., Dyrus Exits Pro League of Legends With Teary Farewell – Dot Esports

Dyrus Exits Pro League of Legends With Teary Farewell

Bagi ketika anda boleh mengharapkan Dyrus dalam pertandingan League of Legends yang lain? Kami akan membiarkan tweet terbaru lelaki itu bercakap untuk dirinya sendiri (amaran: bahasa NSFW).

.

. Di dunia di mana ia pernah sangat sukar untuk menjangkau orang yang kita lihat di TV atau melakukan di peringkat besar, Twitch membolehkan kita berkomunikasi dengan segera dengan mereka. Ini membentangkan kita dengan perspektif yang unik dan saluran di mana angka -angka ini boleh mengejutkan secara terang -terangan. .

Pengakuan yang jujur

Setelah berterusan dari peminatnya tentang mengapa dia berhenti bermain dan streaming League of Legends, Dyrus memberikan penontonnya jawapan yang jujur:

. . Jadi itulah sebabnya kami tidak bermain liga. . Oleh itu, kita akan meninggalkannya pada masa itu.

Pengguna Twitch mengambil klip pada masa ini dan membagikannya dalam subreddit League of Legends, di mana ia mendapat sejumlah besar daya tarikan. Kami telah memasukkan klip di bawah:

Tindak balas komuniti

. . . Sangat mengagumkan bagi Dyrus untuk bercakap dengan kejelasan seperti sesuatu yang telah mempengaruhinya dengan begitu mendalam. . Ini adalah kebenaran yang tidak disenangi bahawa anda tidak boleh selalu bergantung di internet untuk bertindak balas terhadap perkara -perkara yang matang. Syukurlah, komuniti Twitch dan Reddit dapat berbangga dengan bagaimana mereka mengendalikan keadaan.

. . Dyrus sendiri terperinci dalam vlog bulan lalu perjuangan menjaga sejuk dalam permainan yang kompetitif apabila anda terpaksa bergantung kepada empat orang lain. Ini adalah sentimen yang sebahagian besar daripada kita yang telah bermain permainan ini sebelum ini.

Bergerak ke hadapan

Dyrus bukanlah satu -satunya pro di luar sana yang berurusan dengan isu -isu ini tetapi, semoga dia bukan yang terakhir untuk bersuara. . .

. .

? Kami akan membiarkan tweet terbaru lelaki itu bercakap untuk dirinya sendiri (amaran: bahasa NSFW).

. . Pembukaan boleh menjadi keputusan yang mengubah hidup. Mereka yang paling dekat dengan kita boleh menjadi lebih memahami daripada kita memberi mereka kredit untuk. Sila bercakap dengan seseorang atau hubungi Pusat Pencegahan Bunuh Diri Tempatan atau Kebangsaan anda. Mari kita semua berusaha untuk mengasihi diri kita sehingga kita dapat kembali mengomel antara satu sama lain.

menyaksikan persaraan salah satu pemain kompetitif yang pertama.

League of Legends Hari ini. . Tidak lama selepas kehilangan, Hill berdiri dengan tuan rumah Riot Games Eefje “Sjokz” Depoortere untuk satu wawancara akhir, sementara peminat bersorak dia.

“Saya tidak mempunyai apa -apa tetapi rasa hormat saya dan terima kasih kepada semua orang,” kata Hill kepada Depoortere, ketika orang ramai menjerit pujiannya. “Saya tahu bahawa semua yang ada di sana, sudah selesai dan kini sudah tiba masanya untuk membuka buku baru. Dan walaupun dengan saya pergi, saya mahu semua orang menyokong TSM dan semua rakan sepasukan saya. Dan saya benar -benar bersyukur kerana bagaimana kami membawa eSports sejauh ini … Saya tidak mempunyai apa -apa tetapi terima kasih kepada anda dan saya berharap yang terbaik untuk rakan sepasukan saya pada masa akan datang.

Bukit Emosi cuba bertanggungjawab atas hasil yang mengecewakan pasukannya, tetapi orang ramai menyokong pemain yang lebih bermakna League of Legends Daripada hampir semua orang yang pernah memasuki Rift Summoner.

. . Dia kemudian berpindah bersama Team Solomid dan sejurus selepas Christian “Therainman” Kahmann meletak jawatan dari pasukan, Hill memasuki barisan.

.

Tidak mengejutkan peminat bahawa Hill memutuskan untuk meneruskan. Dia menjelaskan awal musim ini bahawa ini adalah kempen terakhirnya dengan pasukan dan dia akan menggantung butirnya selepas Kejohanan Dunia 2015. Dan sekarang, hari yang menyedihkan telah datang, beberapa minggu pendek untuk bukit dan peminat pasukannya.

Apabila Team Solomid Next mengambil Rift Summoner, pada bulan Disember di IEM San Jose, mereka akan mempunyai lorong teratas yang berbeza daripada Dyrus buat kali pertama sejak 2012.

Foto melalui Riot Games/Flickr