Doom Slayer | Fortnite Wiki | Fandom, Cara Mendapatkan Doom Slayer di Fortnite Bab 4 Musim 1

Cara Mendapatkan Doom Slayer di Fortnite Bab 4 Musim 1

Dia datang dengan tiga gaya saman yang berbeza: emas, putih dan hitam. Pedang Crucible Mighty dilengkapi dengan empat gaya yang berbeza untuk menyesuaikan dengan rasa pemain.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

 • Pakaian model yang unik
 • Battle Pass Cosmetics
 • Kerjasama
 • Gaya Unlockable
 • Set ultra-malam
 • Kosmetik reaktif

Doom Slayer

Media yang diwakili di halaman ini telah dibuat oleh pihak ketiga.

Doom Slayer

Ikon

Pilihan

Perincian

Jenis

Jarang

Tetapkan

Model watak

Dibuka

Halaman 5
Battle Pass C4S1
9 Bintang Battle

Kos

Diperkenalkan

Ditambah dalam

Tarikh Siaran

ID

Watak_redpepper

Ikon lain yang diketengahkan

1

2

3

Satu -satunya perkara yang mereka takut. Adakah anda.

Doom Slayer ialah Siri Legends Permainan Pakaian di Fortnite: Battle Royale, yang boleh diperolehi dengan membeli semua kosmetik pada halaman 5, dan perbelanjaan 9 Bintang Battle Dalam Bab 4: Musim 1 Battle Pass. Doom Slayer adalah sebahagian daripada set ultra-malam.

Kandungan

 • 1 gaya yang boleh dipilih
  • 1.1 Cara Membuka Kunci?
  • 2.1 Cara Mengaktifkan?

  Cara Mendapatkan Doom Slayer di Fortnite Bab 4 Musim 1

  Ditulis oleh Amelia-Eve Warden

  Dihantar 7 Dis 2022 15:55

  • Inilah cara untuk mendapatkan Hammer Shockwave di Fortnite Bab 4.

  Fortnite Bab 4: Cara Mendapatkan Kulit Slayer Doom

  Bagi mereka yang tidak tahu, Doom Slayer adalah legenda klasik di dunia Fortnite, dan terkenal dalam komuniti penembak orang pertama. Memakai perisai Phobos dan topi keledar yang sepadan, Doom Slayer adalah kulit yang paling berpengalaman, diambil untuk permainan Bethesda klasik, Doom. Ia benar -benar adalah kulit ikonik untuk melalui peta dengan.

  Di samping kulit, Doom Slayer dilengkapi dengan Emote. Ia menunjukkan animasi ringkas dia memeluk replika yang lebih kecil dari dirinya sendiri. Ia juga dilengkapi dengan animasi dinding semburan, soundtrack dan pedang crucible.

  Doom Slayer hanya tersedia apabila anda mencapai tahap 26 dalam Battle Pass. Kulit tidak boleh diakses di kedai item atau dalam mod kreatif. Setelah dibeli untuk 9 Bintang Battle, anda boleh melengkapkan segera.

  • Bilakah Geralt dari Rivia datang ke Fortnite? Ketahui di sini.

  Dia datang dengan tiga gaya saman yang berbeza: emas, putih dan hitam. Pedang Crucible Mighty dilengkapi dengan empat gaya yang berbeza untuk menyesuaikan dengan rasa pemain.

  Cukup menuju ke tab Loker Pakaian Setelah anda membeli dan menjelajah melalui pelbagai gaya yang berbeza. Doom Slayer juga merupakan kulit peringkat legenda, yang bermaksud bukan sahaja anda boleh menonjol dalam permainan, tetapi anda mempunyai salah satu kulit yang paling kuat dan paling berbahaya di Fortnite.

  Doom Slayer kini tersedia untuk pemain yang memegang pas pertempuran. Oleh itu, tingkatkan dan dapatkan kulit anda sekarang!

  Seperti biasa, untuk yang terbaru di semua panduan Fortnite, tinggal Ggrecon.