Dragon S Dogma 2 Siaran Tarikh Spekulasi, Kebocoran, Kemas Kini Dev & Lagi | Ginx Esports TV, Dragon’s Dogma 2: Trailer, Kebocoran, Rumor, & Semua yang Kami Tahu – Dexerto

Dogma Dragon 2: Treler, Kebocoran, Rumor, & Semua yang Kami Tahu

Jauh sebelum pengumuman Dogma 2 Dragon Rasmi, dokumen Capcom yang bocor pada akhir tahun 2020 telah dipublikasikan selepas serangan siber, membocorkan kewujudan Dogma 2 Dragon 2.

Spekulasi Tarikh Siaran Dogma 2 Dragon’s, kebocoran, kemas kini dev & banyak lagi

Panduan EA FC24

Semua yang anda perlu tahu mengenai Dragon’s Dogma 2, dari spekulasi tarikh pelepasan hingga kebocoran, berita, pasukan dev, dan enjin yang sedang dibina.

Spekulasi Tarikh Siaran Dogma 2 Dragon's, kebocoran, kemas kini dev & banyak lagi

Satu dekad selepas pembebasan Dragon’s Dogma, ARPG dari Capcom yang menyaksikan Arisen meneroka dunia fantasi cepat Gransys, Dragon’s Dogma 2 diumumkan secara rasmi pada 16 Jun 2022 semasa pameran Capcom.

Peminat telah mencari maklumat mengenai Dragon’s Dogma 2 sejak pengumuman rasmi permainan. Artikel terkini ini berkongsi semua yang kita tahu mengenai Dragon’s Dogma 2, termasuk ahli pasukan dev, enjin yang sedang dibina, spekulasi tarikh pelepasan, dan beberapa kebocoran yang menarik.

Dikemas kini pada 4 September 2023: Artikel ini dikemas kini dan diperiksa untuk berita dan kebocoran 'Dragon's Dogma 2' terkini.

Dogma Dogma 2 Terkini Berita & Kebocoran

4 September 2023: Dogma Dragon’s Demo masuk ke TGS 2023
10 Julai 2023: Sertailah bidak!

Penerangan dari laman web Dogma Naga rasmi mencatatkan bahawa: “Dalam perjalanan anda, anda akan disertai oleh bidak, makhluk lain yang misterius, dalam pengembaraan yang begitu unik, anda akan merasa seolah -olah disertai oleh pemain lain semasa dalam pengembaraan anda sendiri.”

25 Mei 2023: Tonton treler dogma naga pertama!
2 Mei 2023: Memeriksa maklumat Dogma 2 naga baru.

. Kami akan meneruskan carian kami, jadi tunggu!

3 April 2023: Orang ramai mendapat hyped untuk dogma naga 2 sudah!
6 Februari 2023: Memeriksa maklumat Dogma 2 naga baru.

Kami memeriksa tetapi tidak menemui maklumat baru mengenai dogma naga 2. Kami akan meneruskan carian kami, jadi tunggu!

4 Januari 2023: Selamat Tahun Baru kepada peminat Dogma 2 Dragon!
8 Disember: Tonton Anugerah Permainan 2022 Live!

Hampir tidak ada kemungkinan Dragon’s Dogma 2 muncul di Anugerah Permainan 2022, tetapi tidak ada yang mustahil.

Tune in the Watch the Game Awards 2022 melalui aliran YouTube yang tertanam di bawah. .

Spekulasi & Platform Dogma 2 Dogma 2 Siaran Naga

Naga

Pada masa penulisan, tidak ada tarikh pelepasan rasmi yang disahkan untuk Dragon’s Dogma 2, tetapi dalam artikel ini, anda akan dapati semua (jika ada) maklumat yang dikongsi oleh pemaju, serta beberapa spekulasi dari Ginx ketika kita dapat melihat Ia dilancarkan.

Jika kita melihat Capcom Veteran dan Pengarah Permainan Dogma Dragon Hideaki Itsuno sebelum ini dan apabila ia diumumkan, kita mungkin mempunyai tetamu mengenai tetingkap pelepasan Dragon’s Dogma 2.

Devil May Cry 5 diumumkan pada bulan Jun 2018 dan dikeluarkan pada Mac 2019, jadi kurang dari setahun. Oleh itu, Dogma 2 Dragon mungkin mempunyai matlamat pelepasan Q1 atau Q2 2023, tetapi mungkin kemudian.

Tidak ada yang diturunkan setakat ini mengenai platform yang akan dikeluarkan oleh permainan. .

Berapa lama dogma naga 2 dalam pembangunan?

Naga

Sejak Devil May Cry 5 dikeluarkan pada bulan Mac 2019, perkembangan Dragon’s Dogma 2 mungkin telah berlangsung selama lebih dari tiga tahun, kerana Hideaki Itsuno belum dinamakan dalam mana -mana projek lain.

Kita perlu mempertimbangkan bahawa pembangunan mungkin hanya bermula selepas pembebasan edisi khas Devil May Cry 5 pada November 2020.

Video “10 Tahun Dogma Dragon” di atas, yang, pada akhirnya, menampilkan pengumuman yang lama ditunggu-tunggu dari Hideaki Itsuno, yang secara dramatiknya melepaskan jaketnya untuk mendedahkan t-shirt Dogma 2 Dragon.

Satu -satunya perkara yang kita tahu pasti ialah permainan sedang dalam pembangunan, tetapi di mana tahap pembangunan tetap tidak pasti. Kami tidak dapat membantu tetapi tertanya -tanya apakah kami akan mendengar lebih banyak mengenai Dogma Dragon di Anugerah Permainan 2022, yang berlangsung pada 8 Disember.

Enjin Re adalah binatang mutlak dari alat pembangunan yang menguasai orang -orang seperti Devil May Cry 5 dan Resident Evil Village.

Permainan terakhir Hideaki Itsuno, Devil May Cry 5, dibina di atas enjin untuk berjaya. Oleh itu, kami teruja untuk berkongsi enjin RE yang akan digunakan untuk Dragon’s Dogma 2, seperti pengumuman oleh akaun Twitter rasmi permainan.

Pasukan Dogma 2 Dragon Dogma

Naga

Selain daripada legenda Hideaki Itsuno sebagai Pengarah Permainan Dogma 2 Dragon, beberapa veteran lain nampaknya kembali bekerja di sekuel.

Pengarah Seni Permainan Asal (Daigo Ikeno) dan Pereka Tahap (Kenichi Suzuki) menyertai Hideaki Itsuno dalam video pengumuman, dan mereka semua kelihatan sangat teruja!

Dogma Dragon’s Butiran Berita

Jauh sebelum pengumuman Dogma 2 Dragon Rasmi, dokumen Capcom yang bocor pada akhir tahun 2020 telah dipublikasikan selepas serangan siber, membocorkan kewujudan Dogma 2 Dragon 2.

Sejak itu, belum ada berita rasmi atau kebocoran yang boleh dipercayai kecuali anda mengira pos 4chan yang dipadamkan sekarang pada bulan Julai 2021. Lihat tangkapan skrin jawatan di bawah.

Naga

Jadi di sana anda memilikinya, semua yang kita tahu mengenai Dogma 2 Dragon, dari enjin yang sedang dibina, pengumuman rasmi, pasukan dev, dan banyak lagi. Kami akan berusaha mengemas kini artikel ini sebaik sahaja maklumat tersedia.

Wessel Minnie

Ditulis oleh Wessel Minnie

Wessel adalah bekas ahli Bravado Gaming, organisasi eSports Afrika Selatan, dan bekas editor di Glitched.dalam talian. . Apabila dia tidak menulis atau mengedit, Wessel tidak begitu sabar menunggu pembebasan Counter-Strike 2, memikirkan Diablo 4 terbaik yang dibina untuk setiap kelas, atau menceburkan diri ke tanah di antara Elden Ring untuk kesekian kali. Dia suka arpgs dan mana-mana tajuk soulsborne dia boleh mendapatkan mittsnya, tetapi berasa bebas untuk menghantar e-mel atau menjatuhkan mesej di media sosial dengan topik yang berkaitan dengan permainan yang menarik yang anda fikir dia mungkin menikmati.

Dogma Dragon 2: Treler, Kebocoran, Rumor, & Semua yang Kami Tahu

Naga

Capcom

Dragon’s Dogma 2 akhirnya telah diturunkan, jadi kami telah mengumpulkan semua kebocoran, khabar angin, dan berita mengenai tajuk yang sangat dinanti -nantikan ini.

Hype yang mengelilingi Dragon’s Dogma 2 terus membina dan dengan permainan yang telah merayakan ulang tahunnya 10, banyak peminat telah mula membuat spekulasi ketika Capcom akan melepaskan RPG-Slaying RPG.

Walaupun maklumat lanjut belum diturunkan pada sekuel yang sangat dinanti -nantikan, treler pertama yang ditunjukkan di PlayStation Showcase 2023 akhirnya memberikan gambaran tentang apa yang dapat diharapkan oleh peminat.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, untuk mendapatkan anda mempercepatkan, kami telah mengumpulkan semua yang kami ketahui mengenai sekuel – termasuk butiran mengenai tarikh pelepasan, kebocoran, dan khabar angin yang berpotensi.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

  • Adakah terdapat tarikh pelepasan Dogma 2 Dragon?
  • Treler Dogma 2 Dragon
  • Dragon’s Dogma 2 Leak & Rumors

?

Naga

Tarikh Siaran Dogma 2 Dragon sebelum ini dibocorkan.

Capcom belum mendedahkan tarikh pelepasan rasmi untuk Dogma 2 Dragon. Serangan Ransomware 2020 menyatakan bahawa permainan itu mempunyai tarikh pelepasan “Q2 2022” tentatif, tetapi itu tidak lagi berlaku kerana kami sudah berada di pertengahan tahun 2023.

. Memandangkan hakikat bahawa begitu banyak permainan telah ditangguhkan pada masa lalu, ia tidak akan mengejutkan peminat jika Dragon’s Dogma 2 bertemu dengan nasib yang sama juga.

Artikel berterusan selepas iklan

Treler Dogma 2 Dragon

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

. Ia adalah salah satu daripada banyak mendedahkan yang menarik, bersama dengan beberapa tajuk yang dijangkakan seperti Marvel’s Spider-Man 2 dan Assassin’s Creed Mirage.

Treler Dogma 2 Dragon memberikan pemain sekilas bagaimana permainan akan kelihatan dalam sekuel, mempamerkan grafik yang jauh lebih baik dan pertempuran mencolok.

Pameran Capcom 2023 menawarkan gambaran keseluruhan permainan Dragon’s Dogma 2. Studio ini juga berkongsi maklumat watak yang melibatkan Ulrika dan Nadinia.

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Dragon’s Dogma 2 Leak & Rumors

Naga

Kebocoran Dogma 2 Dragon masih belum mendedahkan sebarang permainan atau tangkapan skrin.

Setakat ini, tidak ada kebocoran atau khabar angin Dogma 2 Dragon. Walau bagaimanapun, kami mungkin dapat melihat kebocoran apabila permainan mendekati pelancarannya, jadi kami akan memastikan untuk mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja berlaku. Buat masa ini, itu semua maklumat yang kami ada di Dogma 2 Dragon. Kami pasti akan mengemas kini hub ini setelah kami mendengar butiran lanjut, jadi pastikan anda sering menyemak di sini.