DPS Pahlawan Perlindungan, 7.1.5 | Vengeance Tanking, The Warrior S Caj: 7.1.5 dan yang tidak diketahui

Tuduhan Pahlawan: 7.1.5 dan yang tidak diketahui

Saya menggunakan sarung tangan legenda+prydas, dengan tanda cakar. Statistik semasa: 21.4% Crit 28.94% tergesa -gesa, 33.Penguasaan 73%, 2.43 & vers.

DPS Pahlawan Perlindungan, 7.1.5

Sejak perubahan dalam 7.1.5 pahlawan telah melihat rangsangan besar untuk kerosakan mereka, malangnya ia juga mendapat nerfed datang Jan. 17. Saya telah merenung di dalam balak untuk melihat apa yang dilakukan oleh orang lain. Saya juga bermain -main dengan kombo stat yang berbeza, khususnya membina kritikal yang tergesa -gesa. Perlu diingat dengan mereka yang sangat nerfing tclap/membalas dendam ini mungkin akan berubah sedikit.

Di Prot Warrior Discord Grafarion dari Sargeras (Tank of Midwinter) gear sedang dibincangkan dengan beberapa kontroversi. Dia kini mempunyai 23.13% Crit dan 19.95% tergesa -gesa di gudang senjata. Sekarang ini mungkin untuk sebab -sebab yang berbeza, tetapi meneka dari lehernya, Mark of the Claw, Legendarys, dan pernak -pernik yang saya rasa hes menggunakannya untuk kerosakan AOE di penjara bawah tanah dan lain -lain. (Legendary Belt dan Sephuz’s Ring)

Juga melihat di Warcraft Logs untuk Prot DPS dalam mitos en kita dapat melihat Marok Mannoroth dengan keseluruhan kedudukan #1 Allstar, ini bermakna dia mempunyai kedudukan purata tertinggi atas semua pergaduhan dalam en . Dia menggunakan pengurusan kemarahan bersama dengan tali pinggang legenda, mendapat pengurangan cooldown gila pada demo shout. Tidak ada parsesnya #1 tetapi dia sangat konsisten dalam 10 teratas, dan dia juga salah satu daripada beberapa yang mencuba spesifikasi ini pada masa ini.

Saya telah membuat teori sedikit sejak PTR jatuh. Setelah menemui pengurangan cooldown walaupun tanpa tali pinggang menggunakan pengurusan kemarahan, saya mula bereksperimen dengan binaan yang berbeza. Teori semasa yang saya miliki menggunakan Haste+Crit Build dengan Pengurusan Kemarahan. Apa yang akan dilakukan adalah memberi anda sedikit lebih banyak pemberhentian dendam percuma, sekarang mengapa ini bagus? Dengan jumlah kemarahan tambahan semasa dari pemusnah walaupun membalas dendam spam anda, anda akan merosakkan topi. Oleh itu, proc percuma di kemarahan yang disatukan tinggi bermakna anda boleh menggunakan dengan selamat mengabaikan kesakitan tanpa perlu risau akan kehabisan kemarahan untuk membalas dendam anda yang seterusnya. Dengan pengurusan kemarahan ini bermaksud anda akan mendorong cooldowns anda lebih jauh, yang bermaksud lebih banyak uptime dengan pukulan pertempuran dan demo berteriak. Mempunyai sarung tangan untuk lebih banyak kemarahan membantu serta tali pinggang legenda. (lebih -lebih lagi di penjara bawah tanah)

Hanya menipu di atas tangki dummy di dewan pesanan saya benar -benar mendapat Fury yang diperbaharui+Devestator+Booming Voice+Anger Management, yang memberi tumpuan kepada ~ 100% uptime of the Fury Buff, menjadi DPS tertinggi di atas 3minutes vs avatar dan kesan berat. Dengan kerosakan semasa membalas dendam apa -apa jenis pergaduhan ini akan menjadi pemenang yang jelas … perlu diingat walaupun 100% uptime pada kemarahan yang diperbaharui agak sukar dan avatar+ramuan perang lama mungkin sedikit lebih tinggi. Perlu diingat bahawa ini bukan SIMC dan tidak sama sekali konkrit, hanya beberapa percubaan.

Saya menggunakan sarung tangan legenda+prydas, dengan tanda cakar. Statistik semasa: 21.4% Crit 28.94% tergesa -gesa, 33.Penguasaan 73%, 2.43 & vers.

Tuduhan Pahlawan: 7.1.5 dan yang tidak diketahui

Sehingga penulisan jawatan ini, kami tidak tahu apa -apa tentang 7.1.5 dan pahlawan. Kami mempunyai maklumat yang diperhatikan untuk melihat – dan saya akan melihatnya – tetapi jika tiada nota patch atau apa -apa jenis maklumat rasmi dari Blizzard kita perlu ingat perkara berikut:

Pertama, maklumat datamined boleh dan tidak berubah sebelum ia berjalan secara langsung. Kadang -kadang ia tidak pernah hidup sama sekali. Kedua, walaupun perubahan itu membuatnya ke PTR, itu bukan untuk mengatakan bahawa mereka tidak akan ditinggalkan, kembali atau berubah lagi sebelum mereka hidup.

Mari kita keluarkan beberapa sorotan besar perubahan datamined sebelum bercakap tentang mereka secara terperinci.

 1. Akar caj turun hingga 1 saat dari 1.5 saat. Terdapat pelbagai perubahan PvP dan perubahan perlindungan yang saya fikirkan ini adalah sebahagian daripada pembaikan pahlawan di PvP dan protes secara umum.
 2. Perlindungan Melihat Beberapa Perubahan Bakat-Terbaik Bergerak Dingin Untuk Mengambil Tempat Ultimatum Dan Bakat Baru, Devastator Yang Membuat Auto-Attacks Lebih penting untuk Prot.
 3. Terlalu banyak perubahan PVP dalam senarai dalam pusingan pendek. Beberapa bakat kehormatan direka bentuk semula, atau bahkan baru.

Mari kita pecahkan kepada apa yang dapat kita tentukan dengan melihat maklumat datamined. Saya hanya akan mengingatkan anda lagi untuk tidak menganggap mana -mana ini akan terus hidup.

Emeraldnightmarewarrior03-header-100716

Perlindungan

Satu perkara yang saya perhatikan ialah Revenge tidak lagi menetapkan semula cooldownnya pada Dodge atau Parry yang berjaya. Sebaliknya kos kemarahan (betul, kemarahan kos) membalas dendam dijatuhkan kepada sifar di atas mengelak atau parry yang berjaya. Kos yang disenaraikan tidak begitu penting kerana perubahan dari balas dendam menjadi penjana kemarahan kepada pembaziran kemarahan. Ia adalah 300 kemarahan, tetapi sekali lagi, datamined – ia adalah kepastian mutlak ia tidak akan menjadi mahal kerana kita tidak pernah mempunyai 300 kemarahan. Andaian saya adalah ini akan menjadi kemampuan 30 kemarahan.

Perubahan untuk mempamerkan sejuk yang terbaik juga. Daripada menghasilkan lebih banyak kemarahan apabila ia mencecah lebih banyak sasaran, ia akan menangani lebih banyak kerosakan. Idea membalas dendam sekarang kos Rage menarik. Saya tidak menyukainya, tetapi saya berharap ia hanya lelaran awal, dan pada masa kita benar -benar masuk ke dalam ujian ini akan diubah. Walau bagaimanapun, hakikat bahawa beberapa bakat dan dendam sendiri telah diubah menjadi pembeli kemarahan dan bukannya penjana kemarahan, membuat saya berfikir bahawa ia berada di sini untuk tinggal.

Perubahan untuk membalas dendam khususnya – secara langsung, ia memberi kesan kepada kemarahan yang terfokus – adakah saya berfikir bahawa kita mungkin akan melihat perubahan dalam reka bentuk. Perubahan itu mungkin menghilangkan kemarahan yang terfokus sepenuhnya, dan membuat balas dendam mengambil tempatnya sebagai kemarahan dan kemampuan DPS. Daripada memukul butang untuk mengasah kebolehan lain, anda hanya akan membalas dendam dan dilakukan dengannya. Ini adalah reka bentuk yang lebih mudah dan lebih elegan, dan ia akan menghilangkan banyak masalah dengan kemarahan yang fokus untuk perlindungan. Pada masa ini, berdasarkan dataming sahaja, saya tidak boleh secara konklusif mengatakan mereka menghilangkan kemarahan yang fokus. Tetapi masuk akal jika mereka berdasarkan perubahan membalas dendam, terbaik berkhidmat sejuk, dan membalas dendam.

Selain itu, Thunder Clap akan melakukan lebih banyak kerosakan, Blok Perisai kelihatan akan naik hingga 15 kemarahan (ia mengatakan 150 pada masa ini tetapi sekali lagi, datamining) dan Thunder Clap akan membantu menetapkan semula cooldown pada slam perisai, kerana anda tidak akan membalas dendam hampir seperti sekarang. Sebaik sahaja kita mempunyai beberapa nota patch kita dapat lebih teliti menentukan spesifikasi seperti dalam 7.1.5. Tetapi buat masa ini, wang saya pada reka bentuk semula yang berpotensi dibina di sekitar membalas dendam sebagai pembuangan kemarahan.

AWARRIOR110-HEADER-090116

Kehormatan bakat

Melihat kepada dataming yang kita ada, ada banyak bakat yang direka bentuk semula atau bahkan baru -baru ini. Satu perubahan itu tidak bakat kehormatan tetapi yang saya fikir adalah berkaitan PvP adalah perubahan kepada hamstring, menyebabkan kerosakan sehingga 105% kerosakan senjata. Hamstring selalu menjadi keupayaan yang kita gunakan di PvP untuk melambatkan/meragut musuh tetapi selalu merungut bahawa menggunakannya membebankan kita begitu banyak kerosakan, jadi ini terasa seperti perubahan yang bertujuan untuk memperbaikinya.

Bakat kehormatan baru termasuk pelucutan senjata, pertarungan (percubaan baru untuk membuat mekanik tangki berfungsi di PvP, pada pendapat saya – edisi D & D ke -4 mempunyai mekanik yang sangat serupa). Tuan dan Komander membosankan, tetapi ribut kemusnahan adalah cara yang menyeronokkan untuk membuat orang benar. Banner Perang adalah sedikit keupayaan buff untuk seorang pahlawan, yang berada dalam kumpulan yang cuba memfokuskan pembawa bendera yang degil atau mencurahkannya semasa pertengkaran.

Saya berpotensi Betul seperti pertarungan. Idea untuk berdagang kerosakan anda sendiri terhadap sesiapa tetapi sasaran anda semasa memaksanya sama ada untuk memberi tumpuan Anda atau berurusan separuh kerosakan kepada sesiapa tetapi Anda adalah sesuatu yang saya benar -benar berminat untuk melihat. Saya harap ia mungkin dapat menjadi sejuk kerana kedengarannya di kepala saya.

Saya tidak pasti apa perubahan ini dimaksudkan untuk dicapai selain berpotensi membuat senjata lebih keras di PvP – perubahan kepada Shadow of the Colossus bermakna mereka akan mempunyai lebih banyak kemarahan untuk bekerja, sebagai contoh.

Warriortank-Header02-091616

Yang tidak diketahui kita tidak tahu

Secara umum, terdapat banyak perubahan yang berpotensi dan tidak ada jawapan yang nyata mengenai apa yang dimaksudkan untuk dilakukan, atau bahkan jika kita benar -benar melihatnya secara langsung. Jika perubahan ini Adakah Pergi secara langsung, mereka mungkin akan menyelaraskan perlindungan, tetapi saya tidak pasti saya suka kehilangan keupayaan generasi kemarahan tanpa pampasan. Mengenai perubahan bakat kehormatan … mereka boleh menjadi sangat menyeronokkan. Masa akan memberitahu, saya rasa.

Tuduhan Pahlawan: Warriors dalam Patch 7.1.5

Sudah beberapa hari sejak Patch 7.1.5 pergi secara langsung. Ia tidak betul -betul berjaya bagi kami pahlawan. Saya bersedia berhujah bahawa mempunyai banyak kaitan dengan bagaimana ia mengubah kelas lain dan bukannya apa yang dilakukannya kepada kami – kecuali untuk beberapa tweak dan perubahan yang cukup besar untuk perlindungan, patch tidak banyak dilakukan kepada kami di semua. Dan mungkin itulah masalahnya. Peningkatan kerosakan 5% kepada kebanyakan senjata dan kemampuan kemarahan dengan jelas tidak melakukan apa -apa. Saya rasa kita harus bersyukur kita bukan pemburu.

Jadi apa sekarang? Dan bagaimana dengan perlindungan, yang melihat perubahan bakat dan perubahan lain? Saya berspekulasi pada ini pada bulan November, tetapi kini sudah tiba masanya untuk melihat realiti.

Warcharge05-header-011317

Lengan dalam patch 7.1.5

Mula -mula kita akan melihat perubahan lengan.

 • Lengan
  • Kerosakan yang dilakukan oleh kebanyakan kebolehan senjata telah meningkat sebanyak 5%.
  • Caj sekarang mengurangkan kelajuan pergerakan sasaran sebanyak 50% selama 6 saat.
  • Caj sekarang akar sasaran selama 1 saat (adalah 1.5 saat).
  • Fervor of Battle meningkatkan kerosakan angin badai ke sasaran utama sebanyak 45% (adalah 30%).
  • Hamstring kini menangani kerosakan senjata 105% (5%).
  • Masuk untuk pembunuhan balik 30 kemarahan (20).
  • Kerosakan ravager meningkat sebanyak 25%.
  • Mengurangkan kos 10 kemarahan (15), kini menangani 10% lebih banyak kerosakan berkala, dan kini menangani kerosakan pendarahan pendahuluan.
  • Serangan menyapu membuat mogok fana dan melaksanakan hit 2 sasaran berdekatan tambahan (adalah 1).
  • Titanic mungkin tidak lagi mengurangkan keberkesanan Colossus Smash.
  • Trauma menyebabkan slam dan angin badai menangani kerosakan 25% sebagai titik (20%).

  Sukar bagi saya untuk berhujah bahawa mana -mana ini buruk. Buff 5% rata untuk kebolehan diikuti oleh beberapa penggemar kepada bakat tertentu? Titanic mungkin berubah khususnya membuat saya sangat gembira. Tetapi dengan jelas, berdasarkan data dari serbuan, lengan keseluruhan masih rendah pertengahan/bahagian atas pek. Apa yang berlaku? Jelas penggemar tidak melakukan apa -apa berbanding dengan kelas lain, yang selalu menjadi perkara yang pelik untuk dilihat. Selama bertahun -tahun sekarang, Blizzard sangat konservatif ketika datang ke penggemar DPS pahlawan dan saya fikir dalam kes ini ia berakar umbi dalam mekanik lama yang tidak lagi berlaku. Warriors tidak lagi menjadi mesin kemarahan yang tidak berkesudahan yang tidak berkesudahan pada masa lalu. Kedua -dua lengan dan kemarahan seperti tergesa -gesa (kemarahan lebih daripada lengan, saya akan berhujah, tetapi mereka berdua suka) dan sama ada cara, saya fikir jelas bahawa penggemar 5% tidak berbuat banyak untuk memperbaiki senjata ‘.

  Tetapi mendapatkan kek selalu bagus walaupun anda masih lapar selepas itu, saya rasa. Sekurang -kurangnya lebih baik daripada tidak mendapat kek. Perubahan berdiri di sini adalah serangan yang menyapu, Titanic Might, dan Ravager (saya masih tidak akan mengambilnya, tetapi 25% adalah 25%). Pada dasarnya, untuk bersaing, saya fikir kita memerlukan antara kerosakan 5 dan 10% di seluruh lembaga. Sekiranya anda melihat nombor -nombor yang sejauh mana lengan. 5% lagi dan kita harus berada di tebal dengan DPS plat lain.

  Warcharge01-header-011317

  Kemarahan dalam patch 7.1.5

  Lengan dan kemarahan sangat dekat sekarang, dengan lengan di hadapan dengan jumlah yang sangat kecil. Itulah satu lapisan perak di sini: mereka akhirnya menemui cara untuk mendapatkan dua spesifikasi DPS ini hampir boleh ditukar ganti, yang bermaksud anda boleh menyerang sebagai mana yang merayu kepada anda. Malangnya, kedua -duanya adalah jenis di ruangan bawah tanah pada masa ini.

  • Fury
   • Kerosakan yang dilakukan oleh kebanyakan kemampuan kemarahan telah meningkat 5%.
   • Roar Dragon Meningkatkan kerosakan anda dilakukan sebanyak 16% (20%).
   • Daging segar meningkatkan peluang mogok kritikal Bloodthirst sebanyak 60% (40%).
   • Berserker Frothing Meningkatkan kerosakan yang dilakukan sebanyak 15% (adalah 10%).
   • Outburst kini juga mengurangkan cooldown of Berserker Rage sebanyak 15 saat (sebelum ini tidak mengurangkan cooldown).
   • Tinggal melulu sekarang juga meningkatkan tempoh peperangan peperangan sebanyak 2 saat (sebelum ini tidak meningkatkan tempoh).
   • Mesin Perang Berlahan 15 Seconds (10 Seconds).
   • Bola menghancurkan meningkatkan kerosakan angin badai seterusnya sebanyak 250% (200%).

   Perubahan ke Dragon Roar nampaknya bertujuan menjadikannya kurang pilihan lalai. Saya tidak pasti ia berjaya. Saya mengakui bahawa saya menyerang dengan melulu meninggalkan tetapi saya selalu menjadi cuss yang degil. Mampu meningkatkan kerosakan anda sebanyak 16% selama 6 saat setiap 25 saat masih cukup baik walaupun pada bos dan ia menakjubkan untuk situasi AOE di mana anda boleh memukul Dragon Roar dan mengikutinya dengan beberapa angin badai. Saya tidak fikir Bladestorm dapat bersaing dengan 1.5 minit cooldown dan kemarahan sudah mengalami kemarahan bebas badai untuk spam dalam situasi AOE. Secara jujur, seperti yang saya suka Bladestorm, saya rasa kita perlu membiarkannya pergi dan memberi kemarahan sesuatu yang lain di peringkat ini.

   Perubahan daging segar adalah baik, tetapi saya berpegang teguh dengan kemarahan yang tidak berkesudahan. 30% lebih banyak kemarahan dari autoattacks bermaksud saya dapat mengamuk lebih kerap. Memukul Rampage lebih kerap menjamin saya akan marah. Ia tidak ada yang lebih baik dan pergaduhan dengan cepat jatuh di bawah ambang kesihatan 80%.

   Berserker berbuih, tetapi saya masih lebih suka pembunuhan beramai -ramai dengan alasan yang sama. Mampu memukul Rampage lebih banyak cara lebih banyak penceroboh. Tetapi jika anda masuk ke FB (dan beberapa pemain seperti itu bar kemarahan penuh terasa seperti rehat had) maka ini adalah perubahan yang baik. Secara umum, perubahan ini semuanya baik, Mereka tidak banyak berbuat banyak untuk menangani masalah sebenar Fury, yang mana kita tidak cukup memukul sehingga kita dapat mengamuk. Rampage telah terlalu mahal pengembangan ini, masih ada, dan tidak banyak yang boleh dikatakan. Sehingga perubahan itu, Fury akan tinggal di mana ia berada: spesifikasi DPS yang paling rendah. Yang memalukan kerana ia menyeronokkan untuk bermain, saya menyerangnya sekarang dan menikmatinya.

   Emeraldnightmarewarrior03-header-100716

   Perlindungan dalam patch 7.1.5

   Perlindungan melihat perubahan yang paling banyak. Dengan penyingkiran kemarahan yang terfokus dan perubahan membalas dendam, tidak adil untuk mengatakan bahawa kita melihat spesifikasi yang sama sekali baru, tetapi ia agak kukuh dari apa yang berlaku sebelum Patch 7.1.5.

   • Perlindungan
    • Pengurusan kemarahan juga mengurangkan kejatuhan menjerit -jerit yang demoralisasi.
    • Dingin yang terbaik telah dipindahkan ke Tahap 45: Tawaran Revenge 5% Lebih banyak kerosakan setiap sasaran Hit, sehingga lima.
    • Suara yang berkembang pesat menghasilkan 60 kemarahan (50 kemarahan), dan meningkatkan kerosakan yang anda berurusan dengan musuh yang terjejas sebanyak 25% (20%).
    • Thunder Crackling Meningkatkan Radius Thunder Clap sebanyak 50% (100%).
    • Bakat Baru: Devastator
     • Pasif. Menggantikan DEWASTATE. Auto-serangan auto anda menangani kerosakan tambahan, menjana 5 kemarahan, dan mempunyai peluang 30% untuk menetapkan semula cooldown of Shield Slam.

     Apa yang menarik di sini ialah dengan ketibaan pemusnah, anda boleh memilih untuk menghapuskan menghancurkan dan mengalihkan keupayaannya untuk menetapkan semula perisai slam ke serangan auto anda. Berdasarkan perbualan yang saya ada dengan pahlawan -pahlawan lain, ini membuat tergesa -gesa jauh lebih kuat (sejak lebih cepat anda autoattack, semakin banyak peluang yang anda miliki untuk menetapkan semula perisai slam dan menghasilkan lebih banyak kemarahan, ditambah dengan kemarahan yang meningkat dari autoattacks sendiri) yang seterusnya mengubah gaya mainan anda sehingga jarang kita melihat dalam bakat prot pahlawan. Sekiranya anda mendapati memukul hancur hanya untuk penetapan semula slam perisai yang menjengkelkan, ini adalah perubahan yang menarik.

     Perubahan sebenar yang lain adalah penyingkiran kemarahan yang terfokus dan peralihan dari balas dendam sebagai generasi kemarahan untuk membuang kemarahan. Kemarahan yang fokus adalah fiddly dan menjengkelkan dan saya tidak banyak peduli, jadi saya tidak terkejut ia hilang. Dan dengan itu hilang, ada keperluan untuk membuang kemarahan yang menyerang. Saya tidak 100% dijual pada satu ini (30 kemarahan untuk dump kemarahan yang menyinggung bermakna ia hanya berguna apabila anda hampir tidak ada kerosakan pada pendapat saya) tetapi dengan guntur bertepuk tangan mengambil peranan penjana kemarahan, anda boleh pergi bersama Putaran bertepuk tangan/guntur yang menghancurkan/perisai dan merasakan perubahan yang minimum, atau mengambil pemusnahan dan menggunakan binaan tergesa -gesa yang tinggi untuk mencuba dan membina lebih banyak kemarahan untuk membalas dendam.

     Saya suka blok perisai pada 15 kemarahan. Umumnya saya suka kebanyakan perubahan ini. Saya tidak semestinya akan menjadi pemusnahan (saya suka kedua -duanya tidak pernah menyerah dan tidak dapat disangkal sebagai bakat survival, tetapi saya ingin tahu sama ada pemusnahan dan banyak tergesa -gesa dapat membuat aliran kemarahan cukup bebas untuk gerhana bakat itu) tetapi idea tentang dapat menyesuaikan playstyle prot adalah yang saya suka. Secara umum, saya tidak pernah menyukai kemarahan yang terfokus, jadi saya tidak sedih melihatnya pergi. Pastikan bahawa jika anda memutuskan untuk mencuba pemusnahan bahawa anda mempunyai beberapa gear gudang menunggu.

     Keputusan akhir

     Kami tidak benar -benar tahu bagaimana perlindungan akan berlaku tetapi perubahan itu harus menjadikannya spesifikasi yang lebih isi, terutama jika anda mengambil pemusnah. Kedua -dua lengan dan kemarahan memerlukan lebih banyak dps asas. Menggalakkan penguasaan mereka, hanya keluar meningkatkan kerosakan mereka, lakukan sesuatu.