggantian beraroma, tetapi butirannya berbeza.

Mantera

Incantations hampir sama bervariasi sebagai agama dunia nyata. Semua orang di Elden Ring seolah -olah mempunyai tafsiran iman yang berbeza, dan dari itu berpuluh -puluh mantra mantra dengan banyak jalan utiliti. Anda akan menemui mantra api yang menghayati kerosakan, kawasan jampi kesan yang tidak menangani kerosakan, tetapi memberi anda dan ruang pernafasan parti anda, penyembuhan mantra yang memberikan perlindungan kepada pihak penuh anda ketika bermain dalam talian, dan mantan binatang yang memberi anda kuasa dari dunia semula jadi, yang membolehkan watak anda merobek dan merobek pembangkang.

Incatiations mewujudkan arena yang luas untuk ekspresi, watak sokongan, status membina, dan tangki semuanya boleh datang dari mantra berasaskan iman. Walau bagaimanapun, ini bermakna bahawa mudah untuk jatuh ke dalam perangkap cuba untuk melakukan semuanya, dan selalunya anda akan membuka kunci mantra baru yang tidak akan sesuai dengan gaya playstyle anda, menjadikan pertumbuhan awal merasa sedikit mengecewakan.

Sorceries

Sorceries hampir seluruhnya menyinggung perasaan. Seorang pemain yang menuruni laluan ahli sihir biasanya akan membina watak dengan poket yang penuh dengan bom. FP anda menjadi sangat diperlukan, dan anda akan menjadi akrab dengan jarak dan masa. Loadout permulaan anda akan seperti melemparkan kerikil ajaib kecil, tetapi tidak lama lagi, ahli sihir anda akan menimbulkan bilah kristal yang menghancurkan musuh anda dalam dua dan busur besar yang pin bahkan halangan terbesar anda ke tanah.

Penghakiman pemutus

Semua itu adalah untuk mengatakan bahawa lebih baik, dalam kes ini, sukar untuk dipaku. Pemain baru dan orang yang berminat untuk meniup musuh mereka ke Kerajaan Come Will Love Sorceries. Pemain yang mencari utiliti atau menikmati peranan sokongan dalam berbilang pemain akan mendapat kegembiraan dalam mantera.

Mengenai Pengarang

Dale Jakes

Dale adalah seorang penulis lepas yang berpusat di Atlanta, dia menulis tentang permainan, muzik, dan overshares dalam surat. Dia juga salah satu peminat topeng Majora

Mantra cincin elden terbaik: Dari ahli sihir hingga mantan

Elden Ring membina

Dari perisian

Tanah Antara Tawaran Puluhan Sorceries dan Incantations untuk Mengesir dan Meletupkan Musuh Anda, tetapi yang merupakan mantra terbaik di Elden Ring?

Seperti permainan Souls yang datang sebelum ini, Elden Ring mempunyai dua jenis mantra sihir yang berbeza untuk membina kastor untuk digunakan. Yang pertama dikenali sebagai sihir dan banyak seperti sihir tradisional dari RPG lain. Ia mempunyai beberapa jampi unsur standard, beberapa sihir bertema bulan yang menarik, dan jiwa tradisional mantra dari jiwa gelap dan setan. Walau bagaimanapun, di Elden Ring, ini telah dibungkus semula dan kini dikenali sebagai Glintstone Sorcery.

Artikel berterusan selepas iklan

Jenis sihir kedua dalam permainan adalah mantera berasaskan iman. Ini sangat mirip dengan keajaiban dari permainan jiwa terdahulu, tetapi mereka bekerja secara berbeza dari ahli sihir standard. Mereka juga boleh digunakan untuk membuang penggemar pasif kepada pemain yang memilih untuk membina yang lebih fokus.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Mantra di Elden Ring dijelaskan
 • Mantra sihir terbaik di Elden Ring
 • Mantera terbaik di elden cincin

Api yang gila

Magic Flame yang sangat kuat sangat kuat.

Mantra di Elden Ring dijelaskan

Jampi terbaik di Elden Ring sebahagian besarnya bergantung pada binaan yang anda gunakan. Sekiranya anda membina kecerdasan atau memasukkannya ke dalam binaan anda, maka ahli sihir adalah mantra untuk mengutamakan. Sekiranya anda bermain permainan sebagai membina iman, maka mantera akan berfungsi sebagai kaedah serangan utama anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Pengguna sihir (sama ada ahli sihir atau mantera) juga boleh melengkapkan pelbagai senjata. Kakitangan diperlukan untuk membuang ahli sihir dan pengguna mantap perlu melengkapkan anjing laut untuk membuang mantra mereka. Beberapa pengguna sihir di Elden Ring boleh memilih untuk menggunakan campuran kedua -dua ahli sihir dan mantera, sementara yang lain mungkin memberi tumpuan kepada hanya satu.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Senjata iman terbaik di Elden Ring

Ia juga mungkin untuk mencipta mage pertempuran adat yang berjuang dengan senjata huru -hara di satu tangan dan kakitangan/meterai di pihak yang lain. Kekuatan/iman membina popular di Elden Ring, seperti yang dibina oleh kecerdasan/ketangkasan, tetapi anda boleh mencampur dan memadankan sesuai dengan gaya anda sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan di atas, kami akan memecah koleksi mantra terbaik kami di Elden Ring ke dalam dua senarai, satu untuk ahli sihir manakala yang lain dengan tumpuan pada mantera. Terdapat juga subkategori mantra di setiap sekolah sihir, jadi kami akan membuat ini jelas dalam setiap entri.

Artikel berterusan selepas iklan

Gambar Sorcerer Rogier di Elden Ring

Rogier akan mengajar anda beberapa mantra awal dalam permainan.

Mantra sihir terbaik di Elden Ring

Berikut adalah beberapa ahli sihir terbaik di Elden Ring:

Glintstone Pebble

Peminat Souls Dark/Demon akan mengenali ejaan ini dengan segera, ia pada dasarnya adalah Soul Arrow tetapi dengan nama yang berbeza. Ini adalah sihir Glintstone terawal yang boleh dipelajari dan walaupun anda menggunakan binaan yang berfokus pada huru-hara, ia bernilai belajar.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun tidak begitu kuat, ia menyediakan pilihan jarak jauh setiap kali anda memerlukannya dan boleh digunakan untuk menarik musuh ke dalam menyerang atau menamatkan musuh yang lemah dari jauh. Kecerdasan meratakan itu tidak lama lagi akan mengatasinya, tetapi hanya memerlukan 10 titik stat kecerdasan untuk digunakan, sehingga dapat dilengkapi dengan kebanyakan binaan.

Artikel berterusan selepas iklan

Thopps dan Sellen adalah NPC yang kedua -duanya menjual ejaan itu, tetapi beberapa kelas watak bermula dengannya.

Glintstone Arc

Glintstone Arc berfungsi seperti Glintstone Pebble, tetapi bukannya menembak satu anak panah kecil, ia melemparkan glintblade mendatar yang panjang di musuh dan hebat untuk mengawal orang.

Artikel berterusan selepas iklan

Ia sesuai untuk mereka yang ingin mengeluarkan pelbagai musuh atau sebagai peningkatan kepada mantra Glintstone yang lebih lemah seperti Pebble atau Shard. Mereka yang pergi untuk membina kecerdasan penuh akan mendapati ia berguna sepanjang permainan kerana mantra itu cepat dan serba boleh, tetapi ia tidak sesuai untuk kemusnahan besar.

Loretta’s Greatbow

Ini adalah salah satu mantra kegemaran kami dan yang berguna sepanjang keseluruhan permainan. Mantra membolehkan anda untuk membakar bolt kuat dengan cepat dan tepat yang merosakkan musuh dari jauh. Semakin banyak anda angin, semakin kuat letupan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Ini alternatif yang luar biasa untuk busur untuk watak -watak yang ingin beralih antara gaya sihir dan huru -hara. Walau bagaimanapun, ia mengambil masa beberapa saat yang membuat persediaan, jadi tidak sesuai untuk pertempuran rapat.

Ia boleh didapati dengan mengalahkan Royal Knight Loretta di Carian Manor. Ejaan ini juga mempunyai versi yang lebih kuat yang disebut penguasaan Loretta, tetapi ini mengambil masa yang lebih lama untuk diterapkan dan tidak tepat.

Ranni The Witch Elden Ring Cutscene Screenshot

Ranni adalah tuan bulan dan sihir sejuk.

Bulan Gelap Ranni

Mantra ini boleh didapati di dada di bahagian atas kenaikan Chelona setelah anda menyelesaikan teka -teki. Ini adalah mantra yang kuat dan boleh dirangsang oleh pelbagai item, termasuk set Ranni. Jadi jika anda mencipta penyihir ais/bulan/wizard, ini adalah salah satu mantra terbaik untuk mencari.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Ia mencecah keras, tetapi berhati -hati, ia memerlukan jarak dan masa untuk. Perkara yang sama boleh dikatakan untuk ejaan yang sama, bulan purnama Rennala. Ini lebih lemah daripada Ranni, tetapi kerosakan sejuk sebaliknya.

Sling batu

Walaupun ia adalah mantra yang sukar untuk mendapatkan, sling batu boleh didapati di dada di ruang bawah tanah bawah tanah di utara jalan runtuhan Sages. Cemerlang untuk membina kecerdasan, dan lebih kuat apabila digerakkan oleh gear, sling batu adalah salah satu mantra terbaik di Elden Ring.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Ia masih berkesan dalam endgame kerana campuran kuasa dan kelajuannya yang bagus. Ia hanya memerlukan kecerdasan untuk menjadi 18 untuk dilengkapi juga, jadi boleh digunakan untuk tempoh permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Komet Azur

Diperoleh dari kampung pertapa di MT. Gelmir selepas bercakap dengan ahli sihir awal Azur yang duduk berhampiran tebing di timur laut. Anda juga perlu menurunkan bos ratu demi-manusia untuk mendekati. Walau bagaimanapun, ia berbaloi, Comet Azur adalah mantra yang paling kuat di Elden Ring, dan menghancurkan apabila digunakan dengan gear yang betul dan membina.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Kakitangan terbaik di Elden Ring

Ia memerlukan kecerdasan anda menjadi 60 walaupun, jadi ia adalah ejaan endgame dan direka untuk mereka yang sama ada komited untuk membina int, atau yang telah meratakan statistik melalui kitaran berulang ng+. Ia mengambil sedikit masa untuk angin, tetapi ini adalah mantra yang boleh lantai kebanyakan musuh di Elden Ring.

Artikel berterusan selepas iklan

Musuh cincin elden menggunakan sihir

Sihir telah menerima lebih banyak penggemar dalam patch baru -baru ini.

Mantera terbaik di elden cincin

Berikut adalah beberapa mantera terbaik di Elden Ring:

Pereputan Ekzykes

Bukan sahaja kerosakan Ekzykes melakukan kerosakan besar apabila dibuang oleh iman, ia juga boleh menjangkiti musuh dengan reput merah jambu. Mantra adalah versi Rotton Nafas yang lebih kuat yang juga menyebabkan pembentukan Rot. Putus merah boleh menjadi cara terbaik untuk menurunkan bos yang menjengkelkan, sekali dijangkiti, ia akan menghilangkan kesihatan mereka sehingga mereka pulih atau mati.

Artikel berterusan selepas iklan

Ia dilepasi oleh ejaan Scarlet Aeonia, tetapi anda perlu membunuh Melania untuk membuka kunci yang. Oleh itu, gunakan ini sehingga hari sukar tiba. Mantra boleh dibeli di Altar Perjamuan Naga di Katedral Naga Perjamuan untuk 2 Naga Hati. Anda perlu membunuh Ekzykes terlebih dahulu, dia melepak di Caelid.

Artikel berterusan selepas iklan

Undang -undang regresi

Terdapat banyak mantera di Elden Ring yang menyembuhkan kesihatan atau penyakit status, tetapi tidak ada yang sebaik undang -undang regresi. Tidak seperti kebanyakan mantera, mantra ini berasaskan kecerdasan dan bukannya iman, jadi ia dapat digunakan oleh pelbagai binaan.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Senjata kekuatan terbaik di Elden Ring

Mantra ini juga penting untuk kisah Elden Ring, seperti menggunakannya di tempat yang betul mendedahkan salah satu kelainan besar permainan. Ia juga boleh digunakan untuk membuka kunci akhir Goldmask. Anda boleh membelinya dari Brother Corhyn atau Penyu Pope setelah memberi mereka Golden Order Principia Spellbook.

Swarm lalat

Ejaan berguna ini boleh didapati di atas mayat di sepanjang dinding timur paya darah istana mohgwyn dan sesuai untuk mereka yang mencipta ketangkasan/iman/arcane berdarah membina. Melemparkan mantra ini di musuh sebelum mengecas mereka dengan sungai -sungai darah yang ditarik adalah cara terbaik untuk meningkatkan kemungkinan pendarahan ke atasnya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda tidak tahu, binaan berdarah adalah sangat berkuasa di Elden Ring, walaupun selepas patch yang nerfed mereka. Swarm of Flies adalah satu lagi alat yang berguna dalam senjata yang sudah berbahaya ini.

Starscourge Radahn di Elden Ring

Radahn adalah Master of Gravity Magic.

Kegilaan yang tidak dapat dielakkan

Mantera yang memberi anda kelebihan dalam pvp, ejaan ini memerlukan pengguna untuk berjalan jalan gelap untuk membuka kunci. Anda perlu menuju ke bawah tanah di bawah tanah, mengalahkan Mohg, petanda, menyerang mezbah di hadapan bilik bos, kemudian turun platform ke bawah-sambil cuba untuk tidak jatuh ke kematian anda.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Semangat terbaik memanggil abu di Elden Ring

Anda akan melihat mayat yang anda boleh merampas ejaan dari ketika anda sampai ke bawah. Bukan sahaja jalan ini membuka kunci api api yang berakhir (sekiranya anda meneruskan usaha), mantra membolehkan anda menggunakan api Chaos untuk memacu pemain lain ke dalam kegilaan kegilaan.

Artikel berterusan selepas iklan

Roar Greyoll

Greyoll adalah naga tua raksasa yang duduk di Caelid dan dilindungi oleh naga yang lebih kecil dan kuat. Anda boleh membeli ejaan dari Katedral Perjamuan Naga, tetapi anda perlu membunuh Greyoll yang tidak berdaya untuk melakukannya. Anda raksasa.

Artikel berterusan selepas iklan

The Encantation memancarkan bunyi bising yang kuat yang bukan sahaja menggembirakan anda, ia menyahpepijat musuh yang berdekatan, menjadikannya mantra cemerlang untuk dibuang ketika menghadapi bos yang sukar.

Cakar Binatang Gurranq

Mantra yang sangat kuat kepada mereka yang menggunakan iman murni membina, Beast Claw dapat dikunci setelah memberikan Gurranq lapan deathroots (dan bertahan serangannya di tengah -tengah melalui menyerahkannya). .

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Senjata terbaik di Elden Ring untuk setiap binaan

Ingat, ini hanya mantra yang kami dapati paling membantu dalam masa kami bermain melalui Elden Ring, pemain lain, menggunakan binaan yang berbeza, mungkin memihak kepada banyak mantra lain yang tersedia – dan terdapat banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda mencari lebih banyak cara untuk mengatasi banyak cabaran yang sukar di Elden Ring, kami mempunyai banyak panduan lain untuk membantu. Anda boleh menemuinya dengan mengklik di sini atau mengklik pautan individu di bawah.