Edisi Black Deck Stream, Deck Stream Goes Free – Elgato Mengumumkan Perubahan Terang ke Aplikasi Mudah Alih

Deck Stream Goes Free – Elgato Mengumumkan Perubahan Terang ke Aplikasi Mudah Alih

Stream Deck Mk.2 mempunyai faceplate yang boleh ditanggalkan yang boleh anda beralih dan diubah suai dengan mudah. Pilih dari pelbagai reka bentuk epik yang semakin meningkat, atau menampar beberapa cat dan pelekat untuk membuat anda sendiri. Tukar wajah setiap kali mood menyerang dan memperibadikan dek aliran anda sepenuhnya.2 dengan ikon dan skrin tersuai.

Dek aliran + hitam

�� Pilih set dail dan dapatkannya Percuma . Promosi terpakai secara automatik semasa checkout.

Perkhidmatan Pulangan & Bayaran Balik 60 hari.

Pembayaran fleksibel, berbelanja dengan PayPal, ApplePay dan lain -lain.

Warna
Dail warna
Habis persediaan anda
Pilih set dail secara percuma dengan setiap dek aliran + pembelian
��️ Deal!
Set Dail Warna Percuma

Tambahkan satu ke troli anda dengan setiap dek aliran + pembelian. Promosi terpakai secara automatik semasa checkout.

Deck Stream +

Satu antara muka untuk memerintah
Pusat beli-belah

Aliran dek + memberi anda kuasa luar biasa untuk berinteraksi dengan persediaan anda. Kawalan segera, sentuhan, butiran. . Plugin berlimpah. Jadikannya milik anda. Menguasai kraf anda.

Ketik

Memicu Hampir apa -apa tindakan yang anda mahukan – Tukar kamera, bising mikrofon anda, melancarkan aplikasi, gunakan kesan bunyi, hidupkan lampu, perubahan adegan, dan banyak lagi.

Giliran

Laraskan tahap kelantangan, butiran imej, zum kamera, kecerahan, keseimbangan putih – sebarang tetapan aplikasi tambahan. Tolak ke Tindakan Dial.

Sentuh

Kawalan aplikasi dengan sentuhan, sapu untuk menukar halaman, dan lihat maklumat dail sekilas.

Dail warna

Emas

Tonton treler

Aliran dek + adalah

Stesen audio anda

Dapatkan kawalan tangan untuk semua sumber audio anda. Deck Stream + membuka ribuan trek bebas royalti, kesan bunyi, dan perisian pencampuran pautan gelombang yang kuat.

Aktifkan penukar suara dalam voicemod.
Mudah beralih antara fon kepala dan pembesar suara anda.
.
Ketik untuk meredakan aliran anda dengan serta -merta.
Pusing untuk menyesuaikan sembang suara. Tolak untuk melintasi dan menyesuaikan sumber audio lain.

Konsol pengeluaran anda

Pergi secara langsung, pan, zum, menukar adegan, dan banyak lagi. Menggosok, memangkas, dan memotong pos. Ini adalah kru pengeluaran berskala penuh di desktop anda.

Mencetuskan pelbagai tindakan yang menghidupkan lampu anda, memulakan aliran anda, dan melancarkan urutan intro anda – semuanya dengan ketuk tunggal.

.

Masukkan folder FX video anda dengan kunci untuk menukar latar belakang, gunakan kesan skrin hijau, dan lancarkan adegan.

Mudah menukar kamera dalam persediaan multicam anda.
Kelajuan pengatup auto / manual togol pada facecam pro anda, dan sesuaikan dengan dail di bawahnya.
Tolak untuk beralih antara pan / kecondongan pada FaceCam Pro, dan bertukar untuk mengawal bingkai anda.
Keseimbangan putih halus di hab kamera.

Pengawal studio anda

Lampu, kamera, kepuasan. Tetapkan adegan untuk penglibatan khalayak yang sempurna, kreativiti mendalam, atau sembang lembut dan sejuk. Tetapan kegemaran anda adalah ketuk atau twist jauh.

Hidupkan/matikan semua lampu Philips Hue, Nanoleaf, dan Lifx anda secara serentak.
Tetapkan mood dengan pelbagai tindakan yang mengawal semua lampu sekaligus.
Hidupkan/matikan jalur cahaya anda. Tolak dail di bawah untuk menembusi dan menyesuaikan lampu lain.
Laraskan suhu warna cahaya utama. Tolak untuk memilih dan mengawal kecerahan.

Apa sahaja yang anda mahukan

Pasang lebih daripada 200 plugin siap sedia atau pintasan papan kekunci peta ke kunci dan panggilan. Aliran dek + disatukan dengan aliran kerja dari penciptaan video, podcasting dan pengeluaran langsung ke penyuntingan foto, reka bentuk grafik, dan seterusnya. .

Deck Stream Goes Free – Elgato Mengumumkan Perubahan Terang ke Aplikasi Mudah Alih

Aplikasi dek aliran elgato ditunjukkan pada iPhone dan iPad

Demo

Milpitas, CA – 29 Jun, 2023 – Elgato, anak syarikat Corsair ® (NASDAQ: CRSR), dan penyedia perkakasan dan perisian terkemuka untuk pencipta kandungan, hari ini mengumumkan kemas kini utama kepada versi digital dek aliran yang dirayakan, aliran aliran mudah alih. Aplikasi mudah alih Deck Stream bertukar telefon pintar ke antara muka produktiviti genggam. Dengan kemas kini hari ini, aliran Deck Mobile menjadi bebas untuk digunakan sehingga enam kunci, bagi sesiapa sahaja yang mempunyai iPhone atau iPad. Perubahan aplikasi teras lain memperkenalkan lebih banyak cara bagi pengguna untuk mengawal aplikasi kegemaran mereka dan menyesuaikan persediaan mereka.

Sekarang dengan model aplikasi “freemium”, aliran deck mobile lebih mudah diakses berbanding sebelum ini untuk berjuta -juta pelanggan di seluruh dunia. Pengguna boleh mendapatkan dek aliran terbaik di iPhone atau iPad mereka secara percuma – termasuk enam kunci, tindakan tanpa had, dan beratus -ratus plugin untuk aplikasi popular. Langganan Pro Pilihan atau Pembelian Membuka Ciri Lanjutan seperti susun atur, latar belakang, dan sehingga 64 kekunci – dua kali ganda dari peranti fizikal terbesar Elgato, aliran aliran XL.
Aplikasi dek aliran elgato ditunjukkan pada iPadDeck Stream Mobile kini berasal iPados, memanfaatkan sepenuhnya skrin besar peranti. Dengan multitasking iPad, pengguna boleh menjalankan aliran Deck Mobile bersama aplikasi dan laman web kegemaran mereka, atau bahkan menjalankan dua papan kekunci mudah alih aliran bersebelahan-memberi mereka akses kepada sebanyak 128 kekunci sekaligus (langganan pro diperlukan).
Aplikasi dek aliran elgato yang ditunjukkan pada iPhone dan iPadDi atas semua, penyesuaian adalah di tengah -tengah kemas kini hari ini. Pengguna kini boleh bertukar antara mod gelap dan cahaya, mengawal putaran papan kekunci, dan meneroka plugin dan profil komuniti di Elgato Marketplace. Dan dengan aliran Deck Mobile Pro, mereka juga dapat menukar nombor dan susun atur kunci mereka – ditambah memperibadikan penampilan aplikasi dengan faceplates atau imej tersuai dari roll kamera mereka.

“Dek sungai adalah lebih daripada sekadar peranti fizikal,” kata Christiane Göhring, memimpin pasukan untuk pembangunan mudah alih di Elgato. “Ia adalah ekosistem yang kuat yang membolehkan berjuta -juta pengguna merentas aliran kerja. Dengan kemas kini ini, kami teruja untuk membawa teknologi yang sama ke ruang maya, menjadikannya lebih mudah dari sebelumnya untuk sesiapa sahaja untuk menyelaraskan tugas dan menjimatkan masa menggunakan iPhone atau iPad yang mereka sudah tahu dan suka – semuanya secara percuma.”

Aliran deck mobile kini tersedia untuk dimuat turun di Apple App Store untuk peranti iOS dan iPados.

Persediaan Permainan Corsair dengan aplikasi Deck Stream di iPhone

Stream Deck Mobile Pro boleh didapati melalui langganan bulanan ($ 2.99), langganan tahunan ($ 24.99), atau pembelian seumur hidup sekali ($ 49.99). Harga berbeza mengikut wilayah.
Mengenai Corsair

Corsair (NASDAQ: CRSR) adalah pemaju global terkemuka dan pengilang peralatan dan teknologi berprestasi tinggi untuk pemain, pencipta kandungan, dan peminat PC. Dari komponen dan periferal PC yang memenangi anugerah, ke peralatan penstriman premium, pencahayaan ambien pintar, dan perkhidmatan bimbingan eSport, Corsair menyampaikan ekosistem penuh produk yang bekerja bersama untuk membolehkan semua orang, dari pemain kasual kepada profesional yang komited, untuk melaksanakan di terbaik mereka.

Hak Cipta © 2023 Corsair Memory, Inc. Hak cipta terpelihara. . Semua syarikat dan/atau nama produk lain mungkin nama dagang, tanda dagangan, dan/atau tanda dagangan berdaftar pemilik masing -masing yang dikaitkan. .

Kenalan Corsair/Elgato PR

Stream Deck Mk.2 – Hitam

�� Pilih faceplate dan dapatkannya Percuma dengan kod ZZ-Stream-Deck-Faceplate dengan setiap dek aliran MK.2 pembelian.

*Kod kupon ini tidak dapat digabungkan dengan tawaran atau kupon lain.

.

Pembayaran fleksibel, berbelanja dengan PayPal, ApplePay dan lain -lain.

Warna
Buat dek aliran milik anda
Jimat dan dapatkan pengalaman penuh
Pilih faceplate dan dapatkannya secara percuma dengan kod ZZ-stream-deck-faceplate dengan setiap dek aliran MK.2 pembelian
��️ Deal!
Faceplate percuma

Tambahkan satu ke troli anda dengan setiap dek MK MK.2 pembelian dengan kod ZZ-Stream-Deck-Faceplate

Stream Deck Mk.2

Menyelaraskan semuanya

Persediaan anda adalah dunia anda. Dari penyiaran dan penyuntingan untuk merancang, membangun, rangkaian – semuanya – anda memerlukan satu antara muka untuk mengawal pelbagai aplikasi dan alat anda. Anda memerlukan dek aliran.

Mengendalikan

15 kekunci LCD bersedia untuk mencetuskan tindakan tanpa had. Operasi sentuhan satu sentuhan membolehkan anda mengawal aplikasi, melancarkan jawatan sosial, menyesuaikan audio, bisu mic anda, menghidupkan lampu dan banyak lagi, sementara maklum balas visual mengesahkan setiap arahan anda.

Mengintegrasikan ekosistem anda

Plugin dapatkan aplikasi anda dan berjalan dengan dek aliran dalam masa yang singkat. Elgato 4K Tangkap Utiliti, Pautan Gelombang, Pusat Kawalan. Obs, Twitch, Twitter, Xsplit, YouTube dan Spotify. Icue, Philips Hue, Lifx, Ifttt. Zoom, PowerPoint, Keynote, Apple Mail, dan LOADS LEBIH. Cari mereka semua di kedai aliran aliran, dan dapatkan plugin baru secara berkala.

Pilih gaya anda

Gelap dan bijaksana atau cerah dan berani? Tetapkan nada dengan pilihan antara hitam atau putih.

Jadikannya milik anda

Stream Deck Mk.2 mempunyai faceplate yang boleh ditanggalkan yang boleh anda beralih dan diubah suai dengan mudah. Pilih dari pelbagai reka bentuk epik yang semakin meningkat, atau menampar beberapa cat dan pelekat untuk membuat anda sendiri. Tukar wajah setiap kali mood menyerang dan memperibadikan dek aliran anda sepenuhnya.2 dengan ikon dan skrin tersuai.

Buat dengan mudah

Mencetuskan kesan bunyi dan klip audio. Melancarkan video GIF dan di skrin. Aktifkan ketiga, skrin persinggahan, dan tandatangan grafik outro anda. Dek Stream mengintegrasikan alat anda dan mengesan adegan, media, dan sumber audio anda, jadi anda boleh melayari aliran kerja anda dan fokus pada penonton anda.

Penyemak imbas anda tidak menyokong elemen audio.

klik saya

Kedai dek aliran

Lebih dari seratus plugin dan mengira. Pek ikon yang indah oleh pro reka bentuk grafik seperti visual dengan dorongan. Tutorial video, artikel, dan wawancara yang akan menjadikan anda aliran dek ninja. Plus beribu-ribu trek bebas royalti dan kesan bunyi yang menghapuskan risiko bendera DMCA dan serangan hak cipta. Selamat Datang ke Dunia Deck Stream.

Menggodam aliran kerja anda

Lupakan pintasan papan kekunci. Tindakan hotkey membolehkan anda menjejalkan makro menjadi kunci untuk pengenalan dan penggunaan segera tanpa kesilapan. Pelancaran aplikasi dan laman web, buka folder dan mengakses teks pra-kompon. Menyelaraskan aliran kerja penyuntingan filem, pengeluaran muzik atau fotografi anda. Pilihan anda tidak berkesudahan.

Mencetuskan automasi

. Smash Kunci Lain untuk Mengaktifkan Mod Penerbangan, Lancarkan Spotify, dan Buka Aplikasi Kreativiti Kegemaran Anda. Dengan pelbagai tindakan, sebilangan tindakan dapat disatukan bersama, diberikan kepada satu kunci, dan dicetuskan secara berselang atau sekaligus.

Sesuaikan persediaan anda

Cukup seret tindakan ke kunci dan tambahkan ikon. Memerlukan lebih banyak tindakan? . Anda juga boleh menyimpan susun atur utama yang unik sebagai profil untuk akses segera kepada tindakan khusus tugas. Lebih baik, tetapkan dek aliran untuk menukar profil secara automatik semasa anda melompat di antara aplikasi.