Dying Light 2 Stay Human – PCGamingWiki PCGW – Bugs, Fixes, Crashes, Mods, Guides and Reprovements for Every Game PC, Dying Light 2 kini menikmati hari pelepasan yang besar di Steam | VGC

Dying Light 2 kini menikmati hari pelepasan yang besar di Steam

Maklumat umum

Mati Light 2 Tetap Manusia

Mati Light 2 Tetap Manusia adalah permainan seram survival yang ditetapkan di dunia pasca apokaliptik, dibangunkan dan diterbitkan oleh Techland.

Ia adalah sekuel untuk , .

Diumumkan pada bulan Jun 2018, Mati Light 2 Tetap Manusia . Pada bulan September 2021, permainan ini sekali lagi ditangguhkan sehingga 4 Februari 2022.

Permainan ini telah menerima beberapa patch meningkatkan prestasi, meningkatkan fizik Ragdoll, kualiti perubahan hidup, dan menyediakan lebih banyak pilihan untuk menaikkan semula XESS, FSR 2.0 dan DLSS 3.

Maklumat umum

. [5]

Perbezaan versi

The edisi mewah .

The Edisi Ultimate Termasuk Segala-galanya Dari Edisi Deluxe Di Atas DLC Pelancaran Pos Kedua, rangsangan XP malam dua jam dan beberapa barangan kerajinan awal.

Dying Light 2 kini menikmati hari pelepasan yang besar di Steam

Light Dying 2: Tetap Manusia Bermula dengan permulaan yang sangat kuat di Steam.

Versi PC dari tajuk zombie dunia terbuka Techland, yang juga boleh didapati melalui kedai Epic Games, dikeluarkan pada 3 Februari pukul 4 petang PT / 7PM ET (4 Februari pukul 12 pagi GMT).

Pada masa penerbitan, ia mempunyai 156,000 pemain serentak, setelah mencapai puncak 164,591 dalam ketersediaan 11 jam pertama.

Hanya 50 tajuk lain yang pernah menarik lebih banyak pemain serentak di platform permainan dalam talian Valve, menurut data yang diterbitkan di Steamdb.

.

Ia juga mendahului jumlah pemain serentak puncak dua siaran stim besar tahun ini. Pengiraan Pemain Puncak Monster Hunter Rise berdiri pada 134,262, manakala jumlah God of War 73,529.

.

.

Bacaan lanjut

ULASAN: Dying Light 2 adalah pengembaraan zombie yang tidak diselamatkan yang diselamatkan oleh parkour yang sangat baik

Apa yang bermula sebagai perjuangan yang tegang untuk bertahan hidup dalam dunia permainan yang menarik dengan cepat berubah menjadi permainan dunia terbuka yang cukup generik

.

Menurut pasangan itu, apa yang bermula sebagai perjuangan yang tegang untuk bertahan hidup yang mendorong anda untuk mati takut kegelapan dengan cepat berubah menjadi permainan dunia terbuka yang cukup generik, dengan beberapa mobilitas hebat yang terjadi untuk memiliki zombi di dalamnya.

Pada pertengahan Januari, pelepasan suis Dying Light 2 ditolak dengan ketara, dengan Techland kini merancang untuk menyampaikan permainan dalam tempoh enam bulan dari versi lain.