Ejen Valorant Terbaik untuk Pemula, Senarai Tingkat Agen Valorant (7.04) oleh Mobalytics – Mobalitik

Senarai Tingkat Ejen Valorant (7.04) oleh mobalitik

Brimstone adalah ejen yang ideal untuk pemula dengan kebolehan yang sangat mudah dan senang difahami.

Ejen valorant terbaik untuk pemula

Adakah anda baru dengan Valorant dan tidak tahu ejen mana yang akan dimainkan? Berikut adalah ejen valorant terbaik untuk pemula yang boleh anda gunakan.

Ejen Valorant Terbaik untuk Pemula: Pengambilan Utama

 • Reyna adalah ejen valorant terbaik untuk barisan solo jika anda seorang pemula.
 • Skye dan Killjoy adalah ejen valorant terbaik untuk membuka kunci pertama untuk pemula.
 • Phoenix dan Reyna adalah agen valorant terbaik untuk gaya permainan yang agresif.
 • Sage, Skye, atau Brimstone adalah agen valorant terbaik untuk gaya permainan yang menyokong.
 • Killjoy dan Sage adalah ejen valorant terbaik untuk gaya permainan pertahanan.

Isi kandungan

Dengan lebih daripada 21 ejen dalam jadual Valorant, ia boleh menjadi menakutkan bagi pemula untuk memilih ejen starter. Ada yang pasti kelihatan lebih sukar untuk dimainkan, sementara yang lain sedikit lebih mesra pemula.

Kisah terus di bawah

Untuk membantu pendatang baru, kami telah menyusun senarai ejen valorant terbaik untuk pemula. Jangan ragu untuk mengambil pilihan anda.

Pastikan untuk menyemak aplikasi Zleague untuk mendapatkan ganjaran dengan bermain permainan kegemaran anda, menyertai komuniti peminat mesra, dan untuk lebih banyak panduan seperti ini!

Kisah terus di bawah

Reyna

Reyna, salah satu agen Valorant terbaik untuk pemula

Ejen Valorant Terbaik untuk Pemula adalah Reyna. Dia mempunyai PlayStyle yang berdikari dan tidak mempunyai kebolehan yang boleh menjejaskan rakan sepasukannya. Ini membolehkan kesilapan berasaskan pasukan yang lebih sedikit dan tidak ada yang menjerit, “Anda membutakan saya!”Di Comms.

Reyna juga merupakan ejen yang sangat memaafkan kerana keupayaannya untuk sembuh jika dia boleh membunuh, membolehkannya kekal sihat sepanjang pusingan. Dia juga mempunyai keupayaan kad bebas-dari-penjara yang hebat dalam kekalahannya, membolehkannya mengambil puncak yang sangat agresif sehingga sangat sedikit ejen yang dapat hidup dari.

Kisah terus di bawah

Brimstone

Valorant Brimstone

Seterusnya, kami mempunyai pengawal tunggal dalam senarai kami. Brimstone adalah satu -satunya ejen pengawal yang boleh saya cadangkan sepenuhnya untuk pemula. Rokoknya sangat mudah digunakan. Anda betul -betul memilih di mana anda mahu mereka mendarat dan tekan butang. Selebihnya kitnya juga sangat mesra pemula tetapi lebih berorientasikan pasukan daripada Reyna.

Ini membolehkan anda membantu pasukan anda memenangi permainan walaupun anda tidak mempunyai matlamat terbaik di dunia dan jangan teratas frag. Beacon stim anda memberikan pasukan anda dengan rangsangan kelajuan yang kukuh, pembakar anda boleh digunakan untuk membersihkan sudut, dan mogok orbit anda sangat mengagumkan dalam pertempuran atau melambatkan spike defuses.

Kisah terus di bawah

Killjoy

Valorant Killjoy

Sekiranya anda menikmati playstyle yang lebih bertahan, maka Killjoy adalah ejen valorant terbaik untuk anda. Dia adalah pilihan yang kukuh dalam meta hari ini yang boleh memegang satu laman web secara sendirian. Dia sangat mesra pemula kerana kebolehannya melakukan kebanyakan kerja untuknya.

Setelah mempelajari penempatan pertahanan terbaik untuk laman web anda, Killjoy menjadi binatang mutlak. Hanya mengintip utilitinya, dan anda boleh dengan mudah mendapatkan pembunuhan percuma semasa tidak melakukan banyak. Bahagian terbaik mengenai Killjoy adalah bahawa dia juga salah satu ejen valorant terbaik yang kini dalam permainan, yang bermaksud bahawa dia berkesan tidak kira pangkatnya.

Kisah terus di bawah

Phoenix

Valorant Pheonix

Jika anda sedang mencari lebih banyak duel yang berfokus pada pasukan daripada Reyna, maka Phoenix tangan panas adalah lelaki anda. Phoenix adalah ejen keseluruhan yang baik. Dia mempunyai kilat, keupayaan menghalang penglihatan, Molly, dapat menyembuhkan dirinya, dan kehidupan ke-2 sebagai yang paling utama. Apa lagi yang boleh anda minta?

Dia mungkin tidak semudah yang lain dalam senarai ini, kebanyakannya kerana lengkung unik pada kilatnya. Walau bagaimanapun, dia mempunyai kit yang sangat memaafkan dan bukannya banyak mekanik untuk menguasai, yang masih menjadikannya pilihan yang kukuh untuk pemula.

Kisah terus di bawah

Skye

Valorant Skye

Pemula selalunya bukan cadangan yang hebat untuk pemula. Walau bagaimanapun, Skye mungkin satu pengecualian. Perkara paling sukar mengenai kitnya adalah belajar dengan betul kapan dan bagaimana menggunakan cahaya panduannya (flash). Selain itu, kebolehannya cukup mudah.

Gunakan pertumbuhan semula apabila sekutu rendah, gunakan trailblazer untuk membersihkan sudut dan periksa sudut dekat, dan gunakan pencari untuk mencari musuh. Itu sahaja.

Kisah terus di bawah

Bijak

Sage Valorant

Cadangan terakhir untuk hari ini adalah bijak. Sage adalah salah satu ejen valorant terbaik untuk pemula yang lebih suka playstyle yang lebih menyokong. Sage dapat memberikan sokongan kepada pasukannya dengan pelbagai cara.

Dia boleh menyembuhkan sekutu rendah, menggunakan orb halangannya untuk menyekat musuh, perlahan orb untuk menangguhkan menolak, dan kebangkitan untuk membawa kembali sekutu dalam pusingan. Tidak banyak yang anda boleh merosakkan Sage. Anda hanya perlu tahu masa yang tepat, dan anda baik untuk pergi.

Senarai Tingkat Ejen Valorant (7.04) oleh mobalitik

Senarai Tingkat Agen Valorant (7.04) oleh Mobalytics

Selamat datang ke senarai peringkat ejen valorant kami untuk mendaki peringkat! Kami mencipta senarai ini dengan bantuan pakar elo tinggi kami (abadi 3+) yang bermain di NA, EU, dan OCE.

Ini adalah senarai umum yang dimaksudkan untuk membantu sama ada anda bermain solo atau dengan skuad, tetapi ia lebih bersandar ke arah pasukan yang diselaraskan daripada cuba membawa gaya serigala-serigala.

Senarai Tingkat Ejen Valorant (Patch 7.04)

Klik ikon untuk membina juara, kaunter, dan banyak lagi!

Ejen S-tier

Ejen a-peringkat

Ejen b-tier

Ejen C-tier

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai metodologi kami dan penjelasan lain (seperti kesukaran ejen), klik di sini.

Perhatikan bahawa pada permulaan patch, kami akan memberi ramalan penempatan berdasarkan buffs/nerfs. Semak kembali di tengah -tengah tambalan untuk kemas kini (jika masih sama, ini bermakna kami meramalkan dengan betul!).

Senarai peringkat ramalan Valorant untuk mendaki peringkat

Patch Senarai Tingkat Agen Valorant 7.04

Patch 7.04 Senarai Tingkat Ejen Valorant

Tahap Ejen
S-tier Omen, Jett, Reyna, Skye, Killjoy, Raze
A-peringkat Sova, Viper, Brimstone, Phoenix
B-tier Astra, pelanggaran, ruang, kebuntuan, cypher, pudar, bijak
C-tier Pelabuhan, Kay/0, Yoru, Gekko, Neon

Penjelasan ejen

Berikut adalah penjelasan mengapa kami meletakkan setiap ejen di peringkat mereka. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, sila tanya dalam komen di bawah dan pakar kami akan membalas sebaik sahaja mereka boleh.

Sekiranya anda menghadapi masalah menghadapi ejen tertentu, lihat artikel kami tentang cara bermain terhadap setiap ejen valorant.

Ejen S-tier

Jett

Kad Kesukaran Jett Sederhana

Jett hebat dalam kedua -dua kesalahan dan pertahanan. Dia boleh membuat ruang atas kesalahan pasukan dan masih merupakan pengendali yang baik dan/atau penolak agresif pada pertahanan. Ultimate beliau juga boleh memenangi pusingan eko di mana musuh boleh mengambil pergaduhan yang tidak ideal semasa anti-ECO di mana badai bilah membunuh menghasilkan rakan sepasukan senapang musuh. Nerfs mengetuknya dengan mengurangkan tempoh merokok dan sengkang, tetapi kitnya pada asasnya membolehkannya membawa permainan.

Petanda

Kad ejen OMEN

Omen adalah pengawal dengan kit yang paling sesuai untuk membuat drama individu, tetapi juga mempunyai penglihatan dekat yang boleh digunakan untuk bermain pasukan juga. Dia juga boleh memainkan banyak sudut yang mungkin tidak dibersihkan atau dibuang dengan utiliti dalam persekitaran yang kurang diselaraskan.

Reyna

Kad Kesukaran Reyna Sederhana

Ejen Smurf. Reyna direka untuk menjadi egois dan bermain untuk dirinya sendiri, menjadikannya ejen peringkat barisan solo muktamad. Dalam permainan yang kurang diselaraskan dari hubungan rakan sepasukan jauh lebih perlahan atau tidak wujud yang membolehkan Reyna menolak atau menyembuhkan.

Skye

Kad Ejen Skye

Skye memerlukan komunikasi dan kerja berpasukan yang berlebihan untuk mendapatkan nilai paling banyak kitnya, tetapi kitnya begitu kuat dalam mendapatkan maklumat, menubuhkan rakan sepasukan, menyembuhkan orang lain, dan bahkan dapat digunakan untuk menetapkan dirinya.

Killjoy

Membunuh Kad Kesukaran Mudah

Killjoy adalah sentinel terkuat dan berpotensi bahkan ejen paling kuat di Valorant pada masa ini. Dia cukup banyak yang mesti dipilih di semua peta, atau sekurang -kurangnya pilihan yang baik.

Raze

Kad Ejen Raze

Raze adalah satu -satunya duel yang boleh mendapatkan maklumat sendiri, membuat ruang, dan merupakan defensif terkuat. Dia adalah ejen di sekeliling yang boleh membuat banyak bermain solo dengan pek letupannya. Dengan Jett Nerfs, Raze boleh dikatakan sebagai duel terbaik kerana dia masih bersinar dengan potensi kerosakan AOE yang besar dan pergerakan tinggi.

Ejen a-peringkat

Sova

Kad Ejen Sova

Pada pangkat yang lebih rendah lebih sedikit orang menembak utilitinya dan ia mendapat lebih banyak nilai, dan pada pangkat yang lebih tinggi dengan lebih banyak koordinasi suplemen utilitinya biasanya bermain duel dengan baik. Sova juga merupakan watak yang hebat untuk cengkaman solo dan pusingan lewat untuk memberi impak besar kepada pasukan.

Viper

Kad Ejen Viper

Viper adalah mesti memilih pada beberapa peta, dan boleh mengambil alih permainan jika pasukan dapat menanam lonjakan. Ini kerana dia mempunyai utiliti tumbuhan pasca yang lebih besar yang pasukan yang mengambil semula lebih perlahan akan menderita, dan dia boleh ladang ultimates untuk kemenangan bulat yang hampir dijamin.

Brimstone

Kad Ejen Brimstone

Brim sangat mudah dimainkan dan cara terbaik untuk membantu pasukan dengan merokok sambil memberi tumpuan kepada senjata api. Brimstone juga boleh menjadi raksasa di kilang pos antara muktamadnya dan molly sebagai retakes sedikit lebih perlahan dalam permainan yang kurang diselaraskan, menjadikan utiliti ini lebih kuat untuk menafikan defuser.

Phoenix

Phoenix Kad Kesukaran Mudah

Buffs Phoenix menjadikannya ejen yang lebih kuat secara keseluruhan dalam semua persekitaran. Kitnya agak mementingkan diri sendiri, dan mempunyai banyak aspek untuk drama individu, tetapi dia secara keseluruhannya terhad kerana tidak dapat membuat ruang seperti duel stier.

Ejen b-tier

Astra

Kad Ejen Valorant Astra Mobalytics

Ejen lain yang memerlukan banyak koordinasi dengan pasukan anda. Dia juga adalah salah satu, jika tidak yang paling sukar untuk membuat individu bermain dengan. Ejen yang pasti menjadi lebih baik di pangkat yang lebih tinggi.

Pelanggaran

Kad ejen pelanggaran

Dia adalah ejen yang kuat, tetapi memerlukan banyak koordinasi untuk bermain dengan berkesan. Dia adalah ejen kerana pangkat semakin tinggi menjadi lebih baik.

Ruang

Profil Ejen Dewan

Chamber perlahan -lahan melihat lebih banyak permainan dan kebolehgunaan kerana dia dihancurkan oleh nerfs. Dia secara keseluruhan lebih berdaya maju dengan kenaikan pelbagai utilitinya, membolehkannya menampung lebih banyak ruang untuk kesan yang lebih besar.

Deadlock

Profil Ejen Deadlock

Deadlock mempunyai kit yang kuat untuk menghentikan penekanan besar dan loji pos. Isu utama dengannya adalah bahawa mesh halangan dan gravnetnya sukar untuk tepat, mengehadkan nilai mereka. Dan jika utilitinya memukul musuh, utiliti ejen lain diperlukan untuk menghukum mereka kerana musuh hanya berada dalam kelemahan yang signifikan jika mereka terkena sensor sonik. Sama ada anda berhasrat untuk membuka kunci potensi penuh kemahirannya yang luar biasa, Panduan Deadlock Komprehensif Stryda memberikan pecahan mendalam tentang kebolehan, tip dan strateginya.

Cypher

Kad Ejen Cypher

Dengan beberapa penggemar kecil tetapi berkesan dan kejatuhan ruang, Cypher menjadi lebih berdaya maju selepas memegang gelaran sebagai ejen terburuk dalam permainan untuk beberapa waktu. The Tripwire Buffs membuka lebih banyak pilihan kreatif dan pemain line UPS baru masih belajar dan menemui.

Pudar

Fade Agent Square

Kit Fade sangat kuat dan cukup mudah bagi rakan sepasukan untuk bermain walaupun dengan komunikasi dan koordinasi yang minimum. Setiap sekeping kitnya boleh mendapat nilai dan dia tidak memerlukan ketepatan yang banyak seperti yang dilakukan oleh Sova untuk mengimbas kawasan.

Bijak

Kad ejen Sage

Sage adalah seorang duel yang dimuliakan yang boleh digunakan untuk pemadat 5 lelaki bergegas. Menjadi satu -satunya watak yang dapat menyembuhkan dirinya tanpa ketetapan yang bagus, dan dindingnya membolehkan beberapa wira bermain.

Ejen C-tier

Pelabuhan

Kad Ejen Harbour

Harbour adalah ejen yang kuat dalam bermain pro di mana bermain dengan dua pengawal sangat berkesan dalam permainan yang diselaraskan. Dalam peringkat bermain penggerak berganda jauh lebih sukar untuk diselaraskan dan kitnya adalah semua visi yang menghalang utiliti di luar muktamadnya yang menjadikannya sangat sukar untuk membuat individu bermain dengan.

Kay/o

Gambar profil ejen kayo

Kay/o mempunyai kit yang sangat kuat secara keseluruhan, dan boleh membuat bermain individu dengan flash klik kanannya, tetapi ia mendapat nerfed agak sedikit. Utilitinya yang lebih kuat adalah berdasarkan kepada penubuhan orang lain, dan tidak berkembang seperti dalam persekitaran barisan solo.

Yoru

Portal halaman ejen yoru

Kit Yoru mempunyai banyak merit, tetapi dalam banyak keadaan, ia membuatkannya terdedah melainkan dengan sempurna ditubuhkan oleh rakan sepasukan dengan maklumat dan utiliti pemula. Ini sangat sukar untuk datang dan duel lain mempunyai pergerakan yang jauh lebih fleksibel, menjadikannya lebih mudah dan memberikan margin kesilapan yang lebih besar dalam memanfaatkan utiliti rakan sepasukan.

Gekko

gambar profil gekko valorant

Kit Gekko tidak memberikan cukup untuk membenarkan memilihnya di atas pemula lain. Satu -satunya faedah yang dia ada di atas orang lain dapat menanam secara pasif dan meredakan lonjakan serta dapat mengambil utilitinya untuk cooldowns yang lebih pendek.

Neon

gambar profil ejen neon

Sebagai neon duel memerlukan sejumlah besar sumber dari rakan sepasukan dan tidak dapat memanfaatkan kebanyakan peta kecuali patah dan mutiara. Duelists lain boleh bermain lebih baik dengan sendirinya.

Pasukan Valorant Terbaik oleh Peta

 • Pendakian
  • Sova, Omen, Killjoy, Jett, Kay/O
  • Skye, Killjoy, Brimstone, Raze, pelanggaran
  • Sova, Killjoy, Omen, Jett, pelanggaran
  • Brimstone, Raze, Skye, Chamber, Viper
  • Fade, Killjoy, Skye, Jett, Astra
  • Killjoy, Viper, Raze, Omen, Skye
  • Skye, BREACH, CYPHER, RAZE, OMEN

  Ini adalah beberapa pasukan yang kuat yang kami cadangkan untuk setiap peta valorant.

  Berikut adalah beberapa pilihan tambahan yang boleh anda berikan berdasarkan kolam ejen anda.

  Hanya pastikan untuk membina dengan bijak, jadi jika anda menggantikan Omen, anda mungkin mahu belerang dan sebagainya.

  Untuk maklumat lanjut, lihat panduan khusus kami di Comps Team kami dengan peta.

  Format dan metodologi

  Penilaian peringkat

  Secara keseluruhan, kriteria untuk S/A/B adalah seperti berikut:

  S-tier
  • Ejen S-Tier adalah optimum untuk meta semasa. Mereka boleh masuk ke mana -mana pasukan dan dijangka berada di hampir setiap pasukan untuk hampir setiap peta.
  A-peringkat
  • Ejen A-Tier sangat baik tetapi tidak konsisten dengan S-tier. Mereka boleh masuk ke dalam kebanyakan pasukan dan berfungsi dengan baik di kebanyakan peta tetapi ada beberapa pengecualian di mana pilihan lain mungkin lebih baik.
  B-tier
  • Ejen B-peringkat dikuasai berbanding dengan rakan sebaya mereka, tidak konsisten kerana kecenderungan pesta/kelaparan, atau bergantung pada peta/pasukan tertentu untuk berjaya.
  C-tier
  • Ejen C-tier dianggap sebagai pilihan yang lemah, yang tidak mempunyai kelebihan berbanding pendahuluan mereka. Mereka tidak dianggap sebagai pilihan terburuk di meta.

  Kesukaran ejen

  Penilaian ini lebih sesuai untuk pemain baru (besi, gangsa, dan perak) dan berkaitan dengan berapa banyak masa dan pengalaman yang anda perlukan berguna kepada pasukan anda berbanding dengan ejen lain.

  Berikut adalah contoh untuk setiap:

  Brimstone (mudah)

  Brimstone adalah ejen yang ideal untuk pemula dengan kebolehan yang sangat mudah dan senang difahami.

  Mereka semua boleh digunakan dengan selamat dari belakang penutup dan berguna walaupun anda bermain dari belakang.

  Cypher (purata)

  Kemampuan Cypher memerlukan anda mempunyai pemahaman makro tambahan berbanding dengan Brimstone.

  Anda perlu memahami di mana untuk meletakkan alat anda, bagaimana untuk mengimbangi antara beralih ke kamera anda, dan cara menggunakan alat anda dalam kombinasi antara satu sama lain.

  Mempertahankan lebih banyak memaafkan untuk pemula, tetapi pada kesalahan, anda perlu belajar bagaimana untuk bersembunyi dan di mana flankers mungkin datang untuk membuat perangkap anda berguna.

  Ultimate beliau juga lebih sukar untuk diaktifkan berbanding dengan Brimstone.

  Sova (keras)

  Untuk menjadi pemain Sova yang berkesan, anda perlu meluangkan masa dalam permainan tersuai untuk mengamalkan lineup keupayaan anda dengan anak panah anda.

  Sekiranya anda tidak boleh menjadi sangat mudah untuk membakar anak panah kejutan anda dan rekonstrasi anda boleh mendarat di kawasan yang tidak memberikan nilai.

  Kerana jumlah komitmen masa yang dia perlukan dan kerana betapa mudahnya untuk merosakkan kebolehannya, dia agak sukar bagi pemula untuk mengambil berbanding agen lain.

  Seperti biasa, kami mengalu -alukan semua perbincangan dan maklum balas jadi sila tinggalkan komen/soalan di bawah! Pastikan untuk menyemak laman web valorant kami untuk mencari lineups keupayaan watak terbaik untuk setiap peta.

  DITULIS OLEH

  Ryan Kelly

  Pertama mula bermain permainan video di N64 dan GameCube dan saya masih menikmati bermain permainan tersebut hari ini. Saya memainkan takdir pada pelepasan awalnya pada tahun 2014 dan beralih dari konsol ke PC apabila dilepaskan Destiny 2. Destiny 2 dan Valorant adalah dua permainan kegemaran saya untuk bermain kerana saya suka bermain -main dengan binaan dalam takdir dan barisan/ strategi dalam valorant.