Dorsey Square Safe Code and Triangle Teka -teki – Walkthrough Deathloop – Polygon, Semua Kod Deathloop, Gabungan, dan Di Mana Untuk Mencari Mereka | Gamesradar

Semua kod deathloop, gabungan, dan di mana untuk mencari mereka

Kepala ke moxie. Menghadap pintu masuk, belok kanan. Nombor itu ada di atas terowong di sebelah kanan.

Dorsey Square (Updaam) Kod Selamat Gua – Panduan Deathloop

Gideon Fry Delivery Booths Code - Panduan Deathloop

Jeffrey Parkin (dia/dia) telah menulis panduan permainan video untuk Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia telah belajar mencintai hampir setiap genre permainan yang ada.

Kisah ini adalah sebahagian daripada sekumpulan cerita yang disebut

Polygon Deathloop panduan dan panduan membantu anda memecahkan gelung, bermula dengan Deathloop Panduan dan Penjelasan Pemula mengenai Setiap Deathloop Senjata, semua Deathloop Papak, perhiasan, pintu kelas, gideon goreng lelaki penghantaran, dan banyak lagi. Kami Deathloop Walkthroughs mempunyai semua maklumat yang anda perlukan untuk membunuh sasaran pembunuhan anda, penglihatan, dan menuntut slab mereka dalam petunjuk berwawasan.

Dalam Updaam, ada terowong dan gua di bawah Dorsey Square di luar rumah Aleksis. Dalam terowong itu, anda akan menemui peta yang mengelirukan, a Nota scribbled dokumen, teka-teki segitiga, dan selamat yang memerlukan tiga kod tiga digit untuk dibuka.

Di dalam ini .

 1. Cari peta dan selamat
 2. Cari nombor kod
 3. Masukkan kod
 4. Tuntut ganjaran anda

Dorsey Square Gua selamat, peta, dan lokasi nota scribbled

. Di sebelah kanan anda, pintu masuk berada di bawah patung kepala serigala merah yang besar di tebing. Di sebelah kiri, pintu masuk berada di lembah – di sepanjang jalan ke pintu belakang ke rumah Aleksis.

Sekiranya anda memerlukan arahan ke gua, cara terpantas dan paling mudah adalah keluar dari terowong, pergi melalui Bar gula -gula dan keluar pintu belakang (dan membunuh dua abadi). Belok kanan, dan ikuti tebing ke Hzn Door. Terus kiri lagi, dan teruskan mengikuti tepi tebing. Bunuh dua orang abadi melewati pagar yang patah, dan kepala melewati mereka di mana mereka berada. Matlamat anda adalah Lembah Rocky di bawah anda dan terowong di sana.

Di dalam terowong, terdapat papan putih, peta, a Dokumen nota scribbled, dan segitiga yang ditarik di dinding. Di kaki anda, ada selamat yang memerlukan tiga kod tiga digit untuk dibuka.

Lokasi nombor kod selamat gua Dorsey Square

Peta dan segitiga menunjukkan anda ke enam lokasi di sekitar updaam. Setiap lokasi mempunyai satu bahagian dari salah satu daripada tiga kod tiga digit.

Dorsey Square (Updaam) Kod Selamat Gua - Panduan Deathloop

Anda perlu mencari mereka semua dan merakamnya (seperti, secara fizikal menuliskannya). Kami telah melabelkannya di peta di atas dengan huruf untuk menyelamatkan kekeliruan.

Bahagian Kod Selamat A

Dorsey Square (Updaam) Kod Selamat Gua - Panduan Deathloop

Anda hanya boleh mencari kod ini di tengah hari. Semasa anda menuju ke detasmen keadaan Charlie – anda akan melakukan ini sebagai sebahagian daripada “Space Invader” – cari pintu overhead ke kanan. Nombornya di atas pintu.

Bahagian Kod Selamat B

Dorsey Square (Updaam) Kod Selamat Gua - Panduan Deathloop

Agak sukar untuk menggambarkan di mana nombor ini. Dalam tutorial, anda mungkin menuju ke arah anda ke pangsapuri anda. Di sinilah anda melihat “Sampah mereka umpan anda” mesej terapung. Lihat semula cara anda datang, dan nombornya berhampiran dengan tanah.

Kod selamat bahagian c

Dorsey Square (Updaam) Kod Selamat Gua - Panduan Deathloop

Nombor ini bersebelahan dengan pintu depan perpustakaan. Berdiri di pintu, lihat ke kiri. Bilangannya terletak di belakang panel merah – ia sedikit dikaburkan, jadi anda perlu melakukan sedikit melompat dan meneka.

Bahagian Kod Selamat D

Dorsey Square (Updaam) Kod Selamat Gua - Panduan Deathloop

Kepala Bengkel Otto – Anda akan datang ke sini beberapa kali sebagai sebahagian daripada “The Ballad of Ramblin ‘Frank.”Menghadapi pintu depan, gerakkan satu bangunan ke kiri dan melihat ke

Kepala ke moxie. Menghadap pintu masuk, belok kanan. Nombor itu ada di atas terowong di sebelah kanan.

Bahagian Kod Selamat F

Dorsey Square (Updaam) Kod Selamat Gua - Panduan Deathloop

Menghadapi Mansion Aleksis, berpaling ke kanan anda. Ikuti jalan ke set bangunan pertama. Terdapat plak di sini mengenai “malam terakhir Bad Luck Mary.”Nombor yang anda cari adalah tepat di sebelah plak.

Berkumpul dan masukkan kod selamat Dorsey Square

Kunci anda untuk memasang kod adalah tiga segitiga di dinding (termasuk yang ditarik pada peta sudah). Dengan mengatasi segitiga di peta, anda akan mendapat set tiga nombor.

Nombor untuk kod dan Anda mungkin tidak sama dengan kita.

 • Imej: Arkane Studios/Bethesda Softworks melalui Polygon
 • Imej: Arkane Studios/Bethesda Softworks melalui Polygon
 • Imej: Arkane Studios/Bethesda Softworks melalui Polygon

Gunakan bentuk setiap segitiga dan ikon – cincin dan juga Tengkorak – untuk menyesuaikan setiap segitiga ke peta. Lakukan mereka satu demi satu bekerja dari atas. Nombor di tiga simpang membuat kod anda.

Untuk segitiga kami, kami mendapat ABC, ACD, dan AFD seperti di galeri di atas.

Inilah bahagian yang rumit, walaupun: itu bukan perintah.

Perintah digit adalah , , dan Dua slashes vertex. Ini berfungsi untuk dua segi tiga pertama. Yang ketiga akan meneka. Hanya bekerja melalui pilihan anda – terdapat sejumlah enam kombinasi, jadi ia tidak mengerikan. Cukup jalankan cara anda melalui nombor seperti ABC> ACB> BAC> BCA> CAB> CBA.

.

Ganjaran selamat Dorsey Square

Di dalam peti keselamatan, anda akan dapati … 5,000 residuum. Kami tidak akan mengatakan bahawa usaha itu tidak sepadan dengan ganjaran, tetapi anda boleh menilai sendiri.

Walkthrough, Panduan, dan Petua Deathloop

 • Panduan, Petua, dan Trik Deathloop Beginner
 • Semua senjata
 • Semua papak dan kuasa
 • Semua perhiasan
 • Penglihatan dan perintah utama
 • Cara Perhiasan Perebutan

Semua kod deathloop, gabungan, dan di mana untuk mencari mereka

Kod Deathloop

Kod dan kombinasi deathloop adalah kunci (secara harfiah) untuk membuka pelbagai pintu dan peti besi terkunci yang akan anda hadapi dalam perjalanan anda, dan berita buruk adalah bahawa ini sentiasa rawak dan oleh itu unik untuk playthrough tertentu anda. Ini bermakna tidak ada senarai induk yang anda boleh gunakan dengan cepat untuk mencari kod tertentu yang anda perlukan, dan sebaliknya anda sebenarnya perlu menjejaki dokumen atau petunjuk yang berkaitan dengan anda sendiri melalui Deathloop untuk menerima gabungan yang betul. Maaf tentang itu! Walau bagaimanapun, jika anda tahu di mana untuk mencari maklumat maka proses itu menjadi lebih mudah, jadi perkara -perkara tidak seburuk.

Sekiranya anda mencari bantuan yang lebih luas untuk melalui permainan, ikuti petua deathloop ini untuk memastikan anda bertahan hari ini (lagi).

Oleh kerana itu, semua yang boleh kita lakukan sekarang adalah memberitahu anda ke mana hendak pergi untuk mencari kod dan kombinasi deathloop yang anda perlukan. . Satu perkara yang perlu ditunjukkan di sini juga adalah beberapa pintu terkunci sebenarnya adalah sebahagian daripada kisah utama, jadi anda tidak akan dapat membukanya sehingga anda mencapai titik tertentu dalam kempen. . Untuk membantu anda dengan semua ini, kami telah menggariskan lokasi semua pintu terkunci, peti besi, dan di mana anda dapat mencari kod dan kombinasi mereka.

Kod terowong

Untuk mendapatkan kod terowong pada permulaan, anda hanya perlu bermain melalui permainan sehingga anda sampai ke rumah. . Walau bagaimanapun, masukkan kod 0451 untuk mendapatkan trofi untuk kod pintu klasik telur Paskah.

Kod selamat Colt

Anda akan mendapat selamat Colt pada permulaan permainan sebagai sebahagian daripada tutorial. Jangan repot -repot mencarinya di sana, kerana anda akan menemui gabungan di Fristad Rock di Pejabat Keselamatan Aeon jika anda mengikuti objektif anda. Menggodam pintu untuk masuk dan mencari nota di belakang meja.

Kod Persaingan Merokok Upd untuk Tiga Pintu Kunci

Anda akan menemui pintu yang dilindungi oleh tiga kunci di Updaam, dengan nota bercakap mengenai pertandingan pertandingan merokok. Berhampiran Mesin Merokok Anda akan menemui nota di atas meja yang menerangkan ‘perjanjian asap’ dan salah satu kod yang anda perlukan dari salah satu pesaing, Cassandra. Untuk mendapatkan kod lain, anda perlu mengganggu mesin dengan menekan butang Mesin Merokok supaya pesaing yang berbeza menjadikannya pulang dan bertahan selepas pertandingan berlangsung pada tengah hari.

Sekiranya anda menekan butang sekali, Vanya akan bertahan. Untuk mencari kodnya ke Karl’s Bay selepas pertandingan tengah hari dan pergi melalui taman -taman persepsi pintu masuk. Turun tangga ke kanan di seberang ke restoran Vanya. Di dalam anda, anda akan menemui kod Vanya di atas surat di bilik belakang, di kaunter oleh rak dengan kotak.

Sekiranya anda menekan butang dua kali maka Anatoly akan bertahan. Untuk menemuinya selepas pertandingan mengikuti laluan yang sama yang anda lakukan ke restoran Vanya, tetapi terus melewatinya dan pergi ke belakang untuk sampai ke rumahnya. Kodnya akan berada di dalam.

Apabila anda mempunyai ketiga -tiga nombor, anda boleh membuka pintu tiga kod dan mencari … tidak banyak. Semua yang kami dapati di sana ada musuh sekali -sekala dan buku harian audio untuk Harriet. Kecuali ia mengandungi sesuatu yang kami kumpulkan di tempat lain, banyak kerumitan untuk ganjaran yang sangat sedikit.

Kod gerai penghantaran deathloop

Anda akan menemui bilik penghantaran di setiap peringkat, jadi anda mungkin akan tertanya -tanya di mana kod gerai penghantaran deathloop adalah dan cara menggunakannya. Untuk mendapatkan mesin layan diri ini dan berjalan, anda perlu masuk ke dalam bunker FIA. Di laluan tingkat atas untuk sampai ke FIA ​​dan bilik reaktor anda akan melihat kamera – ini mengawasi pintu dan di dalamnya anda akan menemui gerai penghantaran dalam keadaan rosak. Di papan putih di bilik ini adalah kod untuk mendapatkan gerai dan berjalan. Semasa mereka bekerja, anda akan dapat memesan engkol, bateri, pembatal atau turet, dan ia akan muncul di peringkat seterusnya.

Kod GATE UPDAAM

Terdapat pintu gerbang terkunci di luar salah satu pintu masuk terowong updaam dengan nota yang mengatakan bahawa setiap kali telefon bimbit keluar, pintu dibuka. Cukup naik ke tahap di atas pintu dan ke kanan dari mana anda boleh membaca nota, dan anda akan melihat dua gerai telefon kuning. Menggodam yang terdekat dan kemudian kembali ke pintu masuk untuk mendapatkan nombor apabila ia dibuka.

Kod Kawalan Depressurisasi Wengie

Anda akan menemui kawalan depresi Wengie ketika pertama kali menemuinya pada awal cerita untuk mendapatkan residium. Terdapat buku harian audio di sebelah kiri yang akan memberitahu anda lokasi kod tersebut. Bagi kami, ia berada di papan notis di tingkat bawah Lab Lampiran, walaupun ia mungkin berada di tempat lain untuk anda. Kod akan mengubah setiap gelung, jadi jika anda ingin menggunakan konsol, anda perlu menyemak kod ini setiap kali. Apabila anda memasukkannya, kawalan depresi akan beralih ke manual, dan anda akan dapat menutup ruang pusat pangkalan Wengie menggunakan mana -mana butang di luar pintu yang membawa masuk.

Perpustakaan selamat

Anda akan mendapat selamat di tengah lantai di perpustakaan updaam pada tengah hari. Sebenarnya perkara kritikal misi, jadi jangan risau untuk masuk ke dalamnya sehingga anda perlu. .

Ratu teka -teki selamat di yerhva

Semasa anda cuba mencari ratu deathloop teka -teki yerhva jawapan, anda mungkin akan melihat ratu teka -teki yang selamat di yerhva. Sekali lagi, seperti perpustakaan selamat ini akhirnya menjadi matlamat kritikal misi, jadi tidak ada gunanya mencari kod sehingga tiba masanya. Apabila anda mempunyai objektif untuk mencari tempat menggunakan gambar, ia akan membawa anda ke tempat dengan gabungan di dalamnya.

Kotak Bengkel Otto di Karl’s Bay

Anda dapati peti bekas terkunci ini di Karl’s Bay. Sekiranya anda hanya ingin masuk dan melihat apa yang ada di sana, kembali pada waktu petang apabila ia akan dibuka dan anda boleh merebut salah satu perhiasan deathloop yang akan membolehkan anda menggodam dan meletupkan lombong. Kemudian anda akan dapat mendapatkan kod pintu sebenar sebagai sebahagian daripada cerita di mana anda akan melawat Updaam dan menghalang bengkel Otto terbakar, jadi anda boleh membaca terminalnya dan mendapatkan butiran yang anda perlukan.

Kod almari penyelenggaraan di Karl’s Bay

Di Hangar 1 di Karl’s Bay anda dapat mencari almari penyelenggaraan di tingkat bawah. Kod untuk masuk boleh didapati di hangar 2. Sekiranya anda masuk melalui pintu utama, kod itu akan hampir sebaliknya bertentangan dengan pesawat gantung yang boleh anda gunakan untuk menyeberang hangar. Ini akan membuka almari penyelenggaraan dan memberikan cara baru ke hangar 2, tetapi anda memerlukan perhiasan imuniti gas untuk menggunakannya.

Pintu Updaam dengan Kemudahan Mikrofon / RAK

Anda memerlukan kata laluan yang dituturkan untuk membuka pintu mikrofon di updaam. Untuk mendapati bahawa anda perlu melawat pejabat arkib pada sebelah petang, apabila pintu akan dibiarkan terbuka dan anda boleh masuk. Ini pintu sebelum anda turun tangga untuk sampai ke pintu mikrofon. Kepala ke tingkat dua pejabat arkib dan anda akan menemui nota yang melekat dari rak buku, dengan kata kod yang anda perlukan untuk membuka pintu.

Tiga Kata Laluan RAK

Di dalam pintu mikrofon Updaam kemudahan RAK, anda akan menemui pintu kata laluan mikrofon yang memerlukan tiga perkataan kali ini. Tidak ada cara cepat untuk melakukan ini; Anda perlu membaca nota ‘Where the Powers terletak di sebelah kunci, dan kemudian ikuti usaha itu untuk memulakan penjana kuasa di kompleks dan buka semua stesen ufuk di setiap lokasi. Itu akan membawa anda tiga kod yang anda perlukan.

Fristad Rock Doorbell Bunker

Pintu ini adalah salah satu yang paling sukar untuk dibuka tetapi juga lebih baik daripada memberi keutamaan kerana anda akan membuka kunci maklumat yang sangat berguna yang akan memberi anda permulaan yang besar dalam permainan. Di pantai berhampiran tempat anda keluar dari terowong di Fristad Rock, anda boleh mencari pintu di belakang kayu pecah. Ada bel pintu di sana, tetapi berdering tidak melakukan apa -apa. Untuk masuk ke dalam, pergi ke sana pada sebelah petang apabila air pasang telah keluar dan anda akan dapat mencari pembukaan kecil di kawasan yang lebih rendah, hanya dengan beberapa tiang kayu dan sebahagian daripada struktur bunker yang menjenguk.

Sekali di dalam anda anda akan menemui pintu dengan tiga kunci di atasnya dan gabungan pertama pada nota. Sekiranya anda mendengar buku harian audio, anda juga dapat mendapati anda akan mendapati bahawa pegawai komander ‘menggodam radio’ pada waktu pagi untuk memainkan lokasi kod lain. Dia bermaksud radio yang boleh digodam yang boleh anda gunakan untuk gangguan sehingga dapatkan salah satu dari mereka pada waktu pagi dan menggodamnya untuk mendengar variasi pada mesej berikut:

“M13. Sembilan. . Sembilan. R33. 16 “

Anda akan sedikit berbeza dengan alasan yang akan kami jelaskan: anda mungkin mengenali R33 kerana ia adalah rujukan grid untuk bunker rock Fristad Deathloop, yang dapat anda lihat ditandakan di peta di dalamnya. . Kedua -duanya akan mempunyai bel pintu yang anda boleh berdering dan nombor yang mengikuti setiap koordinat masing -masing adalah bilangan kali untuk menelefon bel pintu untuk membuka pintu. Oleh itu, pergi ke setiap dua koordinat yang lain, berdering dengan bel pintu dengan jumlah yang tepat dan anda akan dapat masuk ke dalam di mana anda akan menemui salah satu kod yang anda perlukan.

Apabila anda mempunyai ketiga -tiga kod, anda akan dapat membuka bunker Fristad Rock di mana anda akan mendapat banyak maklumat mengenai penglihatan deathloop yang akan membantu anda mencapai mereka (perkara seperti kod keselamatan). Anda juga akan menemui dua senjata deathloop yang secara bergantian menandai dan merosakkan musuh, dan telur Paskah yang tidak disengajakan.

Kod Armory Kompleks

Apabila anda melawat kompleks pada tengah hari dan menuju ke pangkalan bawah tanah (di bawah kaki teras penstabil berbentuk roda), anda akan dapat menemui abadi yang telah ditiup membuka senjata api. Di dalamnya anda akan menemui beberapa perkara, tetapi satu adalah senjata api dengan kod terkunci kod. Untuk membukanya, anda perlu mencari pintu di atas, yang berhampiran dengan lubang bulat dan memerlukan bateri tunggal untuk dibuka. .

Pembuat topeng Amador Door

Semasa meneroka Karl’s Bay, anda akan menemui pintu terkunci di kedai topeng (yang mempunyai wajah). Terdapat nota yang mengatakan bahawa pemilik, Amador, akan dikorbankan pada ritual pagi Harriet di Hangar 2. Dia lelaki di cangkuk diturunkan ke dalam gas, dan jika dia mati maka dia tidak akan dapat membuka pintu kemudian pada hari itu. Jadi, untuk masuk ke pintu terkunci kedai, mengganggu ritual dengan cara apa pun sebelum cangkuk bergerak. Selagi anda menghentikannya meneruskan dan Amador masih hidup ketika anda pergi, dia akan berada di kedainya pada waktu siang dan pintu akan dibuka.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.