Elden cincin terbaik 1.09 Mage Builds (Pvp & Pve) – Top 5 Best Magic Senjata di Elden Ring 2023, Elden Ring: Magic Swordsman Pve Build Guide

Elden Ring Magic membina

Kepala – ladu hitam

Elden cincin terbaik 1.09 Mage Builds (Pvp & Pve) – Top 5 Best Magic Senjata di Elden Ring 2023

Pembentukan sihir boleh dikuasai di Elden Ring jika mekanik permainan kurang seimbang atau jika pemain mempunyai akses kepada mantra atau peralatan yang sangat kuat. Dalam cincin Elden ini 1.09 Magic Build Guide 2023, kami meliputi 5 Best Mage Builds and Weapon untuk PvP dan PVE. Binaan ini boleh menjadikan permainan ini lebih mudah dan menghancurkan bos dengan mudah.

Elden Ring 1.09 Magic Build Guide 2023 – Top 5 Terbaik Binaan & Senjata di Elden Ring 1.09

Sekarang, kami akan menunjukkan peralatan, perisai, talismans, dan atribut untuk 5 elden cincin terbaik terbaik 1.09 Magic membina. Pertama, kami membuat anda membina komet malam. Komet Malam melakukan kemusnahan mutlak. Tidak siuman berapa banyak kerosakan yang akan anda perolehi dari itu. Kemudian, kami mendapat buffed-up poker kematian anda. Ini juga tahap kerosakan yang gila. Seterusnya, adalah komet azur binaan yang boleh diturunkan bos dengan mudah. Di sini datang Darkmoon Greatsword, yang merupakan sidearm mage yang sejuk dan salah satu senjata mage terbaik Elden cincin selepas patch 1.09. Terakhir tetapi tidak kurang adalah sayap astel membina. Ini sesuatu yang anda ingin ambil dengan pasti jika anda menjalankan watak penyihir.

Tidak. 1 Elden Ring 1.09 Membina Magic Terbaik

Komet malam sangat kuat dan apabila anda menambah penggemar yang kini berfungsi semula pada 1.09.1. Anda boleh memusnahkan majoriti bos dalam permainan dalam beberapa saat. Itu bagus, ia mempunyai julat yang luar biasa dan tidak dapat dikeluarkan. Dengan cara ini, ini adalah permainan baru ditambah. . Anda mahu ditambah 25 untuk yang anda buat, mana -mana meterai akan dilakukan untuk penggemar dengan sumpah emas yang kami ada.

Tangan Kanan 1 & 3 – Kakitangan Glintstone Lusat, Sayap Astel, Kakitangan Kerugian

Kepala – ladu hitam

Dada – Pakaian perjalanan Spellblade

Tangan – Sarung Tangan Spellblade

Kaki – Seluar Spellblade

1 – jimat jisim greaven

3 – Ikon Godfrey

4 – Pesona Scorpion Magic

Elden Ring: Magic Swordsman Pve Build Guide

Elden Ring adalah permainan dengan potensi yang tidak terbatas, dan ketika menggabungkan kebolehan ajaib dengan slash pedang cepat biasanya tidak dapat dilupakan di kebanyakan RPG, ia benar -benar berfungsi di sini Elden Ring . Kunci untuk membuka kunci potensi binaan ini terletak pada Moonveil , Katana yang skala sangat baik dengan dex dan juga int. Dengan menekankan statistik int anda, anda juga boleh meletakkan kakitangan di luar tangan anda dan menggunakan mantra ajaib yang kuat. Musuh PvP yang bernilai garam mereka sudah membuat cara untuk mengatasi binaan ini, tetapi ia tetap sangat kuat dan benar -benar dapat membawa anda melalui majoriti permainan, terutama jika anda memiliki memanggil di sisi anda. Baca sahaja di bawah untuk salah satu yang paling kuat membina dalam permainan.

Magic Swordsman Membina Keperluan – Elden Ring

Ini adalah komponen teras yang anda perlukan untuk membina Swordsman Magic akhir permainan yang telah kami buat Elden Ring .

  • Tangan kanan : Moonveil.
  • Tangan kiri .
  • Kepala : Imp Head (Cat)/Twinsage Glintstone Crown.
  • Badan : –
  • : –
  • : –
  • Talismans : Cerulean Amber Medallion, Pesona Arsenal, pusaka Stargazer, Carian Filigreed Crest.
  • Sebotol physick yang mengagumkan : Kecerdasan kristal kristal.

Satu -satunya bahagian penting yang benar untuk membina ini adalah Moonveil katana. Potongan lain boleh ditukar jika anda tidak memenuhi semua keperluan statistik yang diperlukan. Contohnya, Carian Regal Scepter boleh ditukar untuk Kakitangan Meteorit , dan juga Silver Mirrorshield mempunyai beberapa pengganti yang baik, seperti Perisai Carian Knight .

Tetapi tidak memenuhi 60 int Diperlukan dari – dan int 70 diperlukan untuk mantra seperti Bulan Penuh Rennala . Heirloom Stargazer berkesan menawarkan 5 int tambahan secara percuma, dan ia dapat disusun dengan talismans seperti SORESEAL MARIKA . The Kepala imp (kucing) juga memberikan int tambahan 2, walaupun Twinsage Glintstone Crown menawarkan 6 int tambahan, menjadikannya lebih berbaloi.

Sebaik sahaja anda telah mencapai sekitar 70 int, anda boleh memberi tumpuan kepada meratakan dex anda, yang akan menjadikan serangan pedang anda lebih kuat daripada mereka. Perisai yang lain dalam binaan ini tidak penting, tetapi anda harus memberi diri anda sebanyak pertahanan dan perlawanan yang mungkin supaya anda dapat bertahan dalam pergaduhan yang sukar. The Pesona Arsenal .

Akhirnya, Kecerdasan kristal kristal di dalam Memberi anda +10 ke int anda, menjadikannya hebat untuk penggemar kuasa sihir besar dalam pergaduhan yang sukar.

Berikut adalah statistik asas yang memerlukan peralatan ini.

Kami sudah menggariskan bagaimana anda dapat mengatasi keperluan int yang tinggi untuk binaan ini. STR benar -benar tidak memberi kesan kepada kuasa anda di sini sama sekali. Dex sangat berharga untuk anda Moonveil walaupun dan harus diberi keutamaan setelah anda mencapai sekitar 70 int. Titik lain harus dibelanjakan dalam semangat, minda, dan ketahanan. Anda sepatutnya mempunyai HP yang cukup untuk bertahan dalam hits berat, lebih banyak FP daripada yang boleh diisi semula dengan satu Flask Cerulean , dan stamina yang cukup untuk memberi anda sedikit lebih banyak peluang dengan perisai yang anda pilih.

Magic Swordsman Playstyle – Elden Ring

Teras pusat binaan ini di sekitar Moonveil , dan juga Cahaya bulan sementara kemahiran senjata. Kemahiran senjata ini bertindak sebagai Sheathe kemahiran dengan Uchigatana , tetapi apabila ditarik, ia akan memancarkan bilah cahaya bulan yang bergerak jauh dengan versi berat. Anda boleh menggunakan ini untuk mengekalkan jarak jauh dan masih merosakkan lawan. Kerana kemahiran senjata sangat penting untuk membina ini, anda harus menyimpan sama ada kakitangan anda atau perisai tanpa kemahiran di tangan anda.

Hanya kerana bilah itu jarak jauh tidak bermakna anda hanya perlu menggunakannya pada julat, walaupun. . Walaupun, hanya menggunakan bos yang jatuh sebagai makanan untuk hits kuat anda, bukannya mogok kritikal, adalah idea yang baik, kerana kemahiran senjata anda lebih banyak kerosakan daripada bilah anda tanpa penggemar sihir.

Sudah tentu anda juga mempunyai pilihan untuk menggunakan sihir. Sling batu Bulan Penuh Rennala dan Komet Azur Bagus jika anda mempunyai masa yang diperlukan untuk menggulungnya – sesuatu untuk mengalihkan perhatian bos akan membantu, seperti Meniru air mata , Mungkin.

Binaan ini sangat kuat di Elden Ring . Apabila dipasangkan dengan a Meniru air mata Mempunyai kemahiran dan senjata yang sama, anda boleh mengatasi bos yang paling kuat dalam permainan. Hanya gunakan kemahiran senjata anda dengan kerap dan pastikan untuk mengatasi FP anda dalam keadaan panas. Sekiranya anda perlu kekal di julat untuk apa jua sebab, beralih ke mantra anda.

Ditulis oleh Dave Aubrey bagi pihak GLHF.

Senarai

Panduan Kemajuan Elden Ring: Pesanan Terbaik untuk Menangani Kawasan dan Bos

Lihat 11 item