Dragon Vein Crystal | Wo Long Wiki, Wo Long: Dinasti Jatuh Semua Lokasi Kristal & Essences Naga

Wo Long: Dinasti Jatuh Semua Lokasi Kristal & Essences Dragon

Menggunakan Naga Vein Crystal memberikan kesan berikut:

Dragon Vein Crystal | Wo long wiki

Naga Vein Crystal ialah Item yang boleh digunakan dalam Wo Long: Dinasti Jatuh. Naga Vein Crystal Meningkatkan had penggunaan periuk penyembuh naga dengan satu ketika digunakan. Barang yang boleh digunakan terdiri terutamanya daripada bahan habis yang mempunyai pelbagai kesan apabila digunakan seperti penyembuhan, memberikan penggemar sementara, yang memberi Qi tulen mata wang yang digunakan untuk meratakan, menaikkan anda Pangkat semangat dan banyak lagi. Beberapa Barang yang boleh digunakan adalah alat yang boleh digunakan semula dan tidak hilang setelah digunakan. Barang yang paling boleh digunakan boleh diberikan kepada a Slot cepat dan digunakan dengan serta -merta tanpa perlu melalui inventori, walaupun semasa pertempuran.

Mineral jarang yang dapat menyerap Qi telah melayang melalui urat naga dan terkumpul di satu tempat, akhirnya mencapai bentuk kristal. Ia menguatkan periuk penawar naga dan meningkatkan keupayaan untuk mengumpulkan qi dari urat naga.

Wo Long: Kesan Kristal Dragon Naga Dinasti Jatuh

Menggunakan Naga Vein Crystal memberikan kesan berikut:

 • Meningkatkan had penggunaan periuk penawar naga dengan satu ketika digunakan.
 • Pemain boleh disusun sehingga Kristal Vein Dragon

Di mana untuk mendapatkan kristal urat naga di wo panjang: Dinasti yang jatuh

Naga Vein Crystal boleh didapati dari sumber berikut:

 • X1 boleh didapati semasa dua wira yang bersahaja: terdapat di salah satu bangunan yang anda lihat setelah bertemu dengan tukang besi.
 • x1 boleh didapati semasa benteng syaitan surga kuning: ditemui di salah satu bilik selepas memasuki kubu.
 • x1 boleh didapati semasa kejatuhan kasim yang rosak: ditemui di sudut kuil di mana bendera pertempuran.
 • x1 boleh didapati selama berabad -abad kemuliaan dibakar: Semasa anda berjuang naga terbang, anda dapat memanjat bumbung dan mencari ruang di tengah yang dapat
 • X1 boleh didapati semasa jamuan terakhir Tyrant: Setelah menangkap bendera pertempuran ke -5, berjalan melalui jalan utama dan masuk ke kuil di sebelah kanan, dan ikuti jalan ke kiri. Apabila jalan bertukar ke kanan, anda mesti berpaling ke kiri, melompat pagar dan dapatkan item dari sudut ruang itu.
 • X1 dapat ditemui semasa The Warrior: Setelah meletakkan bendera pertempuran keempat, ada dada dengan item di dalamnya tepat di depan bendera.
 • x1 dapat ditemui semasa lihatlah kebenaran kebenaran: Di dalam bilik di kuil yang ditutup dengan akar merah, ada sarkofagus pada platform pendek dengan item di atas.

Wo Long: Nota Kristal Vein Naga Dinasti Jatuh & Lore

 • Nota tambahan & tradisi untuk Naga Vein Crystal pergi ke sini.

Wo Long: Dinasti Jatuh Semua Lokasi Kristal & Essences Dragon

: perak:

Wo Long: Dinasti Jatuh Mengandungi 22 Lokasi Peningkatan Kesihatan (Naga Vein Crystals and Essences). Panduan yang boleh ditukar ini menyenaraikan semua peningkatan kesihatan dalam urutan peringkat yang disyorkan dan misi yang mereka dapati dalam kurungan. Mencari semua peningkatan kesihatan diperlukan untuk Periuk dan ramuan.

Peningkatan kesihatan diperlukan untuk memperluaskan jumlah periuk penyembuh naga dan berapa banyak kesihatan yang dapat anda pulihkan setiap penggunaan. Mencari setiap kristal dan intipati semasa anda bermain melalui cerita yang jauh ke dalam membuat permainan sedikit lebih mudah. Tidak ada peningkatan kesihatan yang dapat dilepaskan, mereka masih dapat dijumpai setelah cerita dalam misi mereka yang relevan.

Lokasi Kristal & Essences Dragon

 1. Naga Vein Crystal (Dua Heroes Chivalrous): Selepas bos Zhuyan bertarung di tengah -tengah tahap, teruskan tebing dan anda akan bertemu dengan Zhu Xia, tukang besi. Pergi melepasi dia dan terus sampai ke bangunan pejabat daerah. Di dalam, di dada.
 2. Essence Vein Dragon (The Yellow Heaven Burns): Dari bendera pertempuran kedua di peringkat, naik lekuk. Teruskan dan akhirnya anda akan menemui musuh Changgui, di sebelah dada ISCA dengannya.
 3. Essence Vein Dragon (Lembah Wraiths Crying): Lebih lama kemudian dalam misi, setelah memanjat tangga dan menaikkan bendera pertempuran, terus turun bukit untuk mencari Shitieshou pertama di sebelah kanan anda. Sejurus selepas Shitieshou, di kawasan yang sama di mana dua Changgui mengembara.
 4. Naga Vein Crystal (The Demon Fort of the Yellow Heaven): Setelah membuka Gate Fort di belakang bendera pertempuran, di bangku simpanan di salah satu bilik sampingan.
 5. Essence Vein Dragon (Mencari Wizard Abadi): Di cawangan di atas lokasi Zhupolong berhampiran bendera pertempuran terakhir.
 6. Essence Vein Dragon (Kejatuhan kasim yang rosak): Hadapi bendera pertempuran 2 di bahagian bawah penjara di mana air ungu yang berkilauan seolah-olah anda kembali ke permulaan kawasan dan masuk ke bilik di sebelah kiri anda, melewati tangga. Pergi ke bilik ini untuk mencari pintu untuk membuka kunci dan cari bendera menandakan. Keluar dari sel penjara dan sayap sebelah kiri sehingga anda sampai ke pintu terkunci yang lain di belakang batu besar. Di dalam bilik ini. Memerlukan Luoyang Dungeon Keys yang boleh didapati di sel berhampiran Battle Flag 2 di air ungu.
 7. Naga Vein Crystal (Kejatuhan kasim yang rosak): Apabila anda sampai ke halaman dengan kolam, hadapi bendera pertempuran dan pintu masuk kuil, dan menuju ke sudut kanan bilik untuk menemuinya.
 8. Essence Vein Dragon (Battle of Hulaoguan Pass): Dari perkhemahan yang bendera pertempurannya rosak oleh seorang askar yang memegang kapak, lelaki balista kanan bendera pertempuran dan memusnahkan barikade kayu di perancah di hadapan anda. Kemudian, naik platform untuk sampai ke dada dengannya.
 9. Naga Vein Crystal (Berabad-abad kemuliaan dibakar): Setelah melupuskan naga kilat-pelumutan, kembali ke bendera pertempuran berdekatan. Pergi ke atas bumbung yang bertentangan, kemudian menendang periuk air. Sekarang turunkan dan kembali ke bumbung lagi. Sekarang berjalan di sepanjang bumbung, melewati ekor naga sehingga anda dapat turun lagi untuk mencari tangga. Mendaki atas bumbung bertentangan dan teruskan bersama mereka untuk mencari periuk air yang anda boleh turunkan. Dari lokasi periuk air, anda harus melihat tangga di sebelah kanan anda. Turun tangga ini untuk mencarinya.
 10. Essence Vein Dragon (Kegelapan di atas Sungai Hanshui): Dari bendera pertempuran terakhir, kepala kiri dan ambil item pada akhir. Kemudian, beralih untuk mencari balkoni kayu kecil. Bergelut dua kali dan masukkan pondok untuk mencari dada dengannya.
 11. Essence Vein Dragon (Jamuan Akhir Tyrant): Di gua -gua, anda akhirnya akan sampai ke bilik yang dijaga oleh zhupolong. Di kawasan yang sama, di atas sangkar tali gantung di atas.
 12. Naga Vein Crystal (Jamuan Akhir Tyrant): Di Taman Bambu, berlari di sepanjang pagar untuk dapat menyelinap ke atas askar yang memegang kapak. Setelah membunuh askar yang memegang kapak, teruskan di sepanjang pagar dan sampai ke sudut, kemudian peti besi di atasnya.
 13. Essence Vein Dragon (Fate of the Entertainer): Di atas jambatan kolam berhampiran rondaan Changgui.
 14. Essence Vein Dragon (Flames War Blaze dengan garang): Selepas bendera pertempuran di atas bumbung, anda perlu turun ke mengalirkan kanal. Setelah mengalirkannya, kembali ke tangga yang anda gunakan sebelum ini untuk sampai ke kawasan ini dan turun kembali ke dalam pembetung. Dari bahagian bawah tangga, melewati dua tentera batu untuk sampai ke terusan yang anda tidak dapat menyeberang lebih awal. Jatuh ke bawah, kemudian kembali lagi untuk menemuinya di atas beberapa runtuhan.
 15. Essence Vein Dragon (Hati yang Tidak Dibuat): Dari Bendera Battle 2, turunkan tangga dan menuju ke kanan untuk mencari saluran yang dikeringkan dengan zhupola. Buanglah dan kemudian naik kembali ke sisi lain untuk mencari dada dengannya.
 16. Naga Vein Crystal (The Way of the Warrior): Anda akhirnya harus mengalahkan seorang askar Terracotta yang besar dan menaikkan bendera pertempuran. Sebaik sahaja anda mempunyai, di dada di belakangnya.
 17. Essence Vein Dragon (Lu Bu, paling kuat di kalangan lelaki): Setelah mengalirkan kawasan, teruskan dan mengalahkan Zhupolong. Naikkan bendera pertempuran dan melewati dua shuigui. Masukkan bangunan dengan tentera manusia dan ketika anda sampai ke pintu keluar, belok kanan dan kanan lagi. Teruskan untuk mendapatkan peningkatan kesihatan ini.
 18. Essence Vein Dragon (Lihatlah Glaive Of Righteousness): Lebih lama di peringkat, anda akan sampai ke kawasan berkabus. Sebaik sahaja anda melakukannya, teruskan di sepanjang jalan utama untuk mencari changgui. Mengalahkannya dan kemudian naik tangga panjang yang berada di belakang Changgui dan kepala kanan. Anda boleh menemui dua tentera yang lalu.
 19. Naga Vein Crystal (Lihatlah Glaive Of Righteousness): Di kawasan makam, mengalahkan kedua -dua tentera terracotta yang mengendalikan pintu. Buka pintu dan segera belok kiri. Fayk di sebelah ini dan sampai ke seberang bilik untuk mendapatkan di belakang syaitan besar yang memegang tukul. Dapatkannya dari kubur di belakangnya.
 20. Essence Vein Dragon (Serangan di Wuchao): Setelah menaikkan bendera pertempuran, masuk ke bilik yang berdekatan dengan rasuah yang terhablur dan berjaga -jaga untuk labah -labah yang menyerang di siling. Kemudian, buka dada.
 21. Essence Vein Dragon (Pertempuran Guandu): Sebelum pertarungan bos pertengahan, anda akhirnya akan mencapai Zhuyan yang akan pergi ke sana. Berhampiran Zhuyan adalah sebuah rumah dengan huoshu yang tersembunyi di belakangnya. Pergi melepasi dia ke kaki untuk sampai ke rumah dengan dada.
 22. Essence Vein Dragon (Mt. Tianzhushan Hidden Village): Memerlukan kunci rumah dan rumah belakang Tao, yang terdapat dalam mencari penyihir abadi dan api perang.

Ini semua kristal dan esensi vein naga (peningkatan kesihatan) dalam lama: Dinasti jatuh.

Semua koleksi mengikut jenis:

 • Walkthrough – Semua misi & bendera pertempuran
 • Semua lokasi yang boleh ditagih
 • Shitieshou
 • Tablet
 • Naga Vein Crystals & Essences (peningkatan kesihatan)
 • Golden Cicada Shells
 • Mantra sihir
 • Panduan Boss (semua bos)
 • Semua binatang ilahi
 • Panduan Trophy & Roadmap