Dunia S EDGE – APEX LEGENDS WIKI, WORLD S EDGE | Titanfall Wiki | Fandom

Kelebihan dunia

* Может потребоват Atau чё чёoti запиimbangan (. Tadi пососонное под юч н н н к и н н к чё чё пura е чё н пura к н нн нюч п пura к н п mus. Dispes. Включает внутриигровые покупки.

Kelebihan dunia

Kelebihan dunia adalah peta yang diperkenalkan pada musim 3 yang terletak di planet talos.

Kandungan

Lore [| ]

Latar belakang [| ]

Planet yang keras yang dilanda oleh aktiviti gunung berapi yang sengit, Talos pernah dianggap tidak dapat didiami, dan hanya penempatan Luddite kecil yang berakar di sana. Walau bagaimanapun, ia menjadi hangat aktiviti IMC apabila sebatian mineral yang jarang ditemui di bawah permukaannya. Menara pengurangan haba dibina untuk menghiasi aliran lava semulajadi untuk membolehkan pengekstrakan sumber-kemudahan yang ditempatkan mereka secara optimis digelar “New Dawn”, dan Town of World’s Edge tumbuh di sekelilingnya.

Beberapa dekad yang lalu, letupan di salah satu menara menutupi kawasan sekitarnya dengan pembekuan kilat yang mematikan. Kelebihan Dunia ditinggalkan, penduduknya yang tersisa sebagai komuniti kecil pemburu yang pernah menolak teknologi moden (tetapi secara sementara menerimanya lagi di bawah bimbingan wira tempatan mereka yang dikasihi, Bloodhound). Walau bagaimanapun, runtuhannya dan tanah yang kaya dengan tenaga planet menarik perhatian dua kumpulan kritikal: Sindiket Mercenary dan Hammond Robotics. Selepas serangan Repulsor ke atas canyon King dan pelbagai percubaan untuk membina semula ia membuktikan terlalu banyak masalah daripada mereka bernilai, kelebihan dunia menjadi rumah kedua permainan Apex dan pusat operasi utama untuk Hammond Robotics.

Ulasan Pakar Gamespot

08 Februari 2019

Musim 3 [| ]

Sorting Factory, yang terletak di arena ini, adalah tapak pembunuhan James “The Forge” McCormick, legenda yang masuk, oleh Revenant.

Musim 6 [| ]

Selepas itu, pintu masuk Hammond Robotics ‘Harvester Planet ke Arena mengubah landskapnya, menghancurkan Capitol City dan membuka fissures lava. Beberapa bangunan lagi didirikan oleh Hammond semasa rehat musim, dan roket Arcadia ditempatkan berhampiran kawasan kubah arena di samping kemudahan untuk penyelenggaraannya.

Musim 10 [| ]

Keadaan kelebihan dunia mencapai titik pecah ketika halaman kereta api, kilang, dan kilang penyortiran telah hancur oleh keruntuhan ekologi dari penuai. Oleh itu, Hammond Robotics memasang Lava Siphon dan Climatizer untuk mengawal volatiliti semula jadi Talos. Sebenarnya, klimatizer hanya menyejukkan udara, sementara lava siphon memanaskannya kembali, yang akan menyebabkan bencana lebih lanjut ke planet ini. [1]

Dengan Harvester ditutup dan ditimpa oleh Bloodhound’s Village, mereka ingin meletakkan pemandangan mereka di Hammond kerana menghancurkan rumah mereka. Sementara itu, Bloodhound merasakan rasa bersalah dan tanggungjawab yang besar untuk keadaan di rumah mereka, ingin tahu mengapa mereka akan membenarkan perkara seperti itu berlaku.

Tidak lama selepas itu, Rampart menubuhkan lokasi kedua kedainya, sebuah kenderaan besar bernama Big Maude, di World’s Edge.

Musim 17 [| ]

Pada tahun 2735, Torres Silva menubuhkan Muzium Permainan Apex di Downtown World’s Edge. Muzium ini mengisahkan sejarah permainan puncak, serta pendahulunya, permainan Thunderdome dan pemangsa puncak.

Lokasi [| ]

Lokasi di berani ditandakan pada skrin peta. Nama-nama lokasi bukan Bold hanya dapat dilihat di sudut kiri atas HUD ketika memasuki kawasan ini.

Nama Tingkat Loot Penerangan Bekalan tong sampah
Maude besar Rampart Tahap Tinggi Pengambilalihan bandar ditambah dalam acara evolusi yang terletak berhampiran Lava City. Terdapat beberapa mesin Vend-It yang membolehkan pemain membeli senjata yang penuh dengan benteng-ramping khas dengan Splatter Rounds Hop-up, memberikan mereka Reloads lebih cepat.
Ujian Bloodhound Tahap Tinggi Pengambilalihan bandar ditambah dalam acara lama. Dahulu dikenali sebagai “Sniper’s Ridge”, ujian Bloodhound terletak di barat laut peta, menghadap ke Skyhook. Terdapat beberapa tong bekalan di atas bukit tetapi ada juga arena kecil di dalam gunung itu. Di sana anda boleh mengambil prowers dalam meningkatkan kesukaran yang memberi ganjaran ketika dipukul. Terdapat dua pintu untuk mengaksesnya dan lubang terbuka di bahagian atas bukit untuk masuk. 6
Climatizer Tahap Tinggi (Menggantikan kilang penapisan pada musim 10 kemunculan,) Climatizer terletak di sebelah timur laut peta; NNW Overlook, timur kem tinjauan, dan NE Epicenter. Bersebelahan dengan persimpangan fissure, yang merupakan empangan bisecting fissure ke SSW. Ia mempunyai 2 gondola yang boleh disambungkan yang menghubungkan 2 bangunan penyelidikan besar, yang mempunyai 5 menara awan (sangat bising) separa lingkungan kedua-duanya. Juga, 2 menara pembekuan awan yang lebih besar duduk di atas struktur bulat, (2 tingkat) di atas fissure, yang menyambung melalui set “H” silang silang. Di luar dinding kompleks (di sepanjang utara & timur,) anda akan menemui tapak penyimpanan kontena & beberapa bangunan yang lebih kecil. ?
Countdown Tahap Tinggi Setelah dikenali sebagai “tapak gerudi”, Countdown terletak di barat daya Skyhook. Ia mempunyai pelbagai lubang lava, lantai pembukaan di pusat yang sangat pemain boleh mendapatkan rompakan peringkat tinggi, serta tiga dinding letupan untuk membantu menguatkan kedudukan skuad. 21
Crossing Fissure Tingkat Asas Fissure Crossing adalah empangan besar yang terletak di sebelah selatan di sebelah klimatizer dan utara pusat gempa. Terdapat banyak zipline dan tangga untuk sampai ke puncak empangan. ?
Fragment Timur Pertengahan peringkat Fragment East adalah salah satu sisa Capitol City selepas kehancuran yang dibawa oleh kedatangan Planet Harvester. Ia mengandungi seluruh bangunan Capitol City yang masih ada dan beberapa orang yang dimusnahkan. Stesen kereta api untuk Capitol City juga berada di kawasan ini. 17
Penuai Tahap Tinggi Secara rasmi “Planet Harvester”, Harvester adalah struktur pelbagai cerita besar di tengah peta dengan banyak pintu masuk dan titik keluar pada pelbagai peringkat bersama-sama dengan koridor yang panjang. Rasuk yang digunakan untuk tiang ke langit kini dinyahaktifkan kerana penambangan lebih, kini membiarkan pemain mengakses laluan rasuk. 24
Lembah Hill Tingkat Asas Hill Valley adalah persimpangan untuk pemain yang datang dari Fragment West, Landslide, Skyhook, dan Countdown. Terdapat gerudi terraform yang terletak di sebelah utaranya yang bertindak sebagai pengawal macam, memberikan anda sudut pandang yang hebat. Jika tidak, kawasan ini hanya bukit dengan tong sampah yang tersebar di sekitar (kebanyakan di terowong pergi ke Skyhook.) 6
Tanah runtuh Pertengahan peringkat Tanah runtuh terletak di mana halaman kereta api dulu, di tenggara undur dan utara pementasan. Tanah runtuh adalah kawasan terbuka yang menempatkan beberapa kereta api, dan kren besar yang dapat ditemui oleh penembak tepat. ?
Laman Pelancaran Tahap Tinggi Tapak pelancaran terletak di bahagian selatan peta, barat kubah dan selatan kilang penyortiran. Ia menampilkan roket besar yang dicipta oleh Hammond Robotics di atas kawasan bermain biasa yang mempunyai perkataan “Hammond” secara menegak di atasnya, bagaimanapun, pada musim 7, roket telah hilang. Ia juga mempunyai satu dinding letupan untuk menguatkan kedudukan skuad.
Lava Fissure Tahap Tinggi Lava Fissure terletak di sebelah barat peta, berhampiran Countdown. Ia terdiri daripada platform yang berlabuh ke batu -batu yang digantung di atas lubang lava, terdapat tiga bangunan di platform dan keempat ke barat di sebelah garis kereta api. The Respawn Beacon berada di tempat yang menarik, tepat di tengah -tengah platform dalam silinder kecil dengan pintu berputar yang dapat menjebak orang di dalam. 23
Lava Siphon Tahap Tinggi Lava Siphon terletak di tenggara Harvester dan barat Geyser. Ia adalah kawasan besar yang mengandungi tiga stesen gondola, dan kemudahan penyelidikan yang masuk ke dalam gunung. Kemudahan ini luas di bahagian dalam, dengan beberapa bilik kecil berhampiran pintu masuk, dan bilik besar berhampiran bahagian belakang. ?
Mirage Voyage Tahap Tinggi Pengambilalihan bandar ditambah dalam acara bash harian. Ia mempunyai kapal bekalan dengan banyak rampasan dan banyak umpan fatamorgar. Di bahagian bar, bola disko adalah pod kargo, anda boleh menanam dua lagi kargo dengan memulakan parti di dek atas kapal. Asal dipindahkan ke Kings Canyon pada Musim 7 sebelum menjadi sebahagian daripada Parti Crasher. Penggantian yang sama, yang dinamakan “Mirage A III”, dikembalikan ke tepi dunia pada musim 16, dan juga hadir di Broken Moon.
Monumen
Terlepas pandang Tahap Tinggi Overlook terletak di sebelah timur peta. Ia mempunyai bangunan yang serupa dengan kem tinjauan yang dihiasi di landskap. Bahagian utama adalah laluan pejalan kaki, bangunan, dan platform yang menggalakkan di pinggir peta yang memberikan namanya. Berhati -hati apabila menggunakan watak dengan kebolehan pergerakan kerana sangat mudah jatuh ke dalam jurang. 19
Pementasan Tahap Tinggi Menggantikan “mata air panas”, pementasan terletak di antara penuai, stesen terma, dan halaman kereta api. Ia mempunyai dua dinding letupan dan kren yang sepatutnya digunakan untuk membina semula kereta api. 8
Skyhook Tahap Tinggi Berdasarkan lif ruang dari Titanfall, Skyhook terdiri daripada sebuah bandar besar di sebelah timur laut peta. Terdapat pelbagai pencakar langit di sekitar dengan menara lif ruang yang terkenal di tengah. Terdapat juga stesen kereta api di mana kereta api digunakan untuk berhenti ketika di Skyhook. 26
Hujung musim bunga Pertengahan peringkat Utara Stesen Thermal, Pelayaran Mirage Lama dan SUCESOR yang diletakkan di sini. ?
Bilik penyimpanan Tahap Tinggi Kawasan kecil di dalam terowong hujan dengan kereta kereta api statik yang bertaburan dan belon redeploy di tengah. ?
Tumpukan
Kem Penyiasatan Tahap Tinggi Kem Penyiasatan terletak di utara peta, di sebelah Skyhook dan utara Fragment West. Terdapat beberapa bangunan dan satu menara penembak curi yang terletak di sini. Ia juga mengandungi rak senjata untuk rampasan mudah pada permulaan permainan. Beacon Respawn sangat terbuka tetapi tidak bernilai menggunakan pertengahan pertandingan. 10
Stesen Thermal Tahap Tinggi Stesen Thermal adalah kawasan besar di barat daya peta yang pada dasarnya dibahagikan kepada empat zon: kawasan gerudi tengah, kumpulan kecil rumah di tepi baratnya, kampung yang lebih besar di tepi selatan dan stesen kereta api stesen haba ke Edge Timur. Ia terletak di sebelah barat pokok dan selatan pementasan dan penuai. 58
Jambatan Tingkat Asas Jambatan adalah jambatan kereta api yang terletak di antara Depot Keretapi, Lava Fissure, dan Penuai. Ia menghadap dan mengira. 0
Kubah Tahap Tinggi Kubah adalah sfera yang hancur besar yang terletak di tenggara peta, di selatan bandar lava. Ia mempunyai pelbagai platform yang berlabuh ke sisi kubah dengan beberapa bangunan di setiap sisi platform. Seperti namanya, lava adalah bahaya “ketara” di sini dan kemungkinan besar akan jatuh ke dalamnya. 30
Pusat gempa Tahap Tinggi Pusat Pusat adalah menara gerudi yang besar yang merupakan sumber kemalangan “kemerosotan” yang membawa kepada pengabaian kelebihan dunia. Menara tengah bekunya dengan mudah dapat dilihat sejauh Hill Valley. 24
Geyser Tahap Tinggi The Geyser adalah kemudahan kecil di sebelah timur peta dengan geyser yang disamakan, yang boleh digunakan seperti menara lompat, terletak di tengah. Ia terletak di selatan Underpass, timur Ridge dan Sorting Factory, dan utara Lava City. 17
Pas perlombongan Tingkat Asas Pas Mining adalah terowong kecil yang pergi ke dan dari halaman kereta api, penuaian, dan pementasan. Ia juga mengandungi peti besi 8
Terowong hujan Tingkat Asas Terowong Hujan adalah terowong kereta api berbentuk T yang terletak di utara peta. Pintu masuk baratnya pergi ke Skyhook, sementara pintu masuk timur dan selatannya pergi ke kem tinjauan dan serpihan barat masing -masing. 9
Pokok Tahap Tinggi Pokok ini terletak di barat daya peta, berhampiran stesen terma. Tarikan utama lokasi ini adalah tumbuhan yang kelihatan aneh di tengah yang mempunyai penampilan daun yang besar. Terdapat beberapa geysers di sekitar untuk terbang juga dan terletak di sebelah trek untuk kereta api. 11

Bekas lokasi [| ]

Nama Tingkat Loot Penerangan Lokasi sekarang
Capitol City Pertengahan peringkat Capitol City adalah salah satu bandar di tepi dunia, yang terletak di tengah peta. Bandar ini mempunyai ais dan salji yang menutupnya kerana kemerosotan. Pada musim 4, kehancuran dibawa ke bandar, dan apa yang kekal daripadanya menjadi serpihan timur dan fragmen barat. Monumen
Tapak gerudi Pertengahan peringkat Tapak gerudi adalah penempatan kecil yang terletak di sebelah barat Lembah Hill, selatan Skyhook dan wilayah yang belum dipetakan, dan timur lava Fissure. Bangunan di kawasan ini dibentangkan dalam bulatan dengan menara gerudi terraforming di tengah. Countdown
Fragment West Pertengahan peringkat Fragment West adalah salah satu sisa Capitol City selepas kehancuran yang disebabkan oleh ketibaan Planet Harvester. Ia mengandungi sebahagian besar bandar Capitol termasuk salah satu tempat letak kereta yang besar dan lapan bangunannya. Monumen
Depot bahan api Pertengahan peringkat Penuai
Tanah yang tinggi Pertengahan peringkat Penuai
Lava City Tahap Tinggi Lava City mempunyai banyak bangunan yang dibakar yang serupa dengan serpihan timur dan barat. Ia juga mempunyai versi kubah yang lebih kecil di dalamnya. Ia terletak di bahagian tenggara peta. Ia juga mempunyai kereta api yang dimusnahkan yang mempunyai rampasan di atas kapal. Tumpukan
Penapisan Tahap Tinggi Penapisan terletak di sebelah timur laut peta, utara pusat dan timur kem tinjauan. Ia mempunyai satu bangunan besar di tengah, dua bangunan bulat besar di belakang, dan pelbagai bangunan kecil di sebelah timur. Climatizer
Rabung sniper Tahap Tinggi Kawasan ini menghadap wilayah yang belum dipetakan dan Skyhook. Beberapa tong sampah di kawasan ini dijamin menanam penembak tepat atau lampiran penembak tepat. Ujian Bloodhound
Mata air panas Pertengahan peringkat Hot Springs adalah kawasan kecil yang terletak di antara lulus perlombongan, penuai, pelayaran mirage, dan stesen terma. Ia adalah tiga bangunan yang dibentangkan dalam bentuk bulat dengan suar respawn di tengah. Pementasan
Kilang menyusun Tahap Tinggi Kilang penyortiran terletak berhampiran pusat peta. Ia terdiri daripada beberapa bangunan besar dengan beberapa yang lebih kecil. Bangunan terbesar adalah salah satu yang melengkung di tepi gunung dan mengandungi sejumlah besar rampasan. Lava Siphon
Kereta api Tahap Tinggi Kereta api berjalan di sepanjang trek di sekitar kelebihan dunia dan mempunyai peluang yang tinggi untuk memancarkan rompakan tinggi, termasuk sekurang-kurangnya dua perisai badan epik dan senjata sepenuhnya. Ia dihentikan, dibongkar, dan bertaburan di sekitar kelebihan dunia pada musim 6 . Tiada
Halaman kereta api Tahap Tinggi Halaman kereta api terletak berhampiran pusat peta barat serpihan timur dan barat. Seperti namanya, kawasan ini mempunyai banyak kereta api untuk itik dan mengumpulkan rampasan dari. Mereka juga mempunyai beberapa kereta yang digantung di udara untuk sniping. Tanah runtuh

Ciri Peta [| ]

 • Zipline: Zipline yang diserlahkan kuning ditetapkan di antara lokasi tertentu di seluruh peta. Pemain boleh menggunakannya untuk mengembara antara mata di jarak jauh dan diaktifkan dengan kunci interaksi. Mereka datang dalam dua varian: menegak, yang hanya membawa pemain itu; dan garis mendatar, bi-arah yang boleh membawa pemain jauh. Pemain boleh turun dengan kunci lompat dan menyambung semula ke zipline pada bila -bila masa. Zipline yang merupakan sebahagian daripada peta secara kekal dihubungkan dengan tiang zipline tinggi atau disambungkan terus ke alam sekitar. Zipline mendatar boleh dilalui di mana -mana arah, tanpa mengira lekukan. Juga, ambil perhatian bahawa Pathfinder dapat mencipta zipline dengan keupayaan muktamadnya, tetapi hanya dapat menubuhkan mereka hingga jarak tertentu dan hanya mendatar. Pemain tidak dapat berinteraksi dengan zipline semasa diturunkan. Wraith tidak dapat menggunakan zipline semasa mengaktifkan keupayaan muktamadnya, kerana kedua -dua lengannya diduduki.
 • Belon: Belon merah ketinggian tinggi, yang dihubungkan dengan zip menegak, bertaburan di seluruh peta. Berinteraksi dengan salah satu belon udara ini akan menghantar legenda anda ke garisan zip dan secara automatik menggunakan luncur anda apabila sampai ke puncak, membolehkan anda melintasi peta dengan cepat. Anda boleh melepaskan zipline belon pada bila -bila masa dengan menekan kunci lompat atau crouch, tetapi ini tidak akan meluncur meluncur anda.
 • Geysers: Geysers serupa dengan belon, di mana anda melancarkan semula ke langit, tetapi bekerja lebih cepat.
 • Lava: Ditemui kerap di sebelah selatan peta, berjalan di atas tawaran lava kira -kira 16 kerosakan sesaat (8 kerosakan setiap tanda).
 • Pintu: Pintu logam biasanya datang dalam pasangan tunggal atau berganda, dengan pintu besar dan tidak dapat dipecahkan hadir di kawasan tertentu. Pintu boleh dibuka dan ditutup dengan menekan kekunci interaksi, atau dengan menembak pemegang dengan senjata tertentu. Pintu biasa boleh dibuka dengan ditendang terbuka dengan menggunakan serangan huru -hara pada mereka dan dipecahkan oleh huru -hara dua kali. Peluru tidak melalui pintu tetapi pintu boleh dimusnahkan oleh kerosakan letupan, menendang mereka atau kebolehan legenda tertentu.
 • Kereta api: Kereta api bergerak di sepanjang kereta api yang merangkumi sebahagian besar peta. Terdapat beberapa tong bekalan di kereta api, dan di bahagian depan adalah panel kawalan yang boleh digunakan untuk menghentikan kereta api pada bila -bila masa. Ia tidak bergerak lagi, tetapi kereta tersebar di sekitar trek di tepi dunia.
 • Gondolas: Gondola bergerak platform di racun tertentu. Tujuan mereka adalah untuk bergerak di sekitar kawasan besar yang dipaparkan di. Semasa melangkah ke gondola, ia menunggu beberapa saat sebelum bergerak melintasi garisan dengan kelajuan sederhana. Ketika sampai ke tujuannya, ia melambatkan sehingga penumpang dapat keluar dari kereta.
 • Suar respawn: Beacon respawn tersebar di seluruh peta supaya pemain boleh memberi respaw rakan sepasukan, selagi sekurang -kurangnya seorang anggota skuad telah mengambil spanduk mereka. Beacon respawn adalah ciri satu guna tetapi sehingga dua ahli pasukan boleh ditugaskan sekaligus. Beacon respawn boleh digunakan oleh mana -mana pemain, tetapi sekali digunakan, dinyahaktifkan untuk sisa perlawanan. Suar ini sering dikelilingi oleh 1-3 tong bekalan untuk membekalkan semula rakan sepasukan yang ditanggung. Untuk mengaktifkan suar, tahan kekunci berinteraksi sambil dekat dengannya, dan selepas beberapa saat rakan sepasukan akan diangkut di. Tidak seperti semasa menjarah kotak kematian, pemain tidak boleh strafe semasa mengaktifkan suar, seperti menghidupkan semula rakan sepasukan yang jatuh. Juga, drone pengawasan crypto dapat mengaktifkannya dengan serta -merta.
 • Zon panas: Pada permulaan setiap perlawanan, lokasi rawak di peta ditetapkan sebagai zon panas, ditunjukkan oleh penanda bulatan biru berdenyut. Menunjukkan bahawa, di sekitar kawasan itu, akan ada rampasan berkualiti tinggi dan peluang mencari senjata sepenuhnya.
 • Bekalan tong sampah: Ditemui di seluruh peta, tong bekalan adalah sumber rompakan yang sama di samping rompakan tanah, titisan bekalan, dan kapal bekalan. Tong bekalan ini membawa antara 1 dan 4 item dari barang penyembuhan, bom tangan, perisai, atau senjata dan peluru masing -masing. Ordnance dijumpai dalam kumpulan 1 manakala peluru dan penyembuhan boleh didapati dalam susunan dengan dua kali ganda jumlah asalnya. Di kawasan tertentu, tong bekalan berada di mekanik seperti lif. Tong sampah ini akan tersedia untuk waktu tertentu sebelum kembali ke tanah.
 • Bot kargo: Bot kargo terbang di sekitar peta yang membawa bola yang mengalir melalui warna biru, ungu, dan emas (kadang -kadang akan ada bot kargo yang hanya kitaran melalui jarang dan legenda). Apabila ditembak, ia akan menjatuhkan orb, yang mengandungi rampasan yang sesuai dengan warna yang ditembak. Beberapa bot kargo juga mengeluarkan lampu merah, menunjukkan bahawa mereka akan menjatuhkan kunci peti besi . Bola Disco of the Mirage Voyage berfungsi dengan cara yang sama.
 • Peti besi: Kubah bilik terkunci yang penuh dengan rampasan epik dan legenda. Mereka hanya boleh diakses dengan kunci peti besi dari bot kargo, dan mengambil masa tiga saat untuk membuka kunci. Juga, drone pengawasan crypto dapat membukanya.
 • Rak Senjata: Rak senjata memegang pistol tunggal. Walau bagaimanapun, ciri ini menjamin pistol di mana mereka terletak bertentangan dengan hanya menjatuhkan dan mengambil rampasan secara rawak.

Kelebihan dunia

Kelebihan dunia adalah salah satu daripada lima peta sedia ada dalam legenda puncak. Ia adalah bekas kemudahan pengekstrakan sumber bernama New Dawn, yang terletak di Talos, dan telah lama ditinggalkan dan digunakan sebagai arena permainan apex. Ini adalah peta utama semasa musim 3, 4, 6, 10, dan 17. Ia berputar dengan raja canyon setiap jam dalam musim 5. Permainan Apex berpindah ke Edge World di Musim 3 kerana serangan Leviathan di Kings Canyon, yang disebabkan oleh crypto yang meletupkan EMP, memusnahkan menara Repulsor yang menghantar frekuensi untuk menjaga mereka di teluk.

Kelebihan dunia

Lokasi

Planet

Sejarah

Diasaskan

Ditinggalkan

Dimusnahkan

2734 (hampir runtuh)

Mengawal puak

Maklumat permainan

Muncul dalam

Kandungan

 • 1 Penerangan
 • 2 Biografi
  • 2.1 Musim 3
  • 2.2 Musim 6
  • 2.3 Musim 10

  Penerangan []

  Planet yang keras yang dilanda oleh aktiviti gunung berapi yang sengit, Talos pernah dianggap tidak dapat didiami, dan hanya penempatan Luddite kecil yang berakar di sana. Walau bagaimanapun, ia menjadi hangat aktiviti IMC apabila sebatian mineral yang jarang ditemui di bawah permukaannya. Menara pengurangan haba dibina untuk menghiasi aliran lava semulajadi dan membolehkan pengekstrakan sumber-kemudahan yang ditempatkan mereka secara optimis digelar “New Dawn”, dan bandar Edge World tumbuh di sekelilingnya.

  Beberapa dekad yang lalu, letupan di salah satu menara menutupi kawasan sekitarnya dengan pembekuan kilat yang mematikan. Kelebihan Dunia ditinggalkan, penduduknya yang tersisa sebagai komuniti kecil pemburu yang pernah menolak teknologi moden (tetapi secara sementara menerimanya lagi di bawah bimbingan wira tempatan mereka yang dikasihi, Bloodhound). Walau bagaimanapun, runtuhannya dan tanah yang kaya dengan tenaga planet menarik perhatian dua kumpulan kritikal: Sindiket Mercenary dan Hammond Robotics. Hari ini, World’s Edge adalah rumah kedua permainan Apex dan pusat operasi utama untuk Hammond Robotics, yang memasang teknologi perlombongan moden terbaru – Planet Harvester – untuk memulakan pengekstrakan sumbernya sendiri.

  Biografi []

  Musim 3 []

  Revenant melakukan pembunuhan James “Forge” McCormick, legenda yang masuk, di kilang penyortiran yang terletak di arena ini.

  Musim 6 []

  Apabila masuk ke arena, penuai planet Hammond Robotics secara drastik mengubah landskap, yang membawa kepada pemusnahan Capitol City dan kemunculan lava fissures. Semasa rehat musim, Hammond Robotics membina beberapa bangunan tambahan, dan Rocket Arcadia diposisikan berhampiran kawasan kubah arena, lengkap dengan kemudahan penyelenggaraan.

  Musim 10 []

  Keruntuhan ekologi yang disebabkan oleh penuai mengakibatkan kemusnahan yang dahsyat di halaman kereta api, kilang penapisan, dan kilang penyortiran, mendorong kelebihan dunia ke titik tip. Sebagai tindak balas, Hammond Robotics melaksanakan Lava Siphon dan Climatizer untuk menguruskan sifat Talos yang tidak stabil. Walau bagaimanapun, ternyata bahawa iklim hanya menyejukkan udara, manakala lava siphon memanaskannya kembali, yang membawa kepada akibat bencana yang lebih lanjut untuk planet ini.

  Selepas Kampung Bloodhound mengawal penuai dan menutupnya, mereka mengubah tumpuan mereka ke arah membalas dendam terhadap Hammond Robotics untuk kehancuran yang ditimbulkan di rumah mereka. Sementara itu, Bloodhound mengalami perasaan bersalah dan tanggungjawab yang mendalam terhadap keadaan tanah air mereka, mempersoalkan mengapa malapetaka seperti itu dibenarkan berlaku.

  Musim Keempat []

  Al Dunia

  Musim Keenam []

  Al Dunia

  Musim Kesepuluh []

  Королевlisааяяяя

  На этих огромных площадях, расположенных на планетах Внешних земель, проходят масштабные Игры Apex.

  Ролота лньон кинг край света оеа меа ботота кон кон кеон к sebagai сиен с н н н н н н н н н н н н н нoti м н н н нй н н н н н н н н н н н н йqq

  Рколотаяяя нна

  К (лна бор Seperti, нога ы ы ц ц й й й. A за mengubah ме mengubah и м м ёоооо ч ё ё ё ё ё ё ё ё ё ёо. Поначалу жители Борея не знали, что метеор не только расколол спутник и причинил поверхностные разрушения, но и обрёк всю планету на уничтожение. Но когда учёные обнаружили связь между судьбой луны и ростом количества разрушительных метеорологических явлений, жители Борея объединились и дали клятву излечить Клио. Т р рphy проек sebarang «н н». Н нога необаice сттт превраron в в ж н н н н н н н ж ж semula ю ж ж ж °anjang п ю н ж ж ж ж ж жaf и н н н н н ж ж ж ж semula ю й ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж semula ю й й ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж жotoю. Работники латали разломы, небесные камни превращались в поля, и на свет появлялись всё новые технологии.

  Однако неторопливость, с которой велись работы, вскоре заставила людей разочароваться в «Надежде» и прекратить финансирование проекта. В результате Комитет по восстановлению Клио был вынужден приватизировать луну и разместить на ней жилые дома, торговые центры и престижные кладбища. Т н н н н н н т к н ых ых ыхqe иолыхыхооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооOыхоцоооооооOыхOщоцццооооооOыхоцOщоцOщоцOщOщOщOщOщOщOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхOыхO паadual лну и борей й.

  Kaum

  Н сто п н н н н н п п н н н н н н н н н н н н н ° л ссоооооооооооооо muka, поadual центра начно-foto-вадоваemak л р з з з з з з зкз. З е рооOжжж аизз, водочисана pulang. Чтобы выпустить пар, размещённые здесь солдаты IMC сражались в состязаниях, напоминавших гладиаторские бои и прозванных «Куполом грома». Восадсви sebagai оеререроoti в в и к к к з з з з н нoto з з з з н н н н н нoto з з н н ° п з н н з з з з зq з з з з ° в з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з®. Здесь также находились тайные объекты IMC — такие как сверхсекретный проект в сфере фазовых технологий и радикальная программа по созданию армии симулякров, приводимой в действие единым мозгом.

  С тех пор, как IMC покинули Внешние земли, остров претерпел немало изменений из-за строительных работ Синдиката и аварий. Самыми громкими из них стали уничтожение Репульсорной башни, подземные взрывы, уничтожившие Купол грома и Город черепов, а также кораблекрушение, в ходе которого пострадал север Каньона Кингс. Сегодня Синдикат продолжает менять облик острова, терраформируя местные пещеры под свои проекты и проводя спасательные операции в Реликвии (местности, которая раньше называлась Городом черепов). Н н к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н.

  Край света

  Таос, с п ungsi п ы нлыыыйыыыыыыыыыыыыыыыыыыы! кmi минераerit. IMC вOзVRE ноO хххoti хиныы башни дллы с е нв л н р ша л ра л р ш шш л р шы л р р шы л р р ш ш ш ш ш ш ш ш ш ш semula. Э. Позже взрыв одной из башен привёл к мгновенной заморозке, уничтожившей всё живое в округе. Край света о п п п п с й й й к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к. ORA тоO тO O ощехотников, кото hadapan ногоааanan тоохaraan соохaraan поохaraan поохоemak похохaiki поохaraan поохоemak поохо hadapan поохеохaraan поохemak поохе hadapan поохосaiki, н.

  Со временем опасности были забыты, и Край света привлёк внимание двух крайне влиятельных организаций, которые заинтересовались богатой энергоресурсами почвой планеты: Синдиката наёмников и «Хаммонд Роботикс». Э э э э э э э э э э э н н semula н н н нura о ы ы н но з х н semula з х н нura о з х н н нura з з з н нura з з з нura зоеооо aiki,. Организаторы Игр Apex решили отвлечь общественность от скандала и открыли музей, посвящённый «Куполу грома», Играм Apex и их героям. С н н к к к ё к к к к »» »й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й.

  OR

  Построенный на мечтах Олимп был утопией, парящей в облаках над Псаматом. З з с с ы з з ы ы ы з зura к х з з зura и б з з зura и к з з зura и к ы з зura и ы ы зura и ы ы ы зura и ы ы ы зura м ы ы ы ы ura к ы ы ы ura к ы ы ы ura к ы ы ы ura к ы ы ы ura к ы ы ы ыura м ы ы ы ы ura к ы ы ы ura к ы ы ы ы ыarta, us. Однако авария в экспериментальном исследовательском комплексе породила фазовый разлом — огромный пузырь фазовой энергии, — и лучшие из лучших поспешно оставили город. При подерже син кика наath.

  ORE пOO пOO ээO корааб фота «иар» принё (. О в вса уось з з з з з з з у уо н з з у уо у з уо у з уо у з уо у з уо у з уо у у уо у у уо у у у уо у у уо у у уо у з у уо у у уозсся. К т ж ж ura чнаемое hadapan пепоеажое hadapan мноежOщежоежOщоOсооOсооOсоOсоOсоOсOщоOсоOсOщOщOщOщOщOщOщOщOщOюOщOщOщOщOюOщOюOюOOюOюOюOщOюOюOюOюOOюOюOюOюOюOюOюOюOюOюOюOOюOюOюOOюOюOюOOюOюOюOOюOюOюOOюOюOюOоOOюOюOоOOюOюOоOOюOюOоOOюOоOоOOюOюOоOоOOюOюOоOоOоOOюOоOоOоO но-зэз ээO гопал в ш foto, dan. Изменения встряхнули игры и создали новые испытания для легенд-участников.

  МетO бри

  Н foto з ззреном оo ковога-типела жизнь. МеоO брр, кривое и богатое реа реаs sebagai,. Однако отряды IMC быстро поняли, что на остров часто налетают сильные тропические бури, и поблизости было основано постоянное поселение — город Суотамо. По мере того как р г г г к кэ в ч ч ч ч ч к к п;.

  Кога imc покинуалнешне зеfe, ловцы бр прш: в н н н н л з з з з з semula зн з зura з ш зш зш з dada,. ORE ORE сKED. А б п плoti иос иoti иновенениamp ловцов с foto тOOкO с sebagai полноак накы от о с с с сю о сю о с сю о сю о сю о ыюююююююююююююююююююю Per bahawa. Поangkuk бнарж Oleh. После этого остров много лет простоял заброшенным, и его только изредка навещал какой-нибудь охотник за сокровищами или пират. Аотом меа бри попалоа на газа син сикату наё нников.

  O, чч т foto ч foto т foto тахне и н р ры р рыoti ж ы рт р ры р рoti ы ы р рura, ров, пока ё г н н н н з з dada. Теперь с е б б т тн п з пura б г з пura п г з пura п г зн г зн г зн гн з зura н з зн г зн г зн г з з пura н з зн г з зura н з з зura н з з зura н з з зura н г з зura н г зн г з зura н г з зura н г з зura.

  Ирайте бат т тoti**

  Disember.

  * Может потребоват Atau чё чёoti запиimbangan (. Tadi пососонное под юч н н н к и н н к чё чё пura е чё н пura к н нн нюч п пura к н п mus. Dispes. Включает внутриигровые покупки.

  Главная Информация Легенды Вопросы и ответы Сведения о ПК Новости Медиа Форумы Играйте бесплатно* twitter instagram twitch facebook youtube

  © Electronic Arts Inc., 2017.
  © Electronic Arts Inc., 2017.
  © Electronic Arts Inc., 2017.

  Просмотр игр Информация Поддержка Магазин в EA app Специальные возможности Австрия Бельгия Болгария Хорватия Кипр Чехия Дания Эстония Финляндия Франция Германия Греция Венгрия Исландия Ирландия Италия Латвия Лихтенштейн Литва Люксембург Мальта Нидерланды Норвегия Польша Португалия Румыния Словакия Словения Испания Швеция Швейцария United States United Kingdom Australia Deutschland España France Italia POLSKA рOKEK BRASIL MEXICO 日本 대한민국 中文 中文 العرangsang юридеа и юosi пепе araan пш … иииииииооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооьоооььоьоооооооььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььььRunya. karya коненциальноноа ин hadapan и и н н… п н н шн н ш ш ш ш ш шq и с с ш и с ш q и с с с с ш ш ш шq и с с с с с с ш semula ц с ш ш с с с с ш шq и с с с с с с qe и с с с с с с q и с с ш с с снq и с с ш с сн с с ш q и с с ш с с ш qub и с с шнq и с с ш dada (вонфа конца каша конфа кона а конана конененцaraan)