Dunia Luar: Senjata Terbaik, Senjata Terbaik Dunia Luar: Senjata Mana Yang Perlu Anda Gunakan? | Gamesradar

Sekiranya anda memerlukan bantuan atau petua lain, pastikan untuk menyemak Wiki Panduan Dunia kami. Berikut adalah beberapa orang lain yang dapat dilihat dalam masa yang sama.

Dunia Luar: Senjata Terbaik

dunia luar, senjata terbaik

Dunia luar membawa anda dalam perjalanan di sekitar koloni Halcyon, yang diperintah oleh mega-corporations dan lembaga. Anda akan menentang banyak makhluk Marauder dan makhluk asing di sepanjang jalan, jadi anda memerlukan senjata yang baik untuk mempertahankan diri. Nasib baik, kami di sini untuk membantu anda dengan Senjata terbaik di dunia luar.

Senjata terbaik di dunia luar

Sebelum kita masuk ke dalam sesuatu, harus dinyatakan bahawa sistem senjata luar dunia menjadikannya sehingga anda dapat menggunakan apa saja yang anda mahukan. Sekiranya anda menemui senjata yang anda suka, anda boleh mengintipnya di meja kerja untuk menaikkan kerosakannya sebagai pertukaran untuk bit. Di samping itu, anda boleh melengkapkan mod pada segala -galanya.

Walaupun anda boleh menaik taraf apa -apa untuk menjadi cukup hebat, terdapat beberapa senjata yang memulakan lebih baik daripada yang lain. Mari masuk ke dalamnya.

Serangan Rifle Ultra

. Pada asasnya, anda akan menginginkannya dalam inventori anda pada setiap masa.

The Assault Rifle Ultra adalah yang terbaik yang boleh anda dapatkan dalam permainan, di luar senjata unik, dan cukup mudah untuk mendapatkan tangan anda. Ultra bermula dengan skor kerosakan sekitar 620, dan dengan mudah boleh ditingkatkan.

Cara mendapatkan – mengambil musuh bermula di Monarch, atau membeli dari kedai.

Ultimatum

Ultimatum adalah pistol kecil yang baik yang datang secara automatik dengan kerosakan plasma, dan mempunyai skor kerosakan yang cukup baik untuk setiap kali anda mendapatkannya juga.

Lebih baik lagi, bagaimanapun, tembakan dari ultimatum dapat melantun dari kebanyakan permukaan, menjadikannya pilihan yang baik untuk hanya meletupkan.

Cara Dapatkan – Bercakap dengan Shaw di Roseway dan Lengkapkan Quest Hammer Vulcan. Jangan bawa skema kembali ke Gladys dan sebaliknya biarkan Shaw mengembangkan senjata.

Tukul prisma

Salah satu daripada Lima Senjata Sains dalam Permainan, The Prismatic Hammer adalah senjata huru -hara yang sangat berguna. Perkara yang keren adalah bahawa senjata boleh menyebabkan setiap jenis kerosakan, beralih di antara mereka dengan setiap hit.

Ini bermakna anda bergantian antara kejutan, plasma, dan kaustik secara berterusan, menimbulkan kerosakan gila pada musuh. Anda juga boleh mengikat senjata untuk mendapatkan skor kerosakan yang lebih tinggi, dan melabur dalam faedah untuk meningkatkan kerosakan senjata sains anda juga akan membantu.

Cara Mendapatkan – Kepala ke Groundbreaker dan Beli Datapad Mardet yang Dipukul Dari Gladys. Ikuti penanda ke bilik tersembunyi di sebelah barat Groundbreaker.

Phin’s Phorce

Senapang plasma yang sangat diubahsuai ini memancarkan tenaga n-ray tiga pusingan, menjadikannya senjata yang sangat mematikan. Ia menyebabkan kerosakan yang besar, terutamanya apabila dinaik taraf, dan dengan mudah boleh dibuat lebih baik dengan beberapa mod.

Cara Dapatkan – Senjata ini dijumpai berhampiran akhir permainan di Makmal Phineas, semasa usaha utama “disimpan rahsia tetapi tidak dilupakan”.

Kejutan meriam ultra

. Walaupun anda harus cukup dekat, senjata ini menembusi rasuk elektrik yang menyebabkan kerosakan yang berterusan kepada musuh ia hits, dan bahkan dapat merebak ke musuh lain yang berdekatan. Ini menjadikannya sesuai untuk kumpulan musuh yang rapat.

.

Irion’s Flintlock

Pistol sangat berguna di dunia luar, kebanyakannya disebabkan oleh kelajuan semata -mata mereka mempunyai kadar kebakaran dan tambah nilai. . Ia juga mendapat bonus besar pada kerosakan lemah, menjadikannya Senjata untuk digunakan dengan peleburan masa taktikal.

Cara Mendapatkan – Pergi ke Groundbreaker dan berbincang dengan Wanda Dorsett di Klinik untuk mendapatkan penyelesaian penting penyelesaian. Kemudian pergi ke Scylla dan ikuti penanda untuk mencari Irion dan menyelamatkannya, mendapatkan pistol sebagai ganjaran.

Waktu makan malam

Masa makan malam adalah satu -satunya pedang racun yang unik di dunia luar dan mempunyai dua ciri berguna. Untuk satu ia menyebabkan dps kaustik, dan dua ia boleh menyebabkan status berdarah pada musuh menjadikannya lebih mematikan. .

Cara Dapatkan – Bercakap dengan Velma di Kilang di Stellar Bay untuk mendapatkan usaha Rahsia Rakyat. Ikuti penanda ke rumah, uh, rumah keluarga yang menarik dan kemudian cari bilik terkunci atas untuk mencari waktu makan malam di sana.

Itu untuk panduan kami di Senjata terbaik di dunia luar.

Sekiranya anda memerlukan bantuan atau petua lain, pastikan untuk menyemak Wiki Panduan Dunia kami. Berikut adalah beberapa orang lain yang dapat dilihat dalam masa yang sama.

 • Cara Mendapatkan Pistol Ray Shrink
 • Cara Mendapatkan Semua Sahabat
 • Panduan faedah terbaik

Apakah senjata terbaik di dunia luar?

Rifle Assault Ultra, Ultimatum, Prismatic Hammer, Phin’s Phorce, Shock Cannon Ultra, Irion’s Flintlock, dan waktu makan malam.

Mengenai Pengarang

Hayes Madsen

Seorang ahli dalam semua perkara berkaitan RPG, dan sentiasa mencari ekspresi artistik dalam permainan. . Bermain Permainan Sejak: 1991 Genre kegemaran: RPG, JRPGS, Strategi,

Senjata Terbaik Dunia Luar: Senjata mana yang harus anda gunakan?

Dunia luar

Memilih Senjata Terbaik Dunia Luar tidak mudah – ada banyak dari mereka, banyak kepada mereka, dan beberapa dari mereka hanya. ganjil, senjata sains yang menentang apa -apa jenis rasa. Anda perlu tahu senjata terbaik walaupun, sebagai yang masih hidup di koloni gila ini memerlukan bersenjata yang sangat baik. Kami telah menembak melalui permainan walaupun, dan kami telah meletakkan semua pilihan Guns Terbaik Dunia Luar.

Ia juga bernilai menambah penafian cepat tentang bagaimana senjata berfungsi di dunia luar. Senjata Standard mempunyai nama asas seperti “Rifle Assault”, “Light Machine Gun”, “Taktikal SHOTGUN”, dll. Anda boleh menemui ini dalam berbondong -bondong dan ketika melihat skrin inventori anda, mereka berada di latar belakang hitam standard. Apabila anda lebih jauh ke dalam permainan, anda akan menjumpai versi yang lebih baik dari senjata asas, yang ditunjukkan oleh perkara -perkara seperti “mk2” dan “ultra” dalam nama.

Senjata unik akan mempunyai nama dan deskripsi khas, dan mereka akan menampilkan ikon emas di belakangnya. Ini biasanya sedikit lebih kuat daripada rakan -rakan standard mereka, walaupun mengawasi tahap senjata dan kerosakan kerana anda akan mengatasi awal yang akhirnya.

Akhirnya, senjata sains mempunyai latar belakang biru, dan hanya ada lima daripadanya dalam keseluruhan permainan. Ini mempunyai kesan yang unik, dan anda perlu melengkapkan senjata dari usaha kekosongan untuk mendapatkannya. Oleh kerana mereka begitu unik, kami tidak akan menutupi mereka dalam panduan ini, tetapi kami mempunyai panduan senjata sains dunia yang berdedikasi yang terperinci mengenai cara untuk mendapatkan masing -masing.

Rifle Assault

Mungkin senjata kegemaran saya dalam keseluruhan permainan adalah senapang serangan standard BOG. Ia menggunakan peluru berat dan mempunyai 24 peluru dalam majalah, dengan masing -masing menangani kerosakan yang ketara. Anda boleh memasang tong, majalah, dan mod penglihatan untuknya, dan musuh -musuhnya.

Apabila anda membuatnya ke pangkalan C3 berhampiran puncak Devil di Monarch, anda dapat mencari senapang serangan unik yang dipanggil Thunder berbaring di atas meja di dalam bangunan. Ini merosakkan kejutan dan membawa saya hingga akhir permainan.

Pemotong plasma

Ketika datang ke senjata huru -hara terbaik di dunia luar, pemotong plasma menang dengan pukulan panjang. Pedang huru-hara satu tangan ini boleh berayun dengan cepat dan seperti yang anda harapkan, ia menangani beberapa kerosakan plasma yang teruk. Anda juga boleh melampirkan mod cengkaman dan serangan juga, yang menjadikan pemotong plasma salah satu senjata huru -hara terbaik untuk digunakan sepanjang permainan.

Senapang patah taktikal

Untuk masa -masa yang anda perlukan untuk mendekat dan peribadi, senapang taktikal adalah rakan anda. Ini sangat sesuai untuk apabila anda mempunyai manteraur atau pendatang melee mendapatkan semua dalam perniagaan anda, terutama jika anda mengaktifkan masa-dilasi dan memukul beberapa tempat yang lemah. Anda boleh memasang mod tong dan majalah untuk merapikannya lebih jauh lagi.

Flamethrower

Sekiranya anda mendapati diri anda dengan lebihan peluru tenaga, dapatkan flamethrower keluar. Ia menangani kerosakan terbakar yang teruk, seperti yang anda harapkan, dan sesuai untuk memancarkan kerosakan berterusan di pelbagai musuh sekaligus. Anda juga boleh memasang mod majalah untuk menjadikannya membakar musuh dan menangani jenis kerosakan tertentu seperti kejutan atau kakisan.

Pistol mesin ringan

Pilihan terakhir kami untuk senarai senjata luar dunia yang terbaik adalah senjata mesin ringan. Kemungkinannya, anda akan mempunyai banyak peluru ringan kerana berat dan tenaga kelihatan lebih sukar dicari. Sekiranya itu berlaku, cambuk senjata mesin ringan dan semburkan ke kandungan jantung anda di musuh, kerana anda akan mula membakar peluru lebihan anda dalam masa yang singkat.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Ford James

Beri saya permainan dan saya akan menulis setiap “bagaimana” saya mungkin boleh atau mati mencuba. Apabila saya tidak lutut dalam permainan untuk menulis panduan, anda akan mendapati saya melanda trek di F1, melemparkan bola di telefon saya di Pokemon Go, berpura-pura mengetahui apa yang saya lakukan di Pengurus Bola Sepak, atau Mengklik kepala di Valorant.

Call of Duty Crossovers kini benar -benar liar sebagai neraka: Nicki Minaj boleh menggunakan senapang super Doom untuk membunuh Diablo 4’s Lilith

Selepas 5 tahun, Sea of ​​Thieves memberi pemain apa yang selalu mereka mahukan: pelayan swasta

[Top 10] Senjata Terbaik Dunia Luar dan Cara Mendapatkannya (Awal, Pertengahan hingga Lewat Permainan)

Senjata luar dunia

Sama ada anda mahu zap mereka menjadi abu atau mengubahnya menjadi keju Swiss, anda pasti dapat mencari sesuatu yang disukai di sini.

Oleh: Piet Naude

Berikut adalah senarai senjata terbaik/paling berguna dalam permainan dunia luar. Senjata ini kebanyakannya akan menjadi pelbagai, tetapi pilihan huru -hara tersedia dan berguna. Kebanyakannya berguna, tetapi hampir semua yang unik dan apa yang disebut senjata sains senjata adalah senjata. Senjata sains terutama tidak hanya melakukan kerosakan, tetapi masing -masing mempunyai kesan unik di atasnya. Perlu diingat bahawa banyak senjata unik lain yang bukan senjata sains menggunakan model yang serupa dengan senjata jenis itu. Dalam kebanyakan kes mereka melakukan kerosakan tambahan atau sudah dilengkapi dengan mod yang dipasang dan mempunyai nama yang unik. Juga perlu diingat bahawa statistik kerosakan senjata yang diberikan dapat berubah bergantung pada kemahiran anda dan pelbagai mod serta keupayaan Tinker, yang membolehkan anda menaik taraf senjata di meja kerja dengan membelanjakan wang. Jadi di sini kita pergi.

10: menyusut sinar (awal permainan pertengahan)

Salah satu senjata sains unik permainan, dan mungkin yang pertama yang anda dapati. Pistol ini betul -betul apa yang dikatakannya pada timah. Apabila dipecat pada musuh, ia menyusut mereka dengan sekurang -kurangnya separuh saiz mereka. Pistol ini melakukan kerosakan normal dan menggunakan sel tenaga sebagai peluru, tetapi cabutan utama adalah hakikat bahawa ia menyusut sasaran, yang menyebabkan mereka jelas melakukan kerosakan yang kurang.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 18
 • DPS: 36
 • Kemahiran: pistol
 • Saiz Klip: 100

Mengapa sinar mengecut hebat:

 • Musuh yang dilanda senjata ini akan mengecut
 • Adakah kerosakan tenaga tetap juga.

Cara Mendapatkan Ray Secrink

 • Membaiki kapal dan tinggalkan zamrud vale
 • Perjalanan ke Makmal Phineas
 • Menyusut sinar berada di atas meja di dalam bilik di mana anda bertemu phineas

Menyusut sinar dalam tindakan:

9: Euthanasia Kit (pertengahan permainan)

Memandangkan di mana anda menemuinya, ini adalah nama yang mengasyikkan untuk senapang dari semua perkara. Walau bagaimanapun, ini adalah salah satu senapang yang lebih berguna dalam pertengahan permainan, berbanding dengan senapang taktikal yang lain. Penerangannya sama seperti yang mengerikan: “Menembak untuk kepala adalah belas kasihan.”Malangnya, seperti kebanyakan senjata dengan nama yang unik, anda tidak boleh memasang sebarang mod selain yang sudah dipasang dalam senjata secara lalai.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 39×8
 • DPS: 392
 • Kemahiran: senjata panjang
 • Saiz Klip: 6

Mengapa kit euthanasia hebat:

 • Mempunyai kemampuan knockdown.
 • Menggunakan peluru ringan yang lebih murah dan lebih mudah untuk mendapatkan.

Cara Mendapatkan Kit Euthanasia:

 • Perjalanan ke Raja Planet.
 • Cari asas kumpulan iconoclasts.
 • Ikuti rantaian Quest sehingga pencetak pencetak.
 • Perjalanan ke Terra One Publications.
 • Cari salah satu mayat perubatan di bangunan di luar pintu masuk utama.

Kit euthanasia dalam tindakan:

8: Irion’s Flintlock (pertengahan permainan)

Dengan penampilan yang menarik, ada yang mungkin mengatakan pistol ini layak mendapatnya sendiri. Pistol ini bagaimanapun, juga bernilai mendapat kadar api yang tinggi, kerana ia menyerang 2 tembakan pada satu masa setiap kali anda menarik pencetus. Pasti bernilai mendapat, saya akan katakan, dan agak mudah untuk mendapatkan.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 44×2
 • DPS: 259
 • Kemahiran: pistol
 • Saiz klip: 12

Apa yang menjadikan Flintlock Irion hebat:

 • Mempunyai kesan khas yang mengejutkan.
 • Kebakaran 2 tembakan setiap kali anda menarik pencetus.

Cara mendapatkan Flintlock Irion:

 • Perjalanan ke Groundbreaker.
 • Pergi ke klinik dan bercakap dengan Wanda Dorsett untuk mendapatkan penyelesaian penting penyelesaian
 • Penyelamat Irion The Smuggler di Scylla untuk menerima pistol ini sebagai ganjaran.

Irion’s Flintlock dalam Tindakan:

7: Kejutan Cannon Ultra (pertengahan permainan)

Di antara banyak senjata yang boleh digunakan untuk mengawal orang ramai, ini mungkin akan menjadi yang terbaik, atau sekurang -kurangnya paling menarik. Senjata ini menembusi rasuk elektrik yang melakukan kerosakan berterusan kepada mana -mana musuh yang hits dan berpeluang menyebar ke musuh lain jika mereka cukup dekat.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 98
 • DPS: 393
 • Kemahiran: Senjata Berat
 • Saiz klip: 50

Apa yang menjadikan kejutan meriam ultra hebat:

 • Mempunyai kesan khas stun.
 • Tembakan berpeluang menyebar ke musuh yang berdekatan.

Cara Mendapatkan Kejutan Cannon Ultra:

 • Boleh dibeli di kebanyakan kedai setelah anda sampai ke Byzantium.

Kejutan meriam ultra dalam tindakan:

6: Phin’s Phorce (permainan lewat)

Senapang serangan cahaya yang diubah suai ini melepaskan peluru tiga pusingan peluru yang memancarkan n-ray, menjadikannya senjata yang sangat berbahaya. Kerosakan itu hanya meningkat apabila ia dinaik taraf dan ia juga membolehkan mod.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 53×3
 • DPS: 630
 • Kemahiran: senjata panjang
 • Saiz klip: 30

Apa yang menjadikan Phin’s Phorce hebat:

 • Adakah kerosakan N-ray
 • Mempunyai kesan khas yang mengejutkan

Cara Dapatkan Phin’s Phorce

 • Semasa pencarian ‘disimpan rahsia tetapi tidak dilupakan’ ia boleh didapati di makmal Phineas ‘.

Phin’s Phorce in Action:

Salah satu senjata sains khas yang boleh didapati dalam permainan, yang menjadikan Prismatic Hammer istimewa adalah bahawa ia menukar jenis kerosakan dengan setiap hit. Ini bermakna anda bergantian antara kejutan, plasma dan kerosakan yang menghakis secara berterusan, dengan potensi untuk melakukan kerosakan yang gila.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 72
 • DPS: 76
 • Kemahiran: huru-hara 2 tangan

Apa yang menjadikan tukul prisma hebat:

 • Ganti antara jenis kerosakan dengan setiap hit.
 • Kerosakan boleh ditingkatkan melalui peningkatan atau memilih faedah.
 • Mempunyai kesan khas knockdown.

Cara Mendapatkan Hammer Prismatik:

 • Kepala ke Groundbreaker.
 • Beli datapad Mardet yang telah dibunuh dari Gladys.
 • Ikuti penanda ke bilik tersembunyi di bahagian barat Groundbreaker.

Tukul prisma dalam tindakan:

4: Pisau Kertas Terion (pertengahan hingga akhir permainan)

Walaupun nama dan keterangannya mungkin membawa anda untuk mempercayai ini sebenarnya pemotong plasma yang cepat, berbahaya dan unik yang anda dapati semasa meneroka pembetung Byzantium.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 160
 • DPS: 392
 • Kemahiran: huru-hara 1 tangan

Apa yang menjadikan pisau kertas terionisasi hebat:

 • Datang standard dengan mod SpeedGrip, meningkatkan kelajuan serangan.
 • Mempunyai kesan khas yang terbakar.

Cara mendapatkan pisau kertas terionisasi:

 • Kepala ke Byzantium.
 • .
 • Cari Perkhidmatan Parcel yang Ditanda Bilik.
 • Ia berada di tanah di sebelah salah satu badan.

Pisau kertas terionisasi dalam tindakan:

3: Masa makan malam (pertengahan hingga lewat permainan)

Senjata ini pada dasarnya adalah versi unik pisau tulang belakang pegawai yang boleh didapati dalam permainan, tetapi mempunyai kelajuan serangan yang meningkat, yang bermaksud anda boleh mengayunkannya lebih kerap daripada kombo 3-hit biasa yang merupakan standard.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 75
 • DPS: 151
 • Kemahiran: huru-hara 1 tangan

Kenapa tulang belakang pegawai itu hebat:

 • Adakah kerosakan menghakis secara lalai, yang merosakkan dari masa ke masa.
 • Mempunyai kesan khas yang berdarah, yang juga merosakkan dari masa ke masa.
 • Peningkatan kadar serangan, bermakna ia boleh mengayunkan secara berterusan.

Cara mendapatkan tulang belakang pegawai:

 • Perjalanan ke Monarch.
 • Bercakap dengan Velma Ballard di gudang di Stellar Bay.
 • .
 • Teruskan usaha ini sehingga anda pergi ke keluarga yang tinggal di luar bandar.
 • Terokai tingkat atas rumah mereka untuk mencari pisau di bilik terkunci.

Waktu makan malam dalam tindakan:

2: Rifle Assault Ultra (permainan lewat)

Tersedia sebagai kejatuhan atau di kebanyakan kedai atau mesin layan diri selepas anda mencapai tahap 20, tetapi yang paling sering tersedia kemudian dalam permainan, Rifle Assault Ultra adalah versi tinggi senapang serangan standard dengan peningkatan kerosakan. Seperti senapang serangan, ia juga mungkin untuk mengubah suai jenis kerosakan dan menambah pelbagai jenis skop atau tong menggunakan mod.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 82
 • DPS: 629
 • Kemahiran: senjata panjang
 • Saiz klip: 24

Mengapa Rifle Assault Ultra hebat:

 • Mempunyai kesan khas yang mengejutkan.
 • Boleh ditingkatkan dengan kemahiran tinker untuk lebih banyak kerosakan.
 • Seperti kebanyakan senjata, ia boleh diubah suai untuk mengubah jenis kerosakan.

 • Seperti yang dinyatakan sebelum ini, boleh didapati semasa bermain biasa apabila anda mencapai tahap pemain 20.

Serangan Rifle Ultra dalam Tindakan:

1: Deadeye Assault Rifle II (pertengahan hingga akhir permainan)

Walaupun nama itu membuatkan anda menganggap ia adalah senjata api yang cepat seperti senapang serangan standard, ini sebenarnya senapang sniper. Tersedia untuk membeli dari Gladys di Groundbreaker Setelah mencapai tahap pemain 22 atau lebih tinggi, ini adalah salah satu senapang sniper terbaik dalam permainan.

Statistik senjata:

 • Kerosakan: 263
 • DPS: 525
 • Kemahiran: senjata panjang
 • Saiz Klip: 6

Mengapa senapang serangan mati hebat:

 • Mempunyai kemampuan khas yang melaksanakan.
 • Salah satu senjata dengan kerosakan tertinggi dalam permainan.

Cara Mendapatkan Deadeye Assault Rifle II:

 • .
 • Jadikan jalan ke selebihnya n ‘pergi.
 • Bercakap dengan Gladys Kulkelly di biliknya, dan minta untuk melihat apa yang dia telah dijual.

DeadEye Assault Rifle in Action:

Anda juga mungkin berminat:

 • Atribut terbaik dunia luar dan apa yang perlu dilaburkan
 • Perisai terbaik dunia dan bagaimana untuk mendapatkannya
 • Sahabat Terbaik Dunia Luar – siapa yang boleh dipilih
 • Kajian Dunia Luar 2022 – Adakah baik atau buruk?