Eclipse RP – GTA V Roleplay Server, GTA RP: Pelayan Terbaik dan Cara Menyertai Mereka | Pcgamesn

GTA RP: Pelayan terbaik dan bagaimana menyertai mereka

Dari mekanik ke perkhidmatan kecemasan, dari Polis Los Santos ke Downtown Cab, anda akan dapat memilih dari mana-mana dan lebih banyak lagi puak kerajaan dan bukan kerajaan untuk memenuhi keinginan anda.

Pelayan Roleplay GTA V.

Grand Theft Auto 5 Watak Roleplay Franklin

Grand Theft Auto V Komuniti Roleplaying. Pelayan berasaskan sembang suara kami akan memberikan anda pengalaman bermain terbaik! Dengan lebih 200 pemain Anda tidak akan pernah merasa sendirian di bandar Los Santos yang cerah! Sertailah kumpulan geng atau penguatkuasa undang -undang, bekerja sebagai nelayan, atau meneruskan kerjaya bermain poker profesional. Peluang tidak berkesudahan! The Pelayan GTA V RP Terbaik sedang menunggu anda!
Muat turun & Main Sekarang!

Panel Roleplay GTA 5

allkeyshop.com

Grand Theft Auto Roleplay Eclipse-rp Tracey

Sembang Suara – Cara Bermain Baru

Kita dalam kita Pelayan gta v rp Komuniti merangkul sembang suara sebagai cara utama berkomunikasi dengan pemain lain. Integrasi suara kami tidak memerlukan perisian tambahan supaya penggunaannya lancar dan mudah.

Sembang teks masih tersedia sebagai pilihan kedua jika anda tidak dapat menggunakan sembang suara, tetapi sedar, anda akan berada dalam keadaan yang tidak menentu dan anda akan kehilangan pengalaman yang luar biasa!

Puak & geng

Dari mekanik ke perkhidmatan kecemasan, dari Polis Los Santos ke Downtown Cab, anda akan dapat memilih dari mana-mana dan lebih banyak lagi puak kerajaan dan bukan kerajaan untuk memenuhi keinginan anda.

Buang diri anda ke dalam taufan kemungkinan dan pengalaman peranan yang tidak dijangka. Dalam Eclipse GTA v Server Roleplay Setiap hari akan berbeza daripada yang sebelumnya. Anda akan bertemu dengan pelbagai orang baru dari seluruh Los Santos.

GTA 5 Roleplay Eclipse Hipster Grand Theft Auto

watak gerhana roleplay grand thef auto 5

Senjata, dadah & keseronokan

Senjata, dadah, poker – semuanya ada di sini. Dengan beberapa skrip permainan yang paling maju, anda tidak akan kecewa dengan pelayan ini. Bekerja sebagai lelaki sampah atau membeli sendiri perniagaan. Sekiranya anda merasa sendirian, dapatkan diri anda sebagai haiwan kesayangan!

Sekiranya anda bersandar pada sisi jenayah Los Santos – berhati -hati. Jangan terperangkap atau anda akan berada di penjara. Semua kemungkinan berada dalam jangkauan anda!

Cara Memainkan Eclipse Roleplay GTA V Server Multiplayer

Muat turun & main!

 1. Muat turun pelanggan Ragemp
 2. Lancarkan pelanggan dan cari [En/us] [suara] Eclipse Roleplay dalam senarai master
 3. Sambung
 4. Buat akaun
 5. Lulus kuiz
 6. Bermain!

GTA RP: Pelayan terbaik dan bagaimana menyertai mereka

Ingin bermain sebagai kerani kedai yang aman atau pegawai polis di GTA RP maka panduan kami akan menunjukkan kepada anda cara memuat turun pelayan roleplay GTA terbaik.

Diterbitkan: 29 Mei, 2023

? Semua ini akan menjadi biasa kepada sesiapa sahaja yang telah menggunakan mod permulaan alternatif Skyrim – GTA RP membolehkan anda menyertai permainan sebagai NPC biasa berbanding dengan mana -mana watak utama terima kasih kepada pemasangan mod.

Trend roleplaying telah wujud selama bertahun -tahun kerana ia terbukti agak indah – dan bukannya menjadi tumpuan, anda boleh menjalani kehidupan yang normal dan mendiami apa sahaja watak yang anda mahukan. Sekiranya anda masih ingin mengintip dengan salah satu permainan PC terbaik, berikut adalah semua cheat GTA 5 jadi, apakah pelayan RP GTA terbaik?

Apa itu pelayan RP GTA?

Sekiranya anda baru untuk semua ini, ia boleh membuktikan agak menakutkan. Anda perlu memuat turun mod yang diperlukan untuk menjadikannya berfungsi, mencari dan memohon untuk menyertai pelayan, dan kemudian memikirkan cara memainkan perkara itu sendiri. . Untuk mencuba dan mengurangkan beberapa tekanan itu, kami telah mengumpulkan panduan permulaan yang berguna untuk membantu sesiapa yang ingin menyertai.

Server Roleplay Auto Grand Theft mengambil keperibadian jenayah biasa yang diilhamkan oleh francais GTA dan mengubahnya menjadi batu tulis yang bersih. Terima kasih kepada pemasangan mod, anda boleh bertelur ke dalam peta yang dihuni dengan berpuluh -puluh orang lain dan bermain sebagai polis, kerani kedai, atau penjenayah.

Kebanyakan pelayan menganjurkan pelbagai pilihan dan tidak mematuhi tema tertentu,. Biasanya, setiap laman web mempunyai laman web mereka sendiri di mana mereka menetapkan mod khusus yang akan dimuat turun untuk menyertai, bersama dengan pelbagai forum di mana anda boleh berbual dengan orang yang telah mengambil profesion yang serupa dengan anda.

Sebilangan pelayan lebih tegar daripada yang lain mengenai jumlah rendaman yang mereka harapkan untuk anda sediakan, tetapi kebanyakan meminta anda untuk tidak memecahkan watak atau terlibat dalam keganasan yang tidak masuk akal. Malah, jika anda melakukannya, ini adalah cara yang baik untuk mendapatkan kemarahan mereka sebagai polis.

Cara Muat turun Mod Pelayan GTA RP

Pemasangan mod adalah kunci, tetapi pelayan RP GTA yang berbeza akan meminta anda memuat turun yang berbeza. Yang paling popular dari apa yang kita lihat ialah Fivem. Untuk memuat turunnya ke laman web mereka dan ikuti langkah -langkah yang telah mereka letakkan:

 • Lumpuhkan antivirus sebelum anda memuat turun Fivem. Beberapa vendor antivirus seperti Avast, AVG, dan lain -lain diketahui menghalang prosedur FIVEM, jadi pastikan antivirus anda dimatikan sepenuhnya
 • Sebaik sahaja FIVEM dipasang, tambahkan FIVEM ke senarai putih/pengecualian antivirus anda
 • Pastikan anda telah memasang dan mengemas kini GTA V
 • Muat turun Fivem dari laman web
 • Jalankan Fivem.exe. Sekiranya anda menjalankan pemasang dalam folder kosong, Fivem akan dipasang di sana. Jika tidak, ia akan dipasang di %localAppdata %\ fivem
 • Mulakan Fivem dari menu Mula Windows anda

Perlu juga diperhatikan bahawa sementara mereka meminta anda untuk mematikan antivirus anda, mereka sedang menjalankan penyelesaian. .

Cara menyertai pelayan RP GTA

Menyertai dan mengekalkan status anda di pelayan RP GTA memerlukan beberapa kerja. Kebanyakan pelayan akan meminta anda mengisi permohonan dan membaca satu set peraturan – jika anda ingin contoh, peraturan Twitchrp hanya satu klik. Sebaik sahaja permohonan anda telah diterima, anda akan menyertai barisan di mana anda boleh naik keutamaan berdasarkan dengan baik anda mengikuti peraturan.

Anda perlu melompat melalui beberapa gelung, tetapi nampaknya merupakan langkah yang perlu untuk menghentikan setiap pelayan dari terhempas, atau dari membiarkan sesiapa yang akan merosakkan keseronokan.

GTA Roleplaying di Grand Theft Auto Online

Pelayan GTA RP terbaik untuk memulakan anda

Setiap pelayan berfungsi dengan irama yang sama dan bertujuan untuk menawarkan pengalaman yang paling fleksibel dengan membolehkan anda bermain sebagai apa -apa dari pemandu teksi ke sauh berita. Kerana itu, banyak pelayan ini boleh menjadi serupa tetapi mereka boleh berbeza dalam skala dan kebolehcapaian. Kerana itu, kami telah menapis beberapa orang untuk memulakan anda.

Nopixel

Ini adalah salah satu pelayan yang paling popular yang boleh anda harapkan, tetapi ia juga yang paling sukar. Nopixel hanya menyokong 32 pemain pada satu masa dan dikunjungi oleh Lirik, Moonmoon, dan Summit1g. .

Yang mengatakan, permohonan tidak akan turun selama -lamanya dan anda masih boleh berpeluang dengan peranan dengan beberapa streamer terbesar Twitch – terutama jika anda boleh memainkan peranan dengan baik.

Eclipse Rp

Satu lagi pemukul berat GTA RP, pelayan ini menjadi tuan rumah 200 pemain pada satu masa. . Terdapat juga tempat pos untuk pekerjaan tertentu seperti Los Santos Customs dan Los Santos Medical Services.

ADALAH BERTANGGUNGJAYA.

GTA World

Pelayan ini menonjol kerana ia sepenuhnya berasaskan teks, yang bermaksud orang-orang yang tidak bersungguh-sungguh untuk berbual dengan orang asing mempunyai tempat untuk memberi gta rp pusaran. .

Walaupun anda bukan ahli yang diterima, anda boleh mi di sekitar forum dan melihat jenis puak yang sedang dimainkan.

Mafia City

Pelayan Roleplay ini dua tahun dalam pembuatan dan kini tersedia untuk pendaftaran. Ia dilengkapi dengan sistem kumpulan undang -undang dan haram yang “dinamik”, perniagaan dan syarikat pemain yang disesuaikan, dan setiap harta tanah juga dijual. Pangsapuri, rumah, hotel, dan kondominium – anda namakannya. Mafia City juga memberi anda pilihan untuk bermain sebagai polis, gangster, atau CEO yang lapar wang.

GTA V Mods Trucking Mission di GTA RP

Petua Forum RP GTA

Dari yang mudah ditebak ke yang lebih tidak ortodoks, terdapat banyak istilah slang yang anda akan masuk ke dalam forum dan, yang lebih penting, dalam buku panduan. Untuk menyelamatkan kaki kaki sesiapa sahaja dan jatuh ke bawah perintah pecking, kami telah bertengkar beberapa istilah bersama -sama yang boleh melakukan anda.

Dan di sana anda pergi, banyak butiran mengenai GTA RP untuk memulakan anda. Dari cara memuat turunnya, ke beberapa pelayan untuk bergabung juga. Dengan fandom roleplaying di puncaknya di Grand Theft Auto V, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk menyelam dan mencubanya. Sekiranya anda membuat keputusan untuk mengambil risiko, kami harap panduan ini membantu.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . .