Dunia Tidak Dikenal – Rumah, Dunia Tidak Diketahui Mengungkapkan Moonbreaker di Gamescom | VentureBeat

Dunia yang tidak diketahui mendedahkan Moonbreaker di Gamescom

Dunia Tidak Dikenal, pemaju di belakang Subnautica, mengumumkan permainan terbaru mereka, Moonbreaker, di Gamescom 2022. Krafton akan menerbitkan tajuk baru, yang dilancarkan pada akses awal pada 29 September.

Permainan Seterusnya Dunia Tidak Dikenal

BERITA TERKINI

Kemas kini Keserasian Dek Dek Subnautica Dikenakan

Hi Subnauts, kami teruja untuk melepaskan kemas kini hari ini untuk Subnautica di Steam untuk meningkatkan keserasian dengan Deck Steam. Anda akan melihat bahawa subnautica kini ditandakan sebagai ‘disahkan’ pada ..

Hiburan Dunia Tidak Diketahui Menghentikan Pembangunan Aktif Pemilihan Semula Jadi 2

10 tahun sejak pelepasan rasminya dan lebih daripada 117 kemas kini kemudian, pembangunan aktif pemilihan semula jadi 2 telah berakhir. Pasukan kami dan komuniti ini telah memberikan semangat selama bertahun -tahun ..

Subnautica hidup kemas kini besar yang dikeluarkan

Hello Subnauts, kami gembira dapat membawa anda 2 yang lama ditunggu-tunggu.0 Kemas kini ke Subnautica di semua platform. Kemas kini ini telah menjadi buruh cinta untuk seluruh pasukan Subnautica. Seperti…

Subnautica: Di bawah sifar apa kemas kini dok

Kemas kini baru telah tiba untuk subnautica: di bawah sifar. Menyesuaikan pengalaman permainan anda dengan mod permainan tersuai, gunakan sekeping asas dok Seatruck Dock yang baru, nikmati versi yang paling stabil…

Hello Subnauts, dalam catatan blog utama kami yang terakhir, kami menggariskan rancangan semasa dan masa depan kami untuk siri Subnautica. Kami perlahan -lahan dan terus -menerus melepaskan beberapa item di ..

Dunia yang tidak diketahui mendedahkan Moonbreaker di Gamescom

Moonbreakers adalah tajuk terbaru dunia yang tidak diketahui

Kami gembira untuk mengumumkan kembalinya GamesBeat Next, yang dihoskan di San Francisco Oktober ini, di mana kami akan meneroka tema “Bermain The Edge.”Memohon untuk bercakap di sini dan mengetahui lebih lanjut mengenai peluang penajaan di sini. Pada majlis itu, kami juga akan mengumumkan 25 permulaan permainan teratas sebagai penukar permainan 2024. Memohon atau mencalonkan hari ini!

Dunia Tidak Dikenal, pemaju di belakang Subnautica, mengumumkan permainan terbaru mereka, Moonbreaker, di Gamescom 2022. Krafton akan menerbitkan tajuk baru, yang dilancarkan pada akses awal pada 29 September.

Moonbreaker adalah RPG Deckbuilding gaya meja, di mana pemain boleh mengumpul, melukis, dan bertempur dengan miniatur mereka sendiri. Ia mempunyai konflik berasaskan giliran dengan lebih daripada 50 watak yang boleh dimainkan. Alat lukisannya luas, direka untuk meniru perasaan miniatur lukisan dunia nyata.

Charlie Cleveland, pengarah permainan dunia yang tidak diketahui, berkata dalam kenyataan, “Moonbreaker dilahirkan dari semangat semulajadi untuk permainan tablet banyak di antara kita berkongsi di dunia yang tidak diketahui. Moonbreaker dilahirkan dari keghairahan semulajadi untuk permainan tablet banyak dari kita berkongsi di dunia yang tidak diketahui.”

Creed Gamesbeat Semasa meliputi industri permainan adalah “di mana semangat memenuhi perniagaan.? Kami ingin memberitahu anda bagaimana berita penting kepada anda-bukan hanya sebagai pembuat keputusan di studio permainan, tetapi juga sebagai peminat permainan. Sama ada anda membaca artikel kami, dengar podcast kami, atau menonton video kami, GamesBeat akan membantu anda mempelajari industri dan menikmati terlibat dengannya. Cari taklimat kami.

Sertailah Komuniti GamesBeat!

Nikmati akses ke acara khas, surat berita peribadi dan banyak lagi.