Dua rakan terbaik bermain / air mata jerker – tropes tv, permainan sahabat super terbaik berakhir apabila pencipta pergi cara berasingan mereka | Pcgamesn

Rakan Terbaik Super Best akan berakhir apabila pencipta pergi cara berasingan mereka

Ketahui lebih lanjut: Permainan seram terbaik di PC

Jerker air mata / Dua rakan terbaik bermain

Malah fikir Zaibatsu mempunyai detik -detik lucu mereka, selalu ada detik -detik sedih yang terletak di bawah permukaan.

 • secara terbuka menangis di latar belakang semasa The Walking Dead (Telltale). Dia hanya dapat berhenti ketika Matt memberitahunya tentang momen air mata sendiri dengan filem Ratatouille.
  • Dalam Episod 3, selepas Carley ditembak di kepala oleh Lilly, pat yang terkelupas mula menerangkan perkara -perkara mengenai peristiwa itu dan menegur Lilly sebelum mengatakan “Saya hanya membuat lelucon kerana saya legit mendapat emosi super di sini.
  • Di samping itu, dalam 400 hari, Mereka melepaskan tangisan yang cukup terdengar ketika Russell menyeberangi mayat Carley, yang merupakan perkara yang mereka harapkan untuk tidak melihat di jalan raya. Pat, khususnya, agak kecewa dan patah hati.

  Pat! Oh!
  Matt.
  Pat!
  .

  • Di bahagian akhir/episod, Matt dan Pat atas implikasi bahawa keseluruhan Musim 2 adalah semua mimpi. Mereka praktikal mengerang dan menjerit ketika mereka menanti Clementine terjaga. Pat sendiri terdengar sedih ketika dia menyebut bahawa tidak ada yang buruk seperti jika Lee masih hidup.
  • Woolie vs reboot di sekelilingnya adalah separuh lucu separuh sedih pada berapa banyaknya dia tentang permainan, sebab dia mengambil masa untuk memuat naiknya adalah kerana ia akan merosakkan diri jika dia tidak, yang tidak begitu keterlaluan Sejak separuh videonya meminumnya sendiri semasa bermain permainan untuk melewati.
  • .
  • Podcast mendedahkan bahawa wabak secara khusus membuat intro untuk bermain pada kehidupan sebenar Matt untuk mengasingkan pengasingan menjadikannya walaupun lebih buruk.

  Tekan Mula

  Woolie: . . . Seorang lelaki tua yang tinggal berjam -jam untuk hidup, merasakan ketakutan yang mendalam; Semasa dia menyedari bahawa dia melupakan nama isterinya yang meninggal dunia. . . Reboot: Kod Guardian perdana pada 30 Mac di Netflix!

  Kami tidak menjangkakan apa -apa, dan anda menyampaikan semuanya, jadi terima kasih. .

  • . Tidak ada masalah mengenai wang, atau siapa yang menjalankan laman web atau bahkan masalah melalui kawalan kreatif (sejauh yang kita tahu). Woolie hanya terus menerangkan pada permulaan video yang Matt dan Pat bukan kawan lagi. Bagi dua orang yang sepatutnya, dan mungkin benar -benar dua sahabat, itu sebenarnya, .
  • Woolie kemudiannya akan ditanya di sungai jika akan ada perjumpaan khas. Dia pada dasarnya mengatakan bahawa setiap orang pada dasarnya telah bergerak dan telah pergi untuk melakukan perkara mereka sendiri, dan lebih penting lagi, gembira juga. .

  Rakan Terbaik Super Best akan berakhir apabila pencipta pergi cara berasingan mereka

  YouTubers Kanada telah memanggilnya berhenti, mengatakan persahabatan mereka telah dibubarkan.

  Setelah sembilan tahun membuat video Zany YouTube, podcast, dan media berkaitan permainan lain, pencipta pasukan permainan Super Best Friends telah berpisah, mengakhiri perkongsian mereka dan menutup jenama.

  Trio yang berpusat di Montreal, mengumumkan berakhir. .

  “Bermain rakan -rakan terbaik berakhir,” kata Madden. “Ia tidak menjadikannya lebih mudah untuk didengar, tetapi kami hanya akan menjadi nyata dengan anda: Matt dan Pat tidak lagi kawan.

  Madden berkata bahagian perniagaan Super Best Friends Play telah mengikis persahabatan peribadi antara Kowalewski dan Boivin di mana siri YouTube asalnya telah diasaskan, dan ia telah mendapat “kurang dan kurang menyeronokkan” bagi mereka untuk merakam kandungan baru bersama -sama.

  “Kami tidak semua hilang dari internet, atau apa -apa seperti itu,” kata Kowalewski. “Saluran Utama Rakan Terbaik Super masih akan dipelihara dalam talian.

  Selanjutnya, ketiga-tiga tuan rumah masing-masing mempunyai projek sampingan dan saluran streaming yang mereka akan terus menggunakan pasca pemecahan.

  .

  Permainan seram terbaik di PC

  . .

  Sekarang mereka telah berpisah, mereka masing -masing akan menghasilkan kandungan sendiri. Madden akan memberi tumpuan kepada saluran YouTubenya, Woolie Versus, yang dia panggil “Katamari gergasi Shitposts, Reboot Video Essays, LPS Penuh, dan Kirby Lore.”Dia juga akan mengalir di saluran Twitchnya dua kali seminggu. .

  Kowalewski akan mencipta video YouTube yang lebih banyak dan dihasilkan di salurannya, Matt McMuscles Flophouse, di mana dia merancang untuk menyiarkan ulasan filem dan permainan, barang -barang tentang kucingnya, dan “retrospektif kanak -kanak yang tegang..

  Bagi pihaknya, Boivin merancang untuk memberi tumpuan kepada saluran Twitchnya, di mana dia mengalir permainan dengan teman wanitanya Paige dan kucing mereka, Elmo.

  Rakan -rakan Terbaik Super Meninggalkan Sebilangan besar video dan podcast, serta meme yang tak terhitung jumlahnya. Kami tidak sabar untuk melihat apa yang mereka semua lakukan seterusnya.

  Kredit Imej Teratas: Rakan Terbaik Super Main

  Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.