Dua Pembaikan Besar Destiny 2 – Tiga Duit syiling dan Engrams Fated – Jangan Bekerja | PCGamesn, Baldur S Gate 3 Soul Coin Lokasi dan Apa yang Mereka Lakukan | PC Gamer

Baldur S Gate 3 Soul Coin Lokasi dan Apa yang Mereka Lakukan

Anda boleh menemui duit syiling jiwa di rumah besar Philgrave, dekat dengan titik jalan helai heapside, di bandar bawah semasa Akta 3. Lokasi ini terikat dengan pencarian mistik mistik untuk mencari Thrumbo, tetapi anda boleh masuk ke dalam dengan mengunci pintu batu di sebelah barat rumah. Lantai atas dipenuhi dengan kejam, jadi berhati -hati, tetapi jika anda menuju ke sebelah timur rumah ke bilik yang dipenuhi dengan goreng, ada duit syiling jiwa di longgokan viscera di atas meja.

Dua Pembaikan Besar Destiny 2 – Tiga Duit syiling dan Fated Engrams – Jangan Bekerja

Seminggu lagi, masalah lain dengan takdir 2. Kali ini, terdapat masalah dengan dua item baru di jurujual yang teduh Xur: yang boleh dibeli yang harus meningkatkan peluang anda untuk kejatuhan eksotik tidak melakukannya, dan engram yang harus menjamin eksotik baru untuk koleksi anda nampaknya menjatuhkan pendua.

Tiga duit syiling adalah yang baru diperkenalkan semula dari takdir asal. Untuk pengeluaran besar 31 shard legenda, ia sepatutnya meningkatkan kadar kejatuhan eksotik. Masalahnya, ia tidak melakukan itu.

Isu ini pertama kali dibangkitkan di Reddit, di mana poster asal mengatakan mereka melalui empat tiga duit syiling (masing -masing berlangsung selama empat jam), dan hanyaMendapat exotics dari dada mogok heroik ketika bahan habisnya tidakaktif. tidakExotics. . Tiga duit syiling boleh diserang untuk menurunkan kadar ke sifar, atau Bungie mungkin telah mengurangkannya di bawah permainan biasa untuk mengimbangi fakta bahawa tiga syiling ada.

Bungie mengakui isu itu dalam catatan blog, yang menjelaskan bahawa tiga syiling adalah sepatutnya.

Mereka berkata “Kami telah menemui serangan heroik tidak memberikan peluang yang lebih tinggi untuk exotics apabila menggunakan tiga duit syiling yang boleh digunakan, berbanding dengan serangan Vanguard. Kami sedang mencari untuk menangani perkara ini dengan hotfix masa depan, dijangka pada awal tahun 2018.”Bungie kini sedang berehat percutian mereka, oleh itu menunggu lama untuk memperbaiki ini.

Menariknya, banyak redditors melaporkan titisan eksotik dari misi rondaan – pekerjaan sibuk yang membosankan yang boleh anda ambil dari suar hijau berkelip di planet. Mungkin cuba mereka jika anda ingin menyelesaikan koleksi anda, kerana tiga duit syiling nampaknya akan diserang sepanjang Krismas.

Fated Engrams – yang menelan belanja lebih curam 97 legenda – adalah satu lagi perkara baru yang sepatutnya menjamin exotics yang belum anda miliki. Seperti corak Destiny 2, Redditor lain telah mengadu bahawa ia juga tidak berfungsi, setelah menjatuhkan gear pendua. Terdapat lebih banyak anekdot seperti dalam balasan, dan Bungie sedang menyiasat:

Kami menyiasat laporan bahawa sesetengah pemain telah menerima ganjaran eksotik dari Engrams yang ditakdirkan. Maklumat lanjut akan disediakan setelah tersedia.

– Bulie Bantuan (@bungiehelp) 18 Disember 2017

Tiga duit syiling dan Engrams yang ditakdirkan adalah dua perubahan utama Bungie yang dijanjikan pada akhir bulan lalu untuk membuat Destiny 2 merasa lebih bermanfaat. Bahawa kedua -duanya telah dilancarkan dengan masalah tidak banyak untuk menghilangkan kesan yang semakin meningkat dalam permainan dalam krisis.

Richard Scott-Jones Rich membenci klise, jadi secara semula jadi permainan kegemarannya adalah Jiwa Gelap. Dia adalah permainan strategi, jumlah permainan perang, dan nerd permainan warhammer. Tanya dia mengenai Destiny 2 Waktu Main.

Lokasi Baldur’s Gate 3 Soul Coin dan apa yang mereka lakukan

Pintu Baldur 3 Duit syiling jiwa . Mata wang yang sedikit mengerikan ini digunakan di Avernus, rantau seperti neraka yang anda mungkin ingat terbang di atas kapal mindflayer pada permulaan permainan. Keterangannya juga membaca bahawa mereka dapat menguasai mesin infernal, tetapi tidak segera jelas bagaimana pengetahuan ini dapat digunakan.

. Di sini, saya akan menerangkan setiap lokasi duit syiling yang saya dapati setakat ini, ditambah dengan apa yang sebenarnya boleh anda lakukan dengan mereka.

Lokasi Koin Soul Baldur’s Gate 3

Dank Crypt

. Dapatkan ke sini dengan menuju ke timur dari jalan raya tebing tepi jalan, maka anda boleh menuju ke pintu utama atau menembak batu gantung di pintu masuk kapel dan melompat ke bawah lubang yang dibuatnya. Sama ada, anda perlu melawan beberapa penyamun, tetapi jika anda pergi dengan cara kedua yang saya nyatakan, anda boleh menembak tong letupan melalui pintu yang akan berurusan dengan mereka semua. Sekarang, aktifkan suis di dinding di bahagian belakang perpustakaan dan menuju ke crypt dank.

Anda juga boleh menuju ke timur melewati pintu masuk dan mengunci menetas untuk masuk ke dalam crypt dankku langsung, tetapi ia mempunyai penarafan kesukaran 20 sehingga kurang dari perkara yang pasti. Sama ada, sekali di dalam, di sinilah mencari syiling jiwa:

  • Koin pertama terletak di dalam bilik dengan sarkofagus gergasi di hujung selatan crypt dank, khususnya di sarkofagus kanan di sebelah barat bilik. Saya akan mengesyorkan meraih ini sebelum anda merampas sarkofagus utama, mematikan perangkap api.
  • Koin kedua terletak di sarkofagus di bilik sebelah di sebelah barat kawasan dengan patung besar dan mayat acolyte entombed.
  • Duit syiling ketiga berada di dalam sarkofagus Wither. Anda akan mendapati ini tersembunyi di dalam bilik di belakang patung besar, tetapi menekan butang yang membuka pintu akan membangunkan acolytes. Setelah mereka dipukul, bangun dia, kemudian merampas keranda. Pastikan untuk merebut jimat suara yang hilang dari dada berdekatan kerana ia membolehkan anda bercakap dengan orang mati.

. Sekali di dalam Emerald Grove, menuju ke timur ke puncak singkapan kecil yang berbatu di mana anda dapat melihat pengikat dengan teleskop. Semasa anda mendekati, pembunuh akan muncul, dan pertempuran akan bermula. Ia bukan perjuangan keras dan secara teorinya, jika anda membiarkan Nadira mati, anda harus dapat merampas duit syiling jiwa dari mayatnya, atau anda berpotensi menjemput dia. Apa sahaja yang anda pilih, jika anda menyelamatkannya, anda boleh mendapatkan duit syiling dengan menggunakan penipuan atau merendahkan kejahilan sebelum melancarkan pujukan atau intimidasi.

Lann Tarv, Menara Moonrise

Sebaik sahaja anda sampai ke Moonrise Towers dalam Akta 2, anda boleh mendapatkan tiga syiling jiwa dengan syarat anda mempunyai karlach di pesta anda dan bercakap dengan bugbear, lann tarv. . .

. Anda tidak boleh sampai ke sini sehingga Akta 3, tetapi anda ingin teleport ke helai Heapside, naik dua penerbangan tangga, menuju ke jalan, dan menghancurkan papan dari pintu ke rumah. Hatch bawah tanah tersembunyi di bawah beg di sebelah kanan. Sekarang, hanya pergi ke bilik sebelah dan melihat di belakang pintu untuk melihat kotak kuat.

Mansion Philgrave, Bandar Rendah

Anda boleh menemui duit syiling jiwa di rumah besar Philgrave, dekat dengan titik jalan helai heapside, di bandar bawah semasa Akta 3. Lokasi ini terikat dengan pencarian mistik mistik untuk mencari Thrumbo, tetapi anda boleh masuk ke dalam dengan mengunci pintu batu di sebelah barat rumah. .

Raphael selamat, rumah harapan

Terdapat lima duit syiling jiwa yang terkandung di dalam bilik tidur Raphael yang selamat di rumah harapan dalam Akta 3. . . Pilih kunci selamat dan anda boleh menuntut duit syiling jiwa.

.

Minggu lalu, dengan pembebasan pengembangan raja yang diambil, Bungie memperkenalkan item baru ke dalam penembak orang pertama: Tiga Duit syiling. Item ini, yang pemain boleh membeli dalam susunan lima dari Vendor XUR sebagai pertukaran untuk duit syiling pelik, secara dramatik meningkatkan kemungkinan penurunan engram eksotik dari watak bos yang dikalahkan. Engram eksotik berubah menjadi senjata dan perisai yang paling kuat Destiny.

Tidak lama selepas ketibaan Xur di menara Jumaat lalu, pemain meletakkan tiga syiling untuk digunakan dengan baik. Di Misi Misi Mudah Musim Sejuk, Perjuangan Bos Akhir mempunyai titik bertelur di luar bilik takhta. Oleh itu, pemain akan memunculkan tiga syiling, meningkatkan kemungkinan penurunan engram eksotik, kemudian membunuh bos dengan peluru berpandu dari peluncur roket yang juga akan membunuh pemain, dengan itu mencetuskan penurunan rampasan dan, dengan penuh semangat pemain hanya di luar bilik takhta.

Ini membolehkan pemain untuk dengan cepat membunuh bos berulang kali, setiap kali menggunakan tiga syiling untuk meningkatkan peluang penurunan engram eksotik. .

Seperti yang anda harapkan, Bungie mempunyai minggu ini – dan menjelang kedatangan Xur di menara pagi ini – mengambil tindakan. Bagi kebanyakan pemain Destiny, sebahagian daripada motivasi untuk terus bermain permainan adalah aspek “Gotta Catch ‘Em All”. Walau bagaimanapun, exotics, biasanya, sukar diperoleh. Tiga syiling mengeksploitasi menjadikan mereka apa -apa tetapi.

Malam tadi Bungie mengeluarkan hotfix yang, antara lain, mengambil tindakan terhadap tiga syiling mengeksploitasi. Sekarang, tiga duit syiling yang dijual oleh Xur sedikit diubahsuai untuk menghalang penggunaan berulang dalam jangka masa yang cepat.

.

Walau bagaimanapun, apabila tiga duit syiling digunakan dengan lebih banyak masa antara membunuh, contohnya pada bos mogok, mereka tetap berkesan seperti sebelumnya.

. . Pendek kata: Parti sudah berakhir. Tetapi sekarang, sekurang -kurangnya, tiga syiling harus berfungsi seperti yang dimaksudkan.

Nota patch sepenuhnya berakhir di Bungie..

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

!